Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Written By NIKE B. on vineri, 28 decembrie 2012 | 09:32

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Cumpenele anului 2013 pentru Berbec

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Marte multiplica spiritul competitiv, iar in ceea ce te priveste, te poate face agresiva. Relatiile tale cu colegii pot fi un pic cam tensionate, o data ce se intra in lunile de vara, si este nevoie doar o scanteie pentru a aprinde pulberea. Atentie, de asemenea, la impulsivitate, pentru ca te va impinge sa iei decizii in graba sau sa iti schimbi brusc directia fara niciun motiv aparent.

Cumpenele anului 2013 pentru Taur

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Jupiter si Pluto pot provoca cumpene si probleme pentru cupluri. Cerintele nativilor Taur pot intra in conflict cu cele ale partenerului. Daca relatia este puternica, influentele nu te vor afecta foarte tare. Daca nu ai o relatie stabila, dar esti in cautarea uneia, te poti aprinde pentru cineva care te va dezamagi foarte repede!

Cumpenele anului 2013 pentru Gemeni

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca sunteti deja in cuplu, atentie: influentele astrale vor exacerba dorinta voastra de libertate sau pe cea a jumatatii voastre. Fii atent sa nu iti pui in pericol casnicia! Fa tot ceea ce faci cu masura si ia in considerare pretul pe care risti sa-l platesti, daca veti ceda infidelitatii!

Cumpenele anului 2013 pentru Rac

Rac (22 iunie - 21 iulie)

In lunile de toamna-iarna ale lui 2013, nativii Rac vor beneficia, dupa caz, de momente de pasiune intensa sau, din contra, conflicte destul de serioase. Orice s-ar intampla in relatia voastra, pastrati-va calmul si nu luati decizii pripite, la furie.

Cumpenele anului 2013 pentru Leu

Leu (22 iulie - 22 august)

Din pricina lui Uranus in aspect nearmonios, nativii Leu pot avea unele accese de nervozitate sau o slaba rezistenta la stres. Nu deveni un bolnav inchipuit si nu inventa stari de anxietate si insomnii inexistente, pentru ca nimic nu justifica aceasta stare de spirit!

Cumpenele anului 2013 pentru Fecioara

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Cheltuielile neprevazute, de care nativii Fecioara se pot lovi in a doua jumatate a anului 2013, va obliga sa treceti la recalcularea bugetului. Inainte de a face sacrificii mari, ar fi bine sa va examinati cu atentie situatia financiara, pentru a vedea daca exista in cheltuieli costuri care nu duc la imbunatatirea calitatii vietii, dar care sunt foarte mari. Ele trebuie eliminate. Planeta Saturn va va asista in aceasta misiune.

Cumpenele anului 2013 pentru Balanta

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Greul vine in ultima parte a anului, caci daca nu adoptati un stil de viata sanatos, s-ar putea sa aveti probleme de sanatate. In cazul in care stiti sa va bucurati de viata cu masura, planeta Jupiter va va sprijini printr-o vitalitate crescuta si o forma fizica generala foarte buna.


Cumpenele anului 2013 pentru Scorpion

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uranus, desi va este favorabil, ar putea sa va determine sa duceti un ritm de viata ametitor, peste limitele voastre de energie. Amintiti-va ca somnul este un remediu suveran, care va permite sa va reincarcati bateriile si sa ramaneti in forma buna.

Cumpenele anului 2013 pentru Sagetator

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie sa fiti foarte atenti la ultimele luni ale anului 2013. Oportunitatile de a trai aventuri vor creste si veti lupta din greu pentru a rezista tentatiilor. Aminteste-ti ca exista riscul ca rezerva de indulgenta a partenerului sa ajunga la capat. Daca primesti un ultimatum, e bine sa il iei in serios.

Cumpenele anului 2013 pentru Capricorn

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Planetele care ofera energie, cum ar fi Marte, Jupiter sau Uranus, sunt toate bine aspectate si Capricornii vor avea un tonus fizic si mental impecabil. Trebuie doar sa aveti grija ca acest exces de energie sa nu se transforme in nervozitate, care are consecinte si in planul sanatatii.
In partea a doua a anului 2013, in ceea ce priveste sanatatea, Saturn in tranzit va invita la disciplina si regularitate mai mare in viata. Nativilor le va fi mult mai bine daca isi vor controla regimul de viata, cel alimentar si de odihna.

Cumpenele anului 2013 pentru Varsator

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativii Varsator vor avea de dus o lupta cu constrangerile. In dragoste, revendicati dreptul la libertatea absoluta. Aceasta atitudine poate provoca, evident, si probleme in viata de cuplu. Chiar daca partenerul incearca sa fie iertator si intelegator, va considera ca depasiti limitele. Daca nu faci un minimum de concesii, mariajul tau poate fi destabilizat. Vei constata ca jumatatea ta ar putea obosi definitiv.

Cumpenele anului 2013 pentru Pesti

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Nativii Pesti trebuie sa fie atenti cu finantele, pentru ca, spre deosebire de situatia obisnuita, in perioada de vara vor reusi cu greu sa administreze banii cu intelepciune. Veti cheltui mult, veti incerca investitii importante, unele riscante, si este posibil sa nu aveti succes. Va trebui sa recurgeti la prudenta si calcul, mai ales ca unele intrari de bani s-ar putea sa se lase asteptate.

sursa:eva.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții