Horoscop Urania, Pasul Fortunei 10–16 Decembrie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 10–16 Decembrie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania , Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscop Urania Varsator saptamina 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, perioadă marcată de o reală și intensă efervescență a ideilor. Imaginație productivă. Stare care se va perpetua întreaga săptămână cu momente de relaxare sau de intensificare care vor cunoaște apogeul după 2 decembrie. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, nativii, mai ales cei care au funcții, ranguri, demnități, autoritate și responsabilitate mare, se vor confrunta cu tot felul de ipostaze care le vor pune răbdarea la încercare dar care, le vor mobiliza și resursele personale. Cei maturi, cu experiență vor gestiona mai ușor această etapă.

Cei tineri, mai vulnerabili, pot înregistra eșecuri. Între 29 și 30 noiembrie și prima parte a zilei de 1 decembrie, relațiile cu anturajul vor fi intense. Fie ei înșiși vor avea nevoie să comunice și să interacționeze cu o serie de cunoștințe în virtutea unor activități comune, fie vor dori să se sfătuiască. Alteori, ei vor dori să cunoască persoane cu care să ducă la bun sfârșit un proiect ori cărora să li se adreseze cu scopul de a prezenta o situație în adevărata ei lumină.

Luna Nouă din 29 noiembrie le poate deschide drum spre o serie de contacte umane necesare utile sau salutare. Teoretic, aspectul este favorabil și el le va permite soluțiile corecte. Între 1 decembrie (după ora 4 dimineața) și 2 decembrie, perioadă mai restrânsă la capitolul comunicare prezență a nativilor în societate. Tendința generală a Vărsătorilor va fi aceea de a medita pe marginea evenimentelor de dată recentă și de a evalua, cu grijă situația, de a cântări variantele, de a finisa planurile de acțiune ori de a tria persoanele din preajma lor. Și asta pe fondul unor oportunității pe care nu le intuiesc la începutul săptămânii care le pot înlesni planurile de dezvoltare personală sau proiectele ingenioase.


6 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook