Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Partenerul ideal Scorpion

Written By NIKE B. on marți, 5 martie 2013 | 10:24


Compatibilitati astrologice Scorpion si partenerul ideal

Relaţii Scorpion


EL Scorpion, EA Berbec

Confruntare de forte
El este semn de Apă, ea - semn de Foc. Este exact ca atunci când încerci să aprinzi un foc în mijlocul unui lac: complicat, utopic, nebunie curată. Apa, cu toate cali­tăţile ei miraculoase, nu-şi poate exercita şi asupra elementului Foc nebânuitele energii. In cazul în care Focul este foarte puternic, el poate face ca Apa să se evapore. Va fi o confruntare de forţe, din care poate ieşi o relaţie interesantă. Ambele zodii sunt guvernate de aceeaşi planetă Marte, fapt care îi face să vadă viaţa la fel din multe puncte de vedere. Bărbatul Scorpion se lasă fasci­nat de forţa şi determinarea femeii Berbec, dar nu poate trece de încăpăţânarea ei şi de mania de a vrea şi a face cât mai multe într- un timp cât mai scurt, consumându-şi toată energia în activităţi exterioare. El şi-ar dori o parteneră mai sensibilă, visătoare, romantică, mai întoarsă către suflet. Comunicarea dintre ei este defici­tară, pe plan emoţional, sunt în con­tratimp, dar pot munci foarte bine împre­ună. Femeia Berbec este fermecată de sen­zualitatea acestui bărbat, de magia din ochii, gesturile şi vorbele lui. Ea îşi doreşte de la partener ca acesta să-i pună în apli­care toate visele, toate ideile şi, chiar dacă ea îşi pierde entuziasmul pentru ele, lui să-i rămână constant. Şi dacă nu se întâmplă aşa, ea se enervează, se plictiseşte, îşi pierde răbdarea şi vrea variaţie. Din punct de ve­dere s.xual, compatibilitatea lor nu este la cote maxime. Sunt genul de cuplu care încearcă să-şi rezolve problemele în pat, dar nu reuşesc întotdeauna.

EL Scorpion, EA Taur

Fascinaţia contrariilor
El este semn de Apă, ea - semn de Pământ. O relaţie perfectă, atât timp cât se trece peste încăpăţânare şi orgoliu şi cât se respectă echilibrul între implicarea celor două semne. Apa are efecte miraculoase asu­pra elementului Pământ: îi sporeşte vitali­tatea, îl face să se simtă viu, plin de viaţă şi bucurie, cel puţin în primii ani. Relaţia beneficiază şi de avantajul „contrariilor care se atrag", căci sunt situaţi la 180 de grade pe cercul zodiacal. Femeia Taur este cea care temperează bărbatul Scorpion; este mai raţională, cu picioarele pe pământ, are grijă de rezolvarea tuturor problemelor legate de gospodărie şi copii şi o face cu devotament, conştiinciozitate şi dragoste.
Bărbatul Scorpion este independent, cre­ativ, intuitiv, emoţional, pasional şi, de multe ori, se ghidează după dorinţele şi instinctele sale, şi nu după raţiune. Multe femei se simt atrase ca de un magnet de acest bărbat, chiar dacă nu este foarte fru­mos. Comunicarea dintre ei are loc şi la un nivel subtil. Amândoi au noroc la bani şi abilităţi financiare, muncesc bine împreună şi aceste argumente materiale îi pot ţine mult timp împreună. Ambii au probleme cu fidelitatea (ochi alunecoşi, inimă zburdalnică, mai ales el), sunt posesivi şi geloşi şi principalele motive de conflict de aici vor veni. Atracţia fizică dintre ei este mare şi îi ţine multă vreme împreună. în pat ies scântei, adevărate focuri de artificii, ! căci ambii au o senzualitate puternică şi un mare apetit s.xual.



EL Scorpion, EA Gemeni

Suflete in opoziţie
El este semn de Apă, ea - semn de Aer. Apa se combină foarte greu cu Aerul şi j relaţia dintre aceste semne este dificil de păstrat. Cei doi sunt foarte diferiţi şi văd viaţa prin cu totul alţi ochi. Bărbatul Scor­pion este tăcut, închis, static, profund, sentimental, pe când femeia din zodia Gemenilor este vorbăreaţă, comunicativă, deschisă, dinamică, superficială, iubeşte mişcarea şi distracţia. El este extremist şi încăpăţânat, ea este influenţabilă şi-şi schimbă opiniile cum îşi schimbă ciorapii.
El visează la o parteneră senzuală, foarte feminină, îndrăgostită şi dependentă de s.x, afectuoasă, şi nu se poate simţi bine lângă o femeie independentă, agitată, care se plictiseşte repede de orice şi rar duce lucrurile până la capăt. Ea, fire neastâmpărată şi curioasă, se simte foarte atrasă de ciudăţeniile Scorpionului, de latu­ra sa ascunsă, de tăcerile lungi şi de secretele pe care nu vrea să i le împărtă­şească. Alături de această femeie în con­tinuă alergare, bărbatul Scorpion nu se simte împlinit, nu simte că are cu cine să-şi împartă sufletul şi sentimentele şi, cu tim­pul, frustrările se accentuează. îl enervează că nu poate fi el acela care să domine total, căci femeia Gemeni nu-i ia în serios. între ei au loc multe scene de gelozie, bărbatul fiind foarte posesiv. Comunică greu şi nu se pot baza unul pe altul, nici măcar în relaţiile de muncă. Atracţia fizică dintre cei doi este medie, iar compatibilitatea nu o depăşeşte. Cel mai erotic semn al zodiacu­lui - Scorpionul - ml se poate desfăşura la adevărata lui valoare în prezenţa femeii Gemeni.

EL Scorpion, EA Rac

Liniştea de dinaintea furtunii
Amândoi sunt semne de Apă. Şi, mai precis, această apă este stătătoare, nu ali­mentează la rândul ei alte ape şi nici nu primeşte decât foarte puţine influenţe din exterior. Atunci când priveşti apa unui lac, nu-ţi poţi da seama cu exactitate care îi este profunzimea şi nici ce ascunde în adâncuri.
Nici despre Scorpion şi nici despre Rac nu poţi să spui că ştii ce se petrece în mintea şi în sufletul lor. De multe ori, nici ei nu înţeleg foarte bine tot freamătul şi tumul­tul emoţiilor care îi bântuie. Sunt două semne complicate, care gândesc şi simt la alţi parametri decât ceilalţi şi, chiar dacă sunt foarte asemănători, nu se înţeleg întotdeauna şi nu-şi pot acorda sprijin atunci când au nevoie. Stările lor proaste se iau de la unul la altul, sunt contagioase, şi greu reuşesc să le depăşească, fiind împre­ună. Sunt intuitivi, emotivi, instinctuali, senzuali, afectuoşi, legaţi de cămin (mai ales Racul). Femeia Rac este destul de instabilă emoţional, hipersensibilă, conser­vatoare, econoamă, familistă, foarte depen­dentă de sprijinul şi încuviinţarea celor din jur. Amândoi sunt irascibili, posesivi şi geloşi, mereu în pragul unei scene de maximă intensitate. împăcările dintre ei sunt spectaculoase, teatrale, cu un puternic şuvoi de sentimente (toată gama, de la dra­goste la ură), care refulează şi se dezlănţuie necontrolat. El ştie să spună exact ceea ce vrea să audă femeia, iar ea se transformă în tot ceea ce a visat el. Din punct de vedere s.xual, sunt foarte compatibili, căci reuşesc să-şi împlinească unul altuia toate fante­ziile erotice.

EL Scorpion, EA Leu

Lupta pentru supremaţie
El este semn de Apă, ea - semn de Foc. în acest caz particular, nici apa nu reuşeşte să stingă focul, nici acesta să evapore şi să consume apa. Ambele zodii sunt foarte puternice, extremiste, intransigente, foarte orgolioase şi încăpăţânate, obsedate de ideea de a conduce şi a domina în orice fel de relaţie. Astfel, se vor înţelege greu şi parteneriatul lor va fi presărat cu lupte şi confruntări puternice, chiar violente. Scenele de despărţire, de gelozie, de împăcare şi iar de despărţire se succed cu o repeziciune uluitoare pentru alţii şi greu de înţeles. Ritmul lor de viaţă este foarte alert şi intens, iar această relaţie îi consumă până la ultima picătură. Femeia Leu nu poate să se lase dominată, oricât de fascinată ar fi de felul intuitiv de a acţiona, de magia vorbelor lui, de senzualitatea pe care o degajă prin toţi porii şi de secretele sau ciudăţeniile cu care se înconjoară bărbatul Scorpion. La rândul său, acesta apreciază forţa Leului, puterea cu care înfruntă toate probleme vieţii, sigu­ranţa de sine, generozitatea şi iubirea cu care îi înconjoară pe cei dragi. O altă mare problemă a celor doi este fidelitatea. Amândoi adoră flirtul şi se simt bine atunci când sunt flataţi şi linguşiţi de anturajul de s.x opus. Iar dacă nu primesc acasă un ast­fel de tratament, atunci, cu siguranţă, vor merge în vecini să-l caute. Atracţia dintre ei este maximă, dar, din păcate, nu şi compati­bilitatea. Din punct de vedere s.xual, sunt parteneri ideali. Chiar şi în pat se va duce între ei o luptă la propriu şi la figurat.

EL Scorpion, EA Fecioară

O relaţie mediocra
El este semn de Apă, ea - semn de Pământ. Pământul se simte bine sub influ­enţa apei, atât timp cât „debitul" acesteia nu este prea mare şi nu-1 inundă. Apa este cea care dă, se implică total, se consumă, j care îşi pune sufletul la bătaie. în acest tip 1 de relaţie, Scorpionul, deşi foarte intuitiv, nu simte pericolul şi se lasă înşelat de farmecele Fecioarei, încăpăţânându-se să vadă în ea altceva decât este. Potrivită pen­tru tipul lui de sensibilitate este o femeie ; mai puţin materialistă, romantică şi sen­zuală, profundă şi mult mai puţin critică. Deşi este un posesiv, femeia din zodia Fecioarei nu-i dă motive de gelozie, căci este fidelă, de casă, cuminte, cu respect pentru tradiţii şi familie. Curiozitatea ei o apropie de acest bărbat, care o tulbură şi o atrage prin felul lui ciudat de a gândi şi a reacţiona, interesul lui pentru lucrurile obsure şi ascunse. Ea are nevoie mai mult de siguranţă financiară, decât de demon­straţii teatrale, ostentative sau extrava­gante de dragoste, mai ales după ce vârsta adolescenţei a trecut. Din punct de vedere s.xual, sunt foarte diferiţi. El este tempera- i mental, expansiv, impulsiv, pătimaş, cu un apetit erotic mare; ea este liniştită, fără | prea multă imaginaţie, conservatoare, cu un apetit s.xual inhibat. Ei nu sunt genul de cuplu care îşi pot rezolva problemele în pat, ci, dimpotrivă, pot crea altele. Nevoia de pasiune dezlănţuită a bărbatului Scor­pion nu se împacă prea bine cu lipsa de emoţie a femeii la acest nivel şi cu felul ei raţional, din datorie conjugală, de a face dragoste.


EL Scorpion, EA Balanţă

Magie şi fascinaţie
El este semn de Apă, ea - semn de Aer. Aceste două semne se atrag ca magnetul. Chiar şi atunci când raţional nu mai vor să stea împreună, ceva mai puternic decât ei îi trage înapoi, oricâtă suferinţă îndură şi unul, şi celălalt. Apa şi Aerul se amestecă foarte greu, dar nici nu pot sta departe unul de altul. Multe dintre aceste relaţii se con­struiesc între amanţi, mai mult decât între soţi. Cele două planete care le guvernează, Marte (Scorpionul) şi Venus (Balanţa), reprezintă chiar bărbatul şi femeia, război­nicul şi vestala. între aceştia există o atrac­ţie foarte mare, nu numai la nivel fizic, s.xual, ci una mai puternică între tipurile de sensi­bilitate. Balanţa e absolut fascinată de farmecul Scorpionului, chiar dacă nu admiră la el înclinaţia spre morbid, firea distructivă şi mai ales autodistructivă, chiar dacă în acest bărbat nu e nimic din echilibrul, armonia şi pozitivismul pe care ea le caută. Felul lui de a cuceri, cuvintele, privirea, energia pe care o degajă atrag o Balanţă de la mare distanţă, iar acesta se împotriveşte cu greu. La rândul său, băr­batul Scorpion este acaparat de sensibili­tatea ei la frumos, de vulnerabilitatea, delicateţea şi dulceaţa acestei femei, care îl ajută şi-l încurajează să-şi desfăşoare tot | arsenalul lui de cuceritor. Pentru ea este vital să meargă în sus, spre lumină, pentru el, să înveţe din greşelile proprii, din descoperirea părţii întunecate a vieţii. Financiar, nu formează întotdeauna un cuplu de succes, dar irealismul amânduro­ra îi poate ţine - măcar o vreme - departe de elementele sordide ale vieţii.

EL Scorpion, EA Scorpion

Atracţie s.xuaiă puternica
El este semn de Apă, ea - la fel. Sunt două semne fascinante, cu o relaţie puter­nică, profundă, intensă, atât în bucurie, cât şi în suferinţă. Ambii sunt guvernaţi de câte două planete: Marte şi Pluton - pe de-o parte războiul, pe de altă parte, subconştientul şi instinctele. Au multe în comun, văd viaţa la fel, simt cu aceeaşi intensitate şi, în consecinţă, pot forma un cuplu minunat. Tendinţele distructive şi, mai ales, cele autodistructive foarte puter­nice în personalitatea ambilor parteneri, dorinţa lor de a domina în cuplu şi intran­sigenţa duc la tensiuni interioare şi chiar la conflicte incendiare. Cei doi se manifestă ca nişte vulcani: când se ceartă cu violenţă, când se împacă pătimaş, de cele mai multe ori, în pat. Chiar şi atunci când sunt calmi, pot simţi că nu este decât o pauză înainte de o nouă erupţie. Amândoi se lasă cuceriţi de propria aură de mister cu care se încon­joară şi fac din cucerirea celuilalt un scop, care trebuie atins cu orice preţ. Sunt încăpăţânaţi, orgolioşi, interiorizaţi, ascunşi, sensibili, intuitivi, senzuali, impul­sivi, puternici, cu o mare capacitate de con­centrare, posesivi, geloşi, irascibili şi suspi- cioşi. Se lasă dominaţi de instincte şi, ast­fel, multe dintre gesturile lor par iraţionale, absurde şi sunt greu de înţeles sau de acceptat de ceilalţi. Caracterul complicat al unui Scorpion nu poate fi desluşit şi accep­tat decât de alt Scorpion, la fel de dificil. Din punct de vedere s.xual, se înţeleg per­fect, căci au multă energie şi imaginaţie erotică.

EL Scorpion, EA Săgetător

înfruntarea contrariilor
El este semn de Apă, ea - semn de Foc. Sunt două semne total opuse, chiar dacă nu sunt dispuse la 180 de grade pe cercul zodiacal. Cu greu poţi spune care dintre cei doi este mai puternic şi care dintre semne va domina. Bărbatul Scorpion este intro­vertit, ascuns, secretos, prefăcut, tăcut, orgolios, instinctiv, impulsiv, cu o minte complicată, iar femeia Săgetător este extra­vertită, deschisă, sinceră, corectă, opti­mistă, diplomată, comunicativă, raţională, cu multă încredere în forţele proprii. Ea este foarte exigentă în ceea ce priveşte partenerul de viaţă. Vrea un soţ cu simţul umorului, entuziast, energic, capabil de succese pe toate planurile. La rândul său, Scorpionul nu poate face abstracţie de răceala Săgetătorului, de neimplicarea lui
emoţională, de dorinţa de a fi şi de a umbla liber. Bărbatul Scorpion este posesiv, gelos şi irascibil şi se simte frustrat de lipsa de profunzime a partenerei. Face scene, ape­lează la şantaje sentimentale, inventează tot felul de jocuri pentru a-i mobiliza sufle­tul şi imaginaţia, căci are mare nevoie de cineva care să-i înţeleagă sensibilitatea şi să rezoneze în acord cu ea. Din păcate, femeia Săgetător nu are nici timp şi nici dispoziţie pentru astfel de sondaje şi plonjări în necunoscut. Ei îi plac lucrurile sigure, luminoase, clare şi simple. între cei doi, rar poate fi vorba de dragoste la prima vedere, : şi asta pentru că atracţia fizică dintre ei nu este prea mare. Pe o scară de la unu la zece, relaţia lor s.xuală se situează în jurul cifrei şapte.

EL Scorpion, EA Capricorn

Instinct şi raţiune
El este semn de Apă, ea - semn de Pământ. Relaţia lor poate fi bună şi poate dura toată viaţa. în acest cuplu, rar se ajunge la divorţ, deoarece Capricornul e conservator, ţine mult la familie şi la toate bunurile pe care le-au adunat împreună, iar Scorpionul este posesiv, orgolios şi încă­păţânat şi renunţă greu la ceea ce-i al lui. Există o incompatibilitate emoţională şi ; s.xuală între ei, pe care cuplurile tradi- I ţionaliste nici măcar nu o iau în discuţie, dar care macină încet şi accentuează nemulţumirile. Femeia Capricorn este fidelă, serioasă, constantă, muncitoare, 1severă, taciturnă, precaută şi, uneori, chiar timidă. Astfel, ei îi este peste mână să dis- j cute probleme legate de s.x şi crede că ! acestea sunt normale, iar dacă este nemul­ţumită, atunci, cu siguranţă, este şi din vina ei. Bărbatul Scorpion se simte şi el frustrat în compania acestei femei prea materialiste. Cu ea nu-şi poate da frâu do­rinţelor şi imaginaţiei, nu poate juca acele jocuri stranii şi incitante de cuceritor, nu poate fi pasional, spontan şi instinctiv, aşa cum şi-ar dori. Aceste frustrări acumulate pot genera conflicte şi ieşiri violente din partea lui, legate de subiecte fără nici o legătură cu viaţa lor amoroasă. El vrea să audă declaraţii de dragoste, vrea gesturi demonstrative de iubire, iar ea se ruşinează de astfel de manifestări, i se par nepotrivite şi uneori chiar exagerate. Punctul forte al acestei relaţii îl constituie faptul că bărbatul I Scorpion poate domina fără împotriviri din partea femeii sale. Aceasta va înţelege actele sale ca pe dovezi de iubire şi se va simţi în siguranţă cu ei.

EL Scorpion, EA Vărsător

Relaţie nerecomandata
El este semn de Apă, ea - semn de Aer. Aşa cum spune teoria, nu au nimic în comun şi nu se pot amesteca decât cu forţa. Au idealuri şi ritmuri diferite de viaţă. Ceea ce le va pune cele mai multe piedici este orgoliul comun ambelor zodii. Fiecare vrea să domine în felul său propriu, şi nu să simtă asupra sa nici cea mai firavă urmă de asuprire. întâlnirile dintre ei sunt ca şi cele dintre accelerat şi rapid, căci ambii au per­sonalităţi foarte puternice şi convingeri greu de schimbat. Femeia Vărsător ţine la independenţa ei emoţională, socială şi financiară, are o viaţă pe care vrea să o împartă şi cu prietenii, nu numai cu familia, are tendinţe spre anarhie şi, de multe ori, i se pare câ drumul pe care îl alege ea este singurul posibil. Este dinamică, energică, comunicativă, diplomată, detaşată, nu-i place să se implice adânc în probleme, nu are răbdare, se concentrează uneori greu, iubeşte schimbarea şi este foarte atrasă de domeniile noi de activitate. El este mai taci­turn, vrea acea înţelegere din priviri, intu­itivă, se implică foarte mult în ceea ce face, mai ales în relaţiile sentimentale, este con­servator, secretos şi ascuns. Bărbatul Scorpion este pătimaş şi posesiv şi nu înţelege marea nevoie de mişcare şi inde­pendenţă a femeii Vărsător. Astfel, relaţia lor este presărată de tot felul de scene de gelozie, intense sau explozive, şi uneori chiar şi cu şantaje sentimentale din partea Scorpionului. Atracţia fizică dintre ei este mare, s.xual, sunt compatibili, dar nu destul de puternic pentru ca aceasta să le consolideze relaţia.

EL Scorpion, EA Peşti

Mister si secrete
Amândoi sunt semne de Apă: miste­rioase, secretoase, necomunicative, intro­vertite, hipersensibile şi alunecoase, care, având atâtea în comun, se înţeleg foarte bine. Contrar teoriei, practica a demonstrat că această combinaţie astrologică dă, de multe ori, naştere unor complicaţii afective ! greu de depăşit pentru ambii parteneri. Bărbatul Scorpion are o personalitate puter­nică, chiar dacă aparenţele nu o arată, este ambiţios, dotat cu calităţi de investigator, de cercetător profund şi serios, căruia îi place viaţa aşa cum este, cu toate amănun­tele ei sordide, invizibile sau ascunse. Acesta se lasă fascinat de profunzimea sufle­tului şi a sentimentelor femeii din Peşti, admiră la ea delicateţea şi vulnerabilitatea, genul de feminitate invadatoare şi posesivă şi, mai ales, faptul că ajunge să depindă cu totul de el. Femeia din zodia Peştilor are o senzualitate aparte, copleşitoare, este ge­loasă şi indiscretă, se lasă uşor rănită şi are o vocaţie specială pentru suferinţă. Este foarte devotată şi iubitoare, este capabilă de sacrificii adevărate pentru cei pe care îi iubeşte. Deşi amândoi fac parte din zodii care au probleme cu fidelitatea pe termen lung, se pare că împreună pot să treacă peste acest obstacol şi să rămână multă vreme credincioşi partenerului de viaţă. Din punct de vedere s.xual, sunt foarte compatibili, mai ales că bărbatului Scor­pion îi place să deţină controlul, iar femeii Peşti să se lase posedată. Imaginaţia lor erotică este debordantă, iar în pat dau frâu tuturor sentimentelor şi stărilor emoţio­nale reprimate peste zi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții