Horoscop Urania, Pasul Fortunei 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 25 Aprilie–1 Mai 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 25 Aprilie–1 Mai 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 25 Aprilie–1 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 25 Aprilie–1 Mai 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 25 Aprilie–1 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Varsator pentru 25 Aprilie–1 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Varsator - saptamina 25 Aprilie–1 Mai 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Accentele grave, dramatice uneori, pentru o serie de nativi din zodia Vărsătorului, rămân active și în perioada 25 aprilie - 1 mai a.c. Rămâne activ și puternic determinant careul în T conturat cu câteva săptămâni în urmă. Un careu schimbător prin formă și conținut în funcție de planetele care au tranzitat semnul Taurului, aruncând cuadraturi la semnul Vărsătorului. Aceste modificări de statut și vibrație se mențin valabile și săptămâna viitoare când, iată, un exemplu, Mercur va păsări semnul Taurului. Asta nu înseamnă că această casă a IV-a va deveni un loc ușor și simplu de rezolvat pentru nativii noștri.

Dimpotrivă, acolo se află, încă în tranzit Soarele, cel mai puternic factor astral, și Marte care lucrează împreună pe sectorul familie, rădăcini ale ființei, dar și casă, pământ ori relații trainice de familie. Dacă aceste planete au apucat să creeze discordie în ultimele luni și săptămâni, atunci aceste discrepanțe vor continua să se manifeste. În zodia Leu se află Jupiter care, pe 26 și 27 aprilie, va fi întărit în lucrarea lui astrală de Lună care va da profunzime și temei afectiv tuturor ecourilor acestei dispoziții astrale.

Perioada nu e bună prin conflictul intens pe care îl generează, pentru nimeni, în condițiile unui proces, a unui conflict sau a unei divergențe, mai ales dacă ea este bazată pe chestiuni de legalitate, moralitate. Între 28 și 30 aprilie se pot instala o serie de tracasări și îngrijorări cu privire la bani, bunuri, administrarea lor. Mai senine și implicit mai profitabile par a fi zilele de 30 aprilie, 1 și 2 mai când nativii pot fi în mare formă mentală, intelectul lor funcționând la maximum, făcând o figură frumoasă oriunde se vor afirma.5 comentarii:

Trimiteţi un comentariu