Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Zodiacul Iubiri Sagetator

Written By NIKE B. on marți, 26 februarie 2013 | 05:30



Femeia născută în zodia Sagetator

Comportare - acasă şi afară.

Disponibilă pentru o iubire romantică, violet, de sfârşit de toamnă, cu efuziuni parcă nutrite din căldura verii şi din melancoliile sfâşietoare ale unui apus de toamnă-iarnă, femeia nativă în zodia Săgetătorului va iubi mult, dar nu va ajunge, se pare, niciodată, o sclavă a iubirii. Dimpotrivă, ea va fi cea care îşi va organiza, îşi va chema şi-şi va înfrumuseţa iubirea, fiind în stare să-şi împodobească toată casa cu flori. Prin urmare, femeia Săgetător va dori să-şi aibă casa mereu propice dragostei, ea voind, poftind să facă dragoste nu numai noaptea, ci şi ziua. Iubitoare de intimitate, ea va şti să asigure în căminul ei o atmosferă agreabilă, fiind bucuroasă, oricând, de o partidă de dragoste. Astrologii afirmă că reuşita în căsnicie a acestei femei se datorează tocmai ştiinţei ei de a iubi şi de a se face iubită, învingând, cu artă, cu graţie, rutina, obişnuinţa, trecerea nemiloasă a anilor. Unitatea familiei se va datora dra­gostei, femeia Săgetător având un manifest simţ al familiei, al casei, fiind capabilă să aducă în căminul său căldura sufletească, toleranţa, tandreţea, simţ şi respect pentru viaţa ordonată şi valorile perene ale familiei. Toate acestea arată că nativa în zodia Săgetătorului va fi pretenţioasă în căsnicie şi, de aceea, cunoscătorii şi adepţii stilului de viaţă modern recomandă precauţii, în cazul acesteia chiar căsătoria de probă.
Aflată în afara casei, în societate, femeia Săgetător nu se va da în vânt după vreo legătură sau alta, mai mult sau mai puţin primejdioasă, fiind mai degrabă preocupată de relaţii de prietenie, de bune relaţii de amiciţie cu persoane dinamice, iubitoare de viaţă tumultoasă, de ieşiri în aer liber, de întâlniri amicale animate. Femeia Săgetător va fi un bun camarad şi un
interlocutor care va avea, aproape întotdeauna, ceva de spus. întorcându-ne în casa nativei în zodia Săgetătorului, vom putea constata că această femeie este printre cele mai credincioase femei din cercul zo­diacal, nefiind dispusă să-şi înşele soţul nici chiar în cele mai favorabile, nici chiar în cele mai libertine împrejurări. Şi asta numai şi numai din pricina unei numai de ea cunoscute reguli de fier, de ordin moral şi chiar legal, va susţine Săgetătoarea, cu o de neclintit convingere. Astrologii moderni sunt de părere că această invocaţie nu este deloc o ipocrizie, ci o apăsată declaraţie privind modul de a fi al femeii Săgetător, care, totuşi, va găsi în inima şi mintea ei, ori de câte ori este nevoie, destule resurse de seninătate şi candoare.

Suflet şi pasiune. Romantică de felul ei, femeia Săgetător va sta ceva mai slab la capitolul afecte, deşi comportarea ei nu trădează vreo dezordine în acest domeniu. Exprimarea nativei Săgetător este, cel mai adesea, directă, fără înflorituri. în exprimarea ei cotidiană, surprinzător de sinceră şi de clară, femeia Săgetător este în stare să atace frontal, cu un fel de consistentă seninătate, amestecată cu o voită naivitate, până şi acele probleme pe care, de obicei, celelalte femei le evită, adesea din pudoare. Este vorba despre probleme ce vizează relaţiile intime, precum şi calităţile partenerului de dragoste, de la cele sufleteşti, până la cele fizice.
Sufletul femeii Săgetător nu va tremura niciodată asemenea unei păsări în colivie, ea fiind ceea ce se numeşte o femeie cu inima-n palmă, dovedin- du-se deschisă, directă, frustă, aproape necizelată la nivel de expresie verbală. Acest comportament foarte deschis va suplini, cu brio, relativa ei sărăcie sufletească. în acest tablou se înscriu, tot ca o compensaţie, şi calităţile ei de femeie cinstită, volubilă şi prietenoasă chiar şi cu rivalele. Femeii Săgetător nu-i va fi teamă aproape niciodată pentru dragostea ei sau pentru posibilele ei iubiri. Şi nu va simţi nicicând că a pierdut vreodată, ceva, în dragoste, convinsă fiind că va putea relua totul de capăt, că o nouă relaţie este pe drum şi că oricum cea veche nu merita mai mult. Săgetătoarea va şti să se auto-încurajeze şi să fie optimistă în dragoste. Nu va suferi prea mult, dar atât cât va iubi, pasiunea ei va fi continuă, densă, pătrunsă de o frumuseţe sobră. Dragostea femeii Săgetător nu va arde, dar nici nu va mocni, ci va fi asemenea plasmei, adică asemenea acelei părţi nevăzute, dar cât de semnificativă! din vârful flăcărilor.


Farmec şi dragostete. Morală şi iubitoare, femeia Săgetător va avea o ati­tudine plină de simpatie pentru toţi bărbaţii, considerându-i un adevărat dar pentru femei. Aceasta este, în mod obişnuit, părerea ei şi, din pricina acestei păreri, ea se va purta, de regulă, bine cu bărbaţii, cu mult mai bine decât cu femeile, în mod sigur. Nativei în zodia Săgetătorului îi plac foarte mult bărbaţii cu o fire entuziastă, optimistă, dar şi romantică. Mai mult decât atât, admiră bărbaţii care au simţul umorului.
In mod curent, femeia Săgetător va pune prietenia mai presus de dragoste. Aceasta ar putea fi, potrivit concepţiei ei, o practică de fiecare zi chiar şi la nivel de familie, ceea ce nu înseamnă că nu va adora să facă dragoste, cât mai mult şi cât mai des, ori de câte ori i se va ivi prilejul. Acest amor nebun trebuie să se petreacă, nu-i aşa, pe fondul unei frumoase prietenii, pe care femeia Săgetător o va cultiva asiduu, cu soţul sau cu concubinul ei. Nu o dată, femeia Săgetător îşi va putea induce în eroare bărbatul cu care discută, acesta neînţelegând, întotdeauna, dacă modul ei de comportare înseamnă dragoste sau prietenie. Această situaţie este generată şi de fap­tul că femeii Săgetător îi place, chiar foarte mult, să flirteze. Mai există, însă, fară îndoială, încă multe alte aspecte ale comportamentului femeii Săgetător care, cu siguranţă, îi pot induce în eroare pe bărbaţi. Exemplele în acest sens ar porni, iată, şi de la faptul că, nu de puţine ori, Săgetătoarea apare ca o femeie exersată în arta amorului, că se prezintă ca o femeie accesibilă şi disponibilă, sau că este dezarmant de sinceră pentru a putea, totuşi, să pui bază, cu toată convingerea, pe spusele şi pe faptele ei. E de înţeles, deci, că în asemenea context, mulţi bărbaţi nu vor putea ajunge prea departe cu o femeie Săgetător, considerând, în cele din urmă, că ei au nevoie de o femeie mai retrasă, mai potolită, mai puţin cunoscătoare într-ale iubirii practice. Aşa se face că, pe vremuri, multe femei Săgetător, comportându-se, în mod firesc, conform firii lor, lăsau impresia că sunt uşuratice, chiar experimentate în chestiuni străine moralei epocii şi, în consecinţă, rămâneau fete bătrâne.
Dincolo însă de aceste aspecte, femeia Săgetător nu este, de felul ei, prea darnică în ceea ce priveşte dragostea fizică, fiind, surprinzător, o fidelă de excepţie.

Atitudinea faţă de cei din jur. Aflată în continuă mişcare şi având nevoie nu de dragoste în primul rând, ci de prietenie, de relaţii calde şi dinamice, femeia Săgetător va căuta, cu precădere, amiciţia bărbaţilor, dar nu va neglija nici relaţiile apropiate cu femeile, chiar şi din alte categorii sociale sau cu vârstă diferită de a ei.
Lăudabil este faptul că nativa Săgetător nu va avea pretenţia de a fi ea soarele grupului său şi nici magnetul tuturor privirilor, fie ele mas­culine sau feminine, dar este limpede că unei asemenea femei viaţa în singurătate îi va dăuna foarte mult, provocându-i chiar stări depresive. Şi, cu toate că preferă iubirea romantică, tandreţea, mângâierile şi vor­bele frumoase, femeia Săgetător va fi, adesea, greu de cucerit din punct de vedere sentimental, deşi, aşa cum s-a spus, poate fi o prietenă foarte bună, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, dovedindu-se un camarad ideal pentru viaţa cotidiană. Altfel spus, cel care va dori să cucerească inima unei femei Săgetător, va trebui să-şi întrebuinţeze în mod serios farmecele, inteligenţa, să facă o mare desfăşurare de resurse, adică să-şi întindă straşnic arcul.
Fiinţă socială prin excelenţă, femeia Săgetător va dori să-şi trăiască bu­curiile, uneori chiar şi supărările, în public, solicitând, se pare, şi pe această cale, un dividend sentimental din partea tuturor, menit a-i com­pleta lipsa de relief în acest domeniu. Interesant este, în context, faptul că nativei în zodia Săgetătorului îi place să fie flatată, deşi va nega cu vehemenţă aşa ceva. Datorită acestei înclinaţii, femeia Săgetător pierde, şi se poate pierde, uneori, în faţa unor bărbaţi cu “papagal” bun, căzându-le victimă cu toată inocenţa.
Zodiacele moderne afirmă despre femeia Săgetător că, datorită firii ei contradictorii, maturităţii îndoielnice, siguranţei de sine exacerbate, ca­racterului ei schimbător, relaţiile cu cei din jur îi sunt superficiale, deşi numeroase. Adică femeia Săgetător este prietena tuturor şi-a nimănui, atitudinea ei trezind, în multe împrejurări, nedumerire.

Feminitate. Vechile zodiace, precum şi zodiacele populare, prezintă fe­meia Săgetător într-un mod cu totul entuziast şi entuziasmant, consi­derând-o ca fiind Femeia Totală a cercului zodiacal. Potrivit vechilor texte astrologice, însuşi caracterul ei schimbător şi mobilitatea ei, chiar şi în căutarea dragostei, demonstrează această feminitate excepţională de care se bucură femeia Săgetător. Fiind foarte preocupată de propriul ei trup, femeia Săgetător se va pregăti, încă din pubertate, pentru clipa de ar­dere şi de scrum a dragostei. Ea îşi va cultiva trupul ca fiind făcut pentru dragoste şi plăceri, fiind pregătită să dea, dar şi să primească, în aceeaşi măsură. Prin dragoste, această femeie va înflori poate mai mult decât alte femei, toate celelalte calităţi şi defecte ale ei, precum şi numeroasele contradicţii şi semne de întrebare fiind şterse cu buretele atunci când este vorba de actul iubirii.
Astrologi importanţi susţin că, odată cucerită, femeia Săgetător poate fi, pentru un bărbat potrivit ei, femeia lui de-o viaţă, devenind dependentă de acel bărbat care, la rându-i, va fi şi el captivat de ea. Dincolo de poziti­vismul ei în tot ceea ce face în viaţa de zi cu zi, Femeia Săgetător va fi ini­ma familiei şi, totodată, o romantică nevindecabilă, pitită uneori, datorită asprimilor vieţii, după nenumărate văluri. Acestei femei, despre care unii bărbaţi cred că o pot cuceri grabnic, i se cuvine o statuie a Feminităţii. Şi unde ar putea fi amplasată această statuie de zeiţă, dacă nu chiar în oraşul închipuit al misoginilor care, văzând-o, vor trebui să se pocăiască şi să iubească, să iubească Femeia, la nesfârşit...


Bărbatul născută în zodia Sagetator

Comportare - în casă şi afară. Se spune despre bărbatul nativ în zodia Săgetătorului că, fiind foarte mobil şi, uneori, chiar instabil emoţional, va fi mai puţin interesat de casă, de familie, preferând, uneori, în anu­mite situaţii, să ducă o viaţă socială specifică celor mai puţin adaptaţi, sau să se ţină de crailâcuri până dincolo de maturitate, spre bătrâneţe chiar. Cu siguranţă, bărbatul Scorpion va avea ceva din puterea şi s.xu.litatea puternică a calului, animalul care formează jumătatea din spate a sim­bolului acestei zodii, adică a Centaurului Săgetător, precum şi încă ceva din precizia şi curajul arcaşului care formează partea din faţă a aceleiaşi fiinţe mitologice.
Prea expansiv şi prea dornic de a-şi trăi viaţa, Arcaşul sau bărbatul Săgetător va pricinui necazuri şi suferinţe sufleteşti apropiaţilor săi şi, în primul rând, femeii sale. Totuşi, dacă este bine educat, sau dacă devine ca­pabil să se înfrâneze, să se autocontroleze, nativul Săgetător se va dovedi înzestrat cu un spirit puternic, comportându-se şi trăind ca un om supe­rior, în propria familie, dar şi în societate, viaţa lui fiind exemplu pentru ceilalţi.
în mod obişnuit, bărbatul Săgetător nu e de ici-colea, el fiind în stare să lupte şi să ocupe demnităţi importante în societate. în ceea ce priveşte familia sa, aceasta va fi, nu de puţine ori, ceea ce se numeşte o familie model.
In lumina cercetărilor şi observaţiilor moderne, un lucru pare a fi cert pentru bărbatul Săgetător - odată cucerit de o femeie, indiferent de ce factură ar fi el, îşi va ocroti familia şi va ţine mult la cinstea şi la demni­tatea ei, chiar dacă, nu o dată, poate fi departe de ea şi oarecum dezinte­resat.
Iubind mult femeia, bărbatul Săgetător dispune, fară îndoială, de necesa­rul de subtilitate pentru a înţelege, pe deplin, faptul că, desigur, cea dintâi femeie care trebuie iubită şi preţuită de el este chiar femeia sa, fie ea soţie sau concubină. Şi va fi pentru aceasta cu atât mai interesant, cu cât el, Arcaşul Amorului şi al Destinului, mereu va avea senzaţia că iubirea faţă de aceeaşi femeie are, chiar şi când nu te aştepţi, elemente de surpriză şi de noutate. Iar dacă femeia va şti să vină în întâmpinarea acestei mi­nunate situaţii, punându-şi în mişcare patimile, fanteziile şi, în general, afectele şi imaginaţia, apoi totul poate fi o reuşită, cum numai în cazul Săgetătorului se poate întâmpla.
Acest tablou strălucitor este, se înţelege, un caz ideal pentru un bărbat Săgetător, fiind foarte greu, dacă nu chiar imposibil de întâlnit aşa ceva, întocmai, în viaţa de zi cu zi.
Plin de umor, un zodiac popular spune despre bărbatul Săgetător că este “cel mai amuzant amant şi cel mai prost soţ”.

Suflet şi pasiune. Dotat, de obicei, cu mult spirit, nativul Săgetător va fi în stare să iubească, mult şi bine, chiar şi numai la nivel platonic, până hăt-târziu în viaţă, chiar şi până la bătrâneţe
Inima Săgetătorului se va putea aprinde la orice vârstă, iar sufletul său va putea deveni lesne frunză-n vânt la vederea oricărei femei, mai ales dacă va avea impresia că îi este accesibilă. Săgetătorului i se aprind călcâiele repede şi va iubi, deseori, ca un adolescent, cu tot tacâmul unei asemenea iubiri primăvăratice. Captivat de o femeie, bărbatul Săgetător se va dovedi tenace şi va da asalturi după asalturi, fiind greu de convins că, uneori, iată, nu se poate.
Din fericire, nativul Săgetător nu va pune la inimă eşecurile în dragoste. Fiind om al sentimentelor, el se dovedeşte, mai mereu, foarte permeabil dragostei. Uneori, acest nativ Săgetător este orb de-a binelea la acest capi­tol, cu greu fiind oprit să nu săvârşească cine mai ştie ce boacănă. însă, însă, ceea ce se ştie mai puţin, este faptul că pasiunile bărbatului Săgetător sunt mai mereu focuri de paie, care ard puţin şi se termină brusc, în urma lor nerămânând mai nimic, nici măcar o brumă de scrum. în patimile sale amoroase, bărbatul Săgetător poate fi comparat, adesea, cu vinul spu­mos sau cu berea proaspătă, un sfert de pahar lichid, iar restul spumă, multă spumă. Şi, cu toate acestea, nu puţine vor fi femeile care se vor simţi îndemnate să intre în jocul Săgetătorului, considerându-se, într-un fel sau altul, rănite de apriga săgeată, pornită din arcul său de oţel. Mai ales că personajul va vorbi cu patos, va face jurăminte, va promite şi Luna de pe cer, numai rareori, şi poate că din întâmplare, amintindu-şi că ar fi cazul să mai facă şi ceva dragoste.

Farmec şi dragostete. Mult prea spumantul Săgetător are, nu de puţine ori, preocupări oculte, plăcându-i tălmăcirile de vise, zodiile, profeţiile, ghicitul în palmă şi-n fizionomie, în bobi şi-n cafea. Adoră misterul şi va face din toate iubirile sale teritorii puternic secretizate şi stăpânite de nemaiîntâlnite, de nemaipomenite mistere, pe care numai el şi iubita sa trebuie să le ştie. Toate aceste preocupări vor spori, desigur, farmecul bărbatului Săgetător, personajul fiind considerat, nu de puţine femei, nu­mai bun pentru o iubire tumultuoasă şi trecătoare. Din păcate, atitudinea sa platonică s-ar putea prelungi, uneori, peste măsură, relaţia necesitând, în această situaţie, abandonul. Abia de aici va putea începe, însă, cir­cul cel mare, deoarece, din nefericire, bărbatul Săgetător este insistent, încăpăţânat şi, prin urmare, va invoca neabătut, să zicem, principiul lui P. de Coubertin, referitor la participanţii la Olimpiadă: ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă! Rezultatul - bărbatul Săgetător va izbândi, uneori în mod neaşteptat, în iubirile sale. Şi poate că va fi ajutat, în acest demers sentimental, şi de faptul că, adesea, pare a nu vedea nimic în juru-i, deşi are ochii larg deschişi.
Orbul de el, orbul de nevindecat...

Atitudinea faţă de cei din jur. Cei care au de-a face cu bărbaţi nativi în zodia Săgetătorului spun că aceştia sunt, mai mereu, tonici, optimişti, doldora de proiecte de tot felul, de planuri măreţe.
Fiind dinamic, deştept, imaginativ, mai mereu spiritual şi disponibil, bărbatul nativ Săgetător poate face, lesne, pe oricine, să se simtă în largul său, şi cu atât mai mult pe femei.
Se poate crede, chiar fară teama de a greşi, că bărbatul Săgetător este un adevărat vrăjitor în relaţiile sale cu ceilalţi oameni, având, în mod cert, o autentică putere de a-i seduce, de a-i hipnotiza. Datorită acestor dotări naturale, nativul Săgetător este bun de şef, chiar şi la nivele înalte, el fiind convingător şi mobilizator prin tot ceea ce face şi ce spune, în orice activitate cât de cât semnificativă, Săgetătorul nu va ezita să fie în frunte, să fie el însuşi exemplu. Datorită aptitudinii sale de a risca, datorită curajului său nebun, va putea fi piua-ntâi şi exemplu chiar şi în cele mai periculoase situaţii. Bărbatul Săgetător are o voinţă puternică şi nu dezarmează prea uşor. Fiind tenace şi curajos, el are, prin urmare, tot ce-i trebuie pentru a fi nu numai un războinic sau un lider, ci şi un învingător. Cei aflaţi în subordinea sa, şi chiar şi cei din propria-i familie, inclusiv partenerul de viaţă, îl vor urma fără să crâcnească.

Virilitate. Bărbat împodobit, adesea, prea frumos de mama natură sau poate că de divinitate, mai ales pe dinăuntru, nativul Săgetător nu va fi pla­sat, aproape niciodată, pe primele locuri în ceea ce priveşte performanţa s.x.ală, şi nici în ceea ce priveşte imaginaţia erotică. Totuşi, bărbatul Săgetător se poate situa, în mod îndreptăţit şi fară dubii, în prima parte a oricărui clasament pe această temă. Faptul că are solide calităţi psihice şi sociale, că are minte bună şi că, în ceea ce priveşte acţiunea, este curajos şi chiar niţeluş nesăbuit, face impresie şi compensează alte lipsuri în plan fizic sau s.xual. Există, însă, şi zodiace care-1 vorbesc de rău pe bărbatul Săgetător, afirmând despre acesta că, în ceea ce priveşte relaţia lui cu femeile, va fi asemenea unei albine, zburând, cu nonşalanţă, din fioare-n floare. Cum s-ar zice, acest bărbat ar culege nectar cam de peste tot. Unii astrologi îi găsesc bărbatului Săgetător chiar şi scuze vizavi de acest com­portament. Vezi, Doamne, bărbatul Săgetător este atât de hoinar în dra­goste deoarece, bietul de el, caută femeia ideală, şi cum aşa ceva nu există, el va căuta non-stop, neobosit, şi niciodată nu se va plictisi, nici de atâta investigaţie în eternul feminin, şi nici de ambiţia, mai mereu neîmplinită, de a face dragoste. Nefiind, conform zodiei sale, prea forţos în amorul aplicat, bărbatul Săgetător va dori, în schimb, să facă dragoste cât mai des, fiind ceea ce în limbaj popular se numeşte „un bărbat întrutotul vesel”. De altfel, erotismul bărbatului Săgetător poate fi, se spune, uşor de provocat chiar de un amănunt oarecare, cum ar fi unduirea gleznei de femeie, ge­nunchiul rotund sau curbura tălpii acesteia. Zodiacele moderne susţin faptul că nativul Săgetător iubeşte mult de tot femeia şi, din acest motiv atât de frumos şi de înălţător, se va împăca bine cu orice femeie din zodiac.
Iubeţ şi sincer până la a gafa, bărbatul Săgetător va putea fi îndrăgostit, cu acelaşi patos, de mai multe femei deodată, fiind disponibil sufleteşte şi niţeluş trupeşte pentru fiecare dintre ele. Pe el nu-1 va tulbura vreodată, prea mult, un scandal din dragoste şi nici dragostea cu năbădăi. Şi, cu toate că are calităţi de profet, bărbatul nativ în zodia Săgetătorului nu-şi va putea prevedea, din nefericire, evoluţiile în dragoste, el fiind, prin im­placabil destin stelar, un rob al iubirii, al femeii în ultimă instanţă.
O preafrumoasă robie, din care se pare că bărbatul Săgetător nu-şi doreşte să fie eliberat, de nimeni şi niciodată.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții