Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 21-27 Martie 2015 in functia de zodie.

Written By NIKE B. on vineri, 20 martie 2015 | 14:02



Horoscop Urania saptamana 21-27 Martie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 21-27 Martie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Revelion astrologic:

•în ziua de 21 martie, la h 0:46' ora României, va avea loc Echinocțiul de Primăvară
•din 21 martie începe Primăvara astronomică
•pe 21 martie, h 0:46', ora României, Soarele va intra în zodia Berbecului, începând astfel un nou ciclu de 12 luni, în care va face turul Zodiacului
•pe 21 martie se sărbătorește Ziua mondială a Astrologiei


Cele mai multe evenimente, într-o logică firească din punct de vedere astronomic, sunt cele legate de ziua de 20 martie h 22:46' timp universal – UT (sau 21 martie h 0:46' ora legală a României), când Soarele schimbă semnul zodiacal, intrând în zodia Berbec dar, totodată, marchează și producerea Echinocțiului de Primăvară. Firește, toată lumea știe că acest context este caracterizat, printre altele, și de egalitatea zilei cu noaptea.

Evenimentul se produce când, din punct de vedere astronomic, Soarele intră în constelația Berbecului. În jurul acestui moment delicat – Echinocțiul de Primăvară - s-a scris o întreagă literatură legată de trecerea într-un fel de „an nou”, de simbolistica începutului, a primăverii, a revenirii la viață. Cu o singură observație: în timp ce, în emisfera Nordică, o dată cu 21 martie, se instalează primăvara astronomică, în emisfera Sudică începe toamna astronomică, așadar teoria primăverii e relativă.

Săptămână evoluează într-o dinamică astrală marcată de prezența a patru și apoi trei planete în semnul Berbecului, ceea ce imprimă mult dinamism. Venus are un traseu rapid, ajungând la 12° Taur. Pluton și Uranus continuă să facă o cuadratură la 15° Berbec/Capricorn. Pentru o zi, pe 26 martie a.c., Soarele va face trigon cu Saturn la 4° Berbec/Săgetător.
Horoscop Berbec pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Semn zodiacal avantajat de recentele evenimente astronomice care îi aduc în prim-planul vieții publice și dau vieții lor personale o relevanță specială. Până la sfârșitul săptămânii analizate, ei vor avea multă energie de absorbit dar și de asimilat atât de la Marte cât și de la Soare, ceea ce poate fi un element pozitiv în economia lor „energetică”.Berbecii vor fi motivați de un proiect, entuziasmați de ceea ce fac sau de ceea ce intenționează să facă și pentru care se pregătesc ori se antrenează pentru a fi în formă mai târziu. Singurul care poate da, uneori, lucrurile peste cap, este Uranus. El face de multe săptămâni o relație dificilă cu Pluton, ceea ce poate reprezenta, în continuare, o amenințare la adresa posturii lor publice sau unui întreg context de fapte și consecințe în plan profesional, social, public, de imagine sau de autoritate.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Peisajul astral din Berbec le induce unora dintre cei născuți în Taur o stare de nervozitate ce nu poate fi rezolvată nici cu un calmant, nici cu un sfat. Poate că soluția unei relaxări trebuie căutată în altă parte, adică… în ei înșiși. Totul e o forfotă interioară și o sursă de reacții intempestive. Totul îi enervează, totul îi deranjează, intră la gânduri din te miri ce și se ambalează dezordonat.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Zilele de 25 și 26 martie le permit nativilor să aibă inițiative utile și inspirate care pot rezolva – atenție, doar pentru moment! - o serie de ipostaze critice pe care le traversează. Pot avea intuiția unui gest sau al unui cuvânt bine venit, pot specula vulnerabilitatea cuiva. Dar fondul principal de probleme existența al lor, din acest moment, este mai profund și mai complex. Saturn, din casa a VII-a, nici nu a început bine să lucreze într-o direcție sau alta a parteneriatelor (facere sau desfacere a lor) că a și intrat în mișcare retrogradă și, nu peste mult timp, reintrând în Scorpion, va aduce la lumină, conținutul unei „cutii” cu consecințele încă neepuizate ale unui trecut.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Zile de fior: multe aspecte importante de viață socială, de activitate profesională, de imagine, de nume și/sau renume sunt trecute prin tot felul de site ale unor evenimente și comentarii care îl deranjează pe nativ. Uneori, ele îl pot alarma sau destabiliza. Relațiile contractuale continuă să fie zbuciumate fie de trecutul care continuă să provoace evenimente, fie de imposibilitatea lor de a le ține sub control. Situații neprevăzute, surprize, limitări în tot ceea ce ține de desfășurarea unui proces sau demers care privește părți, interesul lor și contracte sau documente.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Leul, semn de Foc, jubilează acum, când atâtea planete tranzitează (fie și în mișcare aparent retrogradă) toate cele trei zodii de Foc (Berbec, Leu, Săgetător). Ia tot ce i se cuvine sau tot ceea ce are ființa lui astrală din relațiile bune sau foarte bune (trigoane regale) dintre acestea. Dorința Leului de a se învigora este susținută de forța unor planete care îi dau argumente să lupte, îl îndreaptă spre cauze nobile, superioare ori îi dau instrumentele adecvate pentru a-și pune în aplicare o serie de proiecte personale.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Probleme generală, de fond, a unora dintre nativi poate fi una de natură financiară, patrimonială au de regim al unor bunuri și servicii care acum sunt în plină criză sau în plin proces de transformare. Nu lipsesc surprizele, contestările, disputele sau situațiile limită. Risc de accidente, afectând cu predilecție capul, provenind din grabă, neatenție sau din implicarea nejustificată în situații periculoase. Nu conduceți în stare de surescitare, nu vă certați în trafic, nu vă ambalați în situații care se petrec la locul de muncă unde se folosesc utilaje și aparatură ce presupune atenție.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Perioada 21-27 martie începe în forță pentru acești nativi care se confruntă cu o acumulare de vibrații pe casa a VII-a a hărții cerului lor astral. Totul capătă în jurul lor o tentă conflictuală. Unele situații sunt doar niște contradicții personale, alteori poate fi vorba de banalele, dar exasperantele, certuri conjugale. Sunt și cupluri, care la ora actuală, se întâlnesc la tribunal, unde spiritele se încing și dorința fiecăruia de a avea câștig de cauză sau de a căpăta o parte cât mai mare la partaj, îi mână într-o luptă cu mari pierderi de energie. Pe acest context astral, nu se prea poate semna nici un acord sau ajunge la vreun consens.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Rămâne valabil stresul de pe casa sănătății nativilor din Scorpion. Nouă, în peisajul astral al săptămânii viitoare, rămâne accentuarea unor stări de nervozitate, și hiperfuncțiile unor organe (mai ales ale celor localizate în zona capului) care pot dăuna unei stări post operatorii, unei etape de refacere sau chiar a unei boli cronice. Se păstrează riscul de accidente (mai ales cele provenind de la lovituri, tăieturi) în zona capului. Unele probe de analiză pot depăși niște parametri, fără ca, prin aceasta, ele să indice o afecțiune. Indicat ar fi să nu se facă analize în aceste zile sau ele să fie refăcute după 2-3 săptămâni pentru a se putea trage o concluzie justă. În privința muncii, reprezentată, la alt palier de expresie astrală, de aceiași casă a VI-a, situația e „înfoiată” rău.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Se mențin premizele cu privire la forța pe care o au multiplele trigoane regale construite pe semne de Foc, pentru nativi aparținând zilei Săgetător. Doar că, între 21 și 22 martie, ele aduc chiar o forță uriașă concretizată, printr-un elan vital de o mare intensitate. De aici și forța fizică, combativitatea și vigoarea atât de necesare celor care desfășoară activități sportive. Sunt zile bune pentru afirmare, pentru a face o impresie bună, pentru a cuceri un public, pentru a doborî recorduri, pentru antrenament și progres, pentru afirmare. În cea mai mare parte, aspectul îi avantajează pe bărbați, pe cei tineri sau maturi. Pe femei le poate transforma, prin intensitatea trăirii sau manifestările exagerate, nesupravegheate, în niște, persoane voluntare, „masculine”, autoritare și imperative.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Cel mai important aspect al perioadei cuprinse între 21-27 martie este cel care privește familia din care provin nativii sau toate sarcinile unui Capricorn ce-i revin în virtutea gradelor de rudenie și a obligațiilor ce-i incumbă. A doua direcție privește casa, domiciliul, gospodăria, patrimoniul pe care îl are în administrare unde, o serie de nereguli îi pun pe jar. Firește, ele trebuie rezolvate. Alteori poate fi vorba doar de conflicte reduse la ipostaza „verbală” între proprietar și chiriași sau între proprietar și autorități, în varii ipostaze și din varii motive. De multe ori, însă, reacția nativilor este hipertrofiată, ei enervându-se sau alarmându-se peste măsură, fără legătură directă cu situația în sine.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ E o problemă cu Vărsătorii: au avut parte de o lungă perioadă de timp favorabilă lor; ceea ce urmează nu este nici neplăcut, nici periculos este doar introducerea într-o ecuație astrală care nu le priește. Nici nu ar avea cum altfel, atâta timp cât cei doi benefici se află în cuadratură; ba, pe 27 și 28 martie, acest aspect atinge gradul perfect, deci maximum de potențial, iar cei doi benefici, pe ce că sunt în dizarmonie, mai trimit și opoziții și cuadraturi la semnul lor zodiacal natal. Motiv pentru care se pot naște griji și disfuncții în planul familiilor din care provin sau în plan conjugal, în plan domestic sau patrimonial, al afacerilor sau relațiilor bazate pe contracte. Se pot produce întârzieri sau pot apărea complicații în derularea unui contract ce părea că se apropie de faza finală.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Agitația legată de probleme financiare nu este o noutate. Ea rămâne o constantă astrală, valorificată într-un grad mai mare sau mai mic, de către fiecare nativ în parte. Tendința generală este însă de a se găsi noi surse de a câștiga bani. Nu se apelează pentru asta la speculații ci se încearcă obținerea unor venituri din muncă proprie. Tentativa are toate șansele de reușită, chiar dacă, pentru moment, Jupiter este în mișcare aparent retrogradă: chiar mai lent sau mai discret, cred că el va funcționa în ipostaza de benefic, de factor de bună-stare sau de protector. La fel de discret și de eficient se va revela această planetă și în ceea ce privește sănătatea unde, chiar dacă nu se poate vorbi în toate cazurile de o robustețe fizică specială, ameliorări, recuperări cu pași înceți dar siguri se pot observa în multe cazuri.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 21-27 Martie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții