Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscopul saptamanii 27 decembrie 2014 – 02 ianuarie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 27 decembrie 2014 | 08:46



Horoscop Urania saptamana 27–02 ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 27–02 ianuarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Sfârşitul anului, respectiv zilele de 28, 29, 30 decembrie îi solicită din plin pe acelaşi nativi care se simt sufocaţi de treburi şi solicitări. Parcă totul s-a precipitat în viaţa lor, parcă – zic ei! – niciodată nu au avut atât de multe treburi de făcut într-un răstimp atât de scurt şi parcă niciodată nu au fost tracasaţi de atât de multe motive neimportante în economia vieţii lor de fiecare zi.



Horoscop Berbec pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Sfârşitul anului, respectiv zilele de 28, 29, 30 decembrie îi solicită din plin pe acelaşi nativi care se simt sufocaţi de treburi şi solicitări. Parcă totul s-a precipitat în viaţa lor, parcă – zic ei! – niciodată nu au avut atât de multe treburi de făcut într-un răstimp atât de scurt şi parcă niciodată nu au fost tracasaţi de atât de multe motive neimportante în economia vieţii lor de fiecare zi.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Unora dintre aceşti nativi li se cam termină resursele pentru viziuni globale, probleme de conştiinţă, disecare a teoriilor, ideologiilor sau chestiunilor majore. Unii s-au dedicat acestor preocupări superioare şi li s-a cam „tăiat” de aceste preocupări, alţii, pe fondul unei suprasolicitări astrale, motivate de tranzitul planetei Saturn în Scorpion, în opoziţie cu Soarele lor natal, au ajuns la concluzia că au pierdut timpul, drept care se dedică unor activităţi practice.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Săptămână solicitantă, inegală ca provocări, ca direcţii de viaţă sau ca intensitate resimţită ori trăită. O primă provocare priveşte abordarea chestiunilor ce ţin de mai ales de funcţie şi mai puţin sau deloc de meseria de bază. Intenţiile personale sunt utopice sau nerealiste, de aceea şi sunt percepute de cei din jur în mod eronat.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ În viaţa Racilor nu se vor activa chiar toate direcţiile de evoluţie personală, sugerate de harta perioadei analizate. Deşi, unii, firi mai complexe (dar şi mai dificile!), vor reuşi această performanţă.


Citeste horoscopul...




Horoscop Leu pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Muncă multă hărnicie dar şi oboseală, rutină şi plictis. Solicitante, zilele de 31 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015. 2 şi 3 ianuarie pot aduce certuri, izbucniri nervoase (mai ales în familie), ostilitate sau scene „sonore”pe fondul epuizării rezervei de răbdare ori poate ca rezultat al efortului de adaptare la stres din ultimele săptămâni.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Viaţă destul de încărcată din punct de vedere afectiv pentru aceşti nativi care au de câteva zile, pe sectorul lor natal, Luna neagră. Simpla ei prezenţă în zodia Fecioarei, este suficientă pentru a le insufla nativilor aparţinători o lehamite de viaţă şi o revoltă interioară continuă.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Pe harta cerului săptămânii viitoare, cei care s-au născut în semnul Balanţei au un marcaj puternic legat de casă, familia din care provin, patrimoniu şi gospodărie. Aspectul nu e nou, dimpotrivă, el s-a instalat mai demult, de când Pluton a intrat în casa a IV-a a cerului naşterii lor.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Problemele majore legate de funcţie, nume, renume, rang, demnitate şi casă sau familie se concentrează după 2 ianuarie 2015 şi evoluează, oscilant până când, în prima săptămână a lunii februarie 2015, se va reedita întreaga situaţie, ori chiar se va ridica cota de alarmă privind intensitatea desfăşurării lui şi consecinţele ce decurg de aici.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Zilele de 27-28 decembrie 2014 sau 2- 3 ianuarie2015 pot să treacă fără evenimente esenţiale pentru multe persoane care aparţin acestei zodii. Totuşi, câţiva, mai ales dintre cei care s-au născut între 22 - 28 noiembrie, vor simţi primele „şfichiuituri de bici” ale nou intratului în zodia lor, Saturn.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Aceşti nativi rămân şi în perioada următoarelor săptămâni vedete ale zodiacului. Mai au, până pe 2 ianuarie, de partea lor, în tranzit, planeta Venus, ceea ce le poate conferi mai multă graţie, sensibilitate, căldură sufletească sau care îi poate îmblânzi pe cei aspri, duri şi ursuzi din fire.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Pentru unii, în surdină, se ridică tot felul de întrebări legate de starea lor de sănătatea. Unii ascultă cu multă atenţie organismul, simţind parcă nişte mesaje discrete pe care acestea le trimite. Alţii îşi fac o serie de griji cu privire la o terapie ce trebuie acceptată, la un procedeu ce trebuie urmat şi asupra căruia nu sunt edificaţi.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 27–02 ianuarie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Aproape două zile (după - amiaza zilei de 27 şi apoi, 28 decembrie), Peştii vor avea Luna în tranzit prin domiciliul lor natal: vor fi un pic mai visători, mai detaşaţi de constrângerile termenelor fix şi a nevoilor stringente (treabă în casă, cumpărături), parcă ar tot vrea să le lase în seama altcuiva.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 27–2 ianuarie 2015 il gasiti si in LIBERTATEA.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții