Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Balanta februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 07:58


Horoscop zodia Balanta, luna februarie 2013

În februarie starea de sănătate va oscila mult pentru că Marte, trecându-le în Peşti, pe casa a VI-a le aduce o formă de efort care le va compromite şi care le va pune suspiciune în tot ceea ce fac.
Pe de o parte, cu Soarele pe casa a V-a simt şi doresc aproape la fel ca în ianuarie, însă puterile le sunt mult diminuate. Se vor mobiliza, preocupându-se de sectorul profesional, muncind, lăsându-se în voia privaţiunilor şi bucurându-se de puţinul pe care îl au în jur. Cele mai la îndemână explicaţii care le vor veni vor fi cele legate de plăcerea de a trăi, de a se bucura de lucrurile simple, de a se
destinde, de a se exprima liber, însă, în realitate, ceea ce fac balanțele este un fel de defilare ca soluţie de compromis în faţa înfrângerii. Nu se ştie precis de ce sunt înfrânte, dar aşa se vor simţi.

Pornind de la o oboseala fizică, de la o tensiune psihică, de la faptul că nu le merg treburile aşa cum doresc şi până la motivele reale care le stau la baza acestor descinderi a doua lună a anului va fi marcată de insatisfacţie. Pe lângă acestea va fi evident un anume mod de a conştientiza, o luciditate asupra propriei fiinţe, asupra corpului, minţii, asupra sufletului ca şi cum suferă într-o mare formă de luciditate şi nu pot face nimic în această privinţă.
Balanţele care încă mai caută lumina lumii cu un chibrit aprins, vor reuşi să-şi compromită relaţiile afective cu o uşurinţă fantastică. Se vor răci sau apropia excesiv de mult de oameni pe baza unor motive pe care doar ele le vor înţelege, doar ele le vor citi, doar ele vor fi cele care vor reuşi să înţeleagă de ce raporturile cu anumite persoane au nevoie să se deplaseze în zona aceea.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Balanta 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Dacă vor fi constrânse să motiveze, vor invoca elemente de destin, emoţii, simţiri, gânduri, raţiuni care vor impresiona prin obiectivitate, însă adevărul nu va putea fi spus nici chiar de ele, pentru că e prea dur şi neplăcut urechilor. În a doua lună a anului balanţele parcurg ipostaza de careu între Marte şi Jupiter, care le aduce probleme de conştiinţă atât de intense, complicaţii născute din nevoia de
afirmare, dorinţa de a găsi o cale de relansare, de a găsi plăcere şi bucurie în efort. În realitate, orice mijloc de a sublima această tensiune se va sorti eşecului.
Multe dintre balanţe se vor întreba de ce nu reuşesc dacă tot timpul au dovedit că sunt eficiente, dacă până acum au putut şi s-au ridicat procedând aşa. Gândind aşa se vor dovedi prea indulgente cu sine pentru că în ultimii aproximativ 14 ani efortul lor de a se afirma a fost susţinut de un anturaj educat sau dresat să-i răspundă într-un anumit fel.
Răsfăţul din ultimul deceniu şi jumătate dispare, se ridică la cer şi balanţele rămân singure urmărindu-și continuu gradul de satisfacţie şi ceea ce obţin nu le place deloc.

Copii din acest semn vor fi capricioşi, iar adulţii agitaţi într-un mod suspect ca şi cum nimic nu le convine, nimic nu le place, nu le poate intra în voie cu nimic, deşi caută, cercetează, se apropie de ceea ce ar insemna schimb frumos cu cei din jur de gesturi, vorbe, sentimente.
Spre finalul lunii Saturn le va intra în mers retrograd pe casa hrănirii şi câştigului prin efort propriu şi se va pune problema recuperării unor bani ori recunoaşterii unor merite chiar din luna anterioară însă este vorba despre Saturn şi câştigurile, mai ales când acesta se află în casă a II-a, au nevoie de o altă bază. Se cere, aşadar, balanţelor, să fie calculate şi atente nu la ceea ce cer, primesc sau aşteaptă să le vină din jur, ci la ceea ce au deja, la fondul pe care îl deţin în acest moment, la depozitele de energie sau bani pentru că socotelile se vor face altfel până în iulie.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Balanta 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții