Horoscop Urania, Pasul Fortunei 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 29 August-4 Septembrie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 29 August-4 Septembrie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 29 August-4 Septembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 29 August-4 Septembrie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 29 August-4 Septembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→ În prima parte a zilei de 29 august, Vărsătorii sunt veseli, inventivi și exuberanți. Din după-amiaza aceleiași zile până pe 31 august la prânz, pentru o parte dintre ei se impun problemele bănești cu fireasca tendință de ameliorare prin efort și bună administrare. Unii pot primi în această perioadă, sau în general, întreaga săptămână viitoare, bani, bunuri și servicii care să le schimbe viața.

Uneori aceste avantaje sunt minime, simbolice, alteori ele pot fi substanțiale, depinde și de contextul de viață al fiecărui nativ precum și de rezonanța particulară a fazei de Lună Plină din 29 august care le patronează. Din 31 august până pe 2 septembrie dimineața acești nativi sunt agitați sau forțați de împrejurări să ducă un mod de viață complicat, cu activități solicitante care se suprapun sau se succed într-o cadență obositoare. Unii nativi se pregătesc intens pentru examene, teste și admiteri în diferite forme de pregătire școlară, universitară sau profesională de elită dar – atenție!- de-acum în acolo apar piedici din categoria celor pe care „nici cu gândul nu le gândești”.

Din 2 septembrie după-amiaza până pe 4 septembrie, în funcție de vârstă și de responsabilități, unii nativi trebuie să facă un efort de bunăvoință și înțelegere față de o serie de rude care le solicită ajutorul. Pe 4 septembrie, spre seară, se pare că răbdarea îi părăsește. Bine „asezonată” astral, casa a VII-a le poate aduce Vărsătorilor situații inedite, care vin, aparent, așa…din senin, și îi obligă să ia în calcul o colaborare, implicarea într-un proiect, o angajare, asumarea unei răspunderi într-un colectiv. Pe altă direcție, relațiile conjugale par să meargă bine iar dacă nu se va întâmpla așa, nu Venus și Marte vor fi de vină.
5 comentarii:

Trimiteţi un comentariu