Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Gemeni februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 08:45


Horoscop zodia Gemeni, luna februarie 2013

Luna februarie vine cu o serie de contradicţii şi mai mari. Gândul că pot din nou să se ridice de acolo de unde au decăzut, de acolo de unde au coborât sau că pot din nou să atingă gradul satisfacţie pe care l-au avut cu ani în urmă îi incită foarte mult. Devin ascunşi, misterioşi, spun lucrurile pe jumătate şi nu se sfiesc să considere că procedează bine. Pentru că Marte se va afla cea mai mare parte din această lună în preajma lui Neptun îndemnul pe care îl lansează astrele acestui semn este spre interiozare şi căutarea unor răspunsuri în adâncul sufletului, nu în reeditarea unor succese.

Sextilul dintre Marte şi Capul Dragonului legând casele VI-X va vorbi însă despre ambiţiile gemenilor de a se ridica deasupra celorlalţi prin performanțe profesionale, prin promovarea unor rezultate ale unei munci care să nu-i acapareze în totalitate, dar care să le confere un maximum de eficiență. Luna februarie le va aduce, în special în a doua parte a sa realizări dintr-o muncă prestată în echipă, în văzul tuturor sau prin intermediul tehnicilor moderne.
Această muncă vine să prefigureze o schimbare de statut ce va surveni în a doua jumătate a lunii martie. Pe acest fond, revenirea lui Saturn din mersul retrograd constituie pentru ei o relaxare la locul de muncă, o detensionare a unor sarcini sau chiar legături profesionale, dar şi o anume normalizarea a stării de sănătate.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Chiar dacă sunt slăbiţi, chiar dacă reperele pe care şi le iau sunt destul de dificil de atins, în februarie sunt dispuşi să se adapteze mult mai uşor, să se depărteze de compromisuri, să fie mai siguri pe ei şi să nu mai confunde independența cu dezordinea. Pentru fiecare pas pe care-l vor face, pentru fiecare mic semn al întoarcerii spre firesc, al respectului faţă de munca prestată de semenii lor destinul îi recompensează acum cu maximă generozitate, însă nu aşa cum se aşteaptă ei, cu sacul de bani, cu laude şi beneficii evidente, ci prin legături subtile, prin consolidarea încrederii în forţele proprii, prin sporirea înţelepciunii, cea care de multe ori ocoleşte această zodie.

Cei care nu se vor lăsa păcăliţi de tentaţia de a-şi însuşi meritele celorlalţi, de a vinde iluzii ori de a lua în uşor adâncimea ideilor care vin spre ei acum, vor avea un final de februarie interesant şi puternic menit să-i pregătească pentru ceea ce este mai greu şi dificil din acest an.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții