Horoscop Urania, Pasul Fortunei 01-07 August 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 01-07 August 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 01-07 August 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 01-07 August 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 01-07 August 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 01-07 August 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 01-07 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 01-07 August 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→ Pe 1 august nativii jubilează: distracția este în toi, cheful de a face lucruri „nemaifăcute”, de a avea experiențe inedite, de a umbla prin locuri necunoscute, de a face descoperiri, de a practica sporturi periculoase mai ales dintre cele la care componenta „Aer” predomină (salturi cu parașuta, cu parapanta, zbor cu aeroplanul, salturile de la trambulină, jocurile acvatice ce presupun manevrarea unor mecanisme de propulsie, etc.). 2 și 3 august sunt zile când se mai temperează. Alții ar dori în continuare multe dar numai au bani.

Pe 4 și 5 august dialogurile sunt aprige, uneori pe ton răstit, cu vocea ridicată, alteori e vorba de ceartă în toată regula. Combinația astrală cu Uranus retrograd ne indică fie nerăbdare, furie agitație interioară, fie o nervozitate ce îi împiedică să fie obiectivi; de aceea, acest aspect este dificil pentru toți cei care susțin probe de verificare a cunoștințelor, indiferent de natura lor (teoretică sau practică, în scris au oral),care poartă o discuție oficială. Riscantă este perioada și pentru cei care pleacă la drum, unde conflictele se țin scai de ei.

Indicată este amânarea lor sau calmarea spiritelor. 6 și 7 august sunt două zile complexe care pot activa un a dintre cele patru case fundamentale ale hărții cerului lor astral (I, IV, VII, X) și asta din cauza intervenției majore a planetelor din leu (casa a VII-a), care poate face să izbucnească un conflict, să se deterioreze o relație sau o afacere, să cadă o înțelegere, să complice mersul unui proces, să destabilizeze o poziție publică. Ultimele ipostaze mai sunt activate și de alte conjuncturi astrale active între 2-6 august cu un vârf al manifestării potențialului pe 4 august, când mai ales persoanele publice pot trece prin clipe grele.
5 comentarii:

Trimiteţi un comentariu