Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 martie – 3 aprilie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 28 martie – 3 aprilie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28 martie – 3 aprilie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 28 martie – 3 aprilie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28 martie – 3 aprilie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Varsator pentru 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Varsator - saptamina 28 martie – 3 aprilie 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ În general, cei născuţi în Vărsător, au succes atunci când vorbesc, când se exprimă în public sau în faţa unui auditoriu când au planete pe semnul lor zodiacal. Iată însă că tranzitele săptămânii viitoare îi pun în situaţia de a fi performanţi şi când au planete în tranzit pe semnul Berbecului, care patronează casa a III-a, a dialogului şi a schimbului e informaţii.Acum însă, departe de a fi doar un impuls, este o avalanşă de aspecte care suprasolicită această casă a comunicării.

Nu este o noutate: contextul este activ de mai multe săptămâni cu intensităţi variabile. Din 31 martie însă casa a III-a va beneficia de influxurile planetei Mercur, cea responsabilă cu ideile, fraze, cuvintele, exprimarea verbală sau conţinutul unor informaţii vehiculate. Alături de restul planetelor ce tranzitează în prezent Berbecul, el va modela în chip exemplar acest sector de viaţă şi activitate.Latura umbrită a acestei faze provine la exces, de la exagerare, de la exacerbarea unei atitudini sau a unei mize. De aceea, unii Vărsători pot deveni combativi, obositori, insistenţi sau subiectivi.

Totuşi, cu toate riscurile, perioada de după 31 martie începe să devină bună pentru examene. Tranzitul planetei Marte prin casa a IV-a nu e confortabilă pentru ei. Vărsătorii pot fi deranjaţi de multe detalii din viaţa lor de familie sau pot trece prin mici accidente ori incidente domestice care îi vor obliga să treacă la treburi practice. Ziua de 3 aprilie sau, cu o marjă de toleranţă, perioada cuprinsă cu o zi înainte de acest reper şi cu o zi după, le poate aduce oportunitatea de a discuta sau semna un contract în avantajul lor.5 comentarii:

Trimiteţi un comentariu