Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Varsator februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 06:46


Horoscop zodia Varsator, luna februarie 2013

Având Soarele pe semnul lor o bună perioadă, dar Marte în Peşti, vremea relaxării şi destinderii le-a cam trecut. Chiar de la începutul lunii vărsătorii îşi vor face griji pentru situaţia materială, îşi vor revizui calculele şi se pare că aspiraţiile le sunt mult mai mari decât ceea ce le-a rămas în portofel. Se vor preocupa, însă în mod inconstant, şi fără să aibă o metodă, în munca profesională şi acest lucru le oferă sentimentul că sunt în locul nepotrivit şi că fac ceea ce nu le place acum.
Ajung să gândească aşa pentru că Marte aflat în conjuncţie cu Neptun, îi duce într-o zonă unde nu se descurca prea bine, aceea a sentimentelor constante, a stabilităţii în declaraţii, a evitării ambivalenţelor care încep cu “depinde”. Prin acest raport de forţe ceea ce este sigur vine prin încredere.

Întreaga luna februarie va fi pentru vărsători un joc al încrederii, al puterii de a găsi soluţiile cele mai bune pentru el şi pentru cei din jur şi de a se face utili şi pentru ceilalţi, prin a le oferi dovezi că sunt superiori, dar şi sieşi, prin a fi superior. Vărsătorii, când vine vorba de sentimente, nu prea sunt duri cu ei şi nu-şi pun absolut deloc problema controlului sentimentelor.
Sectorul sentimental este cel în care ei consideră că se pot desfăşura cel mai bine şi această luna îi va răsfăţa din acest punct de vedere. În afara faptul că nevoile nu pot acoperi dorinţele de acum, întreaga luna va fi una foarte bună şi pozitivă, aducându-le mulţumire şi încântare, dar şi un anume dinamism.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Asta se va întâmpla nu doar pentru că vine după o lună ianuarie în care nu au făcut mare lucru şi care a fost dedicată refacerii, ci pentru că aspectele pozitive pe care le face Marte (energia) indică folosirea puterii în mod eficient, atât cea care generează la rândul ei putere (cea alimentară), cât şi cea mentală, care îi duce spre stări de conştiinţă elevate.
Fiindu-i bine nu înţelege cum de cei din jur nu reuşesc să se bucure de viaţă, nu pot găsi ceva frumos în simplitate ori în neobişnuit.
Acesta va fi practic momentul în care îşi vor iniţia misiunea pe care o vor avea în 2013.
Luna februarie aduce vărsătorilor întrebări constructive şi, evident, răspunsuri pe măsură.

Nu se tem că expunându-se aşa se rănesc, sunt siguri pe ei şi creativi, ori acest element este un fel de apa vieţii pentru anturajul care vede bucuria ca pe un mod de a consuma şi epuiza complet o rezervă.
Intrarea lui Saturn în mers retrograd îi aduce pe aceştia în posturi revendicative. Îşi amintesc de promisiuni care nu le-au fost onorate, de cereri care aşteaptă încă aprobarea, de bani oferiţi împrumut, aşteaptă acele cadouri care au fost promise încă din 2012. Ele vin acum pentru că sunt cerute, însă nu şi pentru că se doreşte a fi oferite. Deşi văd, nu prea îi va interesa pentru că bucuria şi mulţumirea acestei luni va acoperi un disconfort pe care l-ar putea avea un individ căruia i se cere să îşi ţină promisiunea.

Ceea ce vor cere acum, chiar dacă vor primi, va produce un ecou negativ asupra imaginii lor sociale care va avea de suferit. Dacă solicitarea are un scop nobil, şi nu este făcută pentru confortul personal care, acum, nu mai are niciun fel de susţinere, ci doar cel mult poate fi împins de lăcomie spre mai mult, atunci această impresie negativă ce vine din partea celor care nu-şi ţin promisiunea se va dizolva în timp şi nu-i va afecta.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții