Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Partenerul ideal Gemeni

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 martie 2013 | 12:47



Compatibilitati astrologice Gemeni si partenerul ideal

Relaţiile Gemenilor

EL Gemeni, EA Berbec

Parteneri de distracţie El este semn de Aer, ea - semn de Foc. Conform legilor fizicii, aerul întreţine arderea, deci, energia semnului de Aer este consumată de către semnul de Foc. Bărbatul Gemeni se va implica mai mult în această relaţie şi va fi „consumat" de partenera sa. Femeia Berbec pune pasiune în tot ceea ce face, este foarte energică, plină de viaţă şi de iniţiative, cu multe idealuri şi proiecte de viitor, mereu în mişcare şi toate acestea o fac să semene, la prima vedere, cu bărbatul din zodia Gemenilor. Ea este mai puţin pre­ocupată de nou şi de schimbare, ceva mai matură, mai puţin superficială şi se gân­deşte la o familie mai devreme şi mai mult decât el. Defectele ei cele mai mari sunt încăpăţânarea şi lipsa de toleranţă şi de aici apar cele mai multe diferende între ei. Sunt parteneri foarte buni de muncă, de afaceri, dar, mai ales, de distracţie, de călătorie, vacanţe, de aventuri trăite cu sufletul gură, dar rar se hotărăsc la mai mult . Si asta, mai ales din cauza bărbatului Gemei care este infidel şi nu ia în serios căsătoria, oricât de mult ar fi implicat în aceasl relaţie.Pot face greşeala de a confunda prietenie frumoasă cu dragostea adevărata. Bărbatul Gemeni ştie să satisfacă multe din capricii ale femeii, ştie să vorbească frumos, să facă declaraţii de dragoste şi spună cuvântul potrivit la timpul potrivit. S.xual, se înţeleg bine la început, căci acţionează repede, conduşi de instinct, şi nu de profunzimea sentimentelor, astfel pierzându-şi repede interesul.

EL Gemeni, EA Taur

O relaţie fertilă
El este semn de Aer, ea - semn di Pământ. Pământul se hrăneşte cu forţ; aerului, acesta din urmă ajutându-1 să st dezvolte, să crească, să fie viu. Bărbatul din zodia Gemenilor fertilizează (la propriu şi la figurat) femeia Taur, sporindu-i creativi tatea, frumuseţea, feminitatea. Pentru ea,, acest bărbat este ca o gură de aer proaspăt, care o atrage, deşi realizează că nu sunt compatibili. Relaţia este una bazată pe sen­zualitate, pe atracţie fizică. El este amantul perfect, care o vrăjeşte şi o face să uite pen­tru un timp rolul ei de femeie serioasă, responsabilă şi familistă. Felul ei de a fi posesiv, conservator şi rigid nu se împacăi deloc cu dorinţa lui de independenţă, Relaţia se poate destrăma repede, din cauza fricii bărbatului Gemeni de căsnicie şi de responsabilitate sau din capricii ale femeii, ştie să vorbească frjauza lipsei sentimentului de securitate pe mos, să facă declaraţii de dragoste şi o resimte acut femeia Taur. Ea vrea un barbat ambitiosspună , muncitor, care luptă pentru o poziţie socială cât mai înaltă şi nu nţclege lipsa de interes a Gemenilor pen- iii toate acestea. S.xual, au ritmuri diferite, dar se pot completa bine atât timp cât femeia renunţă la prejudecăţi şi are încre- Icre în el.


EL Gemeni, EA Gemeni

Personalitati in oglinda
El este semn de Aer, ea - semn de Personalităti în Pamant.
Pământul se hrăneşte cu forţa aerului, acesta din urmă ajutându-1 să se Rind amândoi semne de Aer, sunt dezvolte, să crească, să fie viu. Bărbatul din foarte compatibili. De multe ori, se zodia Gemenilor fertilizează (la propriu şi amestecă - precum aerul - atât de bine la figurat) femeia Taur, sporindu-i creativi- împreună, încât nu mai ştiu ce anume din tatea, frumuseţea, feminitatea. Pentru ea, personalitatea lor le aparţine şi ce au acest bărbat este ca o gură de aer proaspăt, împrumutat de la partener. Atât femeile, care o atrage, deşi realizează că nu sunt cât şi bărbaţii sunt veseli, încrezători în compatibili. Relaţia este una bazată pe sen- forţele proprii, cu o atitudine pozitivă în zualitate, pe atracţie fizică. El este amantul faţa problemelor vieţii, nu foarte profunzi, perfect, care o vrăjeşte şi o face să uite pen- curioşi, neliniştiţi, independenţi, vorbăreţi, tru un timp rolul ei de femeie serioasă, comunicativi, inteligenţi, infideli, demagogi responsabilă şi familistă. Felul ei de a fi Şi capricioşi. Au caractere asemănătoare, posesiv, conservator şi rigid nu se împacă cam aceleaşi calităţi şi defecte, au idealuri desfăşoară mai mult în public, decât în intimitate, căci sunt dependenţi de prie­teni, rude, cunoştinţe cu care să îşi petrea­că majoritatea timpului. Nestatornicia este principalul duşman al acestei relaţii, căci se plictisesc repede, chiar şi de lucrurile bune. Dezinteresul pentru familie şi valorile aces­teia, frica de responsabilităţi şi cheful per­manent de aventură îi fac să se înţeleagă foarte bine la început. Relaţia se bazează mult pe atracţia fizică dintre parteneri. Nu sunt fideli şi simt constant nevoia de a flir­ta cu alţii. Deşi vorbesc foarte mult, nu comunică, de fapt, în mod profund şi nu sunt interesaţi într-adevăr de ceea gândesc sau simt ceilalţi. Nu sunt foarte descurcăreţi în plan material şi pot avea fluctuaţii financiare mari. Muncesc bine împreună, căci au un dezvoltat spirit de echipă. S.xual, sunt foarte compatibili, iar întâlnirile lor amoroase sunt adevărate focuri de artificii: sunt expansivi, explozivi şi zgomotoşi.

EL Gemeni, EA Rac

Relaţie maternă
El este semn de Aer, ea - semn de Apă. Cele două elemente nu interacţionează foarte mult unul cu altul, căci aerul iese încet-încet la suprafaţa apei şi se eliberează în atmosferă. Foarte rar şi pentru puţin timp, bărbatul Gemeni este atras de femeia Rac. Ea este foarte diferită de el: ritmul ei de viaţă este mult mai lent, sentimentele, mai profunde, nevoia de romantism, de visare, mult mai puternică. Este prudentă, conservatoare, posesivă, ţine la tradiţii şi foarte greu acceptă schimbările. Despăr­ţirile de lucrurile, de casa, de familia şi de amintirile ei sunt dureroase şi foarte greu de acceptat. Spre deosebire de el, care se plictiseşte repede de orice, vrând să modi­fice, să transforme, să schimbe mereu câte ceva în casa şi în viaţa lui. Femeia Rac fiind dependentă de sentimentul de securitate (pe care i-1 dau situaţia materială şi poziţia socială stabile), e foarte greu de găsit lângă un bărbat din zodia Gemenilor, care vrea, în primul rând, distracţii şi aventură. Chiar dacă amândoi cer fidelitate partenerului lor, el o poate oferi cel mai greu. Femeia Rac este foarte sensibilă, vulnerabilă şi foarte uşor de rănit, dar greu de păcălit; iar răceala, detaşarea şi neimplicarea Geme­nilor îi distrug iluziile şi feminitatea. Ceea ce-1 atrage pe un astfel de bărbat spre fe­meia Rac este instinctul ei matern foarte dezvoltat, cu care-1 ocroteşte, şi, atât timp cât acesta nu devine sufocant, relaţia lor poate funcţiona onorabil. Şi din punct de vedere s.xual sunt foarte diferiţi şi nu se înţeleg bine.

EL Gemeni, EA Leu


De ia scântei la incendiu
El este semn de Aer, ea - semn de Foc. Aerul favorizează combustia şi, astfel, focul se poate desfăşura în toată forţa şi splen­doarea lui. într-o astfel de relaţie, femeia Leu este aceea care domină, care consumă resursele de energie vitală ale bărbatului
Gemeni. O femeie hotărâtă şi cu scopur precise nu-şi va „consuma" fără ros bărbatul, ci va scoate din el tot ce are ma bun, îl va motiva şi-l va propulsa în afacer sau poziţii sociale care îl vor ajuta să-ş depăşească iniţiala condiţie. Totul este c: bărbatul să accepte această dirijare direct; şi fără diplomaţie. Greşeala femeii Leu estt aceea că pune pe primul plan idealurile proprii în detrimentul scopurilor comune sau ale soţului. Această femeie încăpăţâ­nată, dură, ambiţioasă, posesivă, nu este dispusă să ofere partenerului ei libertatea de care are nevoie un bărbat din zodia Gemenilor, iar acesta s-ar putea simţi strâns prea tare în această relaţie. Vrea o dragoste demonstrativă, gesturi măreţe, teatrale, cavalereşti. Cere totul de la viaţă şi de la partener şi se aşteaptă să primească totul. Pot munci foarte bine împreună, mai ales în domenii unde se cere creativitate şi des­chidere către nou. Compatibilitatea maximă dintre ei este la nivel s.xual. Nu le place rutina, acceptă repede ceea ce este nou şi neobişnuit, au energie destulă şi le place amândurora să şi-o cheltuiască făcând dragoste. Bărbatul este mai pasionat decât femeia de jocul seducţiei şi poate fi, uneori, deranjat de nevoia ei de a prelua comanda.

EL Gemeni, EA Fecioară

Vorbesc, dar nu comunică
El este semn de Aer, ea - semn de Pământ. Acesta din urmă poate înflori în preajma elementului Aer, consumându-1, : luându-i din energie, din forţa vitală, din mobilitate şi libertate. El este un semn mobill, ea unul fix, între care există puţine asemanări şi puţină comunicare. Fiecare vrea altceva de la viaţă, fiecare o înţelege altfel Cea care suferă într-o astfel de relatie este femeia Fecioară, care visează la siguranţă, la fidelitate, la o dragoste pasnică, Bărbatul din zodia Gemenilor este «Hilar, energic, mereu în căutare de schim­bate, respinge rutina şi tradiţia, având un hi iii de viaţă şi de gândire alert. Ceea ce-i leaga este faptul că ambele zodii sunt sub influenţa planetei Mercur, care le dă o comunicare destul de bună. Femeia
Fecioară are un foarte dezvoltat simţ al observaţiei, al analizei, de care face uz mai mult decât poate suporta un Geamăn.
Este o femeie raţională, materialistă, cu capul pe umeri, organizată, obiectivă, une- ori chiar perfecţionistă, nu are nevoie de prea mult romantism şi poezie şi nici nu este foarte posesivă. Iată câteva dintre t.iracteristicile Fecioarei, pe care un lijrbat din zodia Gemenilor le apreciază, tel puţin la începutul relaţiei. Aceasta poate funcţiona bine dacă femeia este mai puţin critică şi conservatoare, iar bărbatul, tcva mai constant şi mai matur în com­portament. Din punct de vedere s.xual, nu sunt un cuplu perfect. Au ritmuri loarte diferite de a simţi şi viziuni opuse •isupra definiţiei actului s.xual.


EL Gemeni, EA Balanţă

Compatibilitate puternică
Amândoi sunt semne de Aer, între care există o compatibilitate puternică. în ciuda acesteia, multe cupluri nu ajung până la sfârşitul vieţii împreună (din cauza lip­sei de maturitate şi de seriozitate cu care privesc problemele majore ale existenţei) sau au mult mai multe şanse de reuşită dacă se formează în a doua parte a vieţii, după 30 de ani, sau după un divorţ, când experienţa şi înţelepciunea îşi spun cu­vântul. Punctul forte al acestei relaţii este comunicarea. Atât bărbatul, cât şi femeia sunt interesaţi de distracţii, de mondeni­tăţi, au o viziune optimistă asupra vieţii şi apreciază simţul umorului, aventura şi schimbarea. Femeia Balanţă este rafinată, cinstită, mereu în căutarea armoniei şi a echilibrului, având un aer intelectual şi dis­tant. Vrea de la un bărbat participare afec­tivă totală într-o relaţie, căci, pentru ea, viaţa în doi este cea mai importantă. Iar asta îl sperie pe un bărbat din zodia Geme­nilor, mai ales în tinereţe, când nu-1 inte­resează să-şi asume responsabilităţi şi să renunţe la libertate. Felul de a iubi al aces­tei femei, punând în valoare calităţile băr­batului ei, făcându-1 să se simtă puternic şi important, îl ţine multă vreme pe Gea­măn lângă ea. Este raţională şi idealistă în acelaşi timp, păstrând un echilibru inedit între aceste două calităţi opuse, fascinând şi intrigând partenerul. El este aerul proaspăt, mereu nou, vesel şi spontan, de care are nevoie femeia Balanţă. S.xual, sunt parteneri ideali. Le plac scenele dramatice şi pasionale, vor să încerce mereu ceva nou, dar numai în limitele esteticului şi ale bunului-simţ.

EL Gemeni, EA Scorpion

Relaţie explozivă şi inedită

El este semn de Aer, ea - semn de Foc. Focul acestei femei este deosebit de puternic şi, de aceea, prin natura ei, poate devora mulţi bărbaţi născuţi în semne de Aer. Cu greu îşi înfrânge propria natură şi devine o parteneră fidelă trup şi suflet. Mai ales în preajma bărbatului din Gemeni, ea se comportă ca o amantă înfocată, misterioasă, posesivă, obsedantă, incitată de ritmul lui alert, de gustul pentru aventură, de energia lui vitală pe care o implică într-un act s.xual. Pentru această femeie, s.xul este foarte important şi, de multe ori, acesta îi întunecă raţiunea şi face dintr-o femeie educată şi echilibrată o impulsivă, care se controlează cu greu. Bărbatul se simte fascinat de femeia Scorpion, timpul petrecut împreună cu ea este exploziv şi inedit, dar nu poate suporta îngrădirea totală a libertăţii pe care ea i-o impune. Reacţiile ei la izbucnirile lui de independenţă sunt dramatice şi violente. Este foarte geloasă şi un bărbat căruia îi plac flirtul, viaţa mondenă şi femeile ostentative nu va fi unul uşor de
suportat. Nu se lasă schimbat sau influei ţat, decât pentru foarte puţin timp. relaţie bazată numai pe atracţia fizică estj una la care visează în secret orice bărba din zodia Gemenilor, dar care, în viaţj reală, durează puţin, oricât de superficial fi el. Diferenţa de personalitate dintre ce doi este mare; el este un extravertit, ea, introvertită, dar pot găsi multe lucruri dd admirat unul la altul. Această relaţie poat^ exista numai cu mult echilibru şi cui pătare din partea celor doi. S.xual, sunj perfecţi împreună.

EL Gemeni, EA Săgetători

Parteneri complementari

El este semn de Aer, ea - semn de Foc Aerul întreţine arderea, consumând ener-| gia focului, iar acesta din urmă se las; devorat cu mare voluptate. Deşi relaţiilt dintre semnele de Aer şi Foc nu au compatibilitate maximă, acestea se bucură de avantajele pe care le oferă puternica atrao ţie a contrariilor. Gemenii se află la 180 de grade faţă de Săgetători pe cercul zodiacal şi se completează foarte bine împreună,) chiar dacă sunt foarte diferiţi. Dacă ajungi să aprecieze aceste diferenţe dintre ei şi nu| îşi pierd energia şi timpul încercând să se schimbe unul pe altul, relaţia lor poate funcţiona bine. El este schimbător, împrăştiat, fără prea mult simţ practic, aventurier, flexibil; ea este raţională, corectă,! atentă, ingenioasă, optimistă, mândră şi,| mai ales, independentă. Ea pare mai
nu ih at el in gândire, mai puternică,

hi ii unitusa şi ştie mai bine ceea ce vrea de l m i i|.i 1 )acă bărbatul de lângă ea nu este ulii icni i Ir puternic şi nu-i trezeşte un înalt i• |h , i, cu greu reuşeşte să stea lângă el i'in.i l.i capăt. Cei doi se decid să se i u,Urnească destul de greu, iar dacă fac 1.1 i pas, înseamnă că sunt îndrăgostiţi cu iiilrv.uat. Amândoi au nevoie de flirt şi tind i se lanseze în aventuri extraconjugale in,limite, numai că femeia Săgetător este mult mai discretă şi mai tolerantă decât l'.li hatul din Gemeni. Deşi din punct de miere s.xual sunt foarte compatibili, .huiţia fizică dintre ei fiind foarte puter-iin.i, unul dintre punctele slabe ale acestei idaţii este fidelitatea.

EL Gemeni, EA Capricorn

El - zmeul şi ea - sfoara
El este semn de Aer, ea, - semn de l'Smânt. Aerul face ca tot ceea ce se află pe p.lmânt să se dezvolte, să crească, să înflo-tească. Dar, pentru ca acest semn de Pământ să rodească mereu, are nevoie mai mult decât de Aer. Un bărbat din zodia Gemenilor poate fi pentru o femeie Capricorn un capriciu, o joacă, o iubire scurtă şi foarte intensă, dar foarte greu o căsnicie Icricită, de lungă durată. El este pentru ea, amantul, nebunia unei scurte perioade în care vrea să uite de toate convingerile de până atunci. Ea este matură, responsabilă, serioasă, ambiţioasă, conservatoare, prudentă, reticentă la nou şi la schimbare,
tăcută, discretă, inhibată, introvertită; el este un copil mare, iresponsabil, vesel, optimist, cu capul în nori, agitat, aventurier, mereu în căutare de nou şi de schimbare, vorbăreţ, comunicativ, glumeţ, extrovertit şi expansiv. Chiar dacă ea este mult mai tânără decât el, femeia va părea mereu cea mai în vârstă. Ea vrea stabilitate mai mult decât orice, iar el nu poate să-i ofere aşa ceva pentru multă vreme. Ea poate fi pentru el motorul care să-l propulseze înainte, care să-i insufle respect pentru valorile familiale şi tradiţionale ale vieţii. Ea poate reprezenta căminul stabil, la care se poate întoarce oricând după escapadele lui amoroase, căci ea este femeia care poate trece peste orgoliu, care rabdă multe, fără scene de gelozie explozive. S.xual, nu sunt prea compatibili, dar, dacă femeia este mai puţin conservatoare şi are curajul să se lase pe mâna bărbatului, pot avea o relaţie bună.

EL Gemeni, EA Vărsător

Zece pe linie
Fiind amândoi semne de Aer, compatibilitatea dintre ei este perfectă. Punctele forte ale acestei relaţii sunt comunicarea, simţul umorului şi viziunea optimistă asupra vieţii. Văd viaţa la fel, din multe puncte de vedere, au ritmuri asemănătoare şi multe lucruri în comun. Amândoi iubesc libertatea şi, în consecinţă, ştiu să o aprecieze şi nu fac decât rar greşeala de a şi-o îngrădi reciproc. Ea nu este o femeie posesivă sau geloasă şi-i oferă bărbatului un mare confort psihic din acest punct de vedere. Este inteligentă, puternică, independentă şi orgolioasă şi, de multe ori, preferă să rupă ea relaţia, decât să rămână undeva unde nu se mai simte iubită şi respectată aşa cum îşi doreşte. Nu-i place să facă scene, să fie ridicolă, să şantajeze sau să implore sentimente pierdute şi milă. Rănile din dragoste ale femeii Vărsător se vindecă repede, căci este mereu orientată către nou, către ziua de mâine, şi nu-i place să plângă închisă în casă, răscolind amintiri dureroase. Iar cel mai bun remediu este munca. Bărbatul din zodia Gemenilor îi oferă pasiune, o relaţie intensă, inedită şi necugetată, o comunicare excelentă, optimism, încredere, aventură, distracţie şi vacanţe de neuitat. Acesta se simte foarte bine lângă o femeie modernă, sociabilă, cu spiritul liber, care nu-1 îngrădeşte şi care, dimpotrivă, marşează la toate ideile lui trăsnite sau îndrăzneţe. S.xual, sunt foarte compatibili, au multă imaginaţie erotică, iar s.xul îi ţine în formă, chiar dacă le consumă multă energie.

EL Gemeni, EA Peşti

între veselie şi suferinţa
El este semn de Aer, ea - semn de Apă. Aerul şi Apa nu au nimic în comun din punct de vedere astrologie. Sunt foarte diferiţi şi nu rezistă mult timp împreună, decât cu mare efort din partea ambilor parteneri. Bărbatul din zod Gemenilor este atras de farmecul inco: testabil al femeii Peşti ca de o sirenă, este misterioasă, magică, iar această au îl fascinează pe bărbatul Gemeni. Aceas femeie este o introvertită, iar partenerul foarte greu poate să-i pătrundă în suflei să o cunoască în profunzime sau să corn nice cu ea aşa cum şi-ar dori. Este o fi: iluzorie, capricioasă, instabilă, contradi torie, fără simţ practic şi cu o percepţii ciudată a realităţii, care îi alunecă mere' printre degete. El nu are răbdare să-descifreze stările sufleteşti, atât de diferiţi şi complexe, şi renunţă repede la orice fel de comunicare, atunci când nu reuşeşti din prima. Romantismul ei şi nevoia d siguranţă sentimentală o fac incompati bilă cu bărbatul Gemeni, care nu se poati implica prea mult şi nu poate avea grijă di cineva aşa cum îşi doreşte femeia di Peşti. Realitatea în care trăieşte bărbatul Gemeni este total diferită de cea pe care percepe femeia Peşti. Ritmul de viaţ alert, agitaţia, mişcarea, planurile mereij în schimbare, nesiguranţa şi inconsec venţa Gemenilor bulversează sufletul sen sibil al femeii şi o aruncă în braţele cuiv; mai atent cu nevoile şi visele ei. S.xual, nu sunt compatibili. La începutul relaţie se pot lăsa păcăliţi şi fascinaţi de noutatf şi diversitate, dar, cu timpul, când aceste, dispar, piere şi atracţia.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții