Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Pesti februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 06:30


Horoscop zodia Pesti, luna februarie 2013

Luna februarie îi aduce pe peşti în posturi energice. Marte le intră pe semnul lor şi nu vor mai fi aşa de împăcaţi cu ceea ce au de făcut. Sunt însă mulţumiţi pentru că-şi vor vedea o parte din probleme rezolvate şi brusc vor schimba apele, îşi vor da seama că de această dată lor le lipseşte ceva din garderobă, din bibliotecă, din fondul afectiv şi dau fuga la furnizor pentru a se aproviziona.
Luna februarie devine, astfel, luna improvizaţiilor, a acumulărilor, a creionării următoarelor etape ale anului, adică îşi fac un plan general pe care oricum îl vor schimba. Dau impresia că sunt ordonaţi, dar, în realitate, sunt preocupaţi de binele personal, de confortul pe care urmăresc să şi-l ofere.

Acum îşi dau seama că nu câştiga suficient sau realizează că nu se poate face un plan sigur şi precis cu venituri nesigure. Nu vor fi însă prea tare zdruncinaţi de acest aspect pentru că bucuriile peştilor oricum nu pot fi încadrate în categoria celor fireşti şi normale.
Îi poate încânta atât de mult un obiect din cale afară de ieftin şi să-i lase complet indiferenți obiecte preţioase care le sucesc minţile oamenilor obişnuiţi prin rafinament ori prin cost.
Ceea ce este neobişnuit la peşti îi duce spre bogăţie şi diversitate cromatică. Simt mult şi intens, se pot bucura de lucruri simple şi pot cădea în capcana de a considera că totul este decisiv.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Nu, energia bună a lunii februarie nu este nici pe departe o stare permanentă, însă este tonică şi îi poate încărca pentru tot anul. Acum primesc şi semnale pozitive că sunt iertaţi dacă au greşit, că pot ierta că li s-a greşit, că pot înţelege că în relaţiile sociale se poate mai departe decât au considerat,
Le place mult această flexibilitate şi reuşesc să o asimileze ca pe un lucru bun de care îşi vor aminti când vor intra în legătură cu acel semn, cu acest indiciu care îi va duce pe drumul cel bun ori pe un nivel superior al existenţei lor.
Din 18 februarie Saturn le intră în mers retrograd şi până în iulie vor fi restrictivi la a învăţa lucruri noi, vor da dovadă de rigiditate sau chiar de inflexibilitate.

Ceea ce îşi însuşesc acum se pare că este valoarea maximă a extensiei pe care urmăresc să o abordeze în acest an şi doar în cazuri rare sacrificiul personal poate merge puţin mai departe spre a-şi atribui locul, poziţia, apartenenţa într-o familie mai mare decât cea în care au crescut şi s-au dezvoltat până acum. Unii îşi vor schimba locaţia, tara, concepţiile despre viaţa, punând în aplicare ceea ce şi-au dorit de mult timp, dar nu au avut ocazia să aplice.

Finalul lunii februarie ni-i aduce pe peşti punând în practică primele rezultate ale noilor relaţii pe care le dezvolta. Unii au curajul chiar să facă promisiuni de soluţionare, să semneze un contract de colaborare care să-i ducă în alte medii sociale, spre colaborări complexe ori care să le confere un alt statut. Dacă sunt din categoria inferioară, urmăresc banii şi satisfacţia personală mai mult decât schimbul în sine ori rafinarea structurii morale. Dacă sunt în categoria superioară ideea de multiculturalitate îi va încânta atât de mult încât dacă se va pune problema să plece la drum nici nu vor şti ce-şi pun în bagaje, dar vor şti totul despre obiceiurile şi cultura locurilor pe care le vor traversa.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții