Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Zodiacul Iubiri Fecioara

Written By NIKE B. on luni, 25 februarie 2013 | 07:07


Femeia născută în zodia Fecioara

Comportare - acasă şi afară.

Nu puţini sunt astrologii care sunt de părere că femeile născute sub semnele zodiei Fecioarei sunt printre cele mai înţelepte şi echilibrate femei din tot cercul zodiacal. Aceste femei îşi vor conduce familia cu multă siguranţă, cu o viziune clară, asemenea unui conducător iscusit şi înţelept, care se preocupă de prezent şi care pregăteşte, cu pricepere, viitorul.
Dacă se va căsători cu bărbatul iubit, femeia născută sub semnele zodiei Fecioarei îl va iubi pentru totdeauna pe acesta, fiindu-i credincioasă toată viaţa. Casa ei va fi un tărâm al armoniei, al florilor, al vorbelor dulci şi al păcii.
Femeia nativă în zodia Fecioarei este remarcabilă în grija ei pentru copii, dar asta nu înseamnă că va coborî, în vreo împrejurare sau alta, ştacheta educaţiei şi a exigenţelor. Desigur, odată cu venirea copiilor, va şti să se împartă în aşa fel, încât, toată familia ei să fie mulţumită. Nu-şi va neglija soţul, ci îl va iubi cu toată puterea, fără a ţine seama de timp şi de rutină. Sunt astrologi care susţin că această femeie minunată va avea, de obicei, viaţă grea în căsnicie, deoarece cu greu va găsi un bărbat tot atât de bun cât şi ea, şi care să fie la înălţimea marilor ei calităţi sufleteşti şi intelec­tuale. Gurile rele o vor acuza pe femeia din zodia Fecioarei de faptul că se controlează prea mult, că ar fi chiar prea cerebrală, că sufletul ei ar fi împărţit în mici fărâme, ce pot fi cântărite doar cu balanţa de farmacie.

Femeii născute sub semnele zodiei Fecioarei îi place nespus să conducă, atât în casă, cât şi la slujbă sau în afaceri. Este tonică în societate, având un optimism molipsitor. îşi va duce la îndeplinire sarcinile, răspunderile so­ciale, de afaceri sau de serviciu cu toată sârguinţa, cu un simţ înnăscut al amănuntului, dar şi cu un simţ remarcabil al perspectivei şi al viitorului. Chiar şi în casa ei, într-o căsnicie reuşită, femeia nativă în zodia Fecioarei va dori să aibă o anume independenţă - cel puţin din punct de vedere financiar. Acasă şi la serviciu îi va trata pe toţi cu amabilitate, respect şi corectitudine, ceea ce i se pare firesc, dar tot atât de firesc i se pare să fie şi ea tratată în aceeaşi manieră.
Soţie sinceră, răbdătoare, dotată cu un umor ce pare a izvorî din experienţa mai multor vieţi, femeia născută în zodia Fecioarei va izbucni, cu toată furia, dacă este nedreptăţită. în familie, în viaţa de cuplu, ea se va dovedi, în permanenţă, o bună prietenă a soţului ei. Se va emoţiona foarte rar, deoarece bagajul ei emoţional nu este, totuşi, prea bogat.
De remarcat faptul că femeia nativă în zodia Fecioarei se va înşela la viaţa ei de foarte puţine ori - aceasta întâmplându-se, de obicei, mai ales atunci când e vorba despre alegerea şi relaţia cu bărbatul iubit. Ca şi alte femei, şi nativa în zodia Fecioarei va fi oarbă în ceea ce priveşte lipsu­rile şi slăbiciunile celui pe care-1 iubeşte. Faptul acesta o mai umanizează, desigur, şi o mai scoate, cât de cât, din schemele ei de robot căruia nu i se poate reproşa nimic.

Suflet şi pasiune.

Făcându-se atâta caz de gândirea pozitivă a femeii na­tive în zodia Fecioarei, de exactitatea, analitismul şi intransigenţa ei, este uitată, parcă voit, o constatare făcută încă de demult de vechii astrologi, potrivit căreia această femeie ar fi cea mai bună, cea mai pasionantă şi pasională femeie din lume atunci când iubeşte şi este iubită.
Ştiindu-se dotată de la natură cu farmec, femeia nativă în zodia Fecioa­rei va agrea, în mod firesc, bărbaţii cu şarm, îngrijiţi, atenţi cu ei şi cu gesturile pe care le fac. Sufletul ei bun nu va accepta decât bunătate în jur. Caldă în gesturi şi vorbe, în priviri şi mângâieri, femeia din zodia Fecioarei nu-şi va expune sufletul decât atât cât crede ea de cuviinţă. Des­tui astrologi afirmă că intimitatea femeii Fecioară va fi, de obicei, greu de cucerit, ea făcând parte dintre femeile care nu-şi pierd capul cu una, cu două. Dorinţele ascunse, visele secrete ale femeii native în zodia Fe­cioarei vor avea o bogăţie surprinzătoare, dar nu vor putea fi cunoscute atât de uşor. Având o bună educaţie a sentimentelor, femeia din zodia Fecioarei va face cu greu o pasiune pentru cineva, convinsă şi de faptul că, odată intrată într-un joc, va trebui să-l susţină, mai ales afectiv, şi apoi mai există şi pericolul de a avea necazuri, de a-şi complica viaţa.
Pasiunea femeii Fecioară se va afişa foarte puţin în văzul lumii, ea fiind exprimată, în cel mai firesc stil, doar dincolo de perdelele dese şi jaluzele­le atent desfăşurate. Se poate afirma că sufletul şi pasiunile femeii născute sub zodia Fecioarei sunt închise, bine de tot, într-o curte cu gard înalt, din care nu se vede nimic de-afară, dar nici dinăuntru spre afară. Despărţitor poate fi chiar şi un geam perfect mat, geamul impalpabil al sobrietăţii, modestiei şi bunei cuviinţe prin care lumina va trece, dar nu vor trece, nicicând, niciodată, imaginile. Doar umbre se vor vedea, şi totul va fi de nedesluşit şi de neexplicat. Aşa vrea să fie iubită şi să iubească femeia nativă în zodia Fecioarei, cea mai apreciată iubită din tot zodiacul.

Farmec şi dragoste.

Foarte preţuită de bărbaţii care vor să încheie so­cotelile cu burlăcia, femeia nativă în zodia Fecioarei este cotată, uneori, ca fiind rece din punct de vedere sentimental, ba chiar egoistă, ceea ce este, desigur, fals.
Nativa în zodia Fecioarei doreşte, fară îndoială, să iubească şi să se com­porte în dragostea ei asemenea celorlalte femei. Probabil că orientarea sa către un comportament controlat, calculat, îi dăunează, câteodată, chiar şi în faţa acelor bărbaţi care, sătui de aventuri şi de femei uşoare, caută o femeie trebuincioasă cel puţin pentru o viaţă, şi nu pentru o seară, o săptămână sau o lună.
Femeii native în zodia Fecioarei îi plac bărbaţii care par să-i semene la fire, care au aceleaşi principii de viaţă cu ale ei, care afişează aproximativ aceleaşi coordonate de gândire şi comportamentale cu ale ei. Ea nu va dori să se aventureze cu cine mai ştie ce bărbaţi pasionali, dar dubioşi, şi care, la o adică, se pocăiesc şi se jură cu tot focul că n-or să mai păcătuiască nici măcar cu gândul. Pe aceştia, Fecioara îi va elimina din jocul ei afectiv, uneori chiar şi din relaţiile şi contactele ei sociale.
Nativa în zodia Fecioarei va fi preocupată să se îmbrace mereu la mo­dul corect, nedorind să iasă din canoane. Ea nu va căuta prea des să-şi evidenţieze farmecele, fiind, s-ar putea spune, asemenea unei Cenuşărese. Nu va dori neapărat să facă dragoste nici măcar cu bărbatul iubit şi, din acest motiv, va fi mulţumită doar cu prezenţa acestui bărbat, doar cu sunetele vocii lui, doar cu imaginea lui domestică, acolo pe domeniul unde doar ea este stăpână. Toate acestea nu înseamnă că femeia nativă în zodia Fecioarei nu va iubi plăcerea fizică, dimpotrivă, va dori să guste din această plăcere şi-şi va crea condiţii cum numai ea ştie, pentru a o savura într-o deplină intimitate. Prin urmare, se va dărui bărbatului iu­bit cu toată graţia ei de femeie, cu tandreţe maximă, cu sensibilitate şi modestie. Surprinzător, femeia născută sub semnele Fecioarei este destul de preocupată să-şi înfrumuseţeze iubirea trupească, fiind capabilă să-i descopere acesteia noi sensuri, noi semnificaţii. Farmecul personal în iu­birea trupească al acestei native, precum şi s.xu.litatea de care poate da dovadă, rămân însă bine mascate, urmare a unei decenţe bine înţeleasă. Femeia născută sub semnele zodiei Fecioarei va conştientiza mereu faptul că în lumea asta ea trebuie să fie o adevărată doamnă şi, în consecinţă, nu va precupeţi nici un efort pentru a fi la înălţimea acestui deziderat, inclusiv în iubirea ei.

Atitudinea faţă de cei din jur.

Puţine sunt femeile care au ştiinţa de a păstra atât de bine distanţa faţă de oamenii din jur, aşa cum ştie să o facă femeia nativă în zodia Fecioarei. Prin urmare, aceasta se va comporta cu atâta pricepere şi tact încât nimeni nu se va supăra şi nimeni nu o va putea acuza de proastă purtare sau de lipsă de maniere. Femeia nativă în zodia Fecioarei ştie, fară îndoială, să fie un om de lume, fiind ajutată, în demersurile ei de a exista printre ceilalţi oameni, şi de calităţile pe care le are, în mod sigur, în unul dintre domeniile spiritului - artă, literatură, mass-media. Cunoştinţele şi calităţile în aceste teritorii ale inefabilului o vor face interesantă, şi chiar atractivă, pentru cei din jur şi îi vor înlesni multe dintre relaţiile sociale de care are, ca orice om, nevoie.

Feminitate.

Nativa sub semnele Fecioarei va fi, în mod obişnuit, mult preţuită de iubitul ei, deoarece va dovedi senină grijă şi inepuizabilă tandreţe faţă de acesta, făcând tot ce-i stă în putinţă pentru a se simţi şi el bine, nu numai ea.
Calculată şi aparent rece în familie şi societate, femeia nativă în zodia Fe­cioarei se va manifesta în dragostea ei cu o secretă bucurie, desfăşurând o frumuseţe a comportării cu totul aparte.
Fiinţă de interior, femeia născută în zodia Fecioarei îşi va căuta alina­rea, bucuria vieţii şi dragostea fierbinte în casa ei, în patul ei, cu tot ce înseamnă comoditate, relaxare, bucurie intimă inegalabilă. Chiar şi după ani şi ani de căsnicie, de convieţuire, atitudinea faţă de dragoste a aces­tei femei va tinde tot spre puritate, ea nepierzându-şi, adesea, nimic sau aproape nimic din aerul sfios, timid, feciorelnic din prima tinereţe, în general, nativa în zodia Fecioarei nu-şi va întâlni dragostea în locuri aglomerate, cu viaţă socială intensă, ci în spaţiile mici ale biroului de la serviciu, la o agapă cu prietenii, în excursie, la bibliotecă sau în alte ase­menea locuri unde nu se înghesuie chiar toată lumea şi unde viaţa are un ritm mai molcom.
Femeia nativă în zodia Fecioarei nu va fi niciodată chiar atât de vulnerabilă, pe cât s-ar crede, în faţa vorbelor măiestrite ale falşilor îndrăgostiţi, ale cuceritorilor de profesie. Ea are alte principii, vrea sinceritate şi identifică fără probleme sinceritatea, adoră onestitatea şi iubeşte nespus adevărul. Nu-i place să i se vorbească despre s.x, ori să audă cuvinte legate de s.x, şi asta nici măcar în cele mai fierbinţi momente ale dragostei ei. Pentru femeia nativă sub semnele zodiei Fecioarei va fi mult mai de efect, să zi­cem, un sărut îndelung, o mângâiere şi chiar o uşoară şi plină de afecţiune strângere de mână.
Femeia nativă în zodia Fecioarei face dragoste cu seninătate şi delicateţe şi, de aceea, bărbatul ales de ea va trebuie să se poarte asemenea ei. în aceste condiţii, şi numai în aceste condiţii, totul va fi perfect sau aproape perfect. Nu se ştie cu exactitate cum, dar aşa va fi, susţin vechii astrologi, iar noii astrologi, dotaţi cu computer şi soft-uri de ultimă oră, nu au găsit, până în prezent, încă nici un motiv pentru a-i contrazice.


Bărbatul născut în zodia Fecioara

Comportare - acasă şi afară.

Un bărbat născut în zodia Fecioarei nu va impresiona, în mod obişnuit, prin nimic. La prima vedere, această afirmaţie s-ar putea să-i surprindă, în mod neplăcut, pe cei care ştiu atâtea şi atâtea lucruri bune despre puterea şi purtarea nativului în zodia Fecioarei. Nu de puţine ori, bărbatul nativ în zodia Fecioară pare inofen­siv şi lipsit de vlagă. De unde însă atâta capacitate de organizare şi minte limpede la el, greu de spus. Probabil că semnul său ceresc îl pilotează în aşa fel încât el reuşeşte, totuşi, chiar şi acolo unde atâţia inşi cu pretenţii nu reuşesc. Puterea minţii bărbatului nativ sub semnul Fecioarei este de multă vreme recunoscută, reuşitele sale în carieră fiind, adesea, notabile. Capacitatea sa organizatorică îşi va spune cuvântul atât în familia pro­prie, cât şi la serviciu sau în afaceri. Om practic, bărbatul nativ în zodia Fecioarei se face cunoscut ca un mare chibzuit, atât în ceea ce priveşte utilizarea banilor, cât şi a timpului. Risipa de timp i se pare acestuia o acţiune de-a dreptul criminală pentru viaţa omului, la orice vârstă, nu numai în tinereţe. Din acest motiv, va face o riguroasă educaţie copiilor săi, iar consoarta sa va trebui să se obişnuiască, desigur, cu marile fixuri ale iubitului ei soţ - banii şi timpul. Simţul practic al bărbatului aflat sub semnele zodiei Fecioarei este incontestabil şi, de aceea, el va reuşi în pro­fesii aplicate, unde va fi mai mult decât un simplu executant, inventând şi găsind, cu uşurinţă, soluţii de eficienţă maximă. Va fi un bun manager în propria gospodărie, dar şi la slujbă sau în firma sa. Cinstit şi corect fiind, nu se va îmbogăţi decât printr-un noroc, dar îşi va susţine la modul ac­ceptabil afacerea, iar în ceea ce priveşte jobul, dacă va avea aşa ceva, va fi un lucrător premiat şi felicitat de şefi.

Suflet şi pasiune.

în pasiunile sale, bărbatul nativ în zodia Fecioarei nu este un expansiv, prea multe lucruri nefiind de spus, despre el, la acest capitol. Nu va fi colorat nici la nivelul expresiei verbale şi nici la nivel de comportament. Nu-i vor sfârâi călcâiele după femei şi nici nu va visa, încă din adolescenţă, la o dragoste mare, plină de romantism. Evoluţiile sale sufleteşti sunt lente, dar sigure şi cuprinzătoare. Nu va greşi prea des în alegerea femeii iubite. Logica sa nu-1 va trăda nici chiar atunci când se va îndrăgosti.
Nu va linguşi pe nimeni, poate şi dintr-un accentuat simţ al demnităţii personale, deşi printre prietenii săi vor exista destui care să merite cuvinte de bine. Trebuie spus aici că bărbatul nativ în zodia Fecioarei ştie să-şi aleagă nu numai femeia iubită, ci şi prietenii, care vor fi de calitate. Pasiu­nea lui nu va arde niciodată cu flăcări mari, de 10 metri înălţime, ci va sta ascunsă, va sta pitită în jarul ocrotit de spuza convenienţelor şi a bunelor maniere. Fiind vorba despre o zodie lentă în ceea ce priveşte dragostea, trebuie să spus că dintre nativii în zodia Fecioarei se recrutează bărbaţii virgini, întârziaţii s.xual, inadaptaţii s.xual, super-exigenţii în ceea ce priveşte femeia, dar şi inşi care visează o viaţă întreagă la femeia perfectă şi ajung, la senectute, singuri şi uitaţi de lume. Dincolo de aceste cazuri extreme, este verificat şi răsverificat faptul că puţini alţi bărbaţi ştiu să preţuiască o femeie, aşa cum o preţuieşte bărbatul aflat sub semnele as­trale ale Fecioarei. Bărbatul Fecioară este unul dintre bărbaţii care sunt în stare să-i ridice femeii iubite statuie, chiar şi în parcul din cartier (nu numai în dormitor) şi, de asemenea, să roage pe alţii să scrie romane şi poeme în care dragostea lui este preamărită, fiind, fără îndoială, cu mult mai înflăcărată decât în prozaica realitate. Uneori, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va descoperi femeia foarte târziu, dovedindu-se un romantic rătăcit (sau poate stângaci) în lumea noastră, un romantic gata să facă din trăirile şi simţirile sale un ciudat amestec de logică, responsabilitate, bune maniere... şi paradă afectivă. Bărbatul nativ Fecioară va fi, de regulă, foarte ataşat de iubita sa, de femeia sa, mai ales atunci când această femeie îl va lua aşa cum este, cu regulile lui, cu tabieturile lui, de la cele din viaţa socială, până la igienă şi dietă.

Farmec şi dragoste.

Greu de spus dacă un bărbat Fecioară poate fi cu adevărat strălucitor, fermecător. Totuşi, există destule femei care îşi doresc să aibă lângă ele un om de bază, un om tare ca o stâncă, pe care nici un cataclism nu-1 va îndepărta. Fidelitatea bărbatului nativ în zodia Fe­cioarei este exemplară. Se spune despre bărbatul Fecioară că, dacă lipseşte o noapte de-acasă, femeia lui n-are de ce să se îngrijoreze - fiind sigur că ori a rămas la muncă peste program, ori a stat la o cârciumă, şi nu din proprie pornire, ci confiscat fiind de cercul de prieteni. Lipsit de iniţiativă în dragoste, el va şti, totuşi, totul sau aproape totul despre dragoste, pre­cum şi despre anatomia secretă feminină.
Teoretic, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va fi bine pregătit în ceea ce priveşte femeile şi, prin urmare, este foarte posibil ca acest lucru să-l ajute în a înţelege mai bine natura femeii, facilitându-i-se, astfel, apropierea, legătura afectivă. El se va afirma în faţa femeii şi prin delicateţe, pasiune constantă, ocrotire, mângâiere, siguranţă şi confort.
Bărbatul nativ în zodia Fecioarei poate fi pândit, uneori, de lipsă de im­puls s.xual, dar, e un dar aici, o femeie interesată de convieţuirea cu el va putea trece uşor, şi chiar şi cu câştig, peste acest impas atât de neplăcut. Desigur, ambianţa şi modul de abordare vor conta foarte mult. Bărbatul aflat sub semnele zodiei Fecioarei este unul dintre puţinii bărbaţi din cercul zodiacal care nu va seduce, ci trebuie sedus. O tresărire în viaţa sa sentimentală s-ar putea produce, totuşi, în jurul vârstei de 50 de ani, când devine interesant pentru femeile pragmatice, pentru cele care vor un gospodar, un bărbat în casă, pentru cele care doresc să aibă în preajmă o persoană care să poarte pantaloni şi nu fustă.

Atitudinea faţă de cei din jur.

în general, bărbatul Fecioară se bucură de admiraţia celorlalţi bărbaţi, chiar dacă aceştia vor avea uneori tendinţa de a-1 lua peste picior, mai ales în legătură cu sobrietatea şi corectitudinea de care dă dovadă. Cât despre femei, acestea îl înţeleg foarte greu, dar vor fi destule dintre cele care vor dori să-i cunoască sufletul şi să-i fie aproape, chiar dacă şi după căsătorie, bărbatul lor nativ în zodia Fecioarei va continua să fie, chiar şi pentru ele, încă o enigmă. în relaţia dintre s.xe, bărbatul Fecioară va considera adulterul ca fiind un fapt intolerabil, pro­fund imoral, demn de tot dispreţul.
De altfel, în relaţiile sale sociale, bărbatul născut în zodia Fecioarei va avea numeroase momente de inflexibilitate. De pildă un „nu” de-al său, “nu” va rămâne pentru totdeauna. Bărbatul Fecioară va avea mare grijă de sine, alocându-şi, cu multă atenţie şi chibzuinţă, timp pentru plimbări, antrenamente, lecturi, diete, pentru un regim de viaţă regulat. Din păcate, ceilalţi semeni nu se vor simţi, întotdeauna, prea în largul lor lângă el, deoarece le va pretinde să trăiască asemenea lui şi, mai mult decât atât, să vadă şi ei lumea aşa cum o vede el, şi nu altcum.

Virilitate.


Unii astrologi sunt de părere că bărbatul nativ în zodia Fe­cioarei nu este un bărbat puternic nici din punct de vedere afectiv, şi nici s.xual. Şi, totuşi, aceiaşi astrologi, aparent atât de sceptici, îl consideră a fi un partener s.xual potrivit pentru vremuri grele, un bărbat valabil pentru o întreagă viaţă. Un bărbat aflat sub semnele Fecioarei va şti doar rareori cum să pornească o relaţie de dragoste şi, tot rareori, va depăşi în dra­gostea sa gesturile platonice, sărutul fiindu-i îndrăzneala maximă până la care poate ajunge. Cititorii în stele susţin că, în cazul bărbatului Fecioară, comandantul în acest moment sensibil, factorul-iniţiativă adică, trebuie să fie femeia, altfel totul ar putea lâncezi la nesfârşit, fară vreo finalitate practică. Fiind de felul său receptiv în dragoste, bărbatul nativ în zodia Fecioarei îi va oferi partenerei sale, iubitei, tot ceea ce-şi doreşte aceasta, tot ce o interesează, o bucură şi îi face plăcere, cu o singură condiţie însă - aceasta să-i mărturisească totul despre ea, sau cel puţin să-l facă să creadă că i-a spus totul despre ea, că nu mai are, deci, nici un secret faţă de el. Bărbatul nativ în zodia Fecioarei este, totuşi, dincolo de denigrările ce se mai aud, pe ici, pe acolo, chiar conştiincios în dragoste, un bun execu­tant, lui trebuind doar să i se indice traseul, să i se aducă la cunoştinţă fişa postului. în momentul în care va şti ce are de făcut, va purcede la treabă şi, se zice, bărbatul Fecioară nu prea are obiceiul să dezamăgească, în căsnicie, dacă nu este solicitat de soţia sa, acest bărbat poate ajunge să uite cu totul de actul s.xual şi de plăcerile dragostei trupeşti. Negli­jat de parteneră, bărbatul născut sub semnele zodiei Fecioarei îşi poate transforma viaţa într-o pustietate, într-un adevărat deşert din punct de vedere s.xual. Cu tact, femeia iubită îl va putea însă mobiliza, întâlnirea conjugală fiind, de obicei, mulţumitoare pentru ambii parteneri. Poate fi un fapt surprinzător, dar bărbatul nativ în zodia Fecioarei nu va accepta să fie, totuşi, o simplă jucărie s.xuală. în consecinţă, femeia va trebui să-i acorde, cu bună ştiinţă şi cu toată responsabilitatea, locul şi preţuirea care i se cuvin, deoarece astfel, şi numai astfel, va avea doar de câştigat. Preţuind foarte mult confortul sentimental şi mulţumirea în activitatea s.xuală, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va rămâne îndatorat femeii care îi va oferi aşa ceva şi îi va acorda acesteia tot respectul şi toată preţuirea sa, acceptând, fară probleme, chiar şi poziţia de vioară a doua în viaţa cuplului.
în cazul în care se va emancipa din punct de vedere al activităţii s.xuale, al dragostei trupeşti, bărbatul Fecioară va prinde gustul amorului şi-şi va surprinde partenera, dorind să facă dragoste. Ajuns la acest nivel, nativul în zodia Fecioarei va considera femeia o minune a acestei lumi, iar pose­sia ei prin dragoste un miracol, un miracol care trebuie trăit cât mai des cu putinţă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții