Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Fecioara februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 08:08


Horoscop zodia Fecioara, luna februarie 2013

În februarie multe dintre aceste frământări şi complicaţii personale se mută în sfera relaţiilor.
Nativii din Fecioară devin vizaţi de un factor de destabilizare, sunt urmăriţi sau chiar învinuiţi direct de indecență sau folosirea unor mijloace mai puţin corecte. Acum fecioarele nu poartă decât vina că ar fi gândit mai puţin corect şi tocmai de aceea îşi vor susţine nevinovăţia cu o impresionantă abundenţa de argumente. Din nefericire concomitent cu activarea casei relaţiilor,
Venus le va trece în casa sănătăţii şi a relaţiilor de muncă şi le va bulversa atât de mult încât nu putem să vedem fecioare liniştite, ponderate, calculate în februarie nici dacă vom căuta cu lumânarea.

Simt o preocupare puternică în adâncul sufletului pentru orice element explodează. Una din explicaţii vine din faptul că şi-au redus drastic şi relaţiile, şi cheltuielile, şi contactele tocmai pentru a ieşi învingătoare în 2013, iar semnalele nu le sunt deloc încurajatoare. Acest gen de conştientizare îi enervează cel mai mult, însă anturajul va constata că sunt uşor paranoici că se tem şi de umbra lor şi vor încerca să-i consoleze, să-i sfătuiască.
Aici se va produce o uşoară magie. În acest proces de consolare, de deschidere, de ascultare, fecioarele descoperă la alţii probleme mult mai mari decât au ele şi nu se vor abţine să ajute, să susţină, să ofere, să dăruiască.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Dacă în privinţa lor fecioarele sunt intransigente, ştiind ceea ce au făcut şi nu au primit încă, în privinţa celorlalţi se dovedesc puternice şi deschise, curajoase, adevăraţi susţinători peste care nu se poate trece.
Ceea ce mobilizează fecioarele în luna februarie le este şi lor străin pentru că pot afişa instincte de supravieţuire pe care doar ele le deţin şi atinge, folosindu-le cu mare precizie și eficiență, aşa cum doar ele pot. Această magie specială se manifestă doar în relaţie cu ceilalţi pentru că adâncimile sufletului sunt cuprinse de o acută instabilitate. Spre finalul lunii Saturn va intra în mers retrograd şi le va crea probleme la drumuri, probleme de pronunţie, de transfer al unui înţeles, de a se prezenta corespunzător într-un mediu, de a atinge ţintele pe care şi le-au stabilit, de a se prezenta corect în faţa unui examen al vieţii. În casa a III-a Saturn îi va încerca pe jocul de-a imaginea, aprecierea diversităţii informaţiei şi a sentimentului de unitate.

Fecioarele nu pot lua viaţa în uşor, nu se pot linişti nici când totul în jur este calm. Până şi chipul senin este calculat, construit să fie aşa şi obligat de un set de reguli să se prezinte aşa pentru că “Aşa trebuie”.
Saturn lupta împotriva acestui imperativ şi pentru fecioare acest îndemn este unul care le sperie, le face să pară indecente, proaste, inadaptabile, deşi, în realitate, nu sunt deloc aşa.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții