Horoscop Urania, Pasul Fortunei 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 23–29 Mai 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 23–29 Mai 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 23–29 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 23–29 Mai 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 23–29 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Varsator pentru 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Varsator - saptamina 23–29 Mai 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Ar face orice să se plimbe, să vorbească, să călătorească, să facă fotografii sau filmulețe cu al căror meșteșug să se laude apoi. Vor să se ducă la spectacole, să se joace în parc, să facă sport, să se țină de glume. Nici să învețe nu prea le arde celor tineri care au impresia că sunt pedepsiți să stea în casă și să citească, drept care se enervează din orice și caută, la tot pasul, o soluție „inteligentă” să evadeze.

Dacă cei tineri vor avea în curând un examen este indicat ca părinții să-i susțină discret, să-i ajute dar să nu-i pedepsească pentru că vor obține contrariul, copiii lor vor intra, în semn de protest, în „grevă”. Adulții pot avea o victorie într-o chestiune ce ține de negociere ca efect al unei atitudini radicale, aceea de a pune piciorul în prag atunci când e vorba de afaceri și colaborări ori clauze ale unui contract.

Neindicată este însă aceiași tactică în relațiile conjugale unde ei nu vor putea arăta „cine e șeful în casă”, atitudinea lor fiind tratată ca o excentrică formă de manifestare a personalității, ca o toană etc.-între 23 și 25 mai dimineața. 26 și 27 mai sunt zile în care spiritul practic sau interesul material le va acapara gândurile, mobilizându-le toate resursele mentale pentru a descurca o chestiune bănească. Între 28 și 29 mai au mai multă inspirație decât în perioada anterioară, când ideile lor bune sau ciocnit de indiferența unora și altora. Doar că, acum, inspirația privește o activitate intelectuală și, implicit, o soluție, tot de moment.5 comentarii:

Trimiteţi un comentariu