Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul saptamanii 06-12 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 5 decembrie 2014 | 10:00



Horoscop Urania saptamana 06-12 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 06-12 Decembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Horoscop Berbec pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Se păstrează contradicțiile pe care le-a născut, cu un an în urmă, perechea Uranus/Pluton, doar că acum se adaugă și intervenția planetei Venus. Toate își vor pune pecetea pe casele esențiale pentru evoluția personală a acestor nativi. Deși Sensul Vieții, adică Nordul Nord al Lunii, se află în casa a VII-a, nu întrezărim decât o serie de intenții parteneriale despre care se discută, asupra cărora se meditează, dar pentru care nu se trece la gesturi concrete.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Marte le va dinamiza o serie de relații de muncă sau publice care decurgeau, până nu de mult, firesc și banal. Acum pot apărea tot felul de provocări cărora aceștia încearcă să le față față sau pe care vor să le onoreze în speranța că, astfel, vor putea urni niște proiecte sau se vor materializa niște dorințe personale de progres.


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Sunt protagoniștii fazei de Lună Plină din 6 decembrie care le va aduce Luna în sectorul lor natal, în opoziție cu Soarele și cu Mercur, pe guvernatorul lor, Luna. Combinația în sine nu e negativă, e doar mai „agitată”. Ea poate zbuciuma sau supraîncărca cu evenimente casa relațiilor parteneriale a acestor nativi.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Zilele de 8 și 9 sunt oarecum speciale pentru acești nativi care primesc baia astrală a unei poziții favorabile (Luna în Rac, în domiciliu), ceea ce îi va transforma în niște persoane sensibile, dar și mai puțin rezonabile.


Citeste horoscopul...




Horoscop Leu pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Cele mai frumoase zile ale perioadei pe care o analizăm sunt 10 și 11 decembrie. Se alcătuiesc combinații care aduc forță fizică, formă bună psihică, entuziasm, încredere, optimism, dorință de a se implica, de a acționa, de a trăi din plin.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Semn foarte solicitat din punct de vedere astral. Multe planete pe semnele Crucii Mobile îi transformă pe aceștia într-un fel de sac de box astral.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Asemenea celorlalte trei zodii care fac parte din Crucea Cardinală, și semnul Balanței este pus într-o situație dificilă în perioada 8-9 decembrie, doar că acești nativi sunt singurii care depășesc etapa mai simplu, mai ușor sau mai lin.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Ziua de 12 decembrie sau, cu o mică marjă de toleranță, perioada cuprinsă între 11 decembrie după-amiaza și 13 decembrie dimineața, este una mai tenebroasă pentru producerea și desfășurarea unor evenimente, de aceea, pentru unii ea poate căpăta chipul destinului.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Zodie vedetă prin tranzitul Soarelui prin semnul lor astral și prin complexa fază de Lună Plină care se va contura pe 6 decembrie; context căruia i se adaogă și un set de aspecte care privește Săgetătorul. Întreaga săptămână, Soarele va face conjuncție cu Mercur, ceea va fi în avantajul nativilor care vor fi vioi și mai mereu în bună formă mentală. Pe 10 și 11 decembrie vor avea un special de a gândi, de a vedea lumea, de a înțelege evenimentele și, implicit, de a reacționa.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Încă un semn care nu va fi mângâiat de astre pe 8 și 9 decembrie.
Dar, spre deosebire de alte semne cardinale, Capricornul va resimți acest pas astral mai ales în planul ecoului afectiv, al relațiilor matrimoniale; după ce acestea se vor risipi, va rămâne amintirea lor – mai buna sau mai rea – și învățătura de minte – mai limpede sau mai tulbure – pe care ei trebuie să o descifreze și să și-o asume.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Un element în plus vine totuși să particularizeze acest peisaj astral, și anume Luna Plină din ziua de 6 decembrie, cu întregul ei cortegiu de semnificații și reverberații în timp. Multe sunt aspectele astrale care converg spre o intensificare sau acutizare a dramei astrale cu care se confruntă acești nativi.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 06-12 Decembrie 2014

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ În ciuda zbuciumului astral, unii pot primi o funcție, alții își pot găsi un loc de muncă sau, în alte cazuri, pot primi premii, distincții, laude. Alții își pot regăsi combativitatea și verbul, dând replici acide sau punându-i la punct pe cei care i-au călcat de coadă (mă rog, pe aripioară…).


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 06-12 Decembrie 2014 il gasiti si in LIBERTATEA.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții