Mesajul zilei de 19 Martie 2024

Mesajul zilei de 19 Martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune...

Partenerul ideal Vărsător

Written By NIKE B. on marți, 5 martie 2013 | 11:30


Compatibilitati astrologice Vărsător si partenerul ideal

Relaţii Vărsător

EL Vărsător, EA Berbec

Prieteni şi parteneri
El este semn de Aer, ea - semn de Foc. Aerul întreţine arderea, existenţa focului, dar pentru aceasta se consumă pe el însuşi, renunţă la ceva din fiinţa sa. Contopirea lor există, este puternică, incendiară. Au câte­va lucruri în comun, comunică excelent şi sunt parteneri buni de muncă. Sunt origi­nali, creativi, spontani, curajoşi, fascinaţi de aventură, mişcare, risc, necunoscut, schim­bare, de tot ceea ce este nou. Bărbatul Vărsător ţine foarte mult la libertatea lui, iar femeia Berbec este dispusă, cel puţin într-o oarecare măsură, să-l înţeleagă. Nu este foarte atras de căsătorie şi, cu atât mai puţin, de responsabilităţile ce decurg din aceasta. Pentru el, viaţa este un continuu experiment, doreşte să încerce totul şi nu vrea să piardă nimic. Nici femeia Berbec nu este prea departe de acest portret, dar, atunci când instinctul matern îşi cere drepturile sale naturale, începe să se gândescă la fami­lie şi copii. Ea este curajoasă, luptătoare şi, chiar dacă nu este prea fericită, va prelua ea şi sarcinile de tată ale partenerului său. Puţine sunt lucrurile care o sperie sau cărora nu le poate face faţă. Dintre cei doi, ea este cea cu adevărat puternică şi poate lupta pentru unitatea cuplului. Fiind o per­soană directă, fără prea multă diplomaţie, spune ceea ce are de spus sau de reproşat bărbatului ei, de la egal la egal, fără teamă sau inhibiţii. Din punct de vedere s.xual, sunt foarte compatibili. Intre ei există o ; mare atracţie fizică, au energie, entuziasm ; şi curajul de a încerca tot ceea este inedit.

EL Vărsător, EA Taur

Conflicte profunde
El este semn de Aer, ea - semn de Pământ. El este avangardist, dornic de aventură, fascinat de tot ceea ce este nou, iar schimbarea în viaţa sa este esenţială. Mereu vrea alte haine, altă casă, altă slujbă, altă maşină, alt telefon, mai la modă, mai moderne, în pas cu tehnologia. Uneori, vrea şi alt cămin şi are tendinţa de a schim­ba chiar şi partenerele de viaţă. Femeia Taur este posesivă şi geloasă şi nu poate înţelege infidelităţile Vărsătorului. Ea este constantă, statornică, fidelă şi cere acelaşi lucru de la partenerul ei. De aici apar majoritatea conflictelor. Ei i se pare că el este prea cheltuitor, prea aerian, că-i lipseşte simţul realităţii, nu trăieşte cu picioarele pe pământ, nu se gândeşte la viitor şi la copii, riscă prea mult şi pierde timpul cu prietenii sau colegii de serviciu, în loc să strângă pentru zile negre sau să agonisească pentru familie. Lui i se pare că ea ia lucrurile mult prea în serios, îşi face prea multe griji inutil şi că nu ştie să se bucure de viaţă. Poate că şi unul, şi altul au dreptate şi adevărul se află undeva la mijloc. Femeia Taur vrea stabilitate şi sigu­ranţă, iar bărbatul Vărsător nu cunoaşte aceste noţiuni. Ea visează la o viaţă liniş­tită, la un soţ responsabil, matur, serios, cu care să împartă greutăţile vieţii. El doreşte o femeie vaporoasă, intelectuală, liberă, fără prejudecăţi, spirituală, cu simţul umo­rului, entuziastă, dornică de aventură şi cu gust pentru risc. El caută mereu prezenţa unor astfel de femei de care să se lase sedus măcar platonic. Din punct de vedere s.xual, sunt compatibili.


EL Vărsător, EA Gemeni

O relaţie perfectă
El este semn de Aer, ea - la fel. Două persoane aeriene, detaşate de probleme sociale, monotone şi sordide ale vieţii, care trăiesc mai mult cu capul în nori, fugind cât se poate de realitatea crudă şi de respons­abilităţi. Nici unul dintre ei nu este intere­sat de căsătorie, ci, mai degrabă, de aven­tură, distracţii, senzaţii tari, relaţii cu implicare mai mult s.xuală. Vor să trăiască viaţa la maximum şi să se bucure de ea cât mai mult timp. Comunică foarte bine împreună, pot deveni cei mai buni prieteni, tovarăşi de distracţii şi nebunii, dar şi de muncă. Punctul forte al acestei relaţii este puterea lor de a nu-şi îngrădi unul altuia libertatea de mişcare, de a-şi înţelege nece­sităţile. Nu sunt foarte geloşi şi nici pos­esivi şi, de cele mai multe ori, au încredere în partenerul lor de viaţă. Bărbatul Vărsător este monden, modern, nonconformist, imprevizibil, plin de surprize, interesat de tot ceea ce este nou, atras de schimbare, de tehnica şi tehnologia înaltă. II fascinează femeile puternice, dar misterioase, intelec­tuale şi cu simţul umorului. Femeia Gemeni este jucăuşă, copilăroasă, agitată, deschisă, optimistă, necugetată, îi plac călătoriile şi ieşirile în aer liber şi reuşeşte să-şi facă repede şi oriunde prieteni. Se simte atrasă de bărbaţii instruiţi, fără complexe, siguri pe ei, tonici şi activi. La capitolul fidelitate, nici unul dintre ei nu excelează. Pentru ei este vital să stea jftlături de prieteni sau cunoştinţe, să se simtă admiraţi, doriţi, să li se facă compli­mente, să-şi simtă poziţia şi frumuseţea confirmate de cei din jur. La nivel intim, sunt foarte compatibili şi atracţia fizică din­tre ei este maximă.

EL Vărsător, EA Rac

Diferenţe periculoase
El este semn de Aer, ea, semn de Apă. întâlnirea dintre cei doi poate fi extrem de interesantă, explozivă şi incitantă pentru amândoi, pentru o vreme, dar nu poate trece uşor proba timpului. Sunt două semne care nu au mai nimic în comun, care nu se pot contopi într-un întreg. Vărsătorul vede viaţa cu totul altfel decât Racul, are alte ideluri şi vise decât acesta din urmă. Bărbatul Vărsător este mult prea modern şi interesat de lucrurile noi, care se schimbă, se transformă, avansează, pentru gustul conservator şi temător al Racului. Lui îi place mult între prieteni şi cunoştinţe, să petreacă mai tot timpul în afara casei, ea este atrasă de liniştea căminului. El are încredere în toată lumea, ea este închisă şi suspicioasă. El nu este interesat de căsătorie, responsabilităţile îl sperie şi nu se implică sentimental foarte tare într-o relaţie.'Ea se gândeşte la mariaj încă din tinereţe, este foarte sensibilă şi se implică cu tot sufletul în orice relaţie. El este atras de risc, de aventură, ea are nevoie de sigu­ranţă şi de securitate emoţională. El trăieş­te viaţa la maximum, de multe ori luând singur decizii, fără să se gândească prea mult la consecinţe. Acest mod de viaţă este greu de suportat pentru o femeie Rac, care îşi doreşte un bărbat de casă, puternic, dar şi sensibil, statornic, fidel şi muncitor. El vrea un gen de independenţă pe care femeia Rac nu i-1 poate oferi, iar scenele ei de gelozie şi şantajele ei sentimentale îl îndepărtează şi nici pe departe nu au efec­tul scontat de ea. Nici din punct de vedere nu sunt foarte compatibili.

EL Vărsător, EA Leu

Atracţia contrariilor
El este semn de Aer, ea - semn de Foc. Conform teoriei, elementul Aer întreţine arderea Focului, consumându-se cu totul în această combinaţie periculoasă pentru el. Realitatea, însă, demonstrează, de multe ori, că Aerul devorează Focul - excepţia care confirmă regula. Pentru elementul Foc, acesta este un suport mai mult emoţional, decât financiar. Punctul forte al acestei relaţii este că cele două zodii sunt situate la 180 de grade pe cerul zodiacal şi beneficiază de legea contrariilor, care se atrag. Bărbatul Vărsător şi-a găsit naşul cu această femeie. Dacă vrea să stea lângă ea, atunci, trebuie să se adune de pe drumuri, să fie mai serios, matur şi responsabil. Ea e puternică, foarte stabilă pe picioarele ei, independentă, cu opinii ferme, cu persona­litate, greu de influenţat sau de păcălit. îşi doreşte alături un bărbat cel puţin la fel de înzestrat, de capabil şi de muncitor ca şi ea. Este pretenţioasă, ambiţioasă şi, de multe ori, îl determină să-i preia idealurile şi să lupte pentru ele ca şi cum ar fi ale lui. Ea înţelege prin căsătorie o echipă de succes, în primul rând social. Bărbatul Vărsător vrea independenţă absolută, nu-i place să stea pe acasă, nu vrea să dea nici un fel de explicaţii, iar flirtul cu alte femei sau infi­delitatea nu i se par un păcat sau o lezare a partenerei de viaţă. Femeia Leu este foarte voluntară şi orgolioasă şi nu acceptă ca bărbatul să calce strâmb şi, de multe ori, îi plăteşte cu aceeaşi monedă. Sunt doi parteneri încăpăţânaţi, care se confruntă chiar şi în pat. Atracţia fizică dintre ei este maximă, ca şi compatibilitatea s.xuală.

EL Vărsător, EA Fecioară

Relaţie greoaie
El este semn de Aer, ea - semn de Pământ. Cele două semne se atrag şi se resping în aceeaşi măsură. Diferenţele din­tre ei sunt foarte mari şi, cu timpul, ajung să se accentueze şi să se transforme în piedici puternice în calea armoniei şi a dra­gostei. Amândoi sunt încăpăţânaţi, greu de influenţat şi acceptă cu dificultate că au greşit sau că soluţia altuia poate fi mai bună decât a lor. Bărbatul Vărsător este un adept al schimbărilor, fiind interesat de noutăţi, de progres, de avangardă. Femeia Fecioară este un sistem închis, virginal, care nu se lasă penetrat din afară de nimic nou, conservator şi tradiţionalist, care se teme de schimbări. Pentru ea este foarte important ca lucrurile să rămână cât mai mult timp la fel; are nevoie de siguranţă şi de stabilitate, şi nu de opinii care să i le confirme pe cele deja existente. Ea este am­biţioasă, muncitoare, migăloasă, perseve­rentă, econoamă şi materialistă; el trăieşte cu capul în nori, este idealist, detaşat de social, cheltuitor, cu un simţ realităţii nu prea bine dezvoltat. El este dezordonat şi împrăştiat, ea este obsedată de curăţenie şi ordine. Femeia Fecioară nu poate să treacă peste „lipsurile" pe care le constată mereu la bărbatul ei şi i le scoate în evidenţă, reproşându-i ori de câte ori are ocazia. La început sunt fascinaţi de diferenţele de per­sonalitate dintre ei: femeia este atrasă de creativitatea şi ingeniozitatea lui, iar băr­batul este fermecat de puterea şi motivaţia ei. Compatibilitatea s.xuală dintre ei este slabă, iar atracţia fizică dispare foarte repede.




EL Vărsător, EA Balanţă

O relaţie perfectă
El este semn de Aer, ea - la fel. Compatibilitatea dintre cei doi este per­fectă din toate punctele de vedere. Se înţeleg din priviri, discută despre orice şi astfel îşi rezolvă toate problemele care apar. Femeia Balanţă este diplomată şi, în marea ei dorinţă de armonie familială, este capa­bilă să aplaneze orice fel de conflict, să facă compromisuri, să înţeleagă orice punct de vedere şi mai ales să acorde circumstanţe atenuante oricărui vinovat. Pentru ea este foarte importantă căsătoria şi îi plac toate activităţile în doi, în echipă. Şansele acestei relaţii depind în totalitate de înţelepciunea femeii Balanţă. Dacă ea are răbdare şi îşi ascultă sufletul înaintea raţiunii, îl poate îmblânzi, influenţa şi chiar domina pe băr­batul Vărsător. Acesta are o fire revoltată, im­previzibilă, inconstantă şi superficială, ţine foarte mult la libertatea şi la prietenii lui şi foarte greu va renunţa la ei în favoarea partenerei de viaţă. Dar cum femeia Balanţă este o maestră a echilibrului, va putea să-l ţină lângă ea şi să-l împartă cu j anturajul, astfel încât să nu aibă nimeni de i suferit. Bărbatul Vărsător este orgolios şi are nevoie de o femeie care să nu-i deran­jeze acest orgoliu. Visează la o parteneră dulce, suavă, intelectuală, rafinată, cu simţul umorului, deschisă la experienţe noi şi dornică de aventură la fel ca şi el. La nivel intim, compatibilitatea este maximă, mai ales că atracţia fizică dintre ei este mare. Amândoi sunt inventivi, creativi şi au o imaginaţie erotică bogată.

EL Vărsător, EA Scorpion

Fascinant, dar periculos
El este semn de Aer, ea - semn de Apă. Cele două semne nu pot fi ţinute împre­ună, decât obligate de o forţă puternică din afara lor. Din această combinaţie rezultă o băutură dulce-amară, dar foarte spumoasă. Efervescenţa nu ţine mult şi nici nu este benefică întotdeauna. Superficialitatea, răceala şi neimplicarea bărbatului Vărsător o scot din minţi pe sensibila şi simţitoarea femeie Scorpion. Frustrările care se trezesc în sufletul ei din aceste cauze o fac mereu nervoasă, supărată şi răzbunătoare în relaţiile cu el. Puternicul sentiment de ne­siguranţă emoţională pe care i-1 dă, faptul că nu ştie niciodată dacă este iubită cu adevărat sau nu trezesc în ea reacţii dintre cele mai ciudate şi violente. îl urmăreşte, îl pedepseşte, îl şantajează, face tot ceea ce-i ! stă în puteri şi imaginaţie să păstreze relaţia aşa cum şi-o doreşte ea. Din păcate, cu acest gen de bărbat independent, non- i conformist şi imprevizibil nu poate trăi o dragoste atât de intensă pe cât ar vrea ea. Este cuplul care se destramă şi se reuneşte de câteva ori în aceeaşi zi. Scorpionul este posesiv şi gelos, iar Vărsătorul îi dă toate motivele din lume să-şi accentueze aceste trăsături de caracter. Conflictele dintre ei sunt dese şi puternice şi se termină cu vase sparte, rufe aruncate peste balcon sau ten­tative eşuate de sinucidere din partea femeii. Atracţia fizică dintre ei este foarte mare şi ea este aceea care îl împacă şi care face ca relaţia lor să reziste ceva timp. Femeia Scorpion este pătimaşă, bărbatul inventiv şi amândoi sunt dotaţi cu multă energie şi apetit s.xual.

EL Vărsător, EA Săgetător

S.xul este pe primul plan
El este semn de Aer, ea - semn de Foc. Cele două elemente pot convieţui atât timp cât permit resursele interioare ale primului semn. Acesta se consumă în timpul arderii, oferind Focului putere, energie şi bucurie de viaţă. Femeia Săgetător este destul de puternică pentru a stârni interesul şi, în acelaşi timp, a pune ceva probleme bărbatu­lui Vărsător. Ea reuşeşte să-l aducă cu picioarele pe pământ, să-l determine să-şi asume din responsabilităţi, să-l facă mai serios şi mai atent la necesităţile familiei. ; Au câteva lucruri în comun, care îi fac să se ! înţeleagă şi să se aprecieze unul pe altul. Amândoi au reţineri în privinţa căsătoriei şi consimt târziu la un astfel de angaja­ment. Ţin foarte mult la libertatea lor şi acceptă cu greu imixtiuni în viaţa lor. Sunt persoane deschise, sincere, reci, raţionale, optimiste, senine, superficiale şi dornice de aventură. Le plac călătoriile, distracţia, vor şi ştiu să trăiască din plin la orice vârstă. îşi rezolvă majoritatea problemelor, comu­nicând. Pot fi foarte buni prieteni şi parte­neri de muncă. Femeia Săgetător este impulsivă, apleacă urechea la bârfe şi se lasă influenţată de acestea, fiind oscilantă şi luând deciziile cu nehotărâre. Are o per­sonalitate puternică, este o luptătoare cura­joasă, cu o fire deschisă şi optimistă, cu în­credere în forţele proprii şi în ceilalţi. Uneori, îi lipseşte diplomaţia şi, fiind prea directă, spune lucruri care lezează orgoliul şi masculinitatea Vărsătorului. El nu este nici profund în sentimente, nici statornic sau fidel. în pat îşi rezolvă cele mai multe dintre probleme, căci s.xual sunt foarte compatibili.

EL Vărsător, EA Capricorn

Relaţie dificilă
El este semn de Aer, ea - semn de Pământ. în general, aerul înviorează pământul, dar, în acest caz particular, numai pentru puţin timp, căci cele două semne foarte rar au ceva în comun. Văd şi înţeleg viaţa cu totul altfel, visează şi îşi doresc lucruri total diferite. Bărbatul Vărsă­tor este independent, împrăştiat, deschis, imprevizibil, optimist; ea este legată de cămin şi/sau de carieră, concentrată, muncitoare, perseverentă, previzibilă, intro­vertită şi, uneori, pesimistă. El este cheltui­tor şi nesăbuit, ea este econoamă şi pru­dentă. Comunică greu împreună, nu se înţeleg unul pe altul şi de aceea le este greu să se ajute şi să se susţină atunci când au o problemă. El este cu totul deschis către nou, vrea mereu să schimbe ceva în viaţa lui; ea este conservatoare, cu un ritm pro­priu de reacţie, temătoare şi nesigură atunci când trebuie să schimbe ceva în viaţa ei. El amână căsătoria cât poate, de teama res­ponsabilităţilor aferente; ea se gândeşte încă de tânără la un cămin sigur, calm şi liniştit, pentru care este dispusă la multă muncă, efort şi sacrificii. El ia lucrurile prea uşor, vrea să se bucure şi să profite de viaţă la maximum, ea trăieşte sub presiune, mânată de griji şi de probleme şi se relaxează cu greu. El este un tip destul de libertin, ea, o femeie stabilă, fidelă, de casă. El visează la distracţii, la călătorii, la spor­turi extreme, la o viaţă cât mai uşoară şi co­modă; ea vrea familie, carieră, poziţie socială stabilă. Din punct de vedere s.xual, sunt nepotriviţi chiar şi atunci când există o mare iubire sau atracţie fizică.

EL Vărsător, EA Vărsător

Foarte compatibili
El este semn de Aer, ea - la fel. Cei doi au foarte multe în comun, aceleaşi calităţi şi aceleaşi defecte, şi astfel se înţeleg bine unul pe altul, se pot sprijini şi îşi pot acorda libertatea de care au atâta nevoie. Ajung greu să se căsătorească, pentru că nu sunt interesaţi de relaţiile foarte serioase, sau cu implicare profundă, şi se tem de asumarea responsabilităţilor. Au o părere foarte bună despre ei înşişi şi li se pare că deţin cele mai bune soluţii pentru cele mai multe probleme. Sunt adepţii amorului liber şi îşi înţeleg unul altuia nevoia de flirt în afara casei, de relaţionare permanentă, de a cunoaşte oameni, locuri şi situaţii noi. Pentru ei, schimbarea este foarte impor­tantă şi, ciclic, simt nevoia să-şi înlocuiască telefonul, maşina, apartamentul, mobila, hainele, coafura, culoarea părului şi chiar anturajul. Necazurile care pot apărea sunt cauzate de orgoliul şi de încăpăţânarea celor doi şi de faptul că nici unul nu are simţul realităţii dezvoltat. Nu recunosc atunci când greşesc şi nu vor să-şi ceară iertare când sunt vinovaţi. Nu ştiu să facă bani decât excepţiile, sunt cheltuitori şi le place să trăiască pe picior mare. Sunt foarte buni prieteni, comunică excelent şi se înţeleg perfect atunci când muncesc împre­ună. Sunt creativi, originali, nonconfor- mişti, uneori chiar ciudaţi, interesaţi de tehnologie, de modă şi de mondenităţi. Fug de monotonie, de banalitate şi se plictisesc repede de orice. Sunt dotaţi cu o imaginaţie erotică de invidiat. în relaţiile s.xuale, con­sumă multă energie, multe cuvinte şi-şi epuizează sentimentele.

EL Vărsător, EA Peşti

Relaţie epuizantă
El este semn de Aer, ea - semn de Apă. Sunt două elemente paralele, care nu au
nimic în comun, cu excepţia laturii uşor iluzorii şi idealiste. Amândoi visează la o lume mai bună în care să se poată exprima fiecare liber, în felul său propriu. Bărbatul Vărsător este un tip inteligent, deschis, vesel, cu simţul umorului dezvoltat, comu­nicativ, creativ, inventiv, orgolios şi încă­păţânat. Acţionează de multe ori din im­puls, imprudent şi nu-şi corectează această hibă nici măcar atunci când realizează gravi­tatea problemei. Este un libertin, care nu se simte prea vinovat atunci când este infidel. Are un mare talent de a se face remarcat şi reţinut de majoritatea femeilor pe care le întâlneşte. Ea are o natură duală, visătoare, mistică şi imaginativă, prin care vede şi caută explicaţii paranormale pentru multe dintre lucrurile comune, obişnuite. Această latură nerealistă, această viziune deformată a realităţii o împiedică de multe ori să-şi în­ţeleagă soţul sau problemele acestuia. Este geloasă şi nu-i poate ierta infidelităţile. Bărbatul Vărsător vrea o parteneră care să-i fie în primul rând prietenă, iar femeia Peşti visează la un bărbat care să-i fie în primul rând iubit devotat. El fuge de căsătorie, ea îşi doreşte o mare dragoste şi o nuntă ca în poveşti de când se ştie. Această femeie este prea sensibilă, fricoasă, lentă şi moale pen­tru aşteptările acestui bărbat tumultuos, aventurier, dinamic şi neliniştit. Relaţia lor s.xuală este inedită şi incitantă tocmai din cauza tuturor acestor mari diferenţe dintre ei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții