Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Capricorn 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:26



Horoscop Cariera Capricorn 2013

Cariera ta a scăpat de un mare hop în 2012, pentru că Saturn ti-a influentat major pozitia socio-profesională în ultimii 2 ani si ceva, cât timp a traversat Balanta. Da, tot el a fost cel care te-a ajutat să-ti conturezi imaginea profesională, să echilibrezi acest plan, ducându-l pe un nivel stabil si de perspectivă, dar tot Saturn a fost vinovat si de cele mai profunde probe prin care ai trecut în ultimii ani. În toamna lui 2012, Saturn a părăsit acestor sector, ca atare poti răsufla usurat că ce a fost mai dificil pentru cariera ta a trecut si nu te va mai deranja multi ani de acum încolo. Dacă acest plan a căpătat consistentă, stabilitate, contur, maturitate în ultimii 2 ani si ceva, fii fericit, înseamnă că îl vei păstra în aceeasi notă ani de zile de acum înainte, dar dacă nu ai trecut cu brio de testele lui Saturn, se pare că încă mai ai de clădit, de reconstruit, sub influenta dificilului Pluto care te veghează permanent din zodia ta. El poate fi responsabil în continuare de eventualele mari răsturnări de situatie în plan profesional, dar dacă privesti lucrurile doar din punctul de vedere al lui Saturn, acesta pare să te fi lăsat în pace, după ce te-a dus pe un nivel de care să fii multumit.

Marte va intra în zona carierei la final de 2013 - în decembrie - si va sta mai apoi mult timp acolo, ca abia la final de iulie 2014 să părăsească acest sector al cerului. Va fi un moment activ, de dinamizare a planului profesional, ca atare cele mai interesante evenimente legate de carieră sunt programate mai degrabă în 2014, anul 2013 fiind mai mult un an de dezmeticire, de calmare a spiritelor după tot ce a lăsat în urmă profesorul Saturn. Cel mai dificil moment în plan profesional vine la finalul lui decembrie 2013, când există chiar posibilitatea unei schimbări majore de directie, alegând o altă profesie, o altă cale, o schimbare de domiciliu cu efecte si asupra carierei, deci trebuie să iei deciziile acelei perioade cu un tonus pozitiv, calm, fără să te sperie schimbarea.



Horoscop Financiar Capricorn 2013


Mare lucru nu se întâmplă prin bugetul tău, dar cum de câtiva ani te afli sub conditiile ceva mai rigide si severe ale lui Pluto, trebuie să-ti amintesti permanent că unul din refrenele acestor ani e… criză! Nu neapărat că tu vei resimti cel mai acut efectele crizei, dar esti avertizat de Pluto să nu sari calul, să păstrezi întotdeauna contactul cu realitatea si să-ti dai seama că si banii sunt una din resursele ce se cer controlate cu mare atentie cât timp Pluto te conduce din umbră. În primele 2 luni ale anului resimti un suflu nou, ca de eliberare, prin veniturile tale, un moment de respiro ce îti dă curajul să îti faci planuri de viitor cu banii tăi. Ai chef să cumperi lucruri noi, să înnoiesti zestrea care s-a învechit, dar trebuie s-o faci cu prudentă si cu spirit pragmatic, fără a te lăsa păcălit de utopii si vise imposibile! Nu ai chiar atât de multi bani pe cât ai dori, ca atare gândeste-te în permanentă la Pluto, aliatul dar si inamicul tău din spate, care te trage de mânecă să nu depăsesti limitele bugetului propriu si mai ales să te gândesti si la zile negre.


Horoscop Sanatate Capricorn 2013

Sănătatea te preocupă mult din iunie 2012, de când Jupiter a intrat în Gemeni ce corespunde zonei sănătătii pe harta ta, iar atentia ta se mentine încă trează si în prima jumătate a anului 2013. Îsi fac simtită prezenta unele puncte sensibile încă din ultima parte a lui 2012, iar lucrurile se pot chiar agrava mai mult în primele 6 luni ale lui 2013, cu un maxim prin mai-iunie, de aceea trebuie să fii atent la orice simptom ciudat, pentru că poate fi unul înselător. E ca si cum te doare undeva dar problema reală e în altă parte. Informează-te cu prudentă, nu te lua după sfaturi citite aiurea pe internet, fără o bază medicală bine sustinută, deoarece poti gresi mult în privinta sănătătii din cauza informării eronate sau prost canalizate. Mult mai bine te vei simti în a doua parte a anului de aceea grija ta trebuie să fie la maxim mai ales în ianuarie-iunie, deoarece se petrec unele evenimente care te pun pe gânduri.

Horoscop Sentimental Capricorn 2013

Când vine vorba de iubire, nu o duci chiar rău, de vreme ce Venus stă atât de mult în zodia ta - si în ianuarie, si în ultimele 2 luni ale anului - suficient cât să-ti readucă aminte ce bine e să iubesti si să fii îndrăgosti. Tot Venus e cea care te obligă să arunci o privire un pic înapoi la finalul anului 2013, să treci în revistă etapele parcurse în relatia cu persoana iubită, pentru că retrogradarea lui Venus prin zodia ta la trecerea din 2013 spre 2014 e un remember binefăcător pentru a repara ceva de demult, pentru a da niste explicatii sau poate a acorda o sansă unei iubiri ce nu mergea prea bine. Nu este imposibil pentru unii Capricorni să se întoarcă la o fostă iubire la final de 2013 sau în primele zile din 2014, tot asa cum nu este exclus ca retrogradarea lui Venus să fie ocazia perfectă pentru a o lua de la capăt cu un surplus de maturitate si întelepciune în relatia actuală care are astfel sanse să evolueze mult mai bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții