Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Partenerul ideal Săgetător

Written By NIKE B. on marți, 5 martie 2013 | 10:49


Compatibilitati astrologice Săgetător si partenerul ideal

Relaţii Săgetător

EL Săgetător, EA Berbec

0 adevărată echipă
El este semn de Foc, ea - la fel. Alăturând cele două semne, se obţine un foc şi mai mare, şi mai puternic. împreună formează o adevărată echipă, invincibilă, curajoasă, optimistă, dinamică, energică, j pozitivă, deschisă către oameni şi activităţi j creative. Bărbatul Săgetător are, în general, atât noroc, cât şi pricepere în a face bani. Este puţin indecis şi influenţabil, fiind ten­tat să aplece urechea - chiar dacă pentru puţin timp - la bârfele celorlalţi. Aici inter­vine femeia Berbec, care îl poate ajuta de la egal la egal ca putere de muncă şi de iniţiativă şi, mai ales, îi canalizează energi- ; ile şi ideile pe o singură direcţie. Sunt cuplul de pionieri care o pot lua oricând de la capăt şi care pot ajunge foarte departe de fiecare dată. Femeia manifestă uneori instinctiv dorinţa de a conduce în cuplu, dar Săgetătorul este destul de înţelept ca să nu transforme aceste tendinţe în conflicteireparabile.
Cu puţin autocontrol şi înţele­gere a problemei, pot avea o relaţie dura­bilă. Se ajunge greu însă la o căsătorie, căci amândoi iubesc libertatea şi se gândesc să se aşeze la casa lor destul de târziu. Bărbatul Săgetător este un cuceritor, care face dra­goste cu naturaleţea şi frecvenţa cu care res­piră. Fidelitatea nu este punctul lui forte şi, de multe ori, are pretenţia ca femeia să înţeleagă şi să accepte acest „impuls natural" al bărbatului. Din punct de vedere s.xual, funcţionează foarte bine, căci există atrac­ţie fizică, compatibilitate erotică şi un tip asemănător de sensibilitate. Ei fac s.x în forţă, cu siguranţă şi cu multă energie.

EL Săgetător, EA Taur

Idealuri difer ite
El este semn de Foc, ea - semn de Pământ. Oricât de blând ar fi acest element de Foc, el tot va distruge viaţa şi energia Pământului. Oricât de pozitiv, deschis, înţelegător, plin de intenţii bune ar fi bărbatul, nu poate aduce în viaţa femeii Taur prea multă bucurie. Şi asta, din cauza multelor şi puternicelor diferenţe dintre ei, pe care nu le pot controla, din cauza ide­alurilor diferite şi a felului opus de a vedea dragostea şi familia. Femeia Taur este sen­sibilă, romantică, tradiţionalistă, conserva­toare, calmă, răbdătoare, amabilă, echili­brată şi dotată cu un puternic simţ estetic. Ea îşi doreşte o viaţă liniştită, o situaţie materială stabilă şi o familie ca în clanurile mafiote. Pentru atingerea acestor obiective, o vreme, poate fi genul de soţie care să aştepte venirea soţului acasă de la întâlnirile amoroase, care poate trece cu vederea şi ierta multe de dragul acestora, dar, atunci când ajunge la limită, când natura ei geloasă şi posesivă explodează, pleacă fără să se uite înapoi, măturând totul în calea ei, ca un uragan. Este destul de orgolioasă şi acceptă cu greu să fie umilită. Săgetătorul, deşi este un tip cinstit şi corect în alte domenii, nu este un bărbat fidel şi nu poate înţelege de ce o femeie nu acceptă această latură masculină „naturală" şi... „normală". El este un tip direct, optimist, cu simţul umorului, mândru de ceea ce este şi ceea ce a realizat. Iubeşte viaţa şi îi place să profite din plin de tot ceea ce ea îi oferă. La nivel intim, nu sunt foarte potriviţi, căci au sen­sibilităţi foarte diferite şi ritmul lor erotic este în contratimp.



EL Săgetător, EA Gemeni

Opoziţie benefică
El este semn de Foc, ea - semn de Aer. Aerul întreţine arderea focului. Femeia Gemeni stimulează bărbatul Săgetător, îl susţine şi arde împreună cu el pentru ideile şi visele lui. Este veselă, jucăuşă şi opti­mistă, alături de un bărbat puternic, deschis, cinstit, norocos şi energic aşa cum este Săgetătorul. Bărbatul este un tip cura­jos, cu multă încredere în forţele proprii, cu principii bine definite, cu tact, optimist, şi pozitiv în gândire, cinstit, entuziast şi, une­ori, lăudăros. El cere mult de la partenera de viaţă, fiind exigent, dar corect cu aceas­ta. Sunt diferiţi din multe puncte de vedere, dar au şi câteva lucruri în comun, cum ar fi interesul pentru distracţii, sport, călătorii şi mişcarea în aer liber. Le place să-şi trăiască viaţa la maximum, amândoi au o fire duală şi oscilantă, sunt inteligenţi, dar superficiali, rar interesaţi de relaţii pro­funde sau de lungă durată şi fug cât pot de responsabilităţi şi de o viaţă complicată. Ambii au probleme legate de stabilitate şi fidelitate. Se hotărăsc greu şi, atunci când o fac, există multe posibilităţi să se şi răzgân­dească, astfel că nu pot întotdeauna să se lase unul în seama celuilalt. Comunică excelent, sunt buni tovarăşi de muncă, de afaceri, însă domeniul sentimental scârţâie. Din punct de vedere s.xual, sunt foarte compatibili. In patul lor, energiile se trans­formă în adevărate focuri de artificii. In plus, se află plasaţi în semne opuse, la 180 de grade unul faţă de altul, şi astfel beneficiază de avantajul legii contrariilor, deci se atrag.

EL Săgetător, EA Rac

Relaţie delicată
El este semn de Foc, ea - de Apă. între cele două elemente foarte rar poate exista coexistenţă paşnică, asta numai dacă unul se află foarte departe de celălalt. Sunt foarte diferiţi până în cele mai mici amănunte. El este optimist, deschis, vesel, entuziast în faţa problemelor vieţii, încrezător în forţele proprii şi în destin, cu o foarte bună părere despre sine, comu­nicativ, raţional, superficial; ea este pe­simistă, introvertită, hipersensibilă, cu ; multe complexe de inferioritate, nesigură, neîncrezătoare, suspicioasă, punând mereu răul înainte, anxioasă, intuitivă, profundă din punct de vedere sentimental şi ireme­diabil romantică. El este un tip căruia îi place să zboare din floare în floare şi, de multe ori, chiar se laudă cu asta; ea este i rezervată şi familistă. Trădările lui repetate i o distrug sufleteşte, căci, deşi este foarte rezistentă la suferinţă şi dispusă să accepte multe greşeli şi diferenţele dintre ei, este foarte instabilă emoţional, geloasă şi fragilă. Este nefericită dacă nu se simte iubită, iar el este foarte detaşat şi nu are răbdare să-i arate sentimentele aşa cum şi-ar dori ea. Au ritmuri foarte diferite de viaţă şi ide­aluri opuse. Ea vrea stabilitate, siguranţă şi un cămin cald şi liniştit, el vrea aventură, distracţie, viaţa trăită la maximum. Marele avantaj al acestei relaţii este acela că amân­doi sunt norocoşi, mai ales la capitolul financiar, şi măcar pe acest plan ar putea forma o echipă bună. S.xual, nu sunt com- i patibili. Fiecare vede dragostea altfel, iar în I pat nu-şi pot împlini unul altuia dorinţele şi fanteziile.

EL Săgetător, EA Leu

Relaţie de nota 10
El este semn de Foc, ea - de asemenea. Sunt două semne norocoase, cu o personalitate puternică, cu gândire pozitivă, optimiste, motivate, orgolioase, încăpăţânate şi luptă­toare. împreună, formează o echipă greu de învins, care comunică bine şi munceşte cu eficienţă. Ştiu să se bucure de viaţă, să ia de la aceasta ce este mai bun. Ambii sunt ambiţioşi, exigenţi cu ei înşişi şi cu cei din jur, dornici de performanţe în cât mai multe domenii de activitate şi capabili să ducă la bun sfârşit tot ceea ce îşi propun. De cele mai multe ori, au scopuri comune şi ştiu să se susţină unul pe altul pentru a le atinge. Bărbatul Săgetător nu este prea dornic de căsătorie şi nici cu fidelitatea nu stă prea bine; în rest, este visul oricărei femei. Este tonic, vesel, energic, cu mare încredere în forţele proprii, capabil să-şi realizeze visele. îi plac mişcarea în aer liber, călătoriile, limbile şi civilizaţiile străine, sportul. Femeia Leu este foarte interesată de carieră, de bani, de succesul familiei sale, este responsabilă şi muncitoare, dar nu-i plac treburile monotone, care cer migală, sau cele lipsite de importanţă. Amândoi vor să facă numai lucruri serioase, importante, demne de inteligenţa şi puterile lor. Există pericolul unor lupte pentru supremaţie în cuplu, dar iubirea şi înţelepciunea ambilor le pot domoli. Din punct de vedere s.xual, sunt foarte com­patibili, căci există o puternică atracţie fizică între ei. Ei pot sta multă vreme împreună fără să simtă nevoia de a-şi lega­liza relaţia.

EL Săgetător, EA Fecioară

Compatibilitate redusă
El este semn de Foc, ea - semn de Pământ. Focul este distructiv pentru pământ. Puterea, impetuozitatea şi energia acestuia - oricât de multă dragoste ar fi la mijloc - devastează liniştea şi echilibrul calmului şi staticului semn de Pământ. Nu au aproape nimic în comun, fiecare înţelege viaţa altfel şi vrea de la ea lucruri diferite. Bărbatul Săgetător este deschis, vesel, opti­mist, plin de viaţă, îi plac distracţiile, călătoriile, sporturile, este un tip norocos, care ştie să facă bani şi îi administrează efi­cient. El este tipul celibatarului convins, ea, a femeii de casă. Femeia Fecioară este analitică, critică, conservatoare, cârcotaşă, prudentă şi foarte econoamă cu banii, îi place să stea aproape de casă. Deşi vrea să se distreze, consideră că nu merită să chel­tuieşti atâţia bani din bugetul familiei pe nimicuri şi prostii. Este o gospodină exce­lentă, care ştie să-şi ţină casa, nu se sperie de nici un fel de muncă fizică, monotonă sau plictisitoare. îi plac curăţenia, ordinea, lucrurile clare, simple, care nu se schimbă. Este o femeie pretenţioasă şi geloasă, care nu se simte în siguranţă alături de un bărbat fără interes''pentru căsătorie şi căruia îi umblă ochii după alte femei. Ceea ce o ţine însă lângă acesta sunt situaţia financiară şi poziţia socială pe care le dobândeşte prin această alianţă. Din punct de vedere s.xual, nu sunt foarte compatibili.
Intre ei nu se nasc focuri de artificii, căci împreună nu-şi pot exterioriza pasiunea.



EL Săgetător, EA Balanţă

Dificil, dar posibil
El este semn de Foc, ea - semn de Aer. Focul consumă puterea elementului Aer, cu care se hrăneşte, din care îşi trage energia. Cel care dă cel mai mult în această relaţie, cel care se dăruieşte complet este Aerul. Cei doi sunt compatibili în proporţie de 70 la sută, procent care se poate îmbunătăţi sau dimpotrivă. Bărbatul Săgetător nu este foarte deschis către ideea de căsătorie şi, mai exact, către aceea de soţ, care împarte în totalitate viaţa cu femeia sa. Femeia Balanţă vrea să se căsătorească încă de tânără, să aibă o familie numeroasă şi armonioasă, cu care să-şi împartă timpul, banii, visele şi idealurile. Această femeie, orgolioasă şi cu echilibru interior uşor de distrus, nu suportă infidelităţile bărbatului Săgetător, oricât de naturale şi discrete ar fi. Atunci când hotărăşte că demnitatea i-a fost ştirbită prea mult, pleacă, fără să se uite înapoi. Ceea ce-i ţine împreună sunt felul în care se bucură de viaţă, distracţiile, călătoriile, ieşirile în aer liber şi activităţile mondene. Snobismul Balanţei este susţi­nut, de multe ori, de orgoliul Săgetătorului. Bărbatul este un tip norocos, descurcăreţ, optimist, energic, cu mare încredere în sine, dar influenţabil. Dacă este destul de abilă şi diplomată, femeia îl poate manipula. La nivel intim sunt compatibili, căci simt o mare atracţie unul faţă de altul. Uneori, bărbatul Săgetător este preocupat mai mult de performanţe, decât de satisface­rea partenerei. De aici ar putea apărea unele frustrări şi neînţelegeri, căci, deşi foare comunicativă, Balanţa nu prea poate vorbi deschis despre s.x.

EL Săgetător, EA Scorpion

Compatibilitate medie
El este semn de Foc, ea - semn de Apă. în această combinaţie se întâmplă fie ca elementul Apă să stingă energia, entuzias­mul şi puterea Focului, fie ca Focul să evapore magia, profunzimea şi frumuseţea Apei. Deşi relaţia dintre aceste două semne nu este rea, ea trece greu proba timpului. Sunt diferiţi până în cele mai mici amănunte, înţeleg viaţa altfel şi fiecare are alte idealuri şi vise. Bărbatul Săgetător este deschis, optimist, vesel, curajos, comunica­tiv, dinamic, exigent, rafinat, intelectual, cu atitudine şi gândire pozitive şi cu un bun- simţ foarte dezvoltat. Femeia Săgetător este introvertită, ascunsă, dând senzaţia de animal care stă la pândă, pasională, sen­zuală, pătimaşă, extremistă, stranie, intui­tivă, încăpăţânată, dominatoare, geloasă, agresivă şi, uneori, chiar răzbunătoare. El are mulţi prieteni şi îi place să-şi petreacă timpul cu ei şi în afara căminului, ea sim- ţindu-se mai bine singură sau în locuri intime, închise, cu puţină lume in jur. El nu se implică prea mult emoţional într-o relaţie, fiind mai superficial sau mai raţional decât ea, care se aruncă în dragoste „ca într-o prăpastie1' şi mizează totul pe o singură carte. Intensitatea sentimentelor lor este foarte diferită şi duce la mari difi­cultăţi de comunicare. Acestea se fac simţite şi la nivel s.xual, generând frustrări pro­funde femeii Scorpion. în plus, Săgetătorul este un cuceritor, care nu se mulţumeşte mult timp cu o singură femeie. Chiar dacă există o puternică atracţie fizică între cei doi, ea nu este suficientă pentru a face relaţia să funcţioneze perfect.

EL Săgetător, EA Săgetător

Norocoşi şi independenţi
El este semn de Foc, ea - la fel. Două persoane puternice, energice, dinamice, oneste şi deschise, comunicative, tonice, optimiste, uşor influenţabilc, inteligente, intelectuale, entuziaste, preocupate de lucrurile luminoase ale vieţii, simple şi clare, cu simţul umorului, cu un bun-simţ înnăscut, norocoase şi cu o protecţie divină ceva mai vizibilă sau descifrabilă decât la alte semne zodiacale. Le place să se bucure de viaţă, să o trăiască din plin, să se dis­treze, să facă sport, să călătorească, să ia contact cu limbi şi civilizaţii străine. îşi împărtăşesc planurile, ideile, sunt foarte buni prieteni şi muncesc foarte bine împre­ună. Acceptă greu căsătoria, iar atunci când o fac, cer libertate de mişcare şi indepen­denţă totală partenerului. Nu le place să dea socoteală nici pentru timpul, nici pen­tru banii cheltuiţi. între aceste cupluri de Săgetători sunt multe care nu-şi legalizează relaţia, decât spre bătrâneţe. Sentimental şi emoţional, nu sunt foarte profunzi, deci nu trec prin multe sau complicate suferinţe din dragoste. De multe ori, orgoliul îi împiedică să-şi recunoască înfrângerile, chiar şi faţă de ei înşişi. Au avantajul că uită repede ceea ce i-a deranjat sau ceea ce le-a provocat suferinţă şi au puterea de a trece imediat mai departe, de a se deschide către un alt partener. Amândoi stau prost cu fidelitatea, dar cel care nu se poate abţine este bărbatul. Din punct de vedere s.xual, nu se dau în lături să încerce orice e nou nou. Au o imaginaţie erotică bogată şi multă energie de consumat.

EL Săgetător, EA Capricorn

Relaţie dificilă
El este semn de Foc, ea - semn de Pământ. Ce-i este prea mult strică. Dacă arunci prea mult pământ peste foc, îl poţi stinge, iar dacă peste pământ se abate un foc prea puternic, îl devastează. Ca în orice relaţie, reuşita depinde mult de intensi­tatea cu care cei doi se implică, de echili­brul dintre cele două semne. Sunt diferiţi, dar pot face compromisuri pentru a se putea înţelege. Sunt două semne mature, inteligente, serioase,.dispuse să trăiască onest, respectând atât regulile societăţii în care trăiesc, cât şi pe cele divine. Cea mai mare problemă o constituie viziunea lor despre familie. Deşi amândoi respectă instituţia ca atare, bărbatul Săgetător este un celibatar convins şi un libertin, căruia îi place că zboare din floare în floare, iar femeia Capricorn vrea cel mai mult de la viaţă un statut social stabil, o căsătorie sigură, o familie şi un cămin liniştit, con­fortabil şi îmbelşugat. Ea este fidelă, sta­bilă, responsabilă şi muncitoare. Are multă răbdare, perseverenţă şi luptă pe tăcute, dar cu mare forţă, pentru a-şi atinge pe rând toate obiectivele. Bărbatul este jovial, optimist, pozitiv în gândire, dinamic, deschis către nou, către schimbare, plin de energie şi ştie să se bucure de viaţă din plin. Femeia Capricorn este conservatoare, prudentă, introvertită, fricoasă, de multe ori negativistă sau pesimistă. Atracţia fizică nu este mare, iar diferenţele dintre ei nu mai pot fi ascunse şi se manifestă vizibil, uneori deranjant. Bărbatul Săgetător, care are un mare apetit s.xual şi oricum nu se implică prea mult, poate face abstracţie de acestea mult mai mult decât femeia Capricorn.

EL Săgetător, EA Vărsător

Sunt oare un cuplu?
El este semn de Foc, ea - semn de Aer. împreună formează un cuplu compatibil. Amândoi însă ţin foarte mult la indepen­denţa lor şi rar hotărăsc să se căsătorească cu acte în regulă. Ambii parteneri sunt pre­tenţioşi şi orgolioşi şi, de multe ori, cred că a face demonstraţii de iubire este un semn de slăbiciune de caracter. Astfel, relaţia lor j poate fi destul de rece, lipsită de profunzime şi chiar de implicare sentimentală. De multe ori, într-un astfel de cuplu întâlnim bărbaţi care nu ştiu nimic despre progra­mul partenerelor lor şi nici nu simt nevoia şi femei care nu suferă prea tare din cauza infidelităţilor bărbaţilor lor şi le trec sub I tăcere. Dacă reuşesc să nu sufere prea tare din cauza libertăţii celuilalt sau dacă nu-şi rănesc partenerul prin independenţa lor, pot forma un cuplu funcţional. Amândurora le place să trăiască viaţa la maximum, riscul, imprevizibilul, tensiunea, jocul şi distrac­ţia. Au pasiuni comune, comunică excelent şi lucrează bine împreună. Femeia Vărsător, oricât de puternică şi dură ar fi, crede că fericirea ei este condiţionată de capacitatea bărbatului de a o putea întreţine. Atracţia fizică dintre ei este mare şi un act s.xual reuşit îi poate ajuta în rezolvarea proble­melor de cuplu. Va exista între ei mereu o dorinţă neexprimată de a-şi cuceri total partenerul, de a-1 subjuga măcar din punct de vedere s.xual. Chiar dacă acceptă cu mintea libertatea celuilalt şi i-o respectă, undeva în sufletul lor ar vrea să fie unicii stăpâni ai inimii partenerilor lor.

EL Săgetător, EA Peşti

Relaţie dificilă
El este semn de Foc, ea, semn de Apă. în această combinaţie astrologică, elemen­tul Foc, este cel mai puternic, reuşind să facă Apa să se evapore, să sece. între cei doi există o relaţie dificilă din multe puncte de vedere. Bărbatul Săgetător este un tip inde­pendent, dinamic, optimist, deschis, cu o gândire raţională, clară şi pozitivă, cu simţul umorului dezvoltat şi cu o personali­tate puternică şi strălucitoare. Femeia din zodia Peştilor este introvertită, hipersensi­bilă, destul de instabilă emoţional şi cu disponibilitate emoţională enormă. El iubeşte mai mult cu mintea, ea, cu tot sufletul, cu dăruire totală. Felul lui de a fi superficial la nivel emoţional, infidelitatea, nevoia de libertate şi de distracţie aduc multă suferinţă în viaţa femeii Peşti. Comunicarea între ei este dificilă, au rit­muri foarte diferite de a simţi şi de a trăi, iar visurile lor nu seamănă deloc. Ea vrea să aibă siguranţa că este iubită şi visează la un Făt-Frumos călare pe un cal alb, romantic, salvator, puternic, viteaz, dar şi sensibil, şi înţelegător. Bărbatul Săgetător pare prote­jat de o stea norocoasă şi poate fi, pentru scurt timp, un astfel de cavaler în armură strălucitoare, dar, pentru el, mai sunt şi alte domniţe de salvat. Săgetătorul este atras de feminitatea ei, de latura ei protectoare, de calitatea de a-i citi gândurile, de a-i măguli şi a deveni dependentă de el. La nivel intim, poate funcţiona legea contrariilor. Femeia din zodia Peştilor poate manipula bărbatul Săgetător prin s.x, căci este dotată cu multe dintre calităţile unei vestale antice.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții