Horoscop Urania, Pasul Fortunei 24–30 Septembrie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 24–30 Septembrie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate Divisima

Horoscopul saptamanii 24–30 Septembrie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 24–30 Septembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 24–30 Septembrie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 24–30 Septembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 24–30 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 24–30 Septembrie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), discrete probleme de funcționare a aparatului gastro - duodenal, a metabolismului și a asimilării corecte a hranei sau a medicamentelor. Clipe de stres și teamă cu privire la viitorul locului lor de muncă. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, momente riscante prin radicalismul astral care se abate asupra casei a VII-a și care îi va face pe nativi excesiv de combativi, de intoleranți sau chiar de absurzi în pretenții, ori de câte ori vor susține un proiect personal ori vor ridica pretenții.

În ideile, soluțiile și în comportamentul lor se va observa o neînțelegere a cauzei, a momentului, punându-se singuri, dacă nu se auto-cenzurează, în posturi ridicole sau deplasate, ceea ce ar putea atrage neîncrederea cu privire la capacitatea lor reală de a se plia la realitate sau chiar în puterea lor de judecată, fiind respinși ca niște persoane interesante dar rupte de realitate. Atenție la excesele de tip „grandomanie”, laudă de sine, lipsă de măsură. Între 28 și 30 septembrie dimineața, firea excentrică a Vărsătorilor va fi pusă la încercare de imperativele momentului, mai ales dacă, respectivii nativi nu „trăiesc pe picior mare”, ca să poată depăși ușor un moment financiar mai complicat.

Din 30 septembrie (după ora 11), etapă strălucitoare în plan mental, intelectual, creativ. Momentul îi avantajează pe toți nativii, din momentul în care Jupiter a intrat în casa a IX-a, și mai ales, acum, când i s-a alăturat și Soarele, care-i sporește efectul. Poate de aici și unele „exaltări” comportamentale de care vorbeam adineauri. Pe 27 septembrie, Marte va intra în casa a XII-a și va favoriza reapariția unor suferințe fizice, considerate, până mai ieri, vindecate sau ameliorate, legate de sistemul osos, piele, regimul mineralelor în organism, boli transmise pe cale genetică sau boli karmice.


6 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook