Horoscop Urania, Pasul Fortunei 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 22-28 Octombrie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 22-28 Octombrie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 22-28 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 22-28 Octombrie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 22-28 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Pe 22 octombrie, posibile disfuncții organice, discrete, trecătoare, unele provenind de la aparatul digestiv, altele de la sistemul osos și fiziologia pielii. Unele persoane pot trăi cu spaima în suflet că, la locul lor de muncă, se pot produce schimbări de natură să-i afecteze ca statut profesional sau ca posibilitate de plată salarială. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17'),Vărsătorii vor avea tendința de a pune piciorul în prag și de a nu ceda în nici o discuție. Dialogul cu aceste persoane, în aceste zile, va fi dificil, pentru că vor face uz de argumente destul de serioase și vor aborda o poziție justă, doar că vor exagera în felul în care vor pleda cauza respectivă.

Lucrurile se complică însă pe casa a X-a, a funcției, imaginii, autorității și succesului prin intrarea Soarelui și a planetei Mercur în Scorpion. Acest tranzit care, în linii mari, va dura o lună, va reprezenta o adevărată piatră de încercare pentru nativi. Le vor fi testate nu doar calitățile, experiența, virtuțile și talentul ci și sănătatea, abilitatea de a se mișca în societate sau rezistența nervoasă și forța psihică de a depăși aceste provocări. În plus, contextul poate permite lansarea unor atacuri publice îndreptate împotriva lor sau crearea unor situații șubrede în care, dacă nu sunt vigilenți, Vărsătorii vor cădea ca într-o capcană,ce va fi speculată de dușmani.

Între 25 octombrie (dimineața) și 27 octombrie (până la ora 16:57'), problemele bănești curente se pot rezolva de la o zi la alta; cele importante vor avea o evoluție îndoielnică, nesigură. Între 27 octombrie (după-amiaza) și 28 octombrie, Vărsătorii se vor preocupa de șlefuirea unor idei pe care trebuie să le expună într-un cadru oficial, într-un spațiu public sau într-un mediu profesional de elită. Vor dori să fie originali, eleganți și rafinați în exprimare ori subtili în gândire, ceea ce le va reuși.

6 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook