Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Partenerul ideal Berbec

Written By NIKE B. on vineri, 1 martie 2013 | 14:35


Compatibilitati astrologice Berbec si partenerul ideal

Relaţiile Berbecului

EL Berbec, EA Berbec

O relaţie de nota 10
Berbecii ştiu foarte bine ce vor de la rartenerul de viaţă. Sunt încăpăţânaţi şi jeu de convins că nu au întotdeauna drep- ri:e. O astfel de combinaţie astrologică, între iotiă semne puternice şi dure, poate fi din- rre cele mai bune dacă: învaţă să se respecte reciproc, să ţină seama de opinia celuilalt, să i scute cu răbdare problemele care apar, fără izbucniri nervoase sau violente, şi dacă Lv. aţă să nu se suspecteze unul pe altul şi îşi .corză mai mult credit. El nu e genul foarte r.rtenitor şi nici ea genul blând şi romantic. Seamănă mult unul cu altul, au aceleaşi calităţi şi defecte şi asta îi ajută să se "eieagă şi să-şi acorde circumstanţe ate­nuante atunci când greşesc. Relaţia lor va fi explozivă, o luptă ascunsă sau făţişă pentru supremaţie. Au o energie şi o îndrăzneală de invidiat. Femeia ţine mai mult la relaţie, z:r.d dispusă să facă sacrificii şi să lase mai mult de la ea. Bărbatul Berbec e mai distant după ce se căsătoreşte şi nu se implică la fel de mult în treburile familiale. Muncesc bine împreună, pot fi parteneri de afaceri, colegi de serviciu sau de echipă şi se înţeleg perfect dacă sunt pe aceeaşi poziţie ierarhică. Altfel, bărbatului îi va fi greu să accepte ordinele soţiei şi, mai ales, nu se va împăca niciodată cu gândul că nevasta sa câştigă mai mulţi bani decât el. Nu sunt practici şi, de multe ori, se avântă prea tare şi pierd acolo unde se aşteptau mai puţin. Amândoi au multă imaginaţie şi energie şi nu se menajează deloc atunci când este vorba despre s.x.

EL Berbec, EA Taur


Compatibilitate dificilă
El e un element de Foc, ea - de Pământ. Focul pârjoleşte pământul şi-1 face pentru multă vreme infertil, incapabil de creativitate şi autoexprimare. Ritmurile lor de viaţă sunt diferite: Berbecul e exploziv, agitat, mereu în căutare vizibilă, deschisă, de soluţii, pe când Taurul e introvertit şi are nevoie de mai mult timp de gândire, de reacţie şi de decizie. Relaţia dintre două persoane atât de diferite e dificilă şi trece greu proba timpului. Femeia e bine ancorată în realitate şi vrea de la un bărbat, în primul rând, stabilitate. îşi doreşte ca soţul său să respecte valorile familiei, să muncească şi să adune bani pentru căminul lor. E practică, materialistă, calculată, conser­vatoare şi se gândeşte de două ori înainte de a cumpăra ceva sau de a investi banii familiei. Visele liniştite ale Taurului i se par Berbecului monotone şi plictisitoare. Pe el, riscul, schimbările, viteza îl fac să se simtă viu. El se simte mai bine cu prietenii, distrându-se, şi astfel pare în ochii soţiei un veşnic copil care nu vrea să se maturizeze, să-şi ia în serios rolul de soţ. în acest cuplu, cea care ştie să facă bani e nevasta. Atunci când ea se des­curcă mai bine financiar, Berbecul, orgolios, se va simţi umilit şi minimalizat. Ea e mai gri­julie cu banii, el, mai cheltuitor. Ceea ce îi ţine împreună este atracţia s.xuală pe care, de multe ori, o confundă cu dragostea. Deşi şi aici au ritmuri diferite, senzualitatea Taurului e copleşitoare. Bărbatul Berbec nu e un fidel, mai ales dacă soţia sa e mai conservatoare în materie de s.x.

EL Berbec, EA Gemeni

Distracţie şi pasiune
El e semn de Foc, ea - semn de Aer. Au multe lucruri în comun, printre care depen­denţa de comunicare, nevoia de mişcare şi de prieteni, nesăbuinţa, neliniştea, gustul pen­tru acţiune. Amândoi se plictisesc repede, au mare nevoie de schimbare şi au curajul de a face modificări drastice în viaţă, fără regrete. Sunt impulsivi şi acţionează, de multe ori, fără să se gândească la consecinţe. Femeia e foarte independentă şi greu de ţinut în frâu. Aceste caracteristici ale personalităţii ei incită şi ţin mereu treaz spiritul de cuceritor al bărbatului. Se pierd în discuţii interminabile, fac planuri îndrăzneţe şi sunt mereu plini de idei şi proiecte noi. Nici unul dintre cei doi nu se pricepe foarte bine să facă bani şi se vor agita mult pentru aceştia. Bărbatul pare că se Compatibilităţi astroiogice hrăneşte cu energia degajată de parteneră. S.xual, se armonizează bine, mai ales că Ge­menii sunt uşor adaptabili. Nu sunt amanţi foarte abili, dar energia pe care o pun într-un act sexual este uriaşă.

EL Berbec, EA Rac

O relaţie mediocra
El este semn de Foc, ea - semn de Apă. Cei doi nu se aseamănă deloc şi îşi doresc de la 1 viaţă lucruri total diferite. El, ca semn de Foc, e plin de energie şi, în acelaşi timp, un mare consumator al acesteia, dependent de mişcare, de activitate, de schimbare - iar ea, ca semn de Apă, e liniştită şi visătoare, dornică de repaus, reverie şi calm. El „arde" încontinuu, iar ea, prin tot ceea ce face, stinge acest foc şi îl împiedică să se manifeste liber. Bărbatul e optimist, îi place să trăiască la maximum, bine ancorat în prezent, iar femeia e uşor pesimistă, îi lipseşte curajul de a înfrunta deschis viaţa şi e foarte legată de tradiţii, de părinţi, de trecut. Sensibilă şi temătoare, femeia nu poate accep­ta inconştienţa, riscurile şi gustul de aventură ale Berbecului. Sentimentul permanent de nesiguranţă pe care partenerul i-1 generează îi accentuează pesimismul şi-i stârneşte nevroze şi insomnii. Berbecul suportă greu reproşurile repetate şi gelozia, chiar dacă acestea sunt jus­tificate. Multe dintre soţiile Rac îşi creează o falsă dependenţă faţă de soţ şi cred că fericirea şi liniştea lor depind numai de acţiunile lui. Berbecul şi Racul au idei foarte diferite despre bani şi modalităţile de a-i obţine. Cad foarte rar de acord asupra acestui subiect, anihilându-şi unul altuia ideile şi proiectele. Sexual, dife­renţele sunt greu de depăşit. Racul vrea poezie, romantism, tandreţe, sensibilitate, iar Berbecul are cu totul alt ritm şi alte dorinţe. El vrea pasi­une dezlănţuită, manifestări zgomotoase, reacţii ferme, o femeie care nu se jenează să ceară ceea ce îi trebuie.

EL Berbec, EA Leu

Aproape de perfecţiune
Sunt semne de Foc puternice şi creative, care se sprijină şi se ajută reciproc. Relaţia lor va fi una puternică, bazată pe o mare atracţie lizică, dublată de aceeaşi viziune asupra vieţii şi a valorilor ei. Amândoi sunt cinstiţi, opti­mişti, având o mare încredere în forţele pro­prii. Sunt compatibili aproape în orice dome­niu şi pot forma cuplul ideal. Bărbatul Berbec c mai rezistent, mai dur şi mai impulsiv, cura­jos până la inconştienţă şi tocmai asta admiră la el Leul. Femeia e o profesoară excelentă atât pentru soţ, cât şi pentru copiii ei. E femeia care se implică în proiectele soţului ei, muncind cot la cot cu acesta. Problemele lor vin numai din lupta pentru supremaţie. Dacă Berbecul nu reuşeşte profesional, atunci, femeii îi va fi greu să accepte insuccesul soţului. Ei îi plac eleganţa, fastul, luxul şi îl va obliga şi pe bărbat să adopte aceeaşi ţinută şi prestanţă regală. Ambii sunt cheltuitori, dar câştigă destul, astfel încât să-şi permită multe excentricităţi financiare. Leul e mai ostentativ şi mai priceput la făcut bani. Ambii fac afaceri riscante şi nu se sperie de pierderi. Le place lupta, înfruntarea, iar în pat îşi dezlănţuie resurse uluitoare. Dacă bărbatul îşi însuşeşte din creativitatea sexuală a femeii, relaţia poate li perfectă şi la acest capitol.

EL Berbec, EA Fecioară

Dificil, dar nu imposibil
Berbecul, semn de Foc, pârjoleşte şi dis­truge Pământul. Femeia e puternică şi rezis­tentă, dar are o limită. Bărbatul este impetuos, instinctiv, impulsiv şi agitat, nu are răbdare, se inflamează într-o clipă, iar toate acestea sunt greu de suportat de către Fecioară. Ea e mai calmă, mai răbdătoare, mai raţională decât el şi se va simţi mai matură şi mai responsabilă. Dacă bărbatul are neşansa unui eşec, atunci, femeia îl va înţelege greu şi îl va face responsabil pentru toate nemulţumirile ei. Ea îşi pierde uşor încrederea şi respectul pentru un partener care nu reuşeşte să-şi depăşească condiţia. O obsedează păstrarea aparenţelor. Un soţ dezor­donat şi neîndemânatic o scoate din sărite şi de aici pornesc multe dintre conflicte. îşi doreşte un bărbat priceput la toate, care să repare, să meşterească prin casă. El, Berbecul orgolios, nu acceptă sfaturi sub nici o formă, iar programul impus de şmotru, cu atât mai puţin. Pentru el, acasă înseamnă relaxare totală. El mai întârzie, mai chiuleşte, ea e punctuală şi nu-şi încalcă cuvântul dat. El vede viaţa în ansamblu, în toată măreţia şi frumuseţea ei, cu optimism şi încredere, ea se pierde în detalii şi se lasă copleşită de griji. Cu toate aceste diferenţe, relaţia poate fi benefică pentru Berbec, căci o femeie Fecioară îl împinge mereu înainte, îl face să vadă mai departe de ziua de azi, să fie ordo­nat şi realist. Fecioara poate fi inteligenţa din umbră, care să impulsioneze bărbatul către reuşită. în pat, el este dezlănţuit, ea este rezer­vată; el, entuziast, ea, inhibată.

EL Berbec, EA Balanţă

Compatibilitate maximă
Aerul întreţine arderea, deci existenţa Focului. Balanţa e un semn de Aer din care Berbecul, semn de Foc, se hrăneşte şi se încarcă emoţional şi spiritual. Compatibili­tatea lor se bazează pe atracţia contrariilor şi pe complementaritatea semnelor opuse. Femeia are sensibilitate, rafinament, talent comunicativ şi o cunoaştere instinctivă a psi­hologiei umane. Scopul femeii îl reprezintă armonia, echilibrul şi va lupta cu tot ceea ce ştie pentru a le obţine. Va determina Berbecul sau îl va constrânge, cu tact şi răbdare, să-i adopte ideile, astfel încât să simtă că sunt ale lui. Un Berbec nu trebuie contrazis, nu acceptă lucruri impuse, iar Balanţa ştie asta foarte bine. Ea îl poate ajuta, temperându-1, modelându-i impulsurile şi pregătindu-i argumente raţionale. Berbecul, plin de optimism şi vitalitate, poate ajuta Ba­lanţa să iasă din stările depresive, să aibă încredere în forţele proprii. Pentru ea, un soţ reprezintă o necesitate. O impresionează demonstraţiile de forţă ale unui bărbat şi gesturile cavalereşti. Au nevoie unul de altul, se completează reciproc şi, dacă ştiu să înveţe unul de la celălalt, pot fi un cuplu per­fect. Nu sunt materialişti şi nici nu consideră că banii sunt totul în viaţă, aşa că relaţia lor nu are prea mult de suferit dacă trec şi prin momente mai dificile financiar. împreună se pot completa, pot învăţa, îşi pot rafina şi îmbunătăţi stilul şi performanţele sexuale.

EL Berbec, EA Scorpion

Relaţia dintre doi războinici
El e semn de Foc, ea - de Apă. Apa stinge impulsurile, energia, optimismul, pofta de viaţă şi încrederea în forţele proprii ale ele­mentului Foc. Femeia Scorpion domină, luptă cu încrâncenare, făţiş sau cu mijloace ascunse, şi se opune bărbatului. Acest cuplu pare, la prima vedere, nepotrivit şi multă lume se poate întreba ce îi leagă pe cei doi. Ceea ce-i poate ţine împreună sunt o mare dragoste şi o puternică atracţie sexuală. Când acestea pălesc, relaţia dispare şi ea. Amândoi vor să domine, vor totul de la celălalt şi, în plus, femeia vrea obedienţă totală, ceea ce nici un bărbat Berbec nu va fi dispus să ofere. Dacă nu primeşte ceea ce doreşte, ea foloseşte mijloace diferite pentru a-şi constrânge partenerul. De la rugăminţi, linguşeli, sex, lacrimi, cu vesela distrusă şi casa devastată, şantaje sentimen­tale, tentative de sinucideri, răzbunări cu diferite grade de violenţă sau sadism, gama metodelor de persuasiune e infinită. Cu cât nu se înţeleg în ceea ce priveşte sentimentele, cu atât mai greu le va fi să facă planuri de viitor pe termen lung. Au multe şanse de a face bani, dar principala lor problemă este să-i admi­nistreze raţional. Femeia Scorpion e mult mai abilă şi mai rafinată decât bărbatul Berbec şi îl poate învăţa multe despre sex.

EL Berbec, EA Săgetător

Dragoste şi strălucire
Din contopirea a două semne de Foc nu poate să iasă altceva decât strălucire, pasiune şi jragoste. Sunt dominatori, hotărâţi, duri, cura- )şi, plini de energie şi încredere în ei înşişi, n această relaţie, cel mai puternic dintre larteneri este femeia, căci Săgetătorul are [nai multe calităţi de lider decât Berbecul, Iste mai realistă şi ştie să-şi canalizeze ener- ;ia mult mai bine. împreună, formează o echipă optimistă, energică, dar uşor idealistă, K u un gust periculos pentru aventură. Le plac .[xorturile, excursiile, expediţiile, călătoriile, mişcarea în aer liber şi viaţa cât mai aproape de natură. Bărbatul Berbec este fascinat de i alităţile femeii Săgetător, de forţa, ingeniozi­tatea şi flexibilitatea sa. Este partenerul pe i are îl poate trata de la egal la egal; femeia t are nu mai are nevoie de protecţie îi poate lace faţă, îi opune o rezistenţă fermă, fără ter­tipuri feminine. Amândoi iubesc libertatea şi se vor hotărî greu să-şi oficializeze relaţia. Bărbatului Berbec îi este greu să fie infidel unei astfel de femei, dar dacă totuşi o face, riscă liniştea şi frumuseţea unei relaţii de mi­lioane. Femeia Săgetător nu iartă uşor o aven­tură amoroasă, nu va lupta să-şi salveze căsnicia, nici măcar de ochii lumii. Posesiunile lor depind mai mult de noroc, decât de priceperea în a face şi a administra Iwni. Femeia Săgetător este mult mai pri­cepută la finanţe decât bărbatul Berbec. Bărbatul este mai impulsiv şi riscă în tot felul de afaceri, femeia fiind aceea care, în acelaşi timp, îl temperează, dar îl şi susţine. Femeia Săgetător pare a fi făcută special pe gustul şi măsura bărbatului Berbec. Pasiunea lor rar poate fi întrecută în intensitate, formând un cuplu perfect şi din acest punct de vedere.

EL Berbec, EA Capricorn

O relaţie greoaie
El e semn de Foc, ea - de Pământ. Focul distruge viaţa care se străduieşte să se dez­volte pe Pământ. El înseamnă mişcare, ea, nemişcare; el, acţiune, ea, nonacţiune. Opti­mismul Berbecului nu se poate manifesta în preajma femeii Capricorn sau îşi pierde din putere şi, din păcate, nu devine molipsitoare. Cele două semne nu se află în opoziţie, ci sunt doar foarte diferite. Culoarea lui este roşu aprins, ceea ce înseamnă viaţă, clocot, sânge fierbinte; a ei este negru, adică o viziune prea realistă, dacă nu chiar pesimistă, asupra vieţii. Se pot completa reciproc mai mult ca asociaţi sau parteneri de muncă. Bărbatul Berbec va vrea să preia conducerea, iar femeia Capricorn îl va sprijini şi-1 va ajuta să-şi pună ordine în viaţă. Ea va fi motorul care-1 va propulsa înainte, care-şi va impune pe tăcute scopurile şi idealurile. O femeie Capricorn destul de abilă va reuşi să manipuleze bărbatul Berbec şi, dacă va dori suficient de tare, va reuşi chiar să-1 ţină lângă ea. Chiar dacă infidelităţile lui repetate o vor răni, va găsi în sufletul ei put­erea de a merge mai departe. Nu e adepta divorţului, ţine la familie şi va accepta multe situaţii de neacceptat pentru alţii. Ea e aceea care ţine la casă, la lucrurile pe care le-au adunat împreună, la visele lor şi nu-i vine să renunţe la tot, din nici un motiv. E perseve­rentă, ambiţioasă, puternică şi muncitoare, ca nimeni alta. Posesiunile lor depind mai mult de noroc decât de priceperea de a face şi a administra bani.


EL Berbec, EA Vărsător

Reîaţie de scurtă durata
El, ca element de Foc, se hrăneşte şi există din energia ei, a elementului de Aer. Totuşi, relaţia dintre ei nu este de maximă compatibilitate. Ea ţine la libertatea ei mai mult decât el şi face adevărate sacrificii pen­tru a-şi păstra o independenţă cât mai mare, mai ales din punct de vedere financiar. Fe­meia Vărsător este fascinată la început de curajul, spiritul de aventură, neliniştea, gus­tul pentru risc şi de cheful de viaţă al bărbatu­lui Berbec. Pentru femeia Vărsător, bărbatul perfect este acela care o eliberează de toate probleme cotidiene, cum ar fi plătitul fac­turilor, şi nu-i cere socoteală pentru nimic. Nu-i place să fie controlată, să dea explicaţii despre cum îşi petrece timpul sau cum îşi cheltuieşte banii. El, orgolios şi dur, nu poate accepta aşa ceva din partea unei femei şi, mai ales, de la partenera sa de viaţă. Berbecul are o tendinţă nativă de a-şi domina partenerul. De aici încep cele mai multe dintre con­flictele dintre cei doi. Şi, deşi relaţia lor începe spectaculos şi au parte de experienţe interesante împreună, atunci când vine vorba despre planuri pe termen lung, cei doi se înţeleg din ce în ce mai puţin. Financiar, au mai multe şanse să se descurce împreună, căci se potrivesc mai bine ca parteneri de afaceri sau colegi de serviciu, decât ca parteneri de viaţă. Relaţia lor sexuală poate fi foarte bună atâta vreme cât bărbatul Berbec este dispus să mai înveţe ceva de la femeia Vărsător.

EL Berbec, EA Peşti

Apa care stinge focul
El este semn de Foc, ea - semn de Apă Focul nu poate supravieţui mult în preajmî Apei. Contopirea lor totală duce la anihilarea personalităţii semnului de Foc. Este greu da crezut că un bărbat atât de puternic precunl Berbecul poate fi învins de o femeie atât da sensibilă şi (aparent) inofesivă precum cea din zodia Peştilor. Această femeie uluitoar^ are perseverenţa şi puterea unei ape curgă' toare de munte, care, în timp, sapă şi mode­lează fără oprire în stânca personalităţii bărbatului. La rândul său, Berbecul, cu câtf este mai dur şi mai încăpăţânat, cu atât va accentua conflictele şi diferenţele dintre ei. Femeia visează, vorbeşte mult şi-l plictiseşte pe bărbatul dornic de acţiune şi adrenalină Ea are nevoie de o lume iluzorie, el, de lumea reală. El are două alternative pentru a face ca relaţia lor să funcţioneze bine. Prima este aceea de a capitula de bunăvoie în faţa farmecului ei, prin a-i înţelege nevoia de a fi ocrotită permanent şi prin a-i accepta sensi­bilitatea şi fragilitatea ca pe nişte calităţi. Şi a doua este aceea de a nu se împotrivi persona­lităţii ei dificile şi a căuta soluţii paşnice, cu calm, depăşindu-şi impulsurile de agresivi­tate. Cei doi sunt mult prea diferiţi unul de altul pentru ca relaţia lor să dureze. Atracţia sexuală poate fi mare şi aceasta îi ţine ceva timp împreună. Se vor comporta precum doi copii curioşi în faţa unei jucării noi şi intere­sante, pe care nu se vor lăsa până nu o vor descompune în bucăţi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții