Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul saptamanii 17–23 ianuarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 16 ianuarie 2015 | 09:37



Horoscop Urania saptamana 10–16 ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 17–23 ianuarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

În perioada 17 – 23 ianuarie 2015, mai solicitate vor fi zodiile Vărsător şi Peşti, prin numărul mai mare de planete aflate acolo în tranzit, mai rapid sau mai lent.

Pe 20 ianuarie, la h11:44’, Soarele va intra în zodia Vărsătorului. Peste puţin timp, la h 15:13’, se va forma aspectul de Lună Nouă, cu Soare şi Lună în conjuncţie la 0°:08’ Vărsător. În acest semn zodiacal se vor afla, întreaga săptămână, Mercur şi Venus, cea din urmă având un mers foarte rapid, la sfârşitul perioadei analizate, ea aflându-se deja la 25° Vărsător.

Cei doi benefici, Venus şi Jupiter, se vor afla în opoziţie la 19°-20° pe axa Vărsător/ Leu. Pe 10 ianuarie, Neptun va fi în conjuncţie cu Marte la 5° Peşti, iar la rândul lor, ambele în opoziţie cu Luna Neagră la 5° Fecioară pentru ca, în zilele următoare, Marte să se afle în opoziţie cu Luna Neagră la 6°, pe aceeaşi axă. În sfârşit, începând cu 22 ianuarie,


Horoscop Berbec pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Uranus se află în relaţie stresantă cu Pluton, la 13° pe axa Berbec/Capricorn; aspectul nu este nou, el funcţionează de ceva timp şi le răscoleşte casele I şi X ale acestor nativi care resimt puternic dorinţa fie de a se linişti, fie de a face nişte progrese pe plan social, profesional sau într-o direcţie a ambiţiilor publice.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Ori de câte ori sunt planete multe în Vărsător sunt şi probleme pentru Taur. Săptămâna viitoare tocmai în acest sector intră Soarele şi se alcătuieşte faza de Lună Nouă.Ar putea fi vorba de un început, pe premise care surprind şi nasc speranţe.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Pe 17 şi 18 ianuarie nativii pot stabili tot felul de contacte umane care au ca scop stabilirea unor cadre de muncă, cooperare sau participare a lor, pe baza unei înţelegeri sau a unui contract la un proiect. Au destul fler pentru a pune punctul pe i. Din 20 ianuarie după-amiaza şi până pe 22 dimineaţa, îi frământă chestiunile legate de opinii, crezuri sau ataşamente faţă de idei colective (sociale, politice, religioase, morale, filosofice).


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Banii ridică probleme pe toate planurile - personale, familiale ori în relaţie cu instituţiile de toate categoriile. Observăm contradicţii, dar şi situaţii neobişnuite rezultate din necorelarea la timp a unor plăţi şi evidenţe contabile, fiscale etc.


Citeste horoscopul...




Horoscop Leu pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Cel mai important sector al hărţii cerului astral al Leilor este casa a VIIa. Aici, ei au parte de intrarea Soarelui în Vărsător, de faza de Lună Nouă, de opoziţia planetei Venus cu Jupiter, de retrogradarea mercuriană din 23 ianuarie şi de prezenţa mai multor planete în tranzit prin această casă.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Fără a avea greutatea unei opoziţii între planete, adică între corpuri astrale materiale, concrete, totuşi opoziţia dintre Luna Neagră în Fecioară (loc geometric, fictiv) şi planetele Neptun şi Marte, din Peşti la 5° şi apoi la 6°, este de natură să contureze o serie de disfuncţii care se pot manifesta în chip diferit de la nativ la nativ, în funcţie de harta personală, de semn de generaţie sau chiar de an.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Săptămâna viitoare pare îngăduitoare cu personale care s-au născut în acest semn zodiacal. Cu unele excepţii (asupra cărora vor reveni imediat), aceşti nativi pot avea destul de mult folos din forfota care domneşte în casa a V-a a cerului lor astral, unde, alături de Venus şi Mercur, îşi va începe tranzitul Soarele şi unde se va produce şi faza de Lună Nouă.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Familia, casa, averea, patrimoniul şi liniştea sau tihna căminului sunt cele mai vizate de astre, săptămâna viitoare, şi nu numai, atunci când este vorba de Scorpioni. Aceştia se confruntă cu destule ipostaze care le macină răbdarea şi îi obligă să răspundă “Prezent!” ori de câte ori câte ceva din acest complex astral îi cheamă la raport.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Pe 17 şi 18 ianuarie nu au de ce să nu se simtă bine, pentru că au Luna de partea lor, care le dă optimism, energie, chef de viaţă. În linii mari, îşi pot face oarece griji pe19 şi 20 ianuarie, cu privire la bani, mai ales cei care li se cuvin pentru o activitate desfăşurară. De pe 20 până pe 22 ianuarie e mai complicat. Trebuie să vorbească, să explice, să dea declaraţii, să facă mărturisiri, să se exprime sau să se prezinte în faţa unor comisii (de evaluare, de notare, de jurizate etc.).


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ 18,19 şi 20 ianuarie, zile de fior. Planetele se acumulează în sectorul personal al hărţii cerului lor astral. Restul hărţii e destul de gol. Iată de ce sunt preocupaţi de persona lor din toate punctele de vedere; evoluţie, afirmare, sănătate, familie. Partenerii, pentru moment, nu intră în joc. Soarele mai este aliatul lor până pe 20 ianuarie, când acesta va păşi în zodia Vărsătorului, respectiv în casa lor a II-a, a banilor, provocându-le tot felul de surprize, de schimbări. Un balansoar financiar: când sus, când jos.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Ce mai freamăt, ce mai zgomot! Soarele va deveni principalul dvs. aliat din 20 ianuarie când va începe să vă tranziteze semnul zodiacal natal. Doar că Micul Benefic, în Vărsător, se va afla în opoziţie cu Marele Benefic, Jupiter, poziţionat în Leu şi asta va aduce ghinioane (mai mari sau mai mici, blocaje, soluţii personale imposibil de activat), discrepanţe în relaţiile parteneriale, mai ales cu persoane oficiale, puternice sau superioare dvs. din indiferent ce motiv (bani, funcţie, vârstă, autoritate, poziţie socială, vocaţie profesională).


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 17–23 ianuarie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Multe zodii sunt afectate de noianul evenimentelor astrale care se vor produce săptămâna viitoare pe semnul Vărsătorului. Peştii, însă nu. Pentru ei, nici Luna Nouă în Vărsător, nici schimbarea semnului zodiacal pe care îl tranzitează Soarele, nici chiar retrogradarea mercuriană care se va produce nu vor avea un impact major asupra lor. Poate unii vor fi mai neliniştiţi, poate vor trăi clipe de agitaţie: trec cu somn, cu exerciţii de liniştire, cu autocontrol.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 17–23 ianuarie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții