Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Taur 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:38




Horoscop Carier Taur 2013


La serviciu, lucrurile par destul de echilibrate, fără a avea loc evenimente deosebite. Esti un bun coechipier, un colaborator de nădejde, si oricine are nevoie de contributia ta are numai de câstigat dacă te are alături. Cel mai bine te implici în sarcinile de serviciul în august-septembrie, când Venus te ajută să lucrezi cu plăcere, să îti pui talentele mai mult în valoare, de aceea si rezultatele sunt pe gustul tău. Totusi, cel mai dificil moment va fi intrarea lui Marte în Balantă, în zona dedicată serviciului, deoarece tranzitul lui va fi de lungă furată si nu e lipsit de situatii tensionate. Marte va influenta mult timp zona locului de muncă - din decembrie 2013 până prin iulie 2014 - iar un astfel de tranzit are loc mai rar, cam odată la 2 ani, ca atare de mult nu ai mai fost atât de preocupat de serviciu. Poate apare sansa de a începe lucrul la un nou loc de muncă si e normal să fii atât de implicat si de dornic să arăti că esti potrivit pentru acea pozitie. Dar la final de decembrie, Marte din Balantă, din zona dedicată muncii, este afectat pe de o parte de Uranus din Berbec si, pe de altă parte, de Pluto din Capricorn, ceea ce măreste riscul unor conflicte la serviciu sau al aparitiei unor situatii ce dezechilibrează major atmosfera la locul tău de muncă. Ori esti criticat - probabil pe bună dreptate, dar evident că nu-ti convine acest lucru - ori un plan la care îti aduci contributia esuează din cauza grabei si a neatentiei, deci la final de an 2013 nu te lăsa furat de atmosfera sărbătorilor, ci trage tare până în ultima zi a anului, ca să nu clachezi exact când toată lumea se relaxează. Nu lăsa garda jos tocmai atunci, pentru că este cel mai periculos moment al anului pentru jobul tău sau pentru rolul tău în diverse actiuni complicate. Nu uita că e un aspect unicat, de care nu ai mai avut parte, si tocmai datorită raritătii sale, ar trebui să-l tratezi cu respect, cu răbdare, cu moderatie, cu maturitate, cu întelepciune, cu energie bine canalizată, ca să nu dai nimic peste cap, deoarece exact acestea ar putea fi trăsăturile pe care nu vei sti să le gestionezi pentru a depăsi situatia cu brio.



Horoscop Financiar Taur 2013


Ai simtit, pentru scurt timp, pe la mijloc de 2012, că lucrurile îsi mai revin din punct de vedere financiar, când Jupiter a intrat în Gemeni, ce corespunde sectorului banilor pe harta ta, numai că tot acolo a apărut si un musafir nepoftit: Luna Neagră care, pe parcursul primelor 6 luni ale lui 2013, stă insistent în coasta lui Jupiter ca să-ti strice tie afacerile! Ai mare grijă la deciziile financiare ale acelei perioade, la contractele semnate, la întelegerile încheiate, la persoanele care încearcă să te atragă în diverse investitii, pentru că, desi ti-ar putea aduce si ceva profit, ascund si un pret de plătit! E ca si cum succesul vine, dar parcă nu te poti bucura pe deplin de el: ori durează putin, ori e oscilant si nesigur, ori ti se cere ceva în schimb mai mare decât sansa de câstig, în cele din urmă. Poate chiar esti nevoit să minti, să înseli sau te amăgesti singur că la final te asteaptă câstigul! Pune serios în balantă oportunitătile de câstig ale primei jumătăti a anului 2013, pentru că pot fi înselătoare: arată bine, dar în spatele aparentelor se află si un pericol ce vizează bugetul tău, ca atare mai bine rezisti ispitei de a cheltui, de a investi sau de a te încrede în cei care încearcă să-ti vândă blana ursului din pădure. Asteaptă, mai degrabă, ca Jupiter si Luna neagră să iasă din Gemeni - în iunie 2013 - ca să mai răsufli si tu un pic, deoarece primele 6 luni ale anului sunt incerte în privinta banilor si, mai ales, înselătoare! Promisiunile pot fi ambalate într-o formă extrem de tentantă, dar pot fi o pistă falsă!

Finalul lunii mai 2013 este cel mai periculos pentru banii tăi, pentru că, în Gemeni, adică în zona veniturilor tale, se vor aduna mai multe planete care te pot face să gresesti major. Unele te îmbie să cheltuiesti mult, alta să dai iama prin bani si să te întinzi mai mult decât ti-e plapuma, deci riscul de a risipi prea mult pe niste plăceri trecătoare este major în acele zile! Rezistă ispitei de a deschide portofelul, ca să nu regreti mai apoi, atunci când vei deschide ochii ca să-ti dai seama că banii aceia au zburat pe nimic! Lasă marile decizii financiare pentru a doua jumătate a anului când nu mai esti atât de vulnerabil în fata greselilor de natură materială, numai că atunci va trebui să stai cu ochii în patru pe banii tăi doar dacă esti implicat în afaceri proprii.


Horoscop Sanatate Taur 2013

Doar finalul de an 2013 poate fi ceva mai tensionat, pentru că aici are loc un aspect care poate să-ti dea dureri de cap sau palpitatii, ce se vor oglindi asupra sănătătii tale. Ori esecurile din viata de zi cu, zi, ori stresul acumulat sau oboseala fizică pot avea consecinte asupra organismului într-un moment de criză, când ca trebui să-ti tii mai bine sub control energia, ca să nu-ti faci singur rău.

Există puncte nevralgice prin organism si vor da semne când ti-e lumea mai dragă, pentru că aproape tot anul persistă un aspect unicat care poate viza si starea ta de sănătate. Tocmai pentru că stii că lucrurile sunt destul de fragile, de la tine trebuie să vină atentia, ca să-ti temperezi manifestările exagerate, atractia spre excese în orice plan consumator de energie fizică sau psihică, pentru că dacă te agiti mai mult decât e cazul, si boala e gata să se instaleze undeva prin organism. Cel mai bun benefic pentru sănătatea ta e la granita dintre martie-aprilie 2013, când poti descoperi o directie nouă spre care să-ti canalizezi energia, cu efecte asupra sănătătii tale. Ai curajul să schimbi ceva din felul tău de a fi, spre un sens nou mai curajos, mai dinamic, mai energic: sport, miscare, alt regim de viată, alt mod de abordare al problemelor. Desi nu te omori tu după miscare, acest moment de răscruce poate avea efecte marcante asupra organismului tău, ca o portie de benzină ce te va mentine în formă multă vreme. Totul e să nu te lasi!



Horoscop Sentimental Taur 2013

Zona sentimentelor este, de câtiva ani, afectată de Neptun aflat în zona diametral opusă, semn că esti mai vulnerabil în fata deceptiilor sentimentale ca niciodată, si asta numai din cauza telurilor mult prea înalte pe care ti le propui în amor. Dacă visezi doar perfectiune, Feti Frumosi călare venind spre tine, iubiri ca-n filme romantice, risti să aluneci de la înăltimea iluziilor tale si să suferi amarnic din cauza propriilor vise. Dacă rămâi mai ancorat în real, dacă reusesti să privesti iubirea mai mult din punct de vedere rational, decât pur sentimental, ai mai mari sanse să te bucuri de relatii stabile si frumoase. Rămâi cu picioarele pe pământ când vine vorba de iubire si multumeste-te cu mai putin, pentru că ridicarea stachetei prea sus, unde nu poti ajunge, măreste riscul de esec! Dacă te lasi păcălit de aceste vise imposibile, luna septembrie te poate aduce sever cu picioarele din nou pe pământ, printr-un eveniment care-ti arată clar care e realitatea, pe care tu nu vrei să o vezi. Nu visa cai verzi pe pereti, cum se spune, si priveste omul din fata ta asa cum e, cu bune si rele, cu luciditate, fără să-l îmbraci într-o aură de erou perfect, dacă nu este. Nici tu nu esti perfect, deci de ce ai pretinde asta de la cel pe care-l iubesti? Viata sentimentală se mai animă între iulie-august, dar spiritele se agită mai mult în ultimele 3 luni ale anului, când, probabil trezit din vis, tinzi să aluneci în extrema cealaltă. Îi vezi celuilalt prea multe defecte, deci hai, nu exagera acum! N-o fi el perfect, nu ti-a oferit luna de pe cer asa cum visai, dar nici nu-l critica la tot pasul!


Oricand, poate reapare in viata voastra un prieten din trecut, sau sa cunoasteti persoane mai in varsta cu care sa realizati aliante de natura sentimentala. Daca sunteti implicati deja intr-o relatie pe termen lung, Saturn va poate reinnoi iubirea si devotamentul. Octombrie si noiembrie sunt favorabile pentru casatorie.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții