Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Rac februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 08:35


Horoscop zodia Rac, luna februarie 2013

Revenirea lui Jupiter la mersul direct la finalul lui ianuarie le va oferi acestora puterea de a crede în ziua de mâine, de a fi siguri pe mesajele pe care până mai ieri nu le înţelegeau. Aceasta componentă aduce în existenţa lor un suflu proaspăt şi, pentru că se simt puternici, doresc să se împace cu cei pe care i-au jignit şi să dezvolte cu aceştia o relaţie ca şi cum nimic nu s-a-ntâmplat.
Nu sunt slabi că fac acest lucru, nici nu consideră acesta un gen de slăbiciune, ci unul de confort.

Liniştea căminului, confortul relaţiilor, îi vor capta în totalitate în februarie. Având un Marte în casa idealurilor superioare, racii vor fi tentaţi în februarie să facă gesturi magnifice, să ierte oameni care i-au umilit, să dovedească faţă de aceştia o nobleţe de care nici chiar ei nu credeau că sunt în stare şi să se bucure de toate acestea ca şi nişte copii.
Apropierea de oameni, dezvoltarea simţului umanitar, cultivarea iertării şi înţelegerii şi probarea acestora în toate mediile, îi vor scoate în evidenţă şi îi vor duce în postura de a-şi face prieteni noi, puternici, cel puţin la fel de puternici ca şi ei.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Rac 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Toată această desfăşurare de forţe, toate aceste direcţii pe care racul doreşte să le atingă, să le desfăşoare şi să el demonstreze cu tot arsenalul din dotare, vor atrage din jur multă invidie şi unii vor trece chiar la fapte. Gesturile imprudente ale acestora, desfăşurate mai curând în secret, au ca ţintă subminarea credibilităţii de care se bucură racii în aceste momente. În realitate, faptul că se
împotrivesc acestora scoate în evidenţă singurul moment de glorie din această conjunctură pentru că prea mult rău nu le pot face sau dacă îl fac, acesta nu poate dura.

Ceea ce va fi neplăcut şi va reprezenta singurul element care va lăsa urme adânci în această lună va veni din îndoială. Racii se vor îndoi că pot să facă faţă valului de solicitanţi, că pot menţine acest dinamism al vieţii lor, că pot întreţine noile componente care îi invadează acum şi îşi vor da singuri în cap. Acesta poate fi şi momentul în care cineva din exterior să intervină şi să exploateze acest moment de slăbiciune, această rătăcire a minţii, această ipostază de îndoială şi să-l lovească pe la spate.
Finalul lunii februarie aduce racilor gesturi imprudente, trădări şi dezamăgiri adânci care îi vor aduce cu picioarele pe pământ.
La propriul, Marte în Peşti înseamnă şi slăbirea picioarelor, vulnerabilizarea acestei zone a corpului prin destabilizarea circulaţiei la nivelul acesta şi prin vătămări, răniri, tăieturi etc.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Rac 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții