Horoscop Urania, Pasul Fortunei 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 24–30 ianuarie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 24–30 ianuarie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 24–30 ianuarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 24–30 ianuarie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 24–30 ianuarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Varsator pentru 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Varsator - saptamina 24–30 ianuarie 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ În general, dar și în particular, săptămâna viitoare se anunță antipatică pentru nativii din Vărsător. Au parte de enervări și provocări la tot pasul, din cele mai diverse sectoare ale existenței lor. Firește, nu toate se vor manifesta. În funcție de vârstă, poziție socială, meserie, logică a lucrurilor, unora li se pot activa unele aspecte astrale mai puternic decât în cazul altora. Totuși, ziua de 30 ianuarie rămâne un domeniu al surprizelor, al blocajului în fața unor informații care îi privesc direct pe ei sau pe cei apropiați.

Unele evenimente personale se vor reflecta și în viața de cuplu, unde furtunile, chiar dacă scurte, nu sunt deloc simplu de gestionat. În cazul Vărsătorilor care au un Ascendent în Leu situația devine de-a dreptul dramatică. Nici nu mai știi ce este mai puternic în acele izbucniri: marcajul de Vărsător sau cel de Leu, cert este spectacolul. Pe 27 și 28 ianuarie pot intra în joc alte relații de familie. Zilele de 29 și 30 ianuarie, când Luna tranzitează casa a V-a, nu par a fi speciale prin satisfacții sau realizări.

Cred că forma cea mai simplă și mai directă de consumare a acestor vibrații este discuția, cuvântul, schimbul de impresii, întâlnirile fugare. E de subliniat că în aceste zile sentimentele, impresiile și senzațiile personale se caracterizează prin superficialitate, inconsecvență sau lipsă de substanță și motivație reală. Cei tineri și unele femei pot fi afectate de acest tranzit care îi transformă în niște ființe instabile, aparent neserioase, capricioase, răsfățate, dificile. Pe 29 ianuarie, unii pot fi puși la punct de persoane mai în vârstă sau cu legitimitate (părinți, profesori, șefi), pot fi avertizați în dorința acelora de a-i aduce pe drumul cel bun.1 comentarii:

Anonim spunea...

interesant

Trimiteţi un comentariu