Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Partenerul ideal Balanţă

Written By NIKE B. on marți, 5 martie 2013 | 10:14


Compatibilitati astrologice Balanţă si partenerul ideal

Relaţii Balanţă

EL Balanţă, EA Berbec

Contrarii care se atrag
El este semn de Aer, ea, semn de Foc. Aerul este cel care dă putere focului, care îi întreţine vâlvătaia, punând propria energie la bătaie. Bărbatul Balanţă poate să dea femeii Berbec tot ceea ce are, să i se dăru­iască în totalitate: bani, trup şi suflet. Dacă femeia este mulţumită de ceea ce primeşte şi nu vrea mai mult şi mai mult de la aces­ta, lucrurile pot merge foarte bine între ei. Mai ales că cei doi sunt uniţi şi de legea contrariilor, care se atrag, aflându-se în semne zodiacale opuse (la 180 de grade distanţă). Femeia Berbec este foarte energică, ambiţioasă şi poate pune la grea încercare nevoia de linişte şi armonie a bărbatului Balanţă. Nevoia ei de a lucra în echipă este mai mică decât cea a bărbatului şi va avea accese de dominare şi individualism, mani­festate asupra lui. Amândoi iubesc mon­denităţile, petrecerile şi ştiu să se bucure
de viaţă. Diferendele dintre ei pot apărea din cauza ritmului diferit de viaţă: ea vrea să trăiască rapid, intens, la maximum, el, j dimpotrivă, iubeşte calmul, echilibrul şi moderaţia în toate. Berbecului i se pare că Balanţa nu este suficient de realistă, nu are suficientă iniţiativă şi capacitate de decizie, nu are puterea de a lupta până la capăt pen- | tru ceea ce vrea şi, astfel, pierde oportu­nităţi şi şanse. Femeia este temerară, mereu în căutare de nou, de inedit; bărbatul este ceva mai conservator şi vrea mai multă stabilitate. Atracţia fizică dintre ei este foarte mare, ca şi gradul de compatibilitate s.xuală. Pentru acest cuplu, toate neînţele­gerile se pot rezolva în pat.

EL Balanţă, EA Taur

in pat cu Venus
El este semn de Aer, ca, semn de Pământ. Aerul este cel care ajută la dez­voltarea vieţii pe pământ, iar viaţa acestuia se hrăneşte cu energia vitală a aerului. Ceea ce au în comun este influenţa lui Venus, planeta dragostei, care guvernează ambele zodii. Au acelaşi tip de senzualitate, de vi­ziune estetică asupra vieţii şi aceeaşi teamă de conflicte şi de înfruntările directe, deschise. Aceeaşi planetă le insuflă o dulce lene, o inerţie mai mare decât a altor sem­ne, care se manifestă atunci când trebuie să se apuce de o treabă mai complicată. Astfel, vor încerca să-şi facă o viaţă plăcută, uşoară, echilibrată, calmă, presărată cu multă diplomaţie, tandreţe şi senzualitate.
Amândoi sunt conservatori, apreciază tradiţiile şi respectă ideea de familie şi de căsătorie. De foarte tineri visează la un cămin confortabil şi prosper, cu copii şi nepoţi. Sunt parteneri fideli, pe care numai dezamăgirile şi suferinţele mult prea mari îi pot face să îşi schimbe convingerile. Bărbatul Balanţă renunţă greu la flirturi, dar nu depăşeşte graniţa acestora. Gelozia femeii Taur este foarte mare, mai ales că este dublată şi de încăpăţânare. Este greu de convins că lucrurile pot sta şi altfel decât bănuieşte ea. Diferenţele şi diferendele cele mai mari dintre ei se manifestă la capitolul bani: ea este mai econoamă, el, cheltuitor; ea, materialistă, el, visător. Atracţia fizică dintre cei doi este maximă. Au aceleaşi idei despre s.x, mai ales că imaginaţia erotică aparţine bărbatului, care are iniţiativa.


EL Balanţă, EA Gemeni

Multe vorbe şi distracţie maximă
Amândoi sunt semne de Aer, deci, uşor superficiali, trăiesc de parcă ar pluti, iau multe dintre lucruri mult prea în joacă şi se risipesc în tot felul de discuţii şi activităţi neproductive. Au foarte multe lucruri în comun, au aceeaşi pasiune pentru a trăi viaţa intens, pentru frumos, artă şi echili­bru. Sunt creativi, muncitori, artistici, mereu în căutarea unui echilibru interior stabil. Punctul lor slab este că le lipseşte simţul realităţii. Amândoi trăiesc într-o lume ireală, în care nu ştiu să facă faţă problemelor materiale şi financiare, nu pot
rezolva conflictele directe şi nu pot lua decizii ferme corecte cu rapiditate. Atunci când trebuie să câştige bani, să achite fac­turi sau să facă treburi casnice, monotone şi/sau murdare, imediat li se schimbă starea de spirit, cad în tristeţe şi devin plini de frustrări. Nu prea sunt economi, el fiind tentat să cheltuiască chiar mai mult decât ea. Preferă viaţa „în roz" şi fac totul pentru a o avea în această culoare. Ei îi plac mobili­tatea, acţiunea, mişcarea, călătoriile şi pe­trecerile. El nu aleargă decât după lucrurile uşor de obţinut, care nu presupun compro­misuri şi riscuri, căci nu este nici luptător, nici perseverent, decât în situaţiile-1 imită. Comunică bine împreună, căci sunt socia­bili şi diplomaţi. Cei doi se plictisesc repede, dar inconstanţa lor îi face să nu-şi piardă interesul unul faţă de celălalt. Din punct de vedere s.xual, sunt foarte compatibili, au o bogată imaginaţie erotică şi gusturi comune pentru excentricităţi.

EL Balanţă, EA Rac

Relaţie dificilă
El este semn de Aer, ea, semn de Apă. Cele două semne au foarte puţine lucruri în comun. Acestea sunt respectul tradiţiilor şi dorinţa de a întemeia şi a păstra o familie. Lipsa de simţ al realităţii îi face vulnerabili la capitolul siguranţă financiară şi de aici vin multe reproşuri către bărbatul Balanţă şi nemulţumiri în familie. Acesta nu reuşeşte să se impună ca un adevărat cap de familie, nu are autoritatea şi fermitatea de care are nevoie femeia Rac. Bărbatul Balanţă se plictiseşte repede de aceeaşi par­teneră, în timp ce femeia Rac este foarte geloasă şi posesivă. Ceea ce îi poate aduce j împreună este faptul că el se lasă fascinat i de sensibilitatea şi romantismul acestei : femei, de nevoia ei de siguranţă şi de viziu­nea serioasă şi responsabilă asupra fami­liei. La rândul său, Racul este cucerit de farmecul Balanţei, de calităţile ei de cuceri­tor, de felul de a vorbi, de gesturile cava­lereşti şi, mai ales, de echilibrul pe care îl inspiră. Din păcate, toate acestea nu sunt suficiente pentru o relaţie perfectă, de lungă durată. Amândoi sunt mult prea capricioşi, hipersensibili şi instabili emoţional şi nu se pot sprijini unul pe altul atunci când au nevoie. Cu toată diplomaţia Balanţei şi cu toate intenţiile de a face bine şi de a prote­ja ale Racului, tot la a se răni unul pe altul ajung. Din punct de vedere erotic, nu sunt prea compatibili. Bărbatul Balanţă vrea un partener s.xual, energic şi inventiv, nu unul supus, conservator, mereu în aştep­tarea iniţiativei celuilalt.

EL Balanţă, EA Leu

Viaţa la maximum
El este semn de Aer, ea, semn de Foc. Bărbatul Balanţă este ca un suflu de aer proaspăt pentru femeia Leu şi ştie, măcar pentru început, cum să-i alimenteze ar­derea. Acesta se va consuma până la epui­zare, dăruindu-se total, fără a reuşi să mulţumească pe deplin impetuoasa femeie Leu.
Ea arc nevoie de un bărbat mult mai ferm, mai ambiţios, m;u luptător, mai agre­siv şi mai dur decât poate li Balanţa, care este adepta nonviolenţei, nonacţiunii, a diplo­maţiei şi a rezolvării tuturor problemelor cu duhul blândeţii. Ha il vede ca pe un tip nemotivat suficient, fără vlagă şi fără capaci­tatea de a „da din coate", aşa cum o cer vre­murile actuale. Femeia Leu este blândă şi generoasă, dar îşi pierde repede răbdarea cu un bărbat mult prea moale şi încet pen­tru tempoul ei. Ea este dinamică, energică, activă, adepta rezolvării problemelor prin acţiuni ferme, chiar agresive, interesată de carieră şi de poziţia socială. Bărbatul va reuşi greu să ţină pasul cu ea şi cu nevoile ei. El trebuie să facă toate eforturile de a nu se lăsa dominat, iar ea trebuie să renunţe la ideea de supremaţie în cuplu şi să-şi accepte rolul de femeie delicată, înţelegă­toare şi tandră. Şi unul, şi altul pot reuşi, căci: Balanţa ştie să conducă din umbră, fiind mai puţin orgolioasă decât Leul, şi îl poate manipula discret şi cu diplomaţie; iar Leul este suficient de inteligent, cât să nu-şi rişte liniştea căminului numai de dragul învingerii într-o dispută. Din punct de i vedere s.xual, se înţeleg bine, acesta fiind punctul forte al relaţiei lor.

EL Balanţă, EA Fecioară

Compatibilitate minima
El este semn de Aer, ea, semn de Pământ. Chiar dacă, conform teoriei, aerul ar trebui să învioreze, să aducă un suflu j nou peste pământ şi chiar dacă acesta îl j ajută să evolueze, să se dezvolte, femeia din i zodia Fecioarei nu simte la fel. Spiritul ei i critic foarte dezvoltat o determină să nu vadă calităţile acestui bărbat. Ea este nemulţumită de nevoia lui de a se face plăcut, mai ales în faţa femeilor, de a flirta, de a ieşi în lume, de a se îmbrăca elegant, de a cheltui pe lucruri „fără importanţă" sau „fără valoare". I se pare că el nu se pricepe cum să administreze banii familiei, că nu este suficient de activ în plan financiar, că nu se zbate destul pentru siguranţa zilei de mâine sau că se agită prea mult pentru mult prea puţin. Foarte rar se întâmplă ca această femeie să fie mulţumită de pres­taţia bărbatului Balanţă. El este un tip visător, cald, care visează la echilibru şi armonie, la o parteneră rafinată, stilată, care să vorbească mai puţin şi mai frumos decât o face Fecioara. Ea simte nevoia să-şi exprime încontinuu nemulţumirile, iar lui nu-i place deloc să i se facă reproşuri. Şi de aici relaţia lor începe să se rupă. Dife­renţele dintre ei sunt foarte mari: ea este ordonată, el, dezordonat; ea, materialistă, el, idealist; ea, critică, el, indulgent; ea, provocatoare de conflicte, el, cu teamă de confruntări; ea, econoamă, el, cheltuitor; ea ia viaţa mult prea în serios, el este mai detaşat. S.xual, nu se înţeleg prea bine. Au stiluri foarte diferite de a simţi dragostea şi de a-şi exprima sentimentele.


EL Balanţă, EA Balanţă

Utopie si teatru
Amândoi sunt semne de Aer: mobile, vesele, jucăuşe, dornice de aventuri, îndră­gostite de viaţă şi de iubire, dar cu un echilibru greu de păstrat. Principalul duşman al acestei relaţii este instabilitatea emoţională a celor doi. Sunt foarte empatici şi îşi transmit unul altuia şi stările bune, şi cele rele. Din această cauză, foarte rar se pot sprijini unul pe altul atunci când au nevoie. Au multe în comun: aceleaşi pasiuni (arta, dansul, moda, mondenităţile, designul), aceleaşi calităţi (simţul estetic, simţul dreptăţii, adaptabilitate, comunicare, diplo­maţie, intuiţie, corectitudine) şi defecte (lene, inerţie, lipsă de curaj, lipsa spiritului combativ). Pentru o Balanţă, fie femeie, fie bărbat, lucrurile inestetice, monotone, obositoare sau prea complicate devin o piedică reală în obţinerea echilibrului şi a bucuriei de viaţă. Au o sensibilitate exce­sivă la urâţenie. Un cuvânt urât - spre exemplu - are o putere distructivă mult mai mare în urechile Balanţei, decât în ale oricărui alt semn din zodiac. Nici unul din­tre ei nu ştie cu adevărat să facă bani. Se adaptează foarte greu la stres şi nu pot accepta compromisurile. Le plac lucrurile clare şi, de aceea, stabilesc încă de la în- | ceput care este rolul fiecăruia intr-o relaţie.
Cei doi se vor certa foarte rar şi pot părea celorlalţi cuplul perfect, căci preferă să dis- I cute cu răbdare orice problemă cu care se confruntă. Le plac gesturile demonstrative de iubire, s.xul teatral, surprizele, cado­urile, romantismul şi poezia. S.xual, sunt | foarte compatibili, căci au gusturi şi fan­tezii erotice asemănătoare.

EL Balanţă, EA Scorpion

Atracţie fatală
El este semn de Aer, ea - semn de Apă. Două semne total paralele, care au prea puţine în comun. Aerul se va menţine mereu la o oarecare distanţă faţă de ele­mentul Apă şi nu se poate combina într-o relaţie profundă cu aceasta. Au ritmuri de viaţă foarte diferite şi fiecare are alte vise şi idealuri. Balanţa pune mare preţ pe comu­nicare, iar Scorpionul este închis, secretos şi puţin comunicativ. El vrea ca toate lucrurile să fie clare, deschise, simple şi armonioase; mintea ei este mai complicată, îi plac situaţiile ambigue, misterioase, care să lase loc la interpretări multiple. El are un temperament pasiv, ea este incisivă şi dornică de acţiune. El este mai rezervat şi superficial, ea trăieşte intens fiecare clipă.
El este raţional şi echilibrat, ea este impul­sivă şi foarte sensibilă. Dacă bărbatul Balanţă nu are o personalitate destul de puternică, poate fi dominat cu totul de către femeia Scorpion. Aceasta este foarte capricioasă, posesivă şi geloasă, iar el îi va da numeroase motive de nelinişte şi nesigu­ranţă, oricât de mult urăşte aceste scene. El nu se va putea sustrage dintr-o astfel de relaţie, decât atunci când va primi acordul femeii, în oricare alt moment, va trebui să înfrunte furia ei dezlănţuită, şicanele, şan­tajul sentimental sau/şi răzbunarea făţişă. Atracţia fizică dintre cei doi este foarte mare şi, de multe ori, bărbatul Balanţă cade în mrejele Scorpionului ca intr-o vrajă sau prăpastie adâncă, în care îl ţine tocmai puterea s.xuală a femeii.

EL Balanţă, EA Săgetător

Combinaţie pozitiva
El este semn de Aer, ea - semn de Foc. Elementul Aer face foarte bine Focului, îl impulsionează, îi dă aripi şi îl susţine în majoritatea întreprinderilor lui. Din păcate, tot acest ajutor se face cu consumul sem­nului de Aer din toate punctele de vedere. Balanţa trebuie să aibă resurse energetice şi sentimentale mari pentru a face faţă unui Săgetător. El este unul dintre acei bărbaţi care îşi doresc o căsătorie după toate tipi­curile, o familie numeroasă şi un cămin adevărat. Este sensibil, tandru, echilibrat, diplomat, puţin conservator şi, de cele mai multe ori, este adeptul soluţiilor de com­promis. Uneori, comoditatea Balanţei nu se împacă cu dinamismul Săgetătorului, dar pasiunea comună pentru călătorii, monde­nităţi şi distracţii compensează acest nea­juns. Femeia Săgetător vrea totul de la viaţă şi de la bărbatul ei. Lucrurile mici, mo­deste, meschine o nemulţumesc şi o fac nefericită. Ea vrea carieră, bani, poziţie socială şi o integrare perfectă în societatea modernă în care trăieşte, iar bărbatul ei va trebui să facă faţă acestui ritm infernal. De multe ori, acesta va simţi că s-a îndepărtat de propriile-i vise, de idealurile din tinereţe şi că acum trăieşte viaţa altcuiva, pe care nu-1 mai recunoaşte. Se admiră mult unul pe altul, mai ales la început, şi comunică excelent. Sunt pozitivi, raţionali, intelectuali, au pasiuni comune şi multe lucruri îi ţin împreună. Ambii sunt puţin superficiali, au nevoie de libertate, căci toată viaţa se simt bine flirtând. Din punct de vedere s.xual, sunt foarte compatibili, existând între ei o puternică atracţie fizică.

EL Balanţă, EA Capricorn

Relaţie greoaie
El este semn de Aer, ea - semn de Pământ. Aerul poate ajuta elementul Pământul să se dezvolte, poate face ca viaţa lui să se ridice spre cer, îi dă aripi, idealuri şi dorinţe cu care să-şi depăşească condiţia. Din păcate, Capricornului îi este teamă de o viaţă instabilă. Această femeie, deşi este foarte puternică şi ambiţioasă, nu apreciază calităţile bărbatului Balanţă, decât pentru puţin timp. Ea vrea securitate, un cămin calm şi sigur încă din tinereţe şi nu este dispusă să rişte nimic încercând alte căi. El este superficial, vesel, deschis, sociabil, sensibil, artist, maleabil şi idealist; ea, se­rioasă, închisă, devotată, rigidă, fidelă şi materialstâ. Lui îi plac spaţiile deschise, mişcarea, călătoriile, arta, viaţa mondenă; ea preferă însă intimitatea şi liniştea că­minului. El visează la o viaţă uşoară, cât mai comodă, prin efort cât mai puţin, ea, conştiincioasă, muncitoare şi perseverentă, este dispusă la oricât de mult efort pentru a-şi atinge scopurile. El iubeşte schim­barea, ea se teme de nou; el este avangardist, ea, conservatoare; el apreciază comuni­carea, ea este tăcută şi rezervată. Uneori, el este prototipul greierelui boem şi nerealist, ea, cel al furnicii harnice şi zgârcite din celebra fabulă şi se armonizează cu greu. Compatibilitatea s.xuală dintre ei este aproape de zero, ca şi atracţia fizică. Lipsa de imaginaţie erotică, rigiditatea şi conser­vatorismul femeii Capricorn o fac o parteneră dificilă pentru teatralul şi inventivul bărbat Balanţă.

EL Balanţă, EA Vărsător

Partenerii ideali
El este semn de Aer, ea - semn de Aer. Cele două elemente se potrivesc perfect şi ajung, în timp, să-şi devină unul altuia indispensabili ca aerul. în acest cuplu este nevoie, din când în când, de ceva care să-i coboare puţin cu picioarele pe pământ, să aducă realism în viaţa lor. Problemele lor se învârt în jurul orgoliului, al grandomaniei Vărsătorului şi al comodităţii şi delăsării Balanţei. Atâta vreme cât au un ţel comun, un motor care să-i anime, relaţia lor poate funcţiona foarte bine. Amândoi ştiu să trăiască din plin, le place viaţa în roz şi comunică excelent. Marele avantaj al aces­tei relaţii este că cei doi pot fi şi prieteni adevăraţi, care îşi fac confidenţe, se bucură, se distrează împreună şi se sprijină unul pe i altul atunci când au nevoie. Sunt genul inte­lectual, stilat, puţin snobi şi dotaţi cu diplo­maţie şi cu un bun-simţ înnăscut, care îi face să fie o companie plăcută şi dorită. Amândoi sunt raţionali, avangardişti, iubesc schimbarea şi caută noul cu orice preţ. Din păcate, nu ştiu prea bine să facă bani, iar succesul lor financiar ţine mult de hazard. Femeia Vărsător este fermecătoare, are simţul umorului, ştie să se descurce bine cu oamenii şi are acel savoir vivre pen­tru care o invidiază toată lumea. Bărbatul Balanţă este împăciuitor, sentimental, artist, foarte sensibil la frumuseţe, cu o logică imbatabilă, puţin instabil emoţional, dar cu o continuă aspiraţie către echilibru şi armonie interioară. Din punct de vedere s.xual, sunt parteneri ideali.

EL Balanţă, EA Peşti

Relaţie dificilă
El este semn de Aer, ea - semn de Apă. Această combinaţie de semne astrologice are puţine şanse de reuşită, căci Aerul şi Apa au consistenţe şi structuri foarte diferite, deci sunt foarte greu de pus împreună într-un echilibru stabil. La început, bărbatul Balanţă se simte foarte atras de sensibilitatea şi de aerul misterios al femeii Peşti. Mai târziu însă, faptul că amândoi sunt dezechilibraţi emoţional, Peştii mai puternic decât Balanţa, le destramă relaţia. Astfel, bărbatul, care este în căutare permanentă de echilibru şi armonie interioară, va suporta greu alături un partener cu aceeaşi problemă ca a lui, încă şi mai complicată. Femeia Peşti este o parteneră dificilă pentru bărbatul Balanţă şi, pentru că nu-i place să comunice sau comunică într-un fel prea personal şi com­plicat, este tăcută, capricioasă, introvertită, prea sensibilă şi uşor de rănit. Ea nu-i face deloc viaţa uşoară: este mereu nesigură, iraţională, haotică; pentru ea, orice lucru, are semnificaţii nevăzute şi trebuie privit la modul profund şi serios. Bărbatul Balanţă j are nevoie de o femeie mai puternică şi mai liberă în gândire, care să nu depindă atât de mult de el. Defectul ei este că îi place să se victimizeze, are vocaţie de martir, suferind în tăcere din motive inventate sau exage­rate, exasperându-şi anturajul şi, mai ales, familia. Din punct de vedere s.xual, se înţeleg bine, dar nu perfect. In pat, unde îşi rezolvă majoritatea problemelor, femeia Peşti are mai mult curaj să se manifeste şi aici imaginaţia, instinctul şi intuiţia o ajută la maximum.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții