Horoscop Urania, Pasul Fortunei 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 27 Iunie–3 Iulie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 27 Iunie–3 Iulie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 27 Iunie–3 Iulie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 27 Iunie–3 Iulie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 27 Iunie–3 Iulie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Varsator pentru 27 Iunie–3 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Varsator - saptamina 27 Iunie–3 Iulie 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Săptămâna viitoare este destul de amestecată pentru acești nativ. În funcție de vârstă, de structura hărții cerului de naștere al fiecăruia, de logica plasamentului social sau profesional unii se pot lăsa cuprinși de freamătul acestor zile, de latura difuză și variată a acestor tranzite, alții însă se pot concentra pe unul dintre aspectele intense ale momentului, respectiv pe conjuncția Jupiter/Venus, în Leu, activă pe casa lor a VII-a, ceea ce le-ar aduce, printr-o inteligentă înțelegere a ei, stabilirea unor colaborări sau parteneriale profitabile (după caz, senzaționale) de a semna contracte avantajoase cu oameni, firme sau instituții de înaltă ținută profesională sau de stabilitate financiar.

În sfârșit, unii Lei se pot căsători sau pot ajunge în acel punct cheie când să fie hotărâți să accepte atât persoana cât și ideea înseși de căsătorie. Alții pot câștiga un proces dificil în mod spectaculos. Această vibrație benefică se va revărsa asupra lor întreaga săptămână pe care o analizăm acum cât și în zilele ce-i vor urma. Între 27 și 29 iunie unii Lei se pot confrunta cu reacții răutăcioase, motivate de invidie, gelozie ale unor persoane din anturajul lor sau chiar din afara cercului de cunoscuți (concurența).

Între 29 și 1 iulie nu este exclus ca ei să se dedice relațiilor sociale, întâlnirilor, petrecerilor, conversațiilor și relațiilor utile cu oameni de care se simte legat prin afinități și gusturi sau interese comune. Între 1 și 3 iulie, nu se întristează ei prea ușor, dar pot deveni mai nervoși, mai nerăbdători, mai ușor de enervat, mai plictisiți de unele responsabilități. Luna Plină din 2 iulie nu le face necazuri, ci doar îi „tulbură” un pic, în forul interior.
5 comentarii:

Trimiteţi un comentariu