Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul saptamanii 10–16 ianuarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 9 ianuarie 2015 | 10:34



Horoscop Urania saptamana 10–16 ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 10–16 ianuarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Intrarea planetei Marte în zodia Pești, în ziua de 12 ianuarie, schimbă oarecum registrul general astral. Poziția lui Marte în acest semn de apă nu este chiar cea mai bună ipostază, dar, în niște direcții de viață și acțiune, are meritele ei.

Aduce un plus de temperanță, de toleranță, sporește emotivitatea și îmblânzește manierele sau felul de a reacționa la provocări. Intensifică, însă, o serie de trăiri, tulburările sufletești, trăirile religioase împingându-i pe unii la adevărate „cure” de religiozitate, acceptate în speranța că, această penitență, îi va ușura sufletește iar ei se vor vindeca trupește.


Horoscop Berbec pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Perioada cuprinsă între 12 și 14 ianuarie le aduce un plus de responsabilitate dar și de stres în relațiile cu alții.Încărcată și conflictuală este, în mod special, ziua de 10 ianuarie, când acești nativi parcă nu mai pot suporta ceea ce se petrece în preajma lor și, în loc să rezolve situația sau, măcar să o ignore diplomatic, se lasă cuprinși de năvala gesturilor și reacționează impetuos, pe un fond emoțional încărcat.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ 15,16 ianuarie, iată un răstimp în care acești nativi trebuie să se aștepte la disfuncții mai mari sau mai mici în relația cu partenerul lor de viață, de afaceri, într-o colaborare sau în orice relație stabilită pe baza unui acord.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Saturn, abia intrat în Săgetător merge repede, după cum, foarte repede merge și planeta Marte care, intrată de numai patru zile în Pești, se va afla la sfârșitul săptămânii, aproape de gradul 4 al zodiei, făcând aspecte dificile cu Neptun, cu Saturn sau cu Luna Neagră.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Începând cu 12 ianuarie, ceea se dă peste cap și se dezorganizează este, în cazul celor ce s-au născut sub semnul Racului, legat de convingerile personale, de conștiință, de sentimentul datoriei, de atașamentele ideologice sau de legăturile ce privesc sufletul și spiritul. Totul parcă intră în grevă.


Citeste horoscopul...




Horoscop Leu pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Diferentele dintre tine si cel drag au devenit din ce in ce mai evidente inca de saptamana trecuta, dar depinde numai de tine daca treceti in Noul An cu ganduri mai bune sau le permiti sa-ti strice noaptea dintre ani. Realizezi si tu in jurul zilelor de vineri si sambata ca-l incluzi instinctiv pe partener in toate planurile tale de viitor si ca nu-ti imaginezi cum ar arata viata fara el/ea.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Zilele de 10 și 11 sunt cele mai indicate pentru a se îngriji de sănătate: analizele, testele, examenele medicale susținute cu ajutorul aparatelor sunt echilibrate, corecte, fără să fie deformate de salturile organice ale unei fiziologii încercate de boală, de vârstă sau de o stare critică de moment.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Pe 12,13 și 14 ianuarie, Balanțele se vor dovedi abile, spontane, funcționând bine în registrul activităților ce țin de logică, rațiune, metodă și echilibru în gândire, stare organică, dar și psihică, ce le va permite să ajungă repede și bine la concluzii sau soluții interesante. Preocupările lor se vor îndrepta în aceste zile către liniștea personală, confortul domestic, calmul interior.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Pe 10 și 11 ianuarie, cei care s-au născut în Scorpion fac trieri ale cunoștințelor, mai vechi sau mai noi, mai utile la un moment dat sau mai insignifiante. O vor face fără milă și fără teama (sau grija) că-i vor supăra pe aceia.Nici n-aș zice că „taie în carne vie”. Nu.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Intrarea planetei Marte, în ziua de 12 ianuarie, nu va reprezenta un factor pozitiv pentru acești nativi, din numeroase motive astrologice. Unora le va da un dor de ducă aproape nejustificat.
Oriunde va fi mai bine decât acasă: parcă, asemeni chiriașului grăbit, din balada lui Topârceanu, „simt că-îi apasă pereții”, mai degrabă o neliniște decât o nemulțumire motivată de realitatea domestică îi face, pe bărbați și femei deopotrivă, să caute evadările din peisaj făcând vizite, plimbări, excursii, deplasări de serviciu, etc.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Semnul natal al celor care aparțin Capricornului este tranzitat de Soare și de Pluton care, la rândul lui, primește destule aspecte stresante din cele patru direcții ale Crucii Cardinale.
Din această perspectivă, lucrarea astrologică a Lunii, în tranzit prin Balanță, pe 12,13 și în prima parte a zilei de 14 ianuarie, nu face decât să amplifice această tramă astrală.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Pe 10 și 11 ianuarie, unii Vărsători pot fi copleșiți de gânduri și de spaime rezultate din calculele făcute cu creionul pe hârtie, adică cu multă responsabilitate și luciditate, cu privire la bani, venituri, cheltuieli, resurse, rezerve sau crize iminente.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 10–16 ianuarie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Firește că cel mai important eveniment al săptămânii viitoare este, pentru Pești, cel provocat de intrarea planetei Marte în semnul lor zodiacal natal. Și tot firesc este ca, Marte care „nu se simte bine” în Pești, complicând viața multor nativi din diferite alte zodii, să aibă un rol interesant și fecund pentru aceștia din urmă.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 10–16 ianuarie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții