Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul saptamanii 07–13 februarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 6 februarie 2015 | 09:59



Horoscop Urania saptamana 07–13 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 07–13 februarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

O săptămână fără evenimente deosebite din punct de vedere astrologic. Se păstrează marcajul substanțial al vibrațiilor venite dinspre zodia Peștilor, unde continuă să se afle în tranzit patru planete. Doar Mercur aduce un strop de noutate prin revenirea la mersul direct, fapt care se va produce în ziua de 12 februarie. Mercur se va afla în acea zi la 1°:36' Vărsător și va rămâne în această zodie până la 13 martie.


Horoscop Berbec pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ În zilele de 8, 9 și parte din 10 februarie, se intensifică dialogurile, negocierile și întâlnirile cu scop precis legate de o serie de activități la care sunt invitați să participe sau pe care le creează nativii și la care ei îi invită pe alții să li se alăture. Poate fi vorba de afaceri, de cooperări în cele mai diferite domenii. Mai poate fi vorba însă și de întâlniri la așa numita „masă verde” în intenția de a se ajunge la o înțelegere pe fondul unui conflict anterior; prin extensie, se poate pune problema unei negocieri, a unei discuții principiale, a unei medieri, a unei împăcări.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Întreaga săptămână este un șir de probleme, de motive de enervare, de contradicții și tensiuni. Familia, căsnicia, munca, ipostaza publică, funcția, parteneriatele toate sunt supuse încercărilor.
În zilele de 8, 9 și în prima parte a zilei de 10 februarie mai solicitată este latura activităților cotidiene și sănătatea. În a doua parte a zilei de 10 februarie, apoi pe 11 și 12, casa relațiilor parteneriale se colorează. Problemele sunt amplificate de ecoul afectiv al unor întâmplări sau, în varianta și mai rea, sunt provocate chiar de către nativi, din cauza acestei afectivități răscolite de multe alte cauze, unele venind, în timp, de demult iar acum fiind reluate.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Numeroasele planete care tranzitează casele ce alcătuiesc Crucea Mobilă sunt de natură să le facă Gemenilor viața complicată, deloc liniștită. Pe imagine și funcție operează, în continuare, în beneficiul lor, planetele din Pești. Pe casa familiei, a patrimoniului sau chiar a locuinței lucrurile sunt mai delicate. În zilele de 13 și 14 februarie, o combinație cu componentă juridică, o manevră, o tentativă pare să aibă sorți de izbândă în prima parte a răstimpului amintit, pentru ca, din seara zilei de 13 și apoi pe 14, să se risipească orice urmă de speranță.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Viața Racilor prezintă două zone de intensitate astrală. Pentru unii se poate valorifica o direcție mai veche, ce continuă sau se reia ori se dezvoltă. Este partea deranjantă a existenței lor de fiecare zi, cu blocaje, cu hopuri, dar și nevoia imperioasă de a le rezolva. Altă direcție privește capacitatea de a se exprima în public sau în fața unei comisii, ceea ce nu e prost aspectat. Unii chiar pot excela, impresiona sau convinge.


Citeste horoscopul...




Horoscop Leu pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ 7 februarie poate fi o zi cu motivații serioase pentru a face cheltuieli. Sunt făcute forțat, de nevoie, prin constrângere, sau la ananghie. O serie de intenții bune, frumoase care îi motivează se lovesc fie de neputința lor de a face față acestor cheltuieli așa cum și-ar dori ei fie, se chibzuiesc, onorează situația așa cum pot dar rămân două aspecte care îi „rod”: golul financiar provocat pe care nu știu cum și când îl vor acoperi și faptul că nu au strălucit în contextul acelui eveniment așa cum și-ar fi dorit.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ 7 februarie poate fi o zi solicitantă, obositoare prin prea multe solicitări, discuții, întrevederi și relații parteneriale. Fecioarele vor dori să fie niște buni administratori ai problemelor vite și vor încerca să-și împartă judicios timpul. Vor reuși? Poate. Atitudinea lor este una cooperantă până la împăciuitorism. Vor rezolva doar cu această poziționare față de preopinenți toate conflictele spinoase? Poate. Mici chestiuni bănești, de ordinul activităților curente între 8 și 10 februarie dimineața.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Evenimente mari provocate de astre nu par a se petrece în perioada 7 - 13 februarie, în ceea ce-i privește pe nativii din Balanță. Viața lor decurge firesc, fie prin continuarea unor evenimente ce au greutate în existența lor, dar care s-au declanșat cu ceva timp în urmă, fie este vorba de o existență obișnuită, fără salturi. Cel mai important aspect al săptămânii viitoare este pentru aceste persoane cel legat de casa sănătăți într-o primă semnificație astrologică.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ 7 februarie e o zi care poate aduce delimitări, despărțiri sau înstrăinări de foști tovarăși de drum, prieteni sau apropiați. Nota generală că o una sau mai multe persoane își schimbă în mod vădit atitudinea. O strângere de inimă, o încruntare, vor fi doar cele mai ușor de observat de un ochi avizat. Nimeni nu va ști ecoul acestor gesturi și ecouri venite dinafară. Perioada cuprinsă între 8 și 10 februarie va fi percepută de ei ca un moment necesar pentru evaluări, echilibrări interioare, pregătiri.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ În preajma datei de 7 februarie, unii nativi nu vor fi în apele lor. Ceva îi va deranja: un eveniment care îi implică, discuțiile care se poartă și care îi vizează. Între 8 și10 februarie, vânturarea relațiilor consolidate în ultimii ani intră într-un adevărat colimator: vânturare și triere, crispare și ostilitate, încrâncenare și/sau evadare etc. Începând cu după-amiaza zilei de 10 februarie și până la sfârșitul zilei de 12 februarie îi roade ceva: regretul, gelozia, spaima, remușcarea, dorința de revanșă, mânia.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Ziua de 7 februarie joacă un rol dublu în viața de fiecare zi a acestor nativii. Pe unii îi poate pune în fața unei situații limită legată de bani, venituri, salarizare. Depinde de fiecare (vârstă, meserie, loc în societate, context de viață personal) felul în care se va manifesta opoziția Soare/Jupiter dar nota generală e una deschisă, conflictuală, intensă sau poate doar periculoasă. A doua direcție de viață ține de comunicare.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Prima veste bună pentru acești nativi ține de revenirea planetei Mercur la mersul direct, ceea ce pentru acești nativi care sunt, prin excelență, niște minunați comunicatori, este o adevărată mană cerească, mană care va dura până la 13 martie, când Mercur va trece în Pești. De partea lor vor fi efervescența mentală și strălucirea intelectuală. Ziua de 7 februarie este în mod special pentru acești nativi o zi specială. Soarele, în tranzit prin Vărsător, va primi opoziția lui Jupiter.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 07–13 februarie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Poziție benefică a celor patru planete în semnul natal al Peștilor. Planetele personale, Venus și Marte, tranzitează acum acest segment personal, și împreună, în conjuncție, dau un aer romantic, ușor rupt de realitate, existenței Peștilor care, parcă n-ar fi semn de Apă, ci de Abur. Au, pentru moment, ce-i mai bun din zodiac: Neptun, guvernatorul lor în domiciliu, Venus în exaltare, Chiron în domiciliu și un Marte excentric, petrecăreț și tandru. E vremea poveștilor de dragoste, al speranței, al sufletului îmbibat în stări lirice, de-a dreptul livrești.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 07–13 februarie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții