Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 22-28 August 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 21 august 2015 | 07:51



Horoscop Urania săptămâna 22-28 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 22-28 August 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru săptămâna 22-28 August 2015

Citește horoscopul săptămânii: pe scurt toate zodiile

Perioada cuprinsă între 22 – 28 august aduce câteva schimbări interesante în planul tranzitelor astrale care vor avea darul de a introduce o serie de accente astrale interesante, după cum urmează: •Soarele va intra în zodia Fecioarei în ziua de 23 august h 13:38', semn în care va rămâne până pe 23 septembrie a.c.; •Luna Neagră va intra în zodia Balanței în ziua de 25 august, h 8:02', semn în care va rămâne până pe 21 mai 2016; •Mercur va intra în zodia Balanței în ziua de 27 august, h 18:45', semn în care va rămâne până pe 2 noiembrie a.c. În acest răstimp Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă pe 18 septembrie de la 15°:51' Balanță și va reveni la mișcarea directă pe 10 octombrie a.c., când va relua traseul prin de la 0°:55' Balanță, repetând poziția în care se va fi aflat pe 27/28 august a.c. și readucând în actualitate toate aspectele de viață pe care le-a conturat atunci și pe care le va epuiza, până pe 2 noiembrie.

În ziua de 27 august, Soarele se va afla în conjuncție la grad perfect cu Jupiter (între 26 august h 12 a.m. și 28 august h12 a.m., va funcționa o conjuncție strânsă la doar 1° diferență), aspect relevant, deși de scurtă durată, pentru că va fi singura conjuncție a Soarelui cu Jupiter, în perioada tranzitului acestuia prin Fecioară. În 2016, când Soarele va tranzita Fecioara, Jupiter se va afla deja în zodia Balanței; așadar, următoarea conjuncție de maximă beneficitate Soare/Jupiter se va produce în ziua de 31 august 2027! Nota astrală generală ne indică un avantaj major pentru cei născuți în Fecioară prin: •prezența Soarelui în zodia lor; •tranzitul Jupiterian prin Fecioară; •părăsirea sectorului Fecioară de către Luna Neagră; •conjuncția de excepție Soare/Jupiter care durează 48 de ore;

Un aspect delicat al săptămânii viitoare îl reprezintă conjuncția Mercur/Lună Neagră, produsă între 27 august h 18:45' și 28 august h14:33', de la 0°17' – la 0°21' Balanță. El ar trebui să-i intereseze pe cei născuți în această zodie pentru că, deși este, într-o primă etapă, un aspect de scurtă durată, totuși, prin cele două reeditări (prima pe 3 octombrie, când Mercur va fi retrograd, și ultima pe 17 octombrie, când Mercur se va afla în mers direct), această conjuncție care se va produce, în total, de trei ori, va pune în evidență sau va favoriza dezvoltarea un detaliu neplăcut și/sau periculos în viața lor personală, cu momente de acalmie și de intensificare în preajma datelor indicate.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Prezența Soarelui în casa a VI-a este de natură să-i oblige pe nativi să-și concentreze energia, atenția și preocupările asupra muncii. Începe, din 23 august, o perioadă de efort, de implicare într-un proiect ce presupune numeroase relații cu oficialitățile; sectorul respectiv de activitate necesită realizarea unor documentări și apelul constant la avocați, notari, consilieri juridici, experți.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Pe 23 august, Soarele va intra în casa a V-a a cerului lor astral și acolo, cel puțin în perioada analizată de noi, acum, creează premizele unor situații bune, oneste sau de echilibrare a relațiilor afective. De speculat momentul unic, magic al conjuncției Soare/Jupiter din 26-28 august pe toate direcțiile patronate de casa a V-a (aventuri, sentimente, creativitate, relații cu copii).


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Soarele va patrona, din 23 august, casa, familia, gospodăria și va permite recuplarea la valorile ce țin de trecut și care contează în construcția personală a Gemenilor (tradiție, limbă, religie, cultură, moștenire spirituală etc.).

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Soarele va intra în ziua de 23 august în casa învățăturii și a comunicării și, pentru aproximativ două zile (între 26 și 28 august), va face o conjuncție rară cu Jupiter în Fecioară care își va pune amprenta pe felul în care vor evolua o serie de evenimente ce țin, în funcție de vârstă, de școală, facultate, etape superioare de pregătire sau aprofundare a cunoștințelor; în egală măsură, el va determina un fel mai just, mai ponderat și mai profitabil de a se exprima, de a aborda o serie de idei și principii sau în comportamentul lor de fiecare zi.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Până pe 23 august, la prânz, Leii vor avea de partea lor protecția Soarelui. Apoi, astrul vieții va trece în casa banilor, unde între 26 -28 august va face o conjuncție de scurtă durată care, pentru unii, poate însemna un beneficiu material sau începutul unei perioade mai bune din perspectivă financiară care ar putea opera timp de o lună de zile. Luna Neagră va opera din 25 august pe casa a III-a a drumurilor, relațiilor cu apropiații, a școlarități și comunicării unde va reuși să răvășească multe aspecte de viață. Tot aici va opera, din 27 august, și Mercur care ca da apă la moară, tuturor situațiilor conflictuale care se nasc (aparent) din senin sau dintr-un motiv minor, până în noiembrie a.c.

Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ După intrarea planetei Jupiter, Marele Benefic, în sectorul lor zodiacal, iată că, la scurt timp, se mai produc două evenimente importante din punct de vedere astrologic: intrarea Soarelui în dreptul zodiei lor, pe care o va traversa între 23 august și 23 septembrie și părăsirea Fecioarei de către Luna Neagră ceea ce cred că va smulge un strigăt de bucurie multora. Se termină cu o serie de necazuri în plan personal provocate și patronate de Luna Neagră din 2015. În ziua de 25 august, această poziție astrală va tranzita până în mai 2016 casa banilor: altă problemă, altă provocare.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Intrarea Lunii Negre în zodia Balanței: iată un motiv de îngrijorare pentru nativi din 25 august 2015 până pe 21 mai 2016. Luna Neagră, operând pe casa I, va afecta persoana lor din toate punctele de vedere – fizic, psihic, social, emoțional și în proporții diferite, medical. Nota generală va fi de scădere a rezistenței organismului la efort fizic și la stres, a imunității, a capacității de refacere a organismului. Pe 27 august, în Balanță va intra și Mercur care, până pe 2 noiembrie, va fi favorabil pentru activitatea intelectuală, pentru procesele logice și pentru gândire, temperând excesele și accentuând logica, bunul – simț, măsura și luciditatea.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Pe 23 august Soarele va părăsi casa a X-a a cerului astral al Scorpionilor. Totuși, acolo rămân active Venus și Marte care îl obligă pe orice nativ să fie prezent în viața socială și profesională, într-o ipostază mai mult sau mai puțin publică, dar în chip eficient. Schimbarea provocată de tranzitul Soarelui generează doar o calmare a spiritelor: evenimentele par să nu mai dea în clocot ca în ultima lună. În noua sa poziție, Soarele va patrona relațiile de interes comun, de prietenie sau de colaborare în structuri organizate (fundații, cluburi, grupuri de lucru, „ateliere”, etc.).

Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→ Pe 23 august, Soarele intră în casa a X-a a acestor nativi și le dă forță de acțiune, strălucire în tot ce fac, justețe sau oportunitate în tot ceea ce vor întreprinde până la 23 septembrie. Alături de Jupiter, între 26 și 28 august, Soarele va alcătui o conjuncție care, pentru unii, se poate dovedi un minunat aspect când porțile destinului se deschid și totul este posibil. Alții pot avea, mai modest, un motiv de satisfacție în plan socio-profesional sau de imagine (succes, premii, distincții, cronici bune, laude etc.).

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Cu o existenţă răvăşită de Pluton, Capricornii fac efortul de a rămâne la suprafaţă, de a nu se lăsa copleşiţi de evenimente, de a răspunde, cât de cât eficient provocărilor sorţii. Pentru moment, pentru unii, chestiunea banilor, a bunurilor materiale, a avantajelor şi beneficiilor este bulversată de tranzitele planetelor prin casa a VIII-a ce patronează aceste aspecte de viaţă. Aici există o componentă oficială destul de greu de controlat sau contracarat în efectele care deja se vor fi produs. Pe această direcţie, întreaga săptămână conţine un grad mare de risc de a se petrece evenimente care destabilizează activitatea sau siguranţa materială în relaţiile cu alţii. În preajma zilei de 15 august se mai poate petrece un gest cu ecou emoţional mai mare decât cel financiar propriu-zis.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→ Soarele va pleca din casa a VII-a pe 23 august. Ceea ce le va permite un respiro în relațiile parteneriale. Acolo nu se va instala chiar liniștea deplină, pentru acolo operează, în continuare pereche Venus/Marte, elemente astrale suficiente pentru a alimenta tot felul de inițiative și demersuri menite să facă ordine (sau, după caz, dezordine) între soți, parteneri de afaceri etc. Soarele va intra în casa a VIII a bunurilor și veniturilor ce depind de relațiile cu alții sau cu instituțiile.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 22-28 August 2015

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→ Intrarea Soarelui în casa a VII-a a relațiilor parteneriale și contractuale este un factor pozitiv pentru nativii din Pești, care au acum ocazia să negocieze sau să finalizeze o serie de înțelegeri verbale anterioare sub forma unui contract scris și parafat. Aspect bun în plan administrativ și organizatoric (mai ales pentru cei care au afaceri) până pe 23 septembrie. Pe 25 august Luna Neagră intră în casa a VIII-a.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 22-28 August 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții