Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Zodiacul Iubiri Rac

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 februarie 2013 | 16:40


Femeia născut în zodia Rac

Comportare - în casă şi afară.

Foarte sensibilă şi chiar vulnerabilă, femeia Rac poate fi uşor determinată să intre în degringoladă şi să sufere. Din acest motiv, prietenul sau soţul femeii Rac va avea o misi­une nu prea uşoară, dar care va fi, în mod sigur, plăcută. Pentru a le fi bine amândurora, acesta va trebui să se comporte, în permanenţă, ca un bărbat adevărat, adică să fie atent cu ea, curtenitor, prevenitor, tan­dru. Dacă această comportare este constantă, bărbatul în cauză va avea mult de câştigat, şi nu numai pe moment, ci şi pe termen lung. Dominată în viaţa de familie de Venus, femeia Rac va răspândi în jurul ei femi­nitate şi căldură, dovedindu-se o soţie foarte bună şi o mamă aşijderea. Ea va instaura în casă blândeţea şi armonia, suportând cu greu contro­versele, ieşirile şi exagerările de orice fel, convinsă fiind că vorba dulce, mult aduce. Evident că îi va îndemna pe toţi ai casei să fie toleranţi, să fie îngăduitori şi să coopereze. în casa ei, iradiind dragoste, femeia Rac are nevoie, aproape în permanenţă, de sprijinul afectiv al partenerului, al prietenului sau al soţului, nu neapărat pentru a o ajuta în viaţa domestică, dar măcar pentru a-i ţine companie. Şi se pare că tocmai această însoţire va reprezenta, pentru femeia Rac, exact ceea ce-i trebuie, ceea ce are ea de trebuinţă, că de muncit într-ale gospodăriei, se descurcă ea şi singură. Fe­meia Rac va administra cu pricepere finanţele casei, dând chiar impresia că-şi sporeşte banii, datorită iscusinţei ei în a-i administra şi a-i cheltui. Mulţi sau puţini, banii îi vor ajunge aproape întotdeauna, gospodărindu-i realmente după marile şi micile reguli ale artei financiare - dacă se poate spune aşa - fără însă a-şi refuza, totuşi, unele mici plăceri, banale de alt­fel, o îngheţată, o prăjitură, un fruct râvnit. Femeia Rac îşi va iubi foarte mult casa şi o va amenaja cu mult zel. De altfel, în afara casei are puţini prieteni, fiind deosebit de încântată dacă-şi va găsi prieteni mai cu seamă printre bărbaţi, nu neapărat din motive de dragoste sau de s.x. Pur şi simplu, femeia Rac adoră prezenţa bărbaţilor, aceştia fiind, cel puţin pentru ea, ceva mai suportabili, deoarece nu o agasează cu cine mai ştie ce curiozităţi, invidii sau obsesii femeieşti. La serviciu se va descurca bine întotdeauna - comportare tipică pentru un nativ în Rac. De aici se poate trage lesne concluzia că femeia Rac este o femeie de interior, o femeie care poate, realmente, împodobi casa unui familist convins.

Suflet şi pasiune.

Sunt astrologi care consideră că femeia Rac are şi mo­mente dificile, mai ales atunci când se găseşte în conflict cu ea însăşi. Aceasta nu înseamnă că ea nu poate fi cucerită, în mod obişnuit, de bărbatul care-i dă dovezi de bun simţ şi are un minim de tact. Calităţile ei de prietenă bună a bărbatului pe care şi l-a ales, şi de femeie credincioasă misiei de mamă şi de gospodină, derivă din convingerea, niţeluş con­servatoare, că viaţa este un dat care trebuie luat ca atare, rolul nostru fi­ind de a o face suportabilă, şi chiar plăcută, cu cât mai multe dintre cele necesare şi cuvenite. Nu se poate spune însă, despre femeia Rac, un lucru care unora dintre bărbaţi li s-ar putea părea de la sine înţeles - că arde de pasiune. Femeia Rac nu are asemenea stări decât rar, dar faptul acesta nu înseamnă că nu este tot atât de agreabilă cât şi alte femei, aflate chiar sub semne zodiacale mai generoase. Pasiunea femeii Rac, aproape întotdeau­na egală, va fi dedicată bărbatului iubit, bărbatului care a avut răbdarea să-i descopere sufletul şi să-i cultive floarea dragostei.

Farmec şi dragoste.

Se vorbeşte mult despre amintirile, puter­nice şi amănunţite, pe care le poartă cu ea femeia Rac. Discursul ei va fi mai mereu generos, armonios, convingător, bazat pe afect şi relaţie sentimentală. Calităţile acestea o fac cuceritoare, adică femeie în toate datele ei. Femeia Rac este o adevărată meşteră a vorbelor cu miez, ceea ce îi sporeşte dimensiunea morală şi socială în ochii celorlalţi. Bărbatul iubit de ea îi va căuta compania nu numai pentru s.x, ci şi pentru bucu­ria, simplă, de a fi alături de ea şi de a schimba, împreună, vorbe, vorbe, vorbe. Se pare că în cuplul cu o femeie Rac aceste vorbe sunt necesare şi chiar sănătoase pentru amândoi, ceea ce, să recunoaştem, nu-i puţin lucru. Datorită sentimentalismului ei, femeia Rac va iubi florile poate mai mult decât alte femei, iar florile de la bărbatul iubit vor avea o semnificaţie specială pentru ea, chiar şi atunci când acesta i le aduce, mai mult sau mai puţin întâmplător, nu în tinereţe, nu în primii ani de convieţuire, ci după decenii de căsnicie.
Datorită sentimentalismului şi romantismului ei, femeia Rac apreciază foarte mult intimitatea casnică, fiind în stare să amenajeze o cină romantică chiar şi în fiecare seară, dacă e posibil. Femeia Rac iubeşte mult sărbătorile, evenimentele de familie, iar dacă acestea se petrec în doi, pentru ea e de-a dreptul minunat. Femeia Rac nu va avea preferinţe pen­tru un anume tip de bărbat, dar bărbatul capabil de un pic de sentimen­talism, de romantism, de poezie, va avea, desigur, trecere la ea. Femeia Rac ştie foarte bine că sentimentalismul, romantismul, plimbarea în doi, regăsirea unor clipe şi momente, chiar de multă vreme apuse, au darul de a spulbera rutina de familie, rugina produsă de convieţuirea îndelungată în doi. Pentru ea, dragostea fizică va fi, mereu, o încununare a unui şir de frumuseţi şi minunăţii ale cuplului şi nicidecum un început...şi apoi mâncăm şi visăm, şi glumim, şi ciocnim un pahar, şi ne spunem vorbe frumoase. Feminină din cap şi până în picioare, femeia Rac nu va vedea în dragostea fizică o sursă de plăceri din care te serveşti ca de pe un raft, ci o înmănunchere de rosturi, principii, dorinţe şi speranţe, renunţări şi regăsiri, descoperiri şi inovaţii, un întreg dominat de spirit şi de amprenta omenescului. Şi totul va fi de nota 10 dacă în decor se află şampanie, lumânări, flori, un cadou abia desfăcut şi, desigur, un fond muzical liniştitor şi, neapărat, sentimental.

Atitudinea faţă de cei din jur.

Femeia Rac se va mulţumi, adesea, să stea deoparte şi să privească, să fie spectatoare neutră, şi asta nu numai acasă, ci şi la serviciu sau în societate. Nefiind mare amatoare de mon- denisme, nu va simţi nevoia să fie luată în seamă şi nici nu prea se va băga în discuţiile purtate pe asemenea teme. îi place, cu certitudine, să fie martoră la discuţiile bărbaţilor şi să lucreze cu ei. Femeia Rac nu va fi putea juca prea bine, vreodată, un rol sau altul, nefiind de felul ei o închipuită. Din acest motiv, cel mai adesea nu va putea să mintă, deoarece se trădează foarte uşor. Colegă de nădejde în compania bărbaţilor, femeia Rac va avea uneori prietene şi dintre femei, dar întâlnirile şi sporovăielile cu acestea sunt rare şi, de obicei, asemenea dialoguri o plictisesc, consi- derându-le pierdere de timp.
Femeia Rac nu are nici un fel de consideraţie faţă de legăturile de scurtă durată, acestea neasigurându-i ei nici confortul afectiv, şi nici pe cel fizic, deoarece nu se poate concentra în asemenea condiţii. Toate relaţiile femeii Rac se vor construi în timp, fiind probate şi validate de timp. Condiţia de bază, adesea necesară şi suficientă, pentru ca o femeie Rac să „funcţioneze” normal este să aibă o casă a ei şi o familie cu viaţă armonioasă. Dacă va beneficia de aşa ceva, practic nu-i mai trebuie nimic altceva, s.xul fiind, în viziunea ei, doar unul dintre multe episoade ale vieţii de familie. Aici, femeia Rac se asemănă cu femeia Geamăn, aceste doua zodii fiind vecine bune. Negativismul celor din jur, venit pe fondul hipersensibilităţii femeii Rac, o va afecta, de regulă, foarte puternic pe aceasta, şi uneori o va putea nărui sufleteşte. Atunci se poate produce chiar şi o catastrofa, nativa în Rac ajungând să se învinuiască şi se certe, ciudat, în primul rând cu ea însăşi. Dintr-o astfel de stare, femeia Rac va fi foarte greu de scos, recuperarea fiind, totuşi, oricând posibilă. Interesant este faptul că nimeni n-o va putea ajuta efectiv în aceste momente, tot ea, femeia Rac, fiind cea care va găsi, până la urmă, resursele de revenire la linia de plutire.

Feminitate.

Femeia nativă sub semnul Racului este atât de feminină în stilul ei de viaţă, în comportarea ei, încât unii ar putea-o crede o pradă numai bună de vânat rapid şi cu maximum de eficienţă. Adevărul este că această desfăşurare de feminitate va tenta, întotdeauna, pe foarte mulţi dintre bărbaţi, aceştia considerând, la modul superficial, femeia Rac drept o cetate uşor de cucerit. în esenţa ei, femeia Rac nu este decât o femeie inteligentă, poate nu îndestul de abilă, dar inteligentă cu siguranţă, care va şti să nu amestece lucrurile şi sentimentele, oricum şi oriunde. Nu­mai rareori femeia Rac va fi amantă, visurile şi rosturile ei vizând, cu precădere, statutul de soţie şi de mamă. De altfel, astrologi importanţi cred că femeia Rac îşi merită din plin acest statut, în mod obişnuit, femeii Rac îi place să facă dragoste în locul conside­rat de ea potrivit, adică în intimitate maximă. Aventurile amoroase prin bucătărie sau prin natură nu o prea interesează.
Sensibilă şi cu spirit poetic, femeia Rac va şti să exerseze, cu sublim dichis, dragostea fizică, dar va prefera, înainte de aceasta, jocul, tandreţea furată, mângâierea neaşteptată, sărutul fierbinte. Despre această femeie potolită se afirmă chiar şi un fapt cu totul şi cu totul surprinzător - că, la o adică, poate fi cel mai bun partener s.x.al din tot zodiacul, remarcându-se prin sinceritate maximă în dragoste. Cu o condiţie însă - încrederea ei în partener să fie totală. Dincolo de toate aceste calităţi, astrologii ceva mai vechi susţin că femeia Rac îşi va domina aproape întotdeauna bărbatul, chiar dacă la prima vedere nu pare.


Bărbatul născut în zodia Rac

Comportare - în casă şi afară. Asemenea femeii Rac, şi bărbatul născut sub semnele acestei zodii va fi purtătorul unui mister. în mod firesc, acest secret la purtător îi va nedumeri, nu de puţine ori, pe cei din jur, dispuşi să creadă că au de-a face... cu un ciudat. Dincolo de rezervele unor cunoscători, bărbatul Rac îşi are, totuşi, în mod cert, tainele sale, e adevărat, nu prea multe, dar bine păzite. Nici măcar soţia lui nu-i va afla, până la urmă, chiar toate ascunzişurile sale sufleteşti. Relaţiile bune pe care bărbatul Rac le are cu cei din jurul său sunt întemeiate mai ales pe sentimente. Şi chiar dacă vreo relaţie de-a bărbatului născut sub constelaţia Racului îşi va avea debutul în interese şi principii economice - să zicem - în cele din urmă baza ei va fi tot de ordin emoţional, afectiv. Bărbatul Rac adoră compania femeilor, aşa cum femeia Rac se va simţi ex­celent în compania bărbaţilor. Şi, la fel ca femeia Rac, bărbatul Rac nu va avea cu toate persoanele de s.x opus, care-i sunt foarte apropiate, relaţii de dragoste, ci-i va uni o prietenie foarte strânsă, care ar putea semăna, adesea, chiar şi cu o relaţie de dragoste. Bărbatul nativ în Rac este un fel de răsfăţat al femeilor, acestea simţindu-se datoare să-l ocrotească, în familie, bărbatului Rac îi place să fie tradiţional, căutând, pentru el, şi impunându-le şi celorlalţi din casă, respectul pentru valorile vechi ale familiei, pentru armonia aceea ştiută din pozele marilor familii. Bărbatul Rac va fi, în esenţă, un mare iubitor al familiei sale, un ocrotitor convins al casei sale.
Toată viaţa sa, bărbatul Rac va avea nostalgia unor relaţii pierdute. Nu se ştie când şi unde le-a pierdut, dar va încerca, mereu şi mereu, să le regăsească. Şi, totuşi, bărbatul Rac nu este un om căruia-i place să umble aiurea, ci se va simţi foarte bine dacă va ajunge, foarte simplu, la el acasă, unde-şi va face, netulburat, tabieturile. E convins de la bun început că nicăieri nu te simţi mai bine ca la tine acasă.
Pentru bărbatul Rac, slujba este doar un episod zilnic, ce trebuie par­curs pentru că nu ai încotro. Prietenii nativului în zodia Racului sunt, de obicei, puţini, iar cu trecerea timpului devin şi mai puţini, deoarece, înaintând în vârstă, acest nativ nu va mai depune eforturi pentru a lega noi prietenii. în acest context, cu timpul, bărbatul Rac va deveni un pri­zonier al căminului său.
Fără teamă de a greşi, se poate spune că bărbatul Rac este cel mai casnic bărbat din zodiac, un adevărat stâlp al casei.

Suflet şi pasiune.

Nimeni nu ştie cum de reuşeşte acest bărbat, de felul său agitat, împrăştiat şi visător, să se apropie de femeile frumoase. O fe­meie frumoasă în preajma sa va fi ceva normal, situaţie ce va provoca, de altfel, invidia celorlalţi bărbaţi. în acest context, nu trebuie uitat faptul că bărbatul Rac este nu numai idealist şi visător, ci şi sentimental, fiind în stare să creeze stări şi momente emoţionale deosebite. Are fire de artist şi asta se vede fară prea mare efort, mai ales în felul cum se îmbracă şi cum mănâncă. Bărbatul Rac se va îmbrăca aproape mai mereu neglijent, dar va iubi mult mâncărurile bune şi băuturile fine, muzica „de dambla”, filosofia şi cărţile la modă. Nu are un suflet mare, spun unii astrologi, dar impor­tant este, consideră însuşi bărbatul Rac - fară a se simţi câtuşi de puţin ofensat de această observaţie a cititorilor în stele -, că lumina din sufletu-i nu se stinge niciodată. Pasiunile lui, atâtea câte sunt, nu vor fi tumultu­oase în nici o împrejurare. Şi nici nu are nevoie de aşa ceva, pentru că el, bărbatul Rac, atât de vulnerabil în aparenţă, este, asemenea oamenilor din vremurile vechi, pescar, vânător şi culegător, dar nu în sânul naturii, ci în câmpul, niciodată explorat îndestul, al relaţiilor sale de dragoste.
Bărbatul Rac nu se va osteni niciodată să cultive o relaţie cu o femeie, ci va fi mereu egal cu sine, şi se va manifesta întocmai aşa cum l-a dăruit natu­ra, adică nu va face nici un efort pentru a adăuga sinelui său ceva în plus. Bărbatul Rac face parte dintre cei mai senini şi mai inspiraţi cuceritori ai naturii umane, desigur în latura feminină a acestei naturi. Fără îndoială, pentru bărbatul Rac, eternul feminin poate fi cel mai frumos rebus al acestei vieţi.

Farmec şi dragoste.

Meşter la vorbe, bărbatul Rac va avea în faţa parte­nerelor sale o aură de înţelept, de ştie tot, deşi nu puţini alţi bărbaţi îl vor socoti doar un biet caraghios. Bărbatul Rac va considera, cu toată seninătatea, că dacă el iubeşte, neapărat trebuie să i se răspundă cu aceeaşi monedă. Poate că aşa se şi explică faptul că se face foc şi pară atunci când este luat peste picior în legătură cu preocupările sale sentimentale, sau când este trădat în sentimentele sale. Bărbatul Rac poate intra în polemici aprinse, pe care de obicei le câştigă, acest fapt făcând, în juru-i, o puternică impresie. De asemenea, va şti să-şi asculte interlocutorul, iar dacă inter­locutorul său este femeie, bărbatul Rac va face tot posibilul să o încura­jeze în demersul ei verbal, ajutând-o astfel să-şi exprime personalitatea, să crească în proprii ei ochi şi să-şi sporească stima de sine. Toate acestea pot fi, desigur, motive serioase în susţinerea ideii că bărbatul Rac are un şarm deosebit, fiind, adesea, un redutabil câştigător, care întrebuinţează, pentru a-şi obţine strălucitele-i victorii, doar vorba, doar duhul blândeţii, chiar şi acolo unde unii pun la bătaie bani, case, limuzine. într-o lume materialistă şi consumistă, bărbatul Rac va fi mai mereu cu mâinile goale, dar, cu toate acestea, femeile care i se vor afla prin preajmă nu se vor plictisi nicidecum cu unul ca el. Nu va avea preferinţe deosebite în cazul femeilor. Toate damele vor fi, din punctul său de vedere, minunate şi chiar mai mult de-atât, dacă se vor apropia de el şi îi vor asculta, fără să se plictisească, peroraţiile de guru de ocazie. Atenţie, însă, bărbatului Rac nu-i place monologul şi, prin urmare, întotdeauna va acorda o atenţie deosebită femeii care va intra în conversaţie cu el, şi chiar în polemică. Bărbatul Rac are, de obicei, o memorie bună, plus o mare capacitate de analiză. Dă impresia că jonglează chiar şi cu chestiunile financiare.
Şi, cu toate că uneori pare pierdut în discursuri şi controverse, bărbatul Rac va şti, cu precizie, cam pe unde se află. E un sentimental, dar niciodată nu va fi întrutotul copleşit de propriile afectele sau de cele ale partenerelor sale. în ceea ce priveşte activitatea s.xu.lă, bărbatul Rac este tipul care nu va avea nevoie, probabil niciodată, de afrodiziace.

Atitudinea faţă de cei din jur.

Bărbatul Rac va considera, la modul cel mai firesc, că e absolut normal ca atât în prietenie, cât şi în relaţiile de dragoste, să existe simetrii şi reciprocitate. Constant în iubire, ca şi în prietenie, bărbatul Rac va şti, surprinzător, să păstreze totuşi distanţa, dincolo de ceea ce pare şi dincolo de ceea ce se vede. Şi, tot surprinzător este şi faptul că acest Rac cu chip de bărbat îşi cunoaşte, neaşteptat bine, interesele, în susţinerea acestora ajutându-1 şi lipsa de obiectivitate pe care o manifestă, uneori chiar fară să clipească. Sentimentalismul său îl v ,i determina, nu o dată, să nu mai ţină cont de nici o logică, lotuşi, bărbatul Rac se va face remarcat, acasă şi în societate, prin simţ >il datoriei, acţionând, în problemele majore ale vieţii sale, cu chibzuinţă. Hl.uid şi conciliant în casă, el poate face mari sacrificii pentru ai săi. în m liimb, el nu se va osteni prea mult pentru alţii, fiind chiar indiferent mii de puţine ori, şi considerând că, nu-i aşa, cu toţii trebuie să ne facem datoria şi nimic mai mult.
Barbatul Rac va fi foarte eficient în activităţi independente, adică acele , în care el comandă şi tot el execută. Cu cei străini de familia şi de casa sa are, în mod obişnuit, relaţii bune, corecte, la baza cărora pune, Inşii, nu numai interesul economic sau de afaceri, ci şi un pic de senti­ment. Această fărâmă de sentiment îi va fi, nu o dată, de mare ajutor în telaţiile sale de afaceri. Totuşi, astrologii sunt de părere că orice colaborare cu bărbatul Rac este, în cele din urmă, dificilă, firea sa complexă şi labilitatea emoţională jucându-i, nu o dată, feste.
Fiind muncitor şi tenace, cu un comportament uneori imposibil, alteori adorabil şi strălucitor, complicatul şi dificilul Rac poate ajunge lider în domenii sociale deosebite sau fluide, cum ar fi politica, literatura, avoca­tura, mass-media, afacerile. Este foarte indicat să conducă organizaţii în care sunt multe femei. Va avea succes garantat.

Virilitate.

Pentru bărbatul Rac, dragostea fizică este doar un capitol clin viaţa sa şi nimic mai mult, adică, altfel spus, ceva care nu se prea discută, ci, pur şi simplu, se execută. Bărbatul Rac nu va face aproape niciodată sacrificii pentru amorul fizic, deşi nu s-ar zice că nu militează pentru aşa ceva. Mai neplăcut este faptul că, în dragostea sa, acest nativ Rac poate trece prea uşor de la o stare sufletească la alta - acum poate li vesel, strălucitor şi expansiv, iar peste un minut poate fi morocănos şi insuportabil.
Altfel, bărbatul Rac este un galant, un curtenitor fară pereche, pricepân- du-se, totuşi, să-şi mascheze stările proaste, indispoziţiile, frământările. Poate fi asemuit chiar şi cu un calculator uşor virusat, care din când în când se blochează sau lucrează greu, anevoie, de parcă cine mai ştie ce piedică sofisticată îl ţine în loc. Convins că femeile au întotdeauna drep­tate în faţa bărbaţilor, nativul Rac va lua mereu, neobosit şi cu profundă credinţă în ceea ce susţine, apărarea acestora, fiind delicat cu ele nu nu­mai atunci când face dragoste, ci ori de câte ori i se iveşte prilejul. Dacă în viaţă va avea momente de retragere, de demisie de la realitate, în dra­goste va simţi o mare bucurie dacă el va fi cel care conduce. Bărbatul Rac este cunoscut ca o persoană care nu suportă cuvintele vulgare, mai ales când sunt rostite de femei. Idealistul nativ în Rac nu va putea concepe, în ruptul capului, că femeia de lângă el vorbeşte „mai buruienos” doar din pricina unor nevinovate motive ce ţin doar de sublimul moment al dragostei trupeşti. Nativul în Rac va avea momente când va detesta vehe­ment vulgaritatea, considerând că momentele înălţătoare ale unirii fizice trebuie să se producă fară vorbe, deoarece atunci vorbesc simţurile.
De felul său, însă, bărbatul Rac este cunoscut, în viaţa de zi cu zi, ca un democrat autentic în ceea ce priveşte plăcerile dragostei. Va face tot ceea ce-i stă în putinţă ca partenera sa să se simtă excelent, dar va fi şi obsedat de reciprocitatea care i se cuvine din partea acesteia. Odată cu înaintarea în vârstă, bărbatul Rac va ţine tot mult la acest lucru, devenind chiar co­munist de-a binelea - de la fiecare după putinţă, fiecăruia după nevoi. Racul bărbat îşi va folosi mereu experienţa acumulată, făcând deseori apel, cu încântare, la arhiva sa. Datorită acestor caracteristici, nativul Rac este agreat de femei, mai ales de cele de vârstă mijlocie, încă nostal­gice după un strop de romantism, şi încă în căutarea unei iubiri perfecte, deşi, ca bărbat, Racul nu se poate compara nicidecum cu alţii mai forţoşi, precum Taurul, să zicem. Dar ce mai contează performanţa oarbă atunci când vorbele, decorul, mângâierile, şoaptele, florile, băutura bună, lenje­ria fină, fac parte din decor?!
Iată de ce nativul în Rac poate fi, la un moment dat, bărbatul visat. Din păcate, Rac fiind, nu se ştie niciodată cât va dura visul, o săptămână, o lună, un an, mai mult de un an sau poate că doar o seară. Dar, atât cât va fi, la superlativ va fi totul în cazul acestui bărbat, venit pe lume sub constelaţia Racului. Prin urmare, cine-i femeia care nu i se va dărui toată, chiar şi pentru o clipă de superlativ?! Fireşte, mare pişicher în aceste mo­mente, bărbatul Rac va şti bine acest lucru, şi va proceda în consecinţă, fiind, pentru câteva clipe, atât cât vrea el, desigur, un adevărat preot al fericirii.

1 comments:

Anonim spunea...

frumos

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții