Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 Mai–3 Iunie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 28 Mai–3 Iunie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28 Mai–3 Iunie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 28 Mai–3 Iunie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 Mai–3 Iunie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.



Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În ziua de 28 mai, continuă starea de bine și de detașare de contingent a acestor nativi. Unii se simt inspirații, alții sunt doar veseli și, în general, cu toții sunt dornici să ducă o viață activă, să se întâlnească cu prietenii, să vorbească, să se afirme. Între 29 și 30 mai, cei care au mai avut probleme cu plățile, cu încasările, cu veniturile din varii surse, o iau de la capăt sau chiar problemele lor ating o culme a încurcăturilor. Alteori, chiar dacă au resursele financiare necesare, cheltuielile pe care trebuie să le facă sunt substanțiale dacă este vorba de creștere a copiilor; dacă este vorba de prieteni, atunci, intervin alte criterii – obligații morale, solidaritate, conduită corect, onestă sau generoasă.

Unii bărbați, ca să impresioneze sau să cucerească o nimfă blondă, pot face, în beneficiul aceleia, cheltuieli exorbitante. Între 31 mai și 1 iunie, perioadă caracterizată prin provocări, prin „situații” care impun reacții, replici, implicare. Nu sunt excluse deplasările neprevăzute și/sau incidente la un drum. Între 2 și 3 iunie se radicalizează o serie de chestiuni de familie a căror rezolvare a fost amânată. Un eveniment care se precipită acum îi poate forța pe Vărsători să renunțe la indiferență sau la atitudinea rezervată și să decidă într-un anume fel. Uneori, în jurul lor se pot strânge, ca un cerc de foc, o serie de presiuni exterioare de origini diferite: fie dinspre statutul social, fie dinspre imaginea și autoritatea publică, fie dinspre funcție, care să acționeze concertat pe direcții diferite dar, toate, în nota urgenței.

Nu prea este momentul analizelor prelungite: e nevoie de mobilizare, de decizie rapidă, de acțiune promptă, asta și pe fondul revenirii planetei Marte în casa a X-a, a ridicării în rang, care lansează amenințări în domeniul personal, public și profesional. Perechea Marte/Luna Neagră, ambele de curând intrate în Scorpion, pe această casă a X-a va genera în perioada următoare numeroase situații care, chiar dacă nu au un temei adevărat și sunt numai bârfe, cancanuri sau înscenări, pot afecta pe orice Vărsător, indiferent de vârstă și loc în societate.

6 comentarii:

Trimiteți un comentariu