Horoscop Urania, Pasul Fortunei 24-30 Noiembrie 2014

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 24-30 Noiembrie 2014 , Pasul Fortunei 2013, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2013, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate Roviniete.ro

Horoscopul saptamanii 24-30 Noiembrie 2014

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 24-30 Noiembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Urania Varsator saptamina 24-30 Noiembrie 2014


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 24-30 Noiembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Varsator pentru 24-30 Noiembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Varsator - saptamina 24-30 Noiembrie 2014

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Este drept că, încă o lună de acum încolo, acolo se va mai afla Saturn, în Scorpion, dar deja vorbim despre zorii unei alte perioade din perspectiva carierei sau împlinii profesionale, despre drum în viaţă şi succes. Greul a trecut.

Casa prietenilor sau partenerilor de drum - într-o ipostază mai mult sau mai puţin oficială - începe să fie frumos susţinută de mai multe posturi astrale care, dimpreună cu faza de Lună Nouă, vorbesc despre relaţii noi, de persoane importante, bune la suflet, corecte sau puternice din punct de vedere socio-profesional care pot interveni în mod salutar în viaţa şi activitatea acestor nativi.

Dacă până la urmă, deşi nu în toate cazurile, se pune problema unor relaţii de excepţie, cel puţin latura pozitivă, agreabilă sau utilă tot poate funcţiona prin ceea ce se cheamă micile gesturi de ajutor la nevoie.

Luna Neagră va părăsi, la rândul ei, casa a VII-a, a relaţiilor duşmanilor sau a proceselor şi lasă drum liber altor tipuri de evenimente pe care le va patrona până la vară, în 2015, Jupiter. Luna Neagră va intra în casa a VIII-a. De aici trebuie să desprindem un avertisment astral care îndeamnă spre mare, mare cumpărare financiară, dar şi la veghe asupra unor riscuri ce pot atinge la un moment dat corpul fizic.

1 comentarii:

Anonim spunea...

interesant

Trimiteţi un comentariu

Catalog-Ladys-noiembrie-2014.

toateBlogurile.ro TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Stirile online ro