Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Sagetator 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:27




Horoscop Cariera Sagetator 2013


E destul de liniste la serviciu pe parcursul anului, dar peste calmul aparent vor plana de câteva ori si momente tensionate, de care probabil e nevoie din când în când pentru a nu lăsa rutina să te coplesească. Tu urăsti rutina, ca atare micile furtuni anuntate la orizont vor fi de fapt o provocare bine venită pentru un Săgetător dornic de miscare. Finalul lunii aprilie poate fi cel mai dificil moment la serviciu, deoarece poti descoperi efectele unor jocuri urâte de culise care te-au avut pe tine în prim plan: zvonuri negative, răzbunări, răutăti, invidii prostesti din partea unor colegi care te-au denigrat, te-au bârfit din umbră, sau poate chiar au comis diverse gesturi incorecte fată de tine si din care ai de suferit. Încearcă să-ti păstrezi cumpătul si să nu le dai satisfactie, răspunzându-le cu aceeasi monedă. Poate, pe undeva, criticile lor sunt justificate, dar e mult mai probabil o actiune răutăcioasă ce are în vizor reusitele tale profesionale.



Horoscop Financiar Sagetator 2013


În casa banilor, stă de ceva vreme Pluto, care e un avertisment astral să nu sari calul! Esti si asa supus exceselor cu Jupiter din zodia opusă, dar Pluto te va trage de mânecă de multe ori să nu te întinzi mai mult decât ti-e plapuma. Pluto e un simbol al crizei, deci Săgetătorii sunt primii vizati de criza financiară mondială, deci nu te juca deloc cu acest aspect, că altfel tot Pluto te va sanctiona drastic.

Venus trece prin zona banilor pe harta ta de două ori, în ianuarie si mai apoi, un timp ceva mai îndelungat, între 5 noiembrie 2013 - 5 martie 2014, cu o perioadă de retrogradare la trecerea dintre ani. Pentru că Venus te cam îmbie la cheltuieli, trebuie să îti drămuiesti cu prudentă bugetul, ca nu cumva să depăsesti limitele disponibile. Da, totul se petrece în Capricorn, o zodie econoamă si moderată prin definitie, ca atare cumpărăturile acestei perioade vor fi puternic marcate de limitări, dacă nu din proprie vointă, atunci dictate de diverse alte conditii restrictive. Venus se va apropia de Pluto de două ori în acest an, odată la mijlocul lunii ianuarie, si încă o dată în noiembrie, momente în care trebuie să te limitezi la salariul tău de zi cu zi si să calculezi fiecare leut pe ce se duce.


Horoscop Sanatate Sagetator 2013

Fii atent la regimul de viată pe care îl adopti anul acesta! Fugi, pe cât posibil, de o alimentatie greoaie, de dulciuri, de sedentarism, de răsfături alimentare, pentru că de aici se pot ivi cele mai mari probleme. Esti predispus spre o alimentatie care nu face bine organismului, spre surplus de greutate, si anul acesta e posibil să ajungi la concluzia că e vremea unor măsuri ceva mai radicale, încât nu e deloc exclus să începi o dietă foarte severă, cu scopul de a mai scăpa de câteva kilograme. Poti reusi în aprilie-mai! Ti se cere un efort de vointă mai mare ca de obicei, dar Saturn din Scorpion te ajută să duci acest plan la îndeplinire, ca atare propune-ti un astfel de regim ce implică un mai mare efort de vointă, indiferent ce ti se cere: să te lasi de dulciuri, să te reapuci de sport, să nu mai mănânci seara s.a.m.d. Dacă nu iei unele măsuri - la care poate deja te gândesti de ceva vreme, dar tot amânai momentul din comoditate - nu este imposibil să scapi un pic de sub control alimentatia si să descoperi că ai sărit si aici calul, pentru că, nu uita, esti una din zodiile cele mai predispuse la excese anul acesta. Deci de ce nu si alimentare?


Horoscop Sentimental Sagetator 2013


Din 2011 de când Uranus a început să-ti activeze simturile, viata sentimentală a căpătat o lumină nouă. Totul se miscă altfel decât în alti ani, într-un ritm mai alert, si te vei bucura de prezenta lui Uranus aici încă multi ani, deci profită din plin de ofertele sale! Dacă visezi la o nouă poveste de dragoste, dacă vrei să aduci un suflu nou în relatia deja închegată, foloseste-te de calitătile acestui tranzit pentru a face din viata ta sentimentală punctul central de concentrare al energiilor tale. Dorinta de nou va plana peste inima ta, dar e nevoie de un dram de tupeu, de egoism chiar, iubindu-te mai mult pe tine însuti, pentru că doar dorintele tale contează acum. Chiar dacă nu sună tocmai bine să te asezi doar pe tine în prim plan, după ce atâta vreme te-ai dedicat altora, probabil a venit si vremea să te răsfeti mai mult, să pretinzi mai mult si să astepti din partea celuilalt să te aseze pe tine în centrul universului său.

Inima ta bate mai tare în martie-aprilie, când Venus si Marte trec prin Berbec, alăturându-i-se lui Uranus, deci sanse sentimentale pot apărea si anul acesta. Dacă-ti convin, foloseste-le si dă startul unei noi iubiri. Cel putin undeva la granita dintre martie-aprilie, cele 3 planete în tranzit prin zona iubirii se vor întâlni în acelasi loc, laolaltă cu Soarele - aspect ce se va repeta oarecum si în martie 2015, aspect rar, asadar, ce îti va prii de minune în cazul în care asteptai de undeva scânteia, curajul de a porni din nou la vânătoare. Sansele de a cuceri - sau de a fi cucerit - sunt cele mai mari în acele zile, pentru că te cuprinde o pasiune nouă pe care o poti investi într-o nouă idilă. Începe rapid, ca o surpriză, dar pentru că e totusi vorba de două planete impulsive într-o zodie la fel de impulsivă, există riscul ca totul să rămână un simplu foc de paie, o pasiune nebunească ce riscă se să stingă rapid. Numai de tine depinde cum te folosesti de auspiciile acestei triple conjunctii!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții