Horoscop Urania, Pasul Fortunei 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 30 Aprilie–6 Mai 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 30 Aprilie–6 Mai 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 30 Aprilie–6 Mai 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 30 Aprilie–6 Mai 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 30 Aprilie–6 Mai 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, nativii vor fi în excelentă formă mentală, intelectuală și psihică. Vor avea vigoare și capacitate să se exprime personal, original și convingător. Vor atrage, prin vioiciunea spiritului și felul nonșalant, lipsit de prejudecăți de a se purta, de a gândi, de a vorbi. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, se vor reedita fazele prin care au mai trecut, când au fost obligați de împrejurări să facă „piruete financiare” și să găsească soluții bănești. Perioadă dificilă, riscantă în ce privește relația cu banii (plățile, cheltuieli, încasări). Riscul poate veni și de la prieteni. Întreaga săptămână, ca de altfel, o lungă perioadă de timp de acum în acolo, până la vară, nu sunt indicate asocierile cu prietenii sau implicarea nativilor în demersurile acelora, dacă ele pleacă de la o miză imorală, ilegală sau abuzivă, pentru că nu se știe când și cum vor plăti aceia, dar Săgetătorii sigur vor da socoteală, imediat, după 1 august 2016.

Între seara zilei de 3 mai și 5 mai, până la ora 19, perioadă de curaj, de asumare a unor declarații sau posturi publice. Începând cu seara zilei de 5 mai și până la sfârșitul zilei de 6 mai, Luna Nouă va lucra asupra casei a IV-a: va sprijini relațiile noi, bazate pe interesul material pur, nedisimulat, va alunga reticențele cu privire la un fel anume de a aborda o problemă de familie, cu sau fără beneficii patrimoniale scontate și va genera un nou ciclu de relații în legătură cu un teren, o instalație de producție, o casă ce pot fi valorificate prin închiriere sau uzufruct.

Multe dintre inițiativele și deciziile puse în aplicare, în acest răstimp, se vor putea renegocia sau definitiva după 21 mai a.c., într-un chip profitabil pentru nativii din Vărsător și ele vor dura, în acel cadru, un an, când, vor surveni modificările impuse de situația acelei etape. Momentul astral nu patronează înstrăinările definitive (vânzările, testamentele, donațiile) și nici intrarea în posesia unor bani, bunuri sau avantaje care nu li se cuvin de drept.

5 comentarii:

Trimiteți un comentariu