Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Written By NIKE B. on vineri, 28 decembrie 2012 | 10:48


Horoscop Urania si ce şanse are să-i găseşti jumătatea în 2013

Jumătatea pentru Berbec în 2013

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Urmează câteva luni, în care, sub influenţa lui Venus, va apărea o lumina strălucitoare în viaţa sentimentală, mai ales începând cu lună martie când va fi susţinută şi de Jupiter, planetă norocului. Este foarte posibil că această perioadă să fie marcată de o întâlnire foarte importantă pentru nativii singuri.

Jumătatea pentru Taur în 2013

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru nativii singuri, apropierea de lunile de vară le va spori şansele că iubirea cea mare să îşi facă intrarea în viaţa lor, într-un mod uimitor.
Însă, veţi fi foarte selectivi, iar aventurile scurte va vor atrage mai puţin decât că de obicei. Dar, o întâlnire, capabilă să va transforme viaţa, ar putea avea loc în lunile de vară.

Jumătatea pentru Gemeni în 2013

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă eşti singur, Venus ar putea să-ţi facă, rapid, un cadou - o întâlnire eleganţa.
Viaţa bună, din punct de vedere sentimental, va continuă şi în a două parte a anului 2013, în plină vară, când astrele va promit una dintre perioadele cele mai promiţătoare ale anului, în termeni de iubire, mai ales pentru nativii singuri. Va veni şi momentul în care o întâlnire importantă s-ar putea să te surprindă.

Jumătatea pentru Rac în 2013

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dacă eşti un Rac singur, iubirea adevărată va irupe în viaţa ta şi te vei lasă purtat într-un vârtej de pasiune. Şi nu vei aştepta mult timp pentru a vorbi despre căsătorie! Pentru celibatari, dragostea la prima vedere este o posibilitate, însă vor dori să se bucure de toate plăcerile vieţii amoroase şi să refuze să-şi piardă libertatea.

Jumătatea pentru Leu în 2013

Leu (22 iulie - 22 august)

Dacă sunteţi singuri, zeiţă iubirii va va face să parcurgeţi o perioadă agreabilă. Mai sociabili decât de obicei, veţi dori să ieşiţi în oraş cât mai des, iar aşa puteţi profită de posibilitatea de a întâlni oameni noi. Folosindu-şi farmecul în mod eficient, nativii Leu au toate şansele să seducă pe cineva. Aveţi grijă să nu va faceţi, chiar imediat, iluzii prea mari, pentru că veţi fi dezamăgiţi apoi.

Jumătatea pentru Fecioara în 2013

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Dacă eşti singur, vei susţine sus şi tare că o căsătorie nu este pentru tine. Cu toate acestea, la sfârşitul lui 2013, persoana pe care o vei întâlni, poate chiar în perioadă Sărbătorilor, te va pune pe jar atât de tare, încât îţi vei schimbă opinia!

Jumătatea pentru Balanta în 2013

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti o Balantă singură, vei simţi nevoia de a împărtăşi, zi după zi, bucuriile şi necazurile tale cu cineva. Dorinţa această ar trebui transformată, cât mai curând, în realitate. Odată ce se apropie finalul anului, cei singuri din această zodie încă se bucura de libertate şi nu vor să renunţe la acest stătut!


Jumătatea pentru Scorpion în 2013

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii singuri vor fi extrem de fermecători, pe toate planurile, şi mulţi va vor invidia pentru cuceririle voastre. S-ar putea să aveţi parte de dragoste la prima vedere şi să vreţi să va căsătoriţi!

Jumătatea pentru Sagetator în 2013

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Începând cu lunile de primăvară, viaţa amoroasă a nativilor Săgetător va stă sub semnul fericirii. Impactul lui Venus va fi mult mai eficient, decât al lui Saturn, care încetează să va umbrească dragostea. Nativul singur va fi mult mai sensibil la chemările dorinţelor. Dacă vei întâlni pe cineva care îţi va face inima să bată mai tare, nu ezită să crezi în fericire şi începe relaţia fără frică!

Jumătatea pentru Capricorn în 2013

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă sunteţi celibatari, veţi trăi intens fiecare zi şi va veţi bucura de toate plăcerile ce vi se vor oferi. O întâlnire decisivă ar putea veni, însă, pentru a va schimbă cursul vieţii. Nicio planetă nu va destabiliză sectorul ce domină viaţa sentimentală. Cu toate acestea, aspectele lui Venus, zeiţă iubirii, promite iubiri împlinite şi fericite. Aşadar, dacă eşti o inima singuratică, o prietenie s-ar putea transforma într-un sentiment mai profund şi mai tandru.

Jumătatea pentru Varsator în 2013

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Jupiter în armonie cu semnul vostru va va dezvolta senzualitatea. În lunile de vară-toamnă, cuplurile vor trăi o poveste de dragoste, renăscută, în timp ce unii celibatari pot avea, în această perioadă, o întâlnire foarte importantă, care este de aşteptat să se materializeze, într-o zi, printr-o căsătorie. Poate să se întâmple în ultimele luni ale anului 2013? Posibil, pentru că această perioadă se va afla sub cele mai bune auspicii, şi viaţa amoroasă a nativilor Vărsător va deveni estrem de plăcută şi armonioasă. Neptun şi Uranus îi protejează pe cei necăsătoriţi, al căror farmec va creste şi vor avea o întâlnire - cel puţin - importantă.

Jumătatea pentru Pesti în 2013

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Dacă nu ai pe nimeni, Venus îţi va face cadou o întâlnire de neuitat. Bucuria şi spontaneitatea vor fi principalele atuuri pentru seducţie. Dacă eşti, încă, în căutarea unui partener, te poţi aştepta la o surpriză plăcută, care poate evoluă până la dragoste, chiar la începutul verii.
De aici începând, sub patronajul lui Jupiter, va puteţi aştepta la o perioadă cu nenumărate oportunităţi erotice. Eşti un nativ solitar? Cu un astfel de sprijin astral există un risc foarte mic să rămâi, în continuare, singur. Ţi se pregăteşte o întâlnire de neuitat, iar toamnă va fi minunată!

sursa:eva.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții