Horoscop Urania, Pasul Fortunei 20-26 Decembrie 2014

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 20-26 Decembrie 2014 , Pasul Fortunei 2013, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2013, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate http://lucreazaonline.ro/

Horoscopul saptamanii 20-26 Decembrie 2014

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 20-26 Decembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Urania Varsator saptamina 20-26 Decembrie 2014


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 20-26 Decembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Varsator pentru 20-26 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Varsator - saptamina 20-26 Decembrie 2014

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Zilele de 24/25 decembrie se asociază cu surprize de toate felurile. În principal este vorba de o stare exuberantă, de surprize, de situații neprevăzute care îi obligă să ia decizii stranii, care vor fi puse în practică, după sărbători. Șocul și acțiunile imprevizibile privesc nu doar persoana lor, ci și a partenerului de care se pot despărți, așa, fără nici un motiv real, dintr-un capriciu, alteori se pot atașa fulgerător de cineva care le ia ochii și le fură inima instant. În nici una dintre ipostaze decizia (sau relația) nu durează mult: cât ține orice aventură – o zi, o săptămână, maximum două.

Planetele care dau specificul săptămânii viitoare se află în casa a XII-a, de aceea ele funcționează mocnit, lăsând la suprafață mici bufnituri ale sorții. Uneori, ele nu sunt nici înțelese, nici îndelung analizate. Sunt „trecute cu vederea”. Dar acolo există, totuși, un greu existențial care se perpelește și care, la un moment dat, se va revela.

Acest context astral este mai vizibil în planul sănătății, unde o serie de afecțiuni enervează, pentru că vindecarea merge greu, nu se înregistrează progrese într-o stare de convalescență, pentru că organismul este refractar la tratament și respinge terapiile. Saturn va intra în casa prietenilor liberi aleși. Va aduce semnul major al unor relații importante. Unii își vor putea întâlni în următorii ani profesorul potrivit, mentorul indicat sau modelul de viață exemplar.1 comentarii:

Anonim spunea...

interesant

Trimiteţi un comentariu