Horoscop Urania, Pasul Fortunei 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 6–12 Februarie 2016 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 6–12 Februarie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 6–12 Februarie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 6–12 Februarie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 6–12 Februarie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 6–12 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 6–12 Februarie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Pe 6 februarie, Vărsătorii le vor părea celor apropiați, mai interiorizați, mai îngândurați, cu mai puțin chef de vorbă, mai predispuși să se izoleze, să citească, să mediteze. Alții s-ar putea confrunta cu dureri osoase, cu probleme reumatismale care le iau cheful de a râde sau de a vorbi, în stilul lor extrovertit.Între 7 și 9 februarie (până la ora 11), acești nativi trăiesc un moment important pentru existența lor: faza de Lună Nouă în Vărsător, este un eveniment care are loc o dată pe an și-i transformă, atunci, în niște „eroi și soldați” ai zodiacului.

În aceste zile ei pot să trăiască intens o serie de evenimente care au un aer inedit, alteori ei pot fi în formă, veseli, optimiști, încrezători, dedicați vieții publice, dornici să se afirme, să se exprime, să-și facă noi cunoștințe, să o ia de la capăt, neobosiți, neinhibați. Este adevărat că, din spațiul tranzitului lui actual, Marte, poziționat în casa a X-a a cerului de naștere al Vărsătorilor, nu le oferă nici un sprijin, ci dimpotrivă, piedici și încercări. Ba, mai mult, chiar în ziua de 8 februarie, Luna Plină va face o dublă cuadratură cu acest malefic, trăgând cortina și dezvăluind, unora, în funcție de vârsta și locul pe care îl au în societate sau de problemele cu care se confruntă în carieră, ceea ce e șubred în existența lor.

Așa încât, pentru o altă categorie de nativi, se poate construi spectacolul unei dezvăluiri existențiale ce indică atât prezentul cât și viitorul și de care, dacă percep mesajul, este bine să țină cont. Între 9 și 11 februarie (până la ora12), Vărsătorii își fac speranțe legate de bani. Dacă, în acest mecanism, prietenii sunt o condiție de realizare a unui venit, atunci au de-a face doar cu o iluzie. Între 11 și 12 februarie, nativii se vor manifesta extrem de personal, de insistent, încercând să-și impună punctul de vedere oriunde se vor exprima.

5 comentarii:

Trimiteți un comentariu