Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Berbec 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 08:06




Horoscop Cariera Berbec 2013


Per ansamblu, cariera ta e în prim plan în 2013, pentru că e mare vânzoleală planetară în cea mai elevată pozitie a cerului ce corespunde zodiei Capricornului pentru Berbeci. La final de 2008 intra aici Pluto, planetă lentă care va mai sta aici mult si bine, deci nu-ti face iluzii că te va lăsa în pace în 2013. Chiar dacă Marte al tău nu trece prin zona carierei în 2013 - a făcut asta la final de 2012 - te bucuri totusi nu de una, ci de două întâlniri dintre Venus si Pluto în Capricorn. Prima e la mijlocul lunii ianuarie 2013 si a doua în noiembrie 2013. Dacă ar fi doar întâlnirea lor matură si sobră, ar suna destul de bine, pentru că ti-ai pune serios ambitia si plăcerea de a munci în slujba intereselor tale profesionale, dar si la prima si la a doua dintre conjunctii îsi mai bagă coada si Uranus cu un careu din Berbec, semn că sanse de împlinire si afirmare profesională pe placul tău ar putea apărea în ambele perioade, dar, vai!, chiar tu esti cel care bagă bete în roate, de parcă te opui schimbării! Probabil nu e chiar ceea ce visai, cu riscul ca undeva în ianuarie si, mai apoi - de parcă ai gresi a doua oară în acelasi loc - în noiembrie, să dai cu piciorul unor situatii care ti-ar putea aduce bucurii în viitorul mai îndepărtat. Problema ta cea mai mare e nerăbdarea: probabil perspectivele arată bine, dar nu cele imediat următoare. Uranus te îmboldeste să ceri efecte rapide, or Pluto don Capricorn îti cere enormă răbdare, timp, lentoare, investitii pe termen lung de energie, si cum nu e genul tău asemenea strategie, pierzi ocazia! Poate si persoana iubită are un rol de jucat aici: ori de stimulent, ori de piedică.


Horoscop Financiar Berbec 2013


Planul financiar este destul de animat, mai ales între 15 aprilie - 9 mai când în zona banilor - ce corespunde zodiei Taurului în cazul tău - se plimbă alene Venus, însăsi patrona acestei zone. Mare atentie însă! Desi Venus este o planetă norocoasă, ea te face si cheltuitor, si indulgent, si visător, să nu te mire că deodată dai iama prin bani pentru haine, pantofi, bijuterii si diverse plăceri ale vietii, dar pe care, da, consideri că le meriti la urma urmei, că doar pentru ce muncesti? În acest interval si Marte, patronul tău zodiacal, se află în acelasi loc pe cer, deci cei doi merg o vreme umăr la umăr în beneficiul tău material. Venus si Marte în Taur te vor sustine să faci bani cu succes, cu inspiratie, cu dinamism, si să-i si investesti în diverse directii pe placul tău.
Un moment mai dificil va fi prin aprilie-mai când si Venus si Marte, în tranzit prin zona banilor, vor primi succesiv opozitii de la severul Saturn aflat în zodia diametral opusă - din Scorpion - iar o astfel de opozitie - foarte rară de altfel - poate aduce unele restrictii materiale, contracte restrictive, limitări severe, amenzi, sanctiuni sau chiar un sentiment neplăcut de sărăcie. Ai ceva de învătat din restrictiile acestor opozitii, pentru că dacă ai făcut excese, te poti trezi în fata unei situatii în care să întelegi că ai fost prea cheltuitor sau că nu ai investit cu cap. Poate fi chiar un sentiment de buget la limită, ca si cum ieri aveai totul, iar azi… nimic! Trebuie să fii foarte atent la deciziile financiare ale acestei perioade, fie că dai bani fie că îi iei, pentru că pot avea efecte pe termen lung si nu ai vrea să suferi consecintele propriilor tale excese financiare!


Horoscop Sanatate Berbec 2013

Esti destul de preocupat de starea ta de sănătate în 2013, poate mai ales în ultimele 3 luni ale anului, când patronul tău zodiacal, Marte, va activa mai mult atentia fată de regimul tău obisnuit de viată. Eventuale probleme mai vechi îsi vor găsi mai usor solutii în iulie-august, deci nu strică o vizită la medic, chiar dacă e una pur si simplu de rutină, dar poate cel mai dificil moment corespunde lunii septembrie, când opozitia dintre Marte si Neptun atrage atentia asupra unor simptome oarecum înselătoare. Neapărat să mergi la medic dacă simti că te încearcă vreo boală, pentru că nu e ceea ce pare si e nevoie de o analiză mai aprofundată, nu de un simplu consult. Tranzitul lui Neptun în Pesti corespunde zonei bolilor cronice si un astfel de aspect - desi a mai dat semne odată prin toamna lui 2010, dar nu prea l-ai luat în serios, tratându-l mai degrabă cu tehnici si regimuri neconventionale - e un semnal de alarmă asupra simptomelor cu două fete. Te doare capul, dar buba e în altă parte, iar lunile ianuarie-martie ar putea să te cam îngrijoreze, dându-ti seama că nu e de glumă cu sănătatea. Chiar dacă eventualele probleme din acele luni nu te trimit încă la medic, măcar pui mâna si te informezi, ca să-ti alungi unele temeri si să stii ce să faci la nevoie. Luna februarie e chiar sensibilă pentru sănătatea ta, nu neglija si nu trata ca si cum n-ar fi nimic, dar nici nu aluneca în ipohondrie!
Aproape jumătate de an - din martie până în septembrie 2013 - tronează un aspect cu iz de unicat: trigonul dintre Neptun din Pesti cu Saturn din Scorpion, cu un punct de maxim în iulie-august când marelui trigon de apă i se alătură si Jupiter din Rac, formând un triunghi perfect pe cer. În vizor e si starea ta de sănătate, ca atare va fi momentul ideal să faci o schimbare majoră în felul tău de a fi: schimbarea regimului alimentar, de exemplu, renuntarea drastică la o dependentă periculoasă pentru tine: la zahăr, la carne, la grăsimi, la tigări.


Horoscop Sentimental Berbec 2013

Nu se poate vorbi de o viată sentimentală prea animată. Esti mult mai preocupat de viata de familie decât de cea sentimentală, ca atare cei mai favorizati sunt cei deja cuplati, cei care s-au căsătorit deja, si nu cei care îsi caută încă iubirea. Două pot fi momentele favorabile totusi: pe perioada vizitei lui Venus prin propria ta zodie - între 22 martie - 15 aprilie - momente care te face mai atrăgător, mai sensibil, mai plăcut în ochii sexului opus, deci poti atrage mai mult atentia asupra ta si poti acorda o importantă sporită iubirii. Dar si perioada tranzitelor lui Venus si Marte prin Leu, zodie ce corespunde iubirii pe horoscopul rău. Între 26 iunie - 22 iulie, Venus devine mai pasională si mai dornică de iubire si îti aprinde un pic călcâiele, cu sansa de a încerca, măcar, o idilă, în timp ce Marte, venit si el în vizită în Leu între 28 august - 15 octombrie, poate să pună în practică ceea ce Venus doar tatonează. Poti cunoaste pe cineva nou primăvara, sub influenta lui Venus, dar treci la fapte abia prin toamnă, când patronul tău zodiacal, Marte, îti insuflă suficientă energie ca să îti exprimi sentimentele într-o formă mai înflăcărată.
Iulie si septembrie pot fi momente dificile în iubire, când ori dai piept cu adevărate crize sentimentale, ori cu piedici greu de trecut, care scot la iveală sentimente nu tocmai potrivite iubirii: gelozie, posesivitate, senzatia că se ascunde ceva de ochii tăi, tendinte spre răzbunare sau alte răutăti ce au la bază, culmea, iubirea! Atunci ai putea simti că între dragoste si ură nu e decât o ată extrem de fragilă care se poate rupe peste noapte. La originea problemelor ce se pot ivi în acele luni sunt: incompatibilităti sexuale, probleme financiare, greseli, trădări sau minciuni ce ies agresiv la iveală.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții