Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 25 Februarie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 24 februarie 2013 | 06:49


Horoscopul zilei de azi 25 Februarie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu poti fi de acord cu parerile vehiculate in jurul tau si, pentru ca esti un critic acerb, vei reactiona destul de agresiv impotriva celor pe care nu ii sustii. Se pot incinge adevarate dispute dar care nu trebuie amplificate mai mult decat o simpla conversatie mai aprinsa, pentru ca nu are rost sa-ti faci dusmani doar pentru ca nu esti din tabara lor. Iti poti exprima opinia cu mai multa diplomatie, pentru ca azi esti tentat sa dai cu bata-n balta si sa creezi animozitati pe marginea unor idei care oricum le-ai privi, tot diferite raman, pentru ca si oamenii sunt diferiti.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Cu putin ajutor de la o persoana mai experimentata decat tine, toate vor merge ca pe roate, ca atare ia-ti inima in dinti si cere un sfat. Gasesti azi exact omul potrivit pentru a-ti oferi informatia de care aveai nevoie dau poate chiar de a interveni concret in problema cu care te confrunti, astfel incat sa o repari cu succes. Sunt momente cand un ajutor din afara este esential, pentru ca, trebuie sa le recunosti, nu le stii chiar pe toate. Intotdeauna poti invata ceva nou de la altii!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Incearca sa privesti tot ce se petrece azi numai prin prisma sentimentelor, lasand la o parte ratiunea sau logica, ce se pot dovedi a fi un pic mai rigide. Daca incepi sa analizezi la bani marunti, e normal sa gasesti si puncte slabe, dar daca privesti totul cu inima, cautand doar ceea ce iti place si te incanta, atunci ai putea avea mai multe motive de satisfactie. Nu deveni carcotas sau exagerat de critici, pentru ca sigur poti vedea in jurul tau o multime de lucruri frumoase care merita puse mai mult in valoare!



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti coplesit de o stare emotionala sensibila care te face sa vezi in jur numai motive de suparare. Te simti dezavantajat, dat la o parte, si ai impresia ca esti singurul care se sacrifica pentru ceilalti. E nevoie si de astfel de compromisuri, din cand in cand, pentru ca fara ele nu poti depasi diversele hopuri ale vietii. Dupa ce totul se va fi asezat pe fagas normal, ai sa fii multumit ca ai putut face aceste gesturi, chiar daca acum, pe moment, par dureroase. Fa-le fara sa regreti, vor avea efectele scontate!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Daca stai si te gandesti prea mult la sansa care ti se ofera, e posibil s-o pierzi pentru ca nu va trece prin calea ta si a doua oara. E o chestiune de spontaneitate aici, pentru ca a sta prea mult sa analizezi situatia pe toate partile nu e in avantajul tau. E nevoie de o reactie rapida, prompta, altfel va aparea altul mai iute de mana care va obtine sansa care ar fi fost pentru tine. Nu cauta nod in papura, nu cere amanare ca sa iei o decizie, ci spune cat mai repede da!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nici n-ai inceput bine o actiune noua, ca deja esti obligat de imprejurari defavorabile sa o inchei. Elanul iti este taiat brusc si nu mai ai curaj sa continui, de vreme ce nu ti-a iesit din prima incercare. Se pare ca nu ai ales nici momentul optim si nici mijloacele cele mai bune pentru a ajunge la un anumit scop, si acum se destrama toate planurile facute, fiind o lectie buna pentru tine sa-ti analizezi mai atent resursele de care dispui, dar inainte de a da startul!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai facut parte, o vreme, dintr-un proiect colectiv, dintr-un grup mai amplu adunat in jurul unui interes comun, dar echipa se destrama. Trebuie sa-ti iei ramas bun de la acest grup care va ramane de acum doar o amintire in mintea ta. Nimic nu e vesnic, nici prieteniile, nici colaborarile, nici relatia ta cu un anturaj mai larg in care te-ai simtit bine o perioada, deci se poate incheia aici o colaborare. Ceva nedorit nu te mai lasa sa faci parte din acest grup pe mai departe, deci… adio!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

E o zi cu sanse excelente de afirmare pentru tine, deci trebuie sa profiti fara teama de ocaziile bune care se ivesc. Fa un pas in fata si spune ce stii, pentru ca timiditatea te-ar putea face sa ratezi ocazii rare. Trece prin calea ta azi un noroc chior pe care trebuie sa-l valorifici imediat, fara sa stai pe ganduri, ca atare nu tine cont nici de piedici, nici de inhibitii, nici de influentele nefaste din afara, ci profita imediat de ceea ce ti se ofera aproape pe tava. Maine s-ar putea sa fie prea tarziu.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Discutia pe care o ai azi cu un coleg deschide perspective noi asupra unui proiect la care iti aduci contributia. Primesti informatia de care aveai nevoie sau imboldul necesar pentru a trece la etapa urmatoare a planurilor incepute. Recunosti ca asteptai de undeva aceasta motivatie, pentru ca uneori nu ai curajul sa treci mai departe fara ca cineva de pe margine sa te sustina, iar azi ai noroc de colegi care au incredere in tine si te sprijina entuziast de pe margine. Cu un hei-rup potrivit, totul merge bine!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te grabi sa dai un raspuns imediat ce esti intrebat. Ia-ti un ragaz sa analizezi situatia pe indelete, pentru ca o analiza frugala si superficiala nu e de folos. Ar trebui sa cantaresti problema pe toate partile, sa pui in balanta argumentele pro comparativ cu argumentele contra, si abia dupa ce vei fi inteles corect situatia, sa spui care e decizia ta. Daca te grabesti la un verdict inainte de a vedea toate unghiurile posibile, ai putea gresi.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Te afli in fata unei persoane care impune respect prin simpla sa aparitie. Poate e o autoritate intr-un domeniu pe care tu inca nu il stapanesti, poate o persoana in varsta de care ti-e si putin teama sau un profesor pe care il admiri. De la o astfel de persoana ai multe de invatat, ca atare profita de sansa pe care o ai de a-i sta in preajma. Compania sa nu numai ca te onoreaza, dar te si pune intr-o lumina foarte buna, incat ar trebui sa te mai relaxezi si sa fii atent la tot ce spune.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Visul tau e sa ti se faca dreptate iar adevarul, care a stat multa vreme ascuns, sa iasa la iveala. Tu nu te simti vinovat cu nimic ci esti convins ca altul a avut de castigat mascand adevarul, ca atare ai vrea sa se intoarca lucrurile in favoarea ta, in timp ce celalalt sa plateasca pentru gesturile sale incorecte. Daca gasesti dovezi solide in avantajul tau, merita sa lupti pana la capat pentru drepturile tale, dar numai daca ai pe ce te baza. Pe simple promisiuni sau marturii desarte nu poti conta, ca atare apeleaza doar la lucruri clare, scrise negru pe alb, care nu pot fi contestate.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții