Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28–06 Martie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 28–06 Martie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28–06 Martie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 28–06 Martie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28–06 Martie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Varsator pentru 28–06 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Varsator - saptamina 28–06 Martie 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Cred că, în ceea ce îi privește pe Vărsători, e vremea oratorilor. Acești nativi vor vorbi în perioada imediat următoare, chiar dacă sunt niște debutanți într-un domeniu, ca niște mari autorități. Au elocință, argumente, putere de convingere, autoritate.Tot ce fac e exemplar și admirabil. Este și unul dintre motivele pentru care se vor bucura de încredere. Vor stârni imediat valuri. Vor face impresie și vor atrage de partea lor simpatizanți, adepți, fani.

Unii poate că se vor limita, în această perioadă, să facă drumuri și călătorii. Alții vor avea foarte multe întâlniri mai ales din cele cu scop precis, care urmăresc să se realizeze ceva (o colaborare, un schimb util de informații, o influențare, captarea atenției etc.). Unii Vărsători pot da lovitura dacă este vorba de un examen.

Se vor mira și ei nu atât de norocul pe care îl vor avea ( acesta nu este exclus, dar nu el dă nota felului în care se desfășoară o examinare) cât mai ales curajul și intuiția de care vor da dovadă. Nu doar că „fac față” cu bine unei examinări ci mai ales impresia pe care o vor face și succesul de care se vor bucura sunt cele care au relevanță acum. Firește, dacă s-au și pregătit. Noi nu vorbim aici de „norocul prostului”.

Mercur în chiar semnul lor natal este, la rândul lor, responsabil și de alte forme de manifestare a personalității lor cum ar fi inteligența, imaginația, spontaneitatea, originalitatea, forța novatoare. Luna Plină din 5 martie privește chestiunile bănești. Unele se pot încurca în preajma acestei zile, altele pot pune în perspectivă, nevoia unei regândiri a priorităților. Oricum, subiectul îi va amărî.
2 comentarii:

Trimiteţi un comentariu