Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Berbec februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 09:08


Horoscop zodia Berbec, luna februarie 2013

Pe fondul general a lunii februarie, berbecul va interveni cu o adâncă stare de plictiseală.
Acum ştie, înţelege, deţine, poate, că au fost dovedite toate acestea şi se poate ascunde pe sine de ceea ce vine spre el, nedorind să divulge faptul că se simte obosit, că rezistenţa corpului scade, că simte nevoia să doarmă mai mult, că nu poate face faţă atât de uşor stresului şi că îşi caută tot mai mult un loc liniştit şi cald pentru a hiberna.
În tot acest joc, va fi destul de activ în negaţie şi pasiv în a se ocupa de sine, lăsând ca lucrurile să vină de la sine.

Astfel, pericolul de a accepta orice fel de tratament, de a i se face o intervenţie cu titlul de experiment, de a se oferi pe sine pentru un studiu este foarte mare și, evident, foarte periculos. În toată această perioadă, intrarea lui Saturn în mers retrograd pe casa a VIII-a îi face să piardă din acumulările lunii ianuarie, să se lupte pentru o cauză pierdută, să se risipească în proiecte care nu le mai sunt atât de accesibile şi să-şi dea seama la finalul lunii ca valorile pierdute nu mai pot fi recuperate, nu mai pot fi reeditate, nici măcar dacă obiectele pe care le reprezentau vor fi adjudecate din nou.

Vor înţelege, astfel, că demersul social, cel care va fi atât de important azi, se va dovedi unul riscant şi tăios, încărcat de satisfacţii care nu sunt deloc atât de benefice pe cât au crezut.
Această înţelegere dureroasă va fi susţinută de careul lui marte cu Lilith împlinit pe 25 februarie şi apoi de trigonul lui Marte cu Capul Dragonului.
Deşi lecţiile de viaţa sunt greu acceptate de berbeci, ei preferând să se mândrească mai mult cu experienţa, decât cu învăţătura desprinsă dintr-un episod, vor avea asupra lor un impact pe care nu l-au mai avut până acum, ca şi cum au înţeles şi ei că viaţa este complicată şi că informaţiile, oamenii, valorile nu ne sunt tot timpul la dispoziţie şi că este nevoie de puţină seriozitate în a ne pune în cămară vedetele sezonului pentru a ne folosi de ele şi mai târziu.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Berbec 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții