Horoscop Urania, Pasul Fortunei 25 Iunie–1 Iulie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 25 Iunie–1 Iulie Iunie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 25 Iunie–1 Iulie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 25 Iunie–1 Iulie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 25 Iunie–1 Iulie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 25 Iunie–1 Iulie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 25 Iunie–1 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 25 Iunie–1 Iulie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 25 și 27 iunie (până la ora 11), cuvântul de ordine vor fi banii. Uneori, în dorința de a găsi cât mai repede o soluție, nativii vor fi tentați să facă tot felul de manevre fără a fi însă foarte bine documentați cu privire la mecanismul pe care încearcă să-l pună în aplicare și la consecințele lui. Calea dreaptă ar foi mai bună. Alteori, peste Vărsători dă cumsecădenia și, făcându-li-se lehamite de tevatura din jurul unei sume, vor face pe generoșii și vor renunța la banii ce li se cuvin. Au tranșat ei, cumva, situația, dar aceea nu va fi o rezolvare. Între 27 iunie după-amiaza și 29 iunie (până la ora 13), atmosfera în care trăiesc Vărsătorii este încinsă de schimburile de cuvinte dure, de certuri, de iritabilitate, de ieșirile șocante ale unor preopinenți cărora Vărsătorii, iuți și ei din fire, le vor da replici pe măsură. Acest context astral devine însă unul asociat cu riscurile de tot felul în cazul oricăror deplasări.

Atenție mărită și prudență maximă la volan. Verificați starea mașinii cu care circulați, nu neglijați reparațiile care trebuiau deja făcute, nu plecați la drum cu mașini sau șoferi necunoscuți, nu vă „grozăviți” pe șosea. Aspectul astral este conflictual în cazul examenelor unde situația se poate da peste cap, în defavoarea candidatului, de la o clipă la alta. Risc de a pierde un examen în împrejurării neobișnuite. Între 29 iunie după-amiaza și 1 iulie (până la ora 15), tendința firească a nativilor este să-și regăsească calmul.

Această temperanța poate funcționa doar în registrul relațiilor de familie. Pe 30 iunie, Mercur va intra în casa relațiilor de muncă unde, timp de două-trei săptămâni, va răscoli o problemă bănească (salarizarea, plățile, restanțele, negocierile) unde va funcționa o eroare de judecată sau de evaluare ori punerea eronată în aplicare a unei dispoziții legale. Verificați, nu acceptați situația cu resemnare! Probleme de sănătate legate de digestie, metabolism, alimentație, regim, dietă, medicație pe fondul unui exces. Din după-amiaza zilei de 1 iulie, asupra Vărsătorilor se va abate cheful de relaxare și de distracție.


6 comentarii:

Trimiteți un comentariu