Horoscop Urania, Pasul Fortunei 27 August–2 Septembrie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 27 August–2 Septembrie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 27 August–2 Septembrie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 27 August–2 Septembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 27 August–2 Septembrie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 27 August–2 Septembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 27 August–2 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 27 August–2 Septembrie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În prima parte a zilei de 27 august, cea care corespunde nopții și primei părți a dimineții, persoanele care trăiesc aventuros pot pierde niște bani din dorința de a-și satisface o plăcere extravagantă. Starea de spirit va fi una haotică, oglindind, și oboseala trupească sau sufletească. Între 27 august, după ora 07:06', și dimineața zilei de 29 august, până la ora 11:12'), Vărsătorii vor fi, cu sau fără vreun motiv anume, morocănoși, arțăgoși, fără chef de muncă, fără poftă de mâncare.

Cei în vârstă se pot confrunta cu dureri osoase sau articulare. Din a doua parte a zilei de 29 august până pe 31 august după-amiaza la ora 18:22'), relațiile cu uni parteneri devin „fierbinți” dar asta nu înseamnă că se vor iubi mai mult ci că se vor certa mai tare. Conflictele vor fi mai zgomotoase, atitudinea lor și mai intransigentă, dorința de a-și impune punctul de vedere și mai deranjantă pe cei din preajmă, inclusiv soț/soție. Partenerii de afaceri vor dezvolta strategii diferite de abordare a unui subiect comun dar fără șanse de a ajunge la un acord. Perioadă radicală pentru cei care sunt implicați în procese.

Nu este momentul potrivit pentru nici un fel de despărțire, demisie, separare de un colectiv, etc. Din 30 august, vor avea planeta Venus în tranzit prin casa ideilor superioare ceea ce va avea darul să-i mai tempereze, să le dea idei bune, să-i facă mai raționali și mai inspirați ori mai subtili, calități cu care se vor descurca mai bine acasă și în lume. Din seara zilei de 31 august până la sfârșitul zilei de 2 septembrie, pentru unele persoane, se va contura o perioadă intensă care va fi declanșată de faza Lunii Noi și a Eclipsei, care se vor produce în casa a VIII-a a beneficiilor materiale de pe urma relației cu alte persoane sau instituții, și care vor continua, cu intensități diferite, încă două-trei luni. Șansă la moșteniri, donații, transferuri de bunuri.


6 comentarii:

Trimiteți un comentariu