Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop Taur februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 09:02


Horoscop zodia Taur, luna februarie 2013

Trecând în Peşti, Marte le va aduce taurilor o acută senzaţie de saturaţie. Impresiile bune pe care le-au lăsat celorlalţi i-au făcut indispensabili la locul de muncă, în familie, în cercul de prieteni şi când sunt singuri, numai cu gândurile lor, îşi dau seama că noul ritm de lucru nu le prieşte, îi epuizează şi că nu vor reuşi să-l susţină mult.
Februarie este pentru tauri o lună proastă la capitolul valori materiale, bani, gestionarea unui fond, câştigarea unor drepturi ce ţin de munca prestată sau de explorarea unei imagini. Retragerea va avea acum o explicaţie solidă, o justificare superioară şi prin acestea, drumul cel nou va lua pentru prima dată chipul unei misiuni.

În luna februarie vibraţia astrală îi îndeamnă pe tauri să lupte pentru drepturile lor ori să se retragă dintr-o zonă agitată pentru a se pregăti pentru ceva grandios, pentru ceva ce numai ei ştiu, simt, intuiesc.
Februarie este luna în care taurii îşi caută susţinători, dovezi pentru a merge mai departe pe drumul cel vechi şi nu vor găsi, nu vor obţine din partea celor din jur aşa ceva, cu toate că aşteptările lor sunt mari. Dacă sunt oameni comuni, atunci dezamăgirile vor fi foarte mari, intense şi menite să-i zdruncine, iar dacă sunt fiinţe superioare vor înţelege că aceste întâmplări constituie o măsură demnă de luat în seamă pentru cele mai multe dintre relaţii, aşa cum se vor prefigura de-a lungul acestui an.

Intrarea lui Saturn în mers retrograd spre finalul lunii februarie îi găseşte pe tauri implicaţi în evenimente complicate, tendenţioase, revendicative ori conspirative şi acest mers înapoi al său le va construi acestora o imagine teribilă, de oameni de care trebuie să te fereşti, care atunci când sunt misterioşi, de fapt ascund ceva rău, periculos. Având de regulă motivaţii pe care doar ei le ştiu şi pe care nu le împărtăşesc pentru că nu ştiu cum să o facă, nu ştiu să traducă senzaţia în informaţie, este posibil ca duritatea pe care o răspândesc în jur să fie reală, cert este că înainte de a fi duri cu cei din jur, ei vor fi duri cu ei înşişi şi se vor teme de faptul că în faţa unor alegeri importante ar putea greşi.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Taur 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții