Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Balanta 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:30



Horoscop Cariera Balanta 2013


Munca, serviciul, cariera, toate consumă multă energie din partea ta anul acesta. Atmosfera e destul de linistită, la prima vedere, la serviciu, ai putea spune că totul e marcat de calm, de rutină, de un confort emotional, dar din când în când atmosfera se mai animă si aici. Între ianuarie-martie 2013, Neptun, aflat în zona locului de muncă în cazul tău, va primi un careu capricios de la Jupiter, aflat încă în Gemeni, aspect cu două puncte de maxim: unul la începutul lui februarie, si al doilea la începutul lui martie, când lui Neptun i se alătură si Marte - cu ambitii si planuri mărete si, mai apoi, Venus - cu iluzii prea frumoase ca să fie adevărate. Sunt 3 luni dominate de confuzie, de indecizie, de instabilitate în sarcinile profesionale, ca atare va trebui să analizezi mult mai atent ceea ce ai de făcut la serviciu. Riscul de a gresi masiv, de a te lăsa păcălit de perspective înselătoare, de a apela la tertipuri care nu te onorează este mai mare ca oricând, căci este perioada în care esti extrem de vulnerabil în fata promisiunilor mari, dar mincinoase, în fata viselor de succes, care pot deveni un mare balon de săpun care s-ar putea sparge când ti-e lumea mai dragă. Ai mare grijă ce planuri îti stabilesti legate de munca de zi cu zi, ca să nu fugi după himere pe care nu le poti atinge. Acesta e pericolul cel mai mare al acestui an: să te amăgesti singur că poti atinge un scop ce nu e decât o iluzie. Nu visa joburi pe care nu le poti obtine, nu-ti asuma sarcini pentru care nu esti pregătit mental sau psihic, nu-ti lăsa locul de muncă actual, păcălit de o iluzie că vei primi/găsi altceva mai bun în perspectivă. Rămâi ancorat în real si deschide bine ochii si urechile fără a crede chiar orice!

Horoscop Financiar Balanta 2013


Ei, iată un domeniu peste care îsi va lăsa amprenta drastic Saturn timp de mai bine de doi ani de acum înainte. În toamna lui 2012 Saturn si-a mutat bagajele în Scorpion, zodie ce corespunde zonei banilor pe harta ta. E si bine, e si rău, deoarece Scorpionul este din start o zodie capricioasă, în care extremele sunt la ele acasă, dar cum Saturn e o planetă a limitărilor, a constrângerilor si a regulilor, te poti astepta ca peste bugetul tău să se simtă de acum prins într-un fel de pat al lui Procust în care ai voie să te întinzi în voie, ci te supune unor conditii ceva mai severe. Dacă te întinzi mai mult decât ti-e patul, o încasezi sever, deci încearcă să îti amintesti permanent că Saturn în sfera finantelor nu e deloc un sprijin, ci un profesor de economie foarte strict, ce te va trage si de mânecă atunci când trebuie, dar si de urechi atunci când tinzi spre extreme periculoase.


Horoscop Sanatate Balanta 2013

Sănătatea e un punct sensibil al acestui an, deci nu trebuie să-l tratezi cu indiferentă. Psihicul este cel mai afectat si cum multe boli fizice îsi au sorgintea în sensibilitătile psihice, ai grijă de psihic ca să nu-si trimită reactiile cine stie pe unde prin organism. Lunile nu tocmai plăcute pentru sănătatea ta sunt cele din primul trimestru al anului si luna septembrie, când esti mult mai sensibilizat si riscul de a avea unele probleme creste, mai ales la începutul lunii februarie, când Marte apoi Venus si Neptun îsi dau mâna în Pesti sub săgeata amăgitoare a lui Jupiter din Gemeni. Simptomele pot fi înselătoare în acel moment, corpul tău poate da semne în cu totul altă parte decât cel în care chiar se ascunde punctul tău nevralgic, ca atare cel mai bine e să te analizezi singur cu atentie, pentru că există pe undeva o problemă. Înainte de a te duce la medic, e posibil să te informezi asiduu din cărti, din siteuri de specialitate, dintr-o avidă nevoie de a afla ce e cu tine, dar nu te lua doar după ce citesti! S-ar putea să mergi pe o pistă falsă si să nu ai ceea ce crezi că ai! Aripa confuziei planează peste organismul tău si ai putea fi tratat de răceală când tu ai putea avea ceva mult mai subtil. Nu uita nicio clipă că bolile tale din acest an sunt oglindirea unor sensibilităti psihice. Un consult aprofundat, nu doar unul de rutină, ar putea scoate la iveală sursa problemelor de sănătate. Cât timp te încearcă disperarea, panica, anxietatea, nesiguranta, supărarea, deziluzia, e greu de crezut că trupul tău se va simti bine, deci aici, asupra acestor surse de energie negativă, trebuie să lucrezi cel mai mult! Tratamentul: liniste si multumire sufletească!

Horoscop Sentimental Balanta 2013

Interesant an pentru inima ta, deoarece, prin zona sentimentelor, trece asteroidul căsătoriei, Junon, care nu ti-a mai bătut la usa inimii de prin 2009, ca atare iată un moment în care iubirea si dorinta de a te căsători se combină perfect. Pentru unii poate fi anul în care îsi întâlnesc jumătatea predestinată. Altii vor spera deja pirostrii si nuntă la orice ocazie de a intra într-o nouă relatie. Nu te grăbi, totusi, nu tot ce zboară se mănâncă, esti exagerat de visător si idealist când vine vorba de iubire, încât ai impresia că vezi Feti Frumosi si Ilene Cosânzene în orice persoană care îti zâmbeste sau te invită la o cafea. Ia-o încet si lasă relatia să se lege, să vă cunoasteti mai bine, punând accent pe comunicare, pe preocupări comune, pe prietenia dintre voi, înainte de pasiune sau sentimente frenetice.

Perioada cea mai plăcută pentru inima ta e 2-26 februarie când planeta ta guvernantă, Venus, o planetă a iubirii prin definitie, trece prin zona dedicată sentimentelor frumoase, deci nu e imposibil ca ziua Îndrăgostitilor din 2013 să-ti aducă un cadou de suflet! O zi interesantă este chiar 2 februarie, pentru că în Vărsător, zodia dedicată iubirii la Balante, are loc o conexiune astrală specială: Venus intră în Vărsător în timp ce Marte, la extrema cealaltă, iese din Vărsător. Simbolic momentul, ca si cum el si ea merg pe aceeasi stradă fără să se cunoască, o atingere de suflete ca o străfulgerare, fără să se întâlnească (încă), poate doar zărindu-si umbrele undeva în fugă. Cam asa va fi iubirea pentru unele Balante, ca o trecere prin acelasi spatiu în acelasi timp, presimtindu-vă doar unul altuia existenta.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții