Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Fecioara 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:31



Horoscop Cariera Fecioara 2013

Relatia ta cu locul de muncă s-a clarificat major în 2012, când ai scăpat de influentele derutante ale lui Neptun. Fără Neptun aici, ca să încurce lucrurile, se poate spune că orizonturile sunt mult mai largi pentru tine. Ai mari planuri de viitor, speri mult de la ziua de mâine si te concentrezi cu precădere la ce va urma de acum înainte. Dacă mai ai de învătat, o vei face, pentru că esti dornic să acumulezi noi si noi informatii, tot mai moderne si mai actuale. Primele 2 luni ale anului sunt ceva mai animate la serviciu, iei legătura cu multă lume, îti vin idei dintre cele mai originale, poate chiar iei decizii prin care vrei să dai alt curs carierei tale de acum înainte. Te vei remarca printr-o atitudine tonică, deschisă, optimistă, pentru că pui pasiune în ceea ce lucrezi si esti foarte deschis la cooperare. Uneori, esti capabil să muncesti si în locul altora, dintr-un altruism iesit din comun!

Pentru că îl ai încă pe Jupiter în zona carierei - până la final de iunie - ar trebui să fie una din cele mai bune perioade din viata ta în privinta realizării socio-profesionale, dar din păcate Jupiter nu e singur acolo, ci e însotit din umbră de un aspect nu tocmai bun, care poate strica multe din ceea ce Jupiter reuseste să-ti ofere. E ca si cum succesul vine, dar tine putin, sau există si o latură negativă a marilor tale realizări. Luna neagră, permanent în spatele lui Jupiter, poate să te determine să ratezi ocazii bune sau să nu le valorifici ala cum ar trebui, uneori chiar amăgindu-te singur sau alergând după iluzii. Trebuie să fii constient, în prima jumătate a anului, că succesul poate fi atins, dar până acolo drumul tău e plin de obstacole sau de riscuri. Jupiter aduce sanse bune, poate chiar stii să te folosesti de ele, numai că Luna Neagră îsi bagă si ea coada si stirbeste bucuria succesului cu reversul medaliei.




Horoscop Financiar Fecioara 2013


În toamna lui 2012 Saturn părăsea Balanta după un tranzit de vreo 2 ani si ceva. A fost momentul în care ai simtit că ceva s-a ridicat de peste veniturile tale, ai simtit deodată că scapi de unele restrictii sau de un oarecare stres sub care ti-ai controlat afacerile în ultimii ani. Ce-i drept, Saturn în zona banilor a fost, adeseori, si un aliat de nădejde, pentru că te-a mai tinut în frâu să nu sari calul, dar acum, fără acelasi profesor sever atent la toate, Saturn, nu mai esti la fel de sigur pe tine. Era bine cu Saturn în buzunar, care nu te lăsa să faci erori, obligându-te mai degrabă să strângi cureaua, iar acum, fără el la mentor si ca sfătuitor, ti-e putin teamă să nu gresesti.

Trecerea lui Venus prin Balantă, prin zona banilor - în august-septembrie - este un moment fericit, când simti că îti mai poti permite si tu câte ceva pentru plăcerea ta, deci poti spera la o ameliorare a situatiei materiale la finalul verii. Cel mai dificil moment se anuntă la final de 2013, când Marte trece prin sectorul dedicat finantelor si îti insuflă, pe de o parte, curajul de a cheltui, dar în acelasi timp el primeste aspecte periculoase de la Uranus si Neptun, ce atrag atentia asupra riscului de a-ti dezechilibra bugetul. O afacere prost gândită, pripită, în care te arunci prea impulsiv, fără să analizezi totul cu grijă, poate avea efecte nefaste asupra banilor tăi, de aceea esti avertizat asupra sensibilizării planului financiar la final de decembrie. Noroc că Marte va sta mult timp în zona banilor - din decembrie 2013 până în iulie 2014 - opt luni în care situatia ta materială se poate dinamiza dar si echilibra, deopotrivă, dar nu ti se oferă nimic pe tavă, ci trebuie să-ti pui serios calitătile si talentele la treabă pentru a profita de sansele bune de câstig .


Horoscop Sanatate Fecioara 2013

Nu e o perioadă în care sănătatea să îti creeze mari probleme, dar asta nu înseamnă că ai voie să faci ce vrei cu organismul tău! E bine să abordezi un stil de viată lejer, modern, optimist, în care să pui accent pe miscare, pe iesiri în aer liber, si mai ales pe o gândire pozitivă, pentru că acestea se vor dovedi a fi solutiile la orice probleme care pot apărea. Da, vor exista, trecător, sensibilizări ale sănătătii, Saturn în Scorpion nefiind o pozitie tocmai bună pentru starea de sănătate, dar dacă ai o atitudine deschisă asupra acestui sector, fără a lăsa teama ta permanentă de boală să te coplesească, totul îsi găseste usor rezolvarea. O viziune mai modernă sau non-conformistă asupra regimului tău de viată (legat de medicatie, de alimentatie etc) va fi motorul principal al unei stări de sănătate bune, deci nu lăsa nimic să te împovăreze de griji si temeri nefondate! Te vei simti în mare formă în primele 2 luni ale anului, ca si în iunie-iulie, dar trebuie să fii mult mai prudent în septembrie-octombrie, când se pot ivi unele probleme ca urmare a unor erori comise chiar de tine. Tu vei fi sursa eventualelor slăbiciuni din organism, dar tot tu vei veni cu cele mai bune solutii, pentru că îti cunosti bine organismul si stii exact unde să intervii ca să nu se strice ceva.


Horoscop Sentimental Fecioara 2013

Venus va trece de două ori prin acest sector, odată în ianuarie si a doua oară la finalul anului, oferindu-ti o sedere mai lungă: din noiembrie 2013 până în martie 2014, ceea ce te avantajează de minune pentru o viată sentimentală reusită. Totusi, perioada aceasta lungă sub influenta lui Venus e marcată si de retrogradarea planetei Venus la final de decembrie, semn că pot reveni în atentie foste iubiri, evenimente de demult din relatia voastră, situatii neclare din trecut, poate cu sansa de a le repara, de a le întelege sau de a le clarifica într-un fel sau altul. De două ori pe parcursul anului, Venus si Pluto se întâlnesc în casa iubirii, ceea ce poate crea si neplăceri în relatia deja existentă, din cauza riscului de conflicte, de reprosuri, poate chiar de esecuri sentimentale picate din senin, de vreme ce spre această conjunctie îsi va îndrepta săgetile si Uranus dintr-o zodie agresivă din fire: Berbec. Mijlocul lunii ianuarie si luna noiembrie sunt asadar perioadele în care atmosfera se animă si se agită în relatia cu persoana iubită, dar din aceste confruntări există si riscul unor mari dezamăgiri sau poate chiar a unei despărtiri dureroase. Ai ceva de învătat despre iubire anul acesta, dar nu vei întelege usor ce are universul de transmis, ci printr-o situatie cu zi agresiv. Cum conjunctia Venus-Pluto nu e totusi o noutate, o astfel de întâlnire având loc o dată sau chiar de două ori în fiecare an de prin 2009 încoace, acest aspect nu aduce neapărat noutăti, dar interventia lui Uranus este totusi o raritate si ea poate fi vinovată de eventualele rupturi ale acestui an sau de situatiile neprevăzute din relatia care părea să se fi asezat pe un teren stabil. Nu poti spune, si mai ales anul acesta, că viata ta sentimentală s-a stabilizat, s-a clarificat, s-a linistit, iar evenimentele acestui an îti vor aduce aminte că întotdeauna trebuie să lasi loc de surprize si de noutăti: si bune si mai putin bune.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții