Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Leu februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 08:22


Horoscop zodia Leu, luna februarie 2013

Trecând în Peşti, Marte îi îmblânzeşte puţin, fie prin faptul că au dat curs unei înţelegeri superioare şi, îmbrăţişând calităţi morale speciale, au făcut în mod deliberat o schimbare, fie au fost constrânşi să coboare privirea în faţa unei autorităţi.
Jupiter nu le mai aduce revendicări, nu mai cer funcţii ca în trecut, nu mai sunt dispuşi să fac orice pentru a le primi pe motiv că doar sa poată supravieţui, ci se întorc cu o anume reticenţă, poate chiar agresivitate, spre cei care nu au reuşit să gestioneze situaţiile din trecut în care leii au fost puşi la colţ, umiliţi sau provocaţi. Pentru că au depăşit acest impas, pentru că se simt puternici şi revigoraţi, nu doar mental, ci chiar fizic, trec la atac.
Atacurile şi mijloacele folosite de lei în februarie nu sunt tocmai corecte.

Rezultatul le este garantat, însă nu victoria constituie şi proba că sunt cei mai buni. Puţini vor face însă diferenţa de nuanţe între acestea şi pe ideea de tradiţie, de lucru făcut după o regulă pe care nu ei au creat-o, ci pe care doar şi-au însuşit-o, mulţi lei vor considera că dacă au învins într-o confruntare, dacă au fost declaraţi câştigători, sunt şi valoroşi. Pentru că au în mâna trofeul, vor mai renunţa la tonul agresiv, autoritar şi dur, îşi vor mai domoli din orgoliu şi se vor apropia de cei din jur cu o altă atitudine, mai caldă, mai plăcută, zâmbind mai mult, aşa cum ştiu ei să o facă, încântând anturajul cu farmecul personal.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Leu 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Mândria este însă un păcat şi fie că o dovedesc prin agresivitate, lovind fără să ţină cont de faptul că nu se luptă cu obiecte, ci cu fiinţe, fie ca o afişează prin căldura contactului, prin atenţie, prin bună dispoziţie, tot mândrie este şi doar tipul superior poate face în aşa fel încât prin rafinament să-şi impună reţinere, rezervă şi să îmbrăţişeze izolarea pe care Saturn le-o oferă ca alternativă la ceea ce nu pot înţelege, cuprinde sau controla .

Dacă nu sunt educaţi şi nu au mai încercat anterior acest lucru, luna februarie le oferă leilor încercări la capitolul moralitate, la care vor pica şi acesta nu este deloc un lucru simplu pentru că spre finalul lunii, când Marte va fi în trigon cu Capul Dragonului reuşind să medieze tendinţa Nodurilor, vor realiza că ceva din sfera personalităţii lor îi pune să facă alegeri proaste, să facă glume nepotrivite, să deschidă supapa puterii în fața fiinţelor plăpânde, doar pentru că unele dintre ele pişcă puţin asemenea ţânţarilor.
Dacă nu se pierd cu firea şi reuşesc să înţeleagă această nuanţă, leii vor beneficia de noi contacte, de o nouă formă de putere şi influenţa pe care nu au cum să o intuiască, oricât de puternici se dovedesc a fi, oricât de multă intuiţie ar avea. Acest beneficiu tine de o mare desfăşurare de forţe care nu poate fi nicicum perpetua prin orgoliu, ci doar întunecată de acesta.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Leu 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții