Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Varsator saptamina 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 21–27 Noiembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Vărsător pentru 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Horoscop Urania saptamanal Varsator Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.Horoscop Urania Vărsător - săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 28 și 29 noiembrie se pun discrete probleme de sănătate legate de stomac, digestie, asimilare. Nota generală nu este de boală ci de o sensibilitate crescută la unele alimente sau medicamente. n plan psihic, Vărsătorii vor da dovadă în acest răstimp de o fire capricioasă, refractară la sfaturi sau soluții, făcând, adesea, figură de antipatici cu care nu se poate discuta. Între 30 noiembrie și 2 decembrie, până la prânz, Soarele în tranzit prin Leu, în opoziție cu Soarele lor natal, are darul de a spori o serie de trăsături esențiale ale nativilor: orgoliul, vanitatea, dorința de a impresiona, de a se impune cu orice preț, de a stârni discuții în jurul său ca despre o vedetă.

Interesant este că, de multe ori, în discuțiile și inițiativele luate de Vărsători, în acest răstimp, nativii vor reuși, grație acestui impact: vor fi „solari”. Totuși, nu treceți la intimidarea adversarului sau la minimalizarea interlocutorului: om e și acela și nu va uita. Între 2 decembrie după-amiaza și 4 decembrie, unii poate că nu vor avea de ce să se agite: nu-i așteaptă nici o moștenire, nu au de primit nimic de la nimeni.

Dar sunt și nativi care de mult fac tot felul de diligențe pentru a intra în posesia unor bunuri prin partaj, testament, donații, beneficii care se tranzacționează pe cale juridică sau notarială, deci cu și prin intermediul unor acte oficiale. Există niște zile care trebuie evitate pentru încheierea unor tranzacții sau pentru discuțiile preliminare unei înțelegeri. Este vorba de de 30 noiembrie, de 3 și 4 decembrie când, atenție, din nimic, dintr-un fleac, se poate bloca totul. Evitați ajutorul - fie el și bine intenționat – al prietenilor în astfel de chestiuni. O întorsătură neplăcută a lucrurilor poate veni chiar de la intervenția lor neinspirată, neprofesionistă sau răutăcioasă.


5 comentarii:

Trimiteți un comentariu