Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Partenerul ideal Rac

Written By NIKE B. on luni, 4 martie 2013 | 16:16



Compatibilitati astrologice Rac si partenerul ideal

Relaţiile Rac

EL Rac, EA Berbec

Numai pentru cei foarte curajoşi
El este semn de Apă, ea - semn de Foc. Apa poate stinge focul, dacă se toarnă peste ncsta o cantitate prea mare. Dar, oricât de n hilibrate ar fi forţele, relaţia dintre cele două semne este dificilă, greoaie. Un bărbat llac, oricât de puternic ar fi el, nu poate i aista multă vreme lângă o femeie Berbec, mult prea impulsivă, puternică, dură, hotărâtă, ambiţioasă şi intransigentă pentru sensibilitatea lui. Au ritmuri foarte diferite ;i concepţii de viaţă aproape opuse. El visează la o femeie romantică, feminină, i almă, delicată şi dulce; ea vrea alături un bărbat hotărât, luptător, curajos, energic, muncitor şi rezistent la efort. Astfel, ei nu pot întruchipa visul celuilalt. Ceea ce-1 .itrage pe bărbatul Rac la femeia Berbec este protecţia cu care ea îl înconjoară, căci, de inulte ori, în relaţia lor, rolurile se inversează. Ea se plictiseşte repede de faptul
că un bărbat ca el despică atâta firul în patru, în loc să acţioneze direct şi fără oco­lişuri, că se pierde în prea multe amănunte, că este uşor impresionabil şi reacţionează previzibil. El este uimit de lipsa ei de înţelegere, de incapacitatea de a savura detaliile, de francheţea, de agitaţia şi neli­niştea ei, de lipsa de tact şi uşurinţa cu care tratează probleme pe care el le consideră serioase. El preţuieşte foarte mult familia, un cămin liniştit şi o soţie casnică, disponi­bilă pentru el la orice oră. Ea vrea libertate, nu-i place să i se ceară socoteală pentru timpul şi banii pe care le cheltuieşte. S.xual, nu sunt foarte potriviţi. Exuberanţa ei inhibă bărbatul şi, uneori, chiar îi creează complexe.

EL Rac, EA Taur

Alternanţă între idealism şimaterialism
El este semn de Apă, ea - de Pământ. Apa este benefică pentru pământ, hrănindu-l şi fertilizându-l fizic şi spiritual. Şi în această relaţie cea care conduce este femeia. Şi asta, pentru că ea este cu picioarele pe pământ, mai materialistă, cu simţul banului, al măsurii şi al economiei. Este o gospodină bună, foarte talentată în arta culinară, care se descurcă de minune să rezolve toate treburile casei, inclusiv cele financiare; ea plăteşte facturile, ea face cumpărăturile cele mai dificile, ea repară, zugrăveşte, renovează sau cumpără o nouă casă. Are nevoie de stabilitate şi o oferă la rândul său cu generozitate. Femeia este motorul care pune în mişcare această relaţie, care animă idealurile bărbatului şi scoate din el tot ceea ce este mai bun, dacă acesta nu se simte uzurpat din funcţia de cap de familie. Bărbatul Rac, foarte gelos şi sensibil, are mare noroc cu o astfel de soţie fidelă, care nu-i dă motive de nelinişte şi ţine la familie. El este fascinat de price­perea ei, de felul în care se descurcă în lumea materială, dar şi de romantismul şi senzualitatea ei barocă, copleşitoare. Amân­doi sunt conservatori, atraşi de intimitatea casei, de locurile sigure şi domestice. Au aceleaşi idealuri de viaţă, aceleaşi concepţii şi înţeleg dragostea aproape în acelaşi mod. Muncesc foarte bine împreună, formând o echipă creativă, puternică şi de succes. S.xual, sunt foarte compatibili, mai ales că bărbatul este cel cu sensibilitatea mai mare. Dacă femeia ar renunţa la orgoliu şi la încăpăţânare, dacă ar fi mai flexibilă şi mai îngăduitoare cu partenerul său, relaţia lor ar putea fi perfectă.


EL Rac, EA Gemeni

Compatibilitate medie
El este semn de Apă, ea - semn de Aer. Cei doi fiind foarte diferiţi, relaţia dintre ei este dificilă. Apa se amestecă foarte greu cu aerul, iar atunci când se întâmplă, se obţine efervescenţa şampaniei: aerul încearcă din răsputeri să iasă din strânsoarea apei. Femeia încearcă să-şi schimbe bărbatul, să-l transforme în ceea ce acesta nu poate fi niciodată - un individ energic, activ, dornic de aventură, optimist, care să trăiască fără obsesia zilei de mâine dar nu are succe El îşi doreşte o femeie caldă, calm liniştită, romantică, sensibilă, visătoar vulnerabilă, o variantă feminină a perso alităţii lui. Nu sunt mulţumiţi unul de alt. şi nu pot sta mult timp fericiţi împreună Ceea ce îşi doreşte bărbatul Rac, liniştea ş stabilitatea unui cămin adevărat, fidelitat şi confort, toate acestea o sperie pe femei; Gemeni, mai ales dacă este foarte tânără Ea fuge de responsabilităţi, de monotoni; unei căsnicii, de rutină şi vrea aventură mişcare în aer liber, distracţie, vizite, excursii expediţii, conversaţii incitante, polemici, locuri, oameni şi experienţe noi. Intensitatea cu care simt este diferită şi femeia Gemeni îi va părea bărbatului Rac mult prea rece şi detaşată. Pe parcursul întregii relaţii, acest bărbat s-ar putea simţi neglijat şi iubit cu prea puţină intensitate şi dăruire de sine. S.xual, sunt parteneri mediocri, căci nu se înţeleg unul pe altul nici din acest punct de vedere. Femeia stre- sează bărbatul şi rar îl lasă să se desfăşoare aşa cum şi-ar dori.


EL Rac, EA Rac

Sensibilitate şl lipsa de realism
Amândoi suni semne de Apă, având o compatibilitate destul de buna Chiar dacă ambii aparţin aceleiaşi zodii, barbatul Rac nu este la fel cu femeia dm acelaşi semn. Pentru un bărbat, aceasta poziţie in zodiac este mai dificilă, căci ii ia din tarie, din mas­culinitate şi-i accentuează sensibilitatea şi partea feminină a temperamentului. Ei îi stă bine visătoare, hipersensibilă şi vulne­rabilă. El va încerca mereu să-şi modifice comportamentul şi să pară altcineva decât este. Lângă o femeie Rac nu va mai fi nevoie de tot acest efort de a se ascunde şi a se transforma; dimpotrivă, ea îl poate aprecia aşa cum este, pentru ceea ce este. Tot ceea ce le poate întuneca fericirea este simţul banilor puţin dezvoltat, din fericire compensat cu norocul pe care îl au atunci când este vorba despre finanţe. Se înţeleg bine unul pe altul, au o viziune asemănătoare asupra vieţii, idealuri comune şi aceleaşi calităţi şi defecte. Comunicarea lor este aproape perfectă, căci se bazează mult pe intuiţie. Se ascultă cu sufletul şi îşi vorbesc din priviri. Unul din­tre duşmanii acestei relaţii este pesimis­mul, care, uneori, este contagios şi, astfel, nu reuşesc întotdeauna să se ajute unul pe altul să iasă din stările proaste. Sunt doi romantici, sentimentali, dornici de emoţii puternice, de poezie, linişte, afecţiune, tan­dreţe şi pasiune, care se străduiesc să-şi păstreze relaţia nealterată. Sunt fideli şi respectă ideea de familie. S.xual, sunt foarte compatibili, iar s.xul se armonizează perfect cu sentimentele.

EL Rac, EA Leu

Precum Luna şi Soarele
El este semn de Apă, ea, semn de Foc. Din punctul de vedere al compatibilităţii clementelor, nu se înţeleg foarte bine. Mai devreme sau mai târziu, apa va stinge focul, oricât de puternică ar fi vâlvătaia acestuia. Racul este guvernat de Lună, iar Leul, de Soare. Aceste două plantele nu se întâlnesc niciodată, chiar dacă, conform legendelor, îşi doresc foarte mult acest lucru. El este un tip dominat de senti­mente, sensibil, romantic, impresionabil, intuitiv, delicat, închis în sine, care se exprimă greu şi a cărui parte feminină a sufletului este foarte dezvoltată. Ea este puternică, dominatoare, ambiţioasă, strălu­citoare, extrovertită, plină de energie, expansivă, volubilă, orgolioasă, comunica­tivă. Bărbatul Rac este mult prea încet, mult prea slab, indecis sau nesigur pentru o femeie Leu. Ceea ce ar putea-o atrage ar fi respectul acestui semn pentru familie, pentru stabilitate, aerul de bărbat „din alte timpuri mai „cavalereşti". Foarte rare sunt momentele din viaţa unei astfel de femei în care s-ar putea simţi atrasă de un bărbat romantic şi visător, faţă de care s-ar dezvol­ta o nevoie maternă de a-1 ocroti. Aceste două contrarii se atrag destul de rar şi se combină greu, pentru că fiecare vrea altce­va de la viaţă, au concepţii diferite şi, mai ales, ritmuri şi feluri de a simţi în opoziţie. S.xual, se înţeleg bine, numai dacă amân­doi acceptă să-şi inverseze rolurile, respec­tiv polarităţile. Femeia Leu, oricât de mult îşi doreşte să domine, are nevoie ca măcar în pat să fie dominată de energia „distruc­tivă" a unui bărbat.


EL Rac, EA Fecioară

Diferiţi ca de ia cer la pământ
El este semn de Apă, ea - semn de Pământ. Apa are influenţe benefice asupra pământului şi reuşeşte, cu perseverenţa-i caracteristică, să-l fertilizeze, oricât de impenetrabil ar fi acesta. Nu este vorba despre o fertilizare neapărat fizică, ci de t una sufletească, spirituală, prin care femeia Fecioară devine mai sensibilă, mai deschisă emoţiilor, mai expresivă şi mai feminină. Dacă ea ar putea renunţa la ambiţiile ei materiale, dacă şi-ar diminua nevoia de critică la adresa celorlalţi şi ar aprecia poezia pe care i-o aduce în viaţa sa un bărbat Rac, cei doi ar putea fi fericiţi împreu­nă. La rândul său, Racul ar trebui şi el să fie cu picioarele pe pământ, mai ferm şi să aprecieze puterea de luptă pentru existenţa de zi cu zi a partenerei sale. Au puţine lu­cruri în comun; felul de a simţi şi a înţelege viaţa este diferit şi nu pot rezista mult timp împreună fără eforturi din partea ambilor parteneri. Ceea ce-i poate ţine împreună sunt conservatorismul, teama de nou şi de schimbări drastice în viaţa lor, respectul pe care îl au pentru valorile familiei, preferinţa pentru căile deja cunoscute şi încercate de alţii înainte. Punctul cel mai greu de depăşit în această relaţie îl constituie faptul că femeia Fecioară nu-şi poate controla apre­cierile negative şi reproşurile pentru sensi- bilitatea, lipsa de energie şi de ambiţie so- ! dală a bărbatului Rac. S.xual, nu sunt foarte compatibili. Bărbatul vrea o parteneră :intuitivă, care sâ-i ghicească şi să-i înde- I plinească dorinţele, suferind in tăcere dacă nu o găseşte; iar femeia csle prea raţională in materie de s.x.

EL Rac, EA Balanţă

Compatibilitate minima
El este semn de Apă, ea - semn de Ae Cele două semne par să nu aibă nimic î comun. Aerul pluteşte liniştit deasupi apei şi lucrurile merg perfect atât timp c; nu se încearcă un amestec (oricum, foar dificil de realizaitf!). Cei doi se pot yrc atraşi unul de altul în două situaţii: prîma atunci când sunt foarte tineri, fără exp rienţă, rupţi total de realitate şi plini i iluzii, romantism şi poezie; şi a doua atunci când, după multe căutări, reia nereuşite sau o căsnicie tristă şi cenuşie, simt atraşi de mirajul unui partener drăg- sensibil şi la fel de vulnerabil. Din păca cei doi sunt foarte diferiţi, deşi tipul sensibilitate pe care şi-l admiră recipj este asemănător, dar nu suficient pentri face o relaţie să meargă bine pe tern lung. Pe bărbatul Rac îl pot speria indeci; neliniştea, capriciile, instabilitatea emoi nală şi necesitatea de a flirta a femeii Balai căci toate acestea îi întreţin un sentim de nesiguranţă şi provizorat. Finam vorbind, multiplele ei necesităţi, gu: pentru lux, eleganţă, aventură şi viaţă m denă, nevoia de a fi la modă îl dest lizează pe bărbatul Rac. Femeia Balanţă nevoie de o mână forte, care să o don ! într-o mănuşă de catifea şi să o aduc; pe linia de plutire atunci când nu-şi mai găseşte echilibrul interior. Bărbatul Rac însă nu are forţa necesară să o facă, chiar el având la rândul lui nevoie de o astfel de persoană. Din punct de vedere s.xual, sunt compatibili, căci amândoi sunt atraşi de partea estetică, frumoasă, dramatică a aces­tui act.


EL Rac, EA Scorpion

Relaţie aproape perfectă
Amândoi sunt semne de Apă şi com­patibilitatea dintre acestea este maximă. Ei simt viaţa la fel, cu o intensitate neobiş­nuită şi, uneori, chiar înspăimântătoare pentru alte semne ale zodiacului. împreună formează un cuplu straniu, misterios şi plin de secrete, ca şi cel din „Familia Adams". Femeia pare un păianjen care-şi ţese pânza în jurul bărbatului, hipnotizat şi fascinat de frumuseţea ei. Ceea ce îi atrage în mod irezistibil unul către altul este s.xul, atracţia fizică în voia căreia se lasă de fiecare dată cu aceeaşi intensitate. Este cuplul care se desparte şi se reuneşte, se ceartă şi se împacă de câteva ori în aceeaşi zi. Şi asta, cu scene intense, melodramatice (cu implicare nervoasă şi sentimentală maximă, cuvinte distrugătoare, haine arun­cate în stradă, vase sparte etc.), peste care numai ei doi pot trece într-un vârtej s.xual care repară totul şi dă relaţiei o nouă pros­peţime, un alt început. Femeia Scorpion are capacitatea de a distruge o relaţie pentru a o recrea, iar bărbatul prins în acest act magic se lasă subjugat ca într-o vrajă şi nici atunci când îşi încordează toate forţele pentru a ieşi de sub puterea ei nu reuşeşte să o facă până la capăt. Relaţia lor poate pro­gresa spre ceva mai serios şi mai profund atunci când au puterea de a da mai puţină importanţă acestui joc fascinant al seducţiei în favoarea clădirii unei familii echilibrate, armonioase, în sânul căreia să se simtă bine şi în siguranţă şi ceilalţi membri.


EL Rac, EA Săgetători

Puţine şanse de reuşită
El este semn de Apă, ea - semn de Foc. Focul Săgetătorului face să se evapore foarte repede firul firav al Apei Racului, căci arde cu o putere de invidiat de către mulţi bărbaţi. O relaţie de acest fel nu are foarte mari şanse de reuşită, din cauza mul­tiplelor diferenţe dintre parteneri şi a felu­lui deosebit de a vedea şi înţelege viaţa. Bărbatul Rac poate admira pentru început energia şi determinarea femeii Săgetător, puterea ei de concentrare şi de muncă, am­biţia de a ajunge sus pe scara socială, dar nu poate ţine pasul cu ea pe tot acest drum. Ritmul lui este mai lent, dorinţele sunt învelite într-un ambalaj mai estetic, mai sofisticat, iar între vis şi punerea lui în practică este un drum dificil, pe care Racul îl străbate mai greu. Femeia Săgetător este un uragan, dar nu unul distructiv, capabilă să mute munţii din loc cu fermitatea convingerilor ei. Oricât de puternic ar fi bărbatul din Rac, are foarte puţine şanse de ti li rănit de impetuozitatea unei astfel femei. Ea vrea un bărbat pe măsura ,ei şi a idealurilor ei: puternic, ambiţios, tivat, rezistent, îndrăzneţ, o mână de alături de care să urce încontinuu. Dacă I întâlneşte, nici prin cap nu-i dă să se itorească sau să aibă o relaţie serioasă, batul Rac, cu puternica sa intuiţie, se va ţi alături de ea ca un capriciu, un moft, înlocuitor al adevăratului partener de ă care urmează să apară în viaţa ei. Şi punct de vedere s.xual sunt diferiţi. Ea : foarte independentă, iar el este extrem de gelos.


EL Rac, EA Capricorn

Atracţia contrariilor
El este semn de Apă, ea - semn de îânt. Apa influenţează benefic pămân- dar, în acest caz, este nevoie de o mare litate de apă pentru a-1 face să rodească, plus, femeia Capricorn poate oferi catului Rac protecţia şi înţelegerea de acesta are nevoie, cel puţin la înce- il relaţiei. Relaţia se poate explica prin ul că sunt poziţionaţi la 180 de grade 1 faţă de altul pe cercul zodiacal, ceea ce să funcţioneze atracţia contrariilor. Au va lucruri în comun, dar nu suficiente :ru o relaţie perfectă. Este vorba despre ! lurile privitoare la familie şi poziţie ală, de responsabilitatea pe care aceştia ut faţă de copii şi cămin şi de perseve- a cu care-şi urmăresc scopurile. Bărba- ţac este intuitiv, femeia Capricorn este
mai puţin imaginativă, mai pragmatică şi materialistă. Lipsa ei de romantism şi vizi­unea foarte practică asupra lumii taie mult din elanul şi emoţiile bărbatului Rac, care nu se va simţi înţeles şi va căuta consolarea în altă parte. El vrea o femeie delicată, suavă, artistă, şi nu una puţin comunicativă şi bine ancorată în realitate. Deşi amândoi au un mare respect pentru muncă şi roa­dele ei, cea dispusă la eforturi cu adevărat mari e femeia, căci este înzestrată şi cu energie, şi cu rezistenţă. Această femeie reprezintă pentru bărbatul ei o adevărată rampă de lansare prin susţinerea din umbră financiară, sentimentală (chiar dacă nu o arată) şi intelectuală. Este femeia la care se întoarce mereu, odată aventurile încheiate. S.xual, nu sunt compatibili, deşi amândoi sunt conservatori.


EL Rac, EA Vărsător

Diferenţa 100%
El este semn de Apă, ea - semn de Aer şi sunt foarte greu de combinat împreună. Au ritmuri de viaţă, concepţii şi idealuri total diferite. Femeia Vărsător este independentă, raţională, curioasă, energică, nonconformistă, dornică de schimbare, de a cunoaşte mereu oameni, locuri şi situaţii noi. Este foarte gr^u de ţinut acasă şi de transformat într-o soţie dedicată trup şi suflet copiilor, casei, gospodăriei şi responsabilităţilor legate de acestea, aşa cum ar vrea bărbatul Rac. Pentru ea, cariera este pe primul loc şi viaţa în afara casei i se pare mult mai atrăgătoare. Bărbatul Rac nu poate înţelege cum o femeie poate fi atât de masculină în gândire şi în sentimente, atât de lipsită de diplomaţie, cum poate fi dis­tantă şi rece atunci când el este cu totul copleşit de emoţie. în această relaţie, cel care se implică cel mai mult este Racul şi tot el suferă cel mai mult din cauza geloziei care îl roade şi a puternicului sentiment de nesiguranţă pe care i-1 dă traiul lângă un Vărsător. Ca prieteni, se pot tolera, dar ca parteneri de viaţă, mai greu. La nivel s.xual nu sunt compatibili, decât rar şi pentru perioade scurte. Femeia Vărsător se plic­tiseşte repede de aceeaşi relaţie, mai ales dacă este una în care simte că este ţinută din scurt. Bărbatul Rac este nerăbdător să cunoască şi să intre în stăpânirea unei astfel de femei fascinante, dar nu-i poate face faţă pentru multă vreme. Poate dezvolta alături de ea complexe de inferioritate, care-i ştirbesc în timp sănătatea şi rezultatele pe plan social.


EL Rac,, EA Peşti

îndrăgostiţi incurabili
Amândoi sunt semne de Apă, între acestea existând o compatibilitate destul de bună. Alcătuiesc un cuplu romantic, de îndrăgostiţi incurabili, a căror magie nu este distrusă decât de problemele financiare dificile. Ceea ce îi uneşte sunt sensibilitatea, introvertirea şi intuiţia cu care simt şi înţeleg viaţa. Ambii parteneri îşi pot acorda atenţia şi înţelegerea de care au nevoie, îşi iau în serios capriciile şi comunică bine împreu­nă. Se pare că, pentru femeia din zodia Peş­tilor, viaţa îi trece întâi prin inimă şi orice asprime, orice colţ mai ascuţit al acesteia o rănesc, iar rănile se închid cu cicatrice vizi­bile. Ceea ce îşi doreşte de la un bărbat este ca acesta s-o apere de duritatea lumii exte­rioare, să o protejeze de tot ceea ce este urât, murdar sau trist. Ştie foarte bine să se exprime, să vorbească prin tot corpul, să exprime ceea ce simte şi ceea ce vrea de la partenerul de viaţă. Este capricioasă, destul de instabilă emoţional, melancolică şi ilu­zorie, făcând greşeala de a-şi idealiza partenerul de viaţă. Poate iubi profund şi cu devotament total, fiind capabilă de multe sacrificii pentru a-şi păstra iubirea intactă. Bărbatul Rac nu reuşeşte întotdeauna să fie cavalerul în armură strălucitoare, dar suplineşte prin vorbe şi gesturi pline de duioşie. El este unul dintre puţinii bărbaţi ai zodiacului care pot aprecia o femeie Peşti la adevărata ei valoare. Ceea ce nu pot face însă unul pentru altul este susţinerea în momentele de cădere nervoasă. Stările proaste sunt contagioase şi nici măcar bărbatul nu reuşeşte întotdeauna să fie mai puternic. S.xual, sunt foarte compatibili, au acelaşi ritm şi aceleaşi fantezii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții