Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 18–24 Martie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 17 martie 2017 | 06:21



Horoscop Urania săptămâna 18–24 Martie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 18–24 Martie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', influxurile Lunii pot influența somnul nativilor sau îi pot ține trezi din cauza frământărilor interioare pe care le amplifică mai ales dacă sunt motivate de o chestiune financiară. Din zorii zilei de 18 martie și până 20 martie, la ora 17:30', posibile dorințe de a schimba ceva în planul evoluției personale fie prin acumularea de cunoștințe, fie prin provocările pe care le-ar aduce o călătorie, o strămutare în altă țară. Starea lor generală este de neliniște, de nerăbdare. Pe 20 martie, la ora 13:29, Soarele va intra în semnul zodiacal natal și le va insufla energie, determinare și voință. Berbecii vor fi mai puternici, mai „în formă”, mai pregătiți să înfrunte situațiile neplăcute și să le rezolve prin gesturi categorice și radicale. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', frecvente aspecte restrictive care vizează autoritatea profesională, imaginea publică, notorietatea, simpatia sau încrederea celor din jur. Moment anevoios, mai ales în plan psihologic. Comportamentul nativilor se va caracteriza prin îndârjire, rezistență și/sau încăpățânare. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, mici surprize de la cunoscuți și prieteni. Nota generală a săptămânii va fi dată de cele patru planete care vor tranzita zodia Berbecului și care vor imprima o dinamică specială, atât în aspectele minore cât și în cele majore ale existenței nativilor. Pe 24 martie, opoziția Mercur/Jupiter, la grad perfect, va reprezenta un factor de risc pentru dialoguri, negocieri, discuții de principiu în vederea semnării unui act (acord, înțelegere, minută, contract sau convenție legală/legalizată) precum și lezarea Soarelui de un aspect prost de moment, sunt motive astrale întemeiate pentru ca Berbecii să evite luarea unor decizii și să amâne întâlnirile cu acest scop. Context delicat pentru cei care depun mărturii sau fac declarații într-o procedură juridică.



Horoscop Taur pentru săptămâna 11–17 Martie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', posibile situații conflictuale în cuplu sau între partenerii de afaceri. Stare interioară încărcată de nemulțumire care-i face pe Tauri „să fiarbă” de revoltă. Momente dificile când nativii pot „turna gaz peste foc”. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', tendința de a da un curs normal, legal sau corect relațiilor financiare, bănești sau materiale cu alte persoane. Din 20 martie, ora prânzului, Soarele va intra în zodia Berbecului și se va alătura celorlalte trei planete aflate deja acolo în tranzit, încărcând casa a XII-a a cerului lor astral cu enervare și intoleranță. Nerăbdarea, stresul și agitația îi vor face să acționeze impulsiv, disproporționat sau chiar în detrimentul lor. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', tendința astrală de temperare a reacțiilor și trăirilor interioare va fi contracarată de provocarea planetei Marte, care care se află în tranzit prin Taur; ea va accentua ambiția și ostilitatea față de orice sfat, model sau sugestie venită din afară. Subiectivismul și individualismul vor fi la cote mari. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, trăiri, emoții și percepții provocate de ecoul unor afirmații făcute la adresa lor sau al unor critici îndreptate explicit împotriva lor. Moment al tensiunilor între ei și persoanele cu care se intersectează în procesul muncii, al colaborării sau al unor activități publice. O provocare de moment le va pune răbdarea la încercare. Nota generală a săptămânii va fi dată de axa celor două case ale sănătății unde se identifică o mare suprasolicitare a funcțiilor cerebrale și renale dar și o modificare a proceselor psihice care pot căpăta, în funcție de vârstă și tablou clinic, aspectul unei depresii sau al unei crize interioare, imprimând comportamentului lor trăsăturile unui război cu toată lumea.



evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', pe perioada nopții, pentru România, se poate vorbi de un somn agitat sau de stări organice proaste provenind de la disfuncții organice curente. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', posibile întâlniri cu scop de afaceri, în care se vor purta discuții de principiu, de familiarizare, de punere în temă. Unele vor avea darul să le facă plăcere nativilor sau chiar să-i încânte, în absența unor conformații mai profunde, motiv pentru care, vor fi tentați să se implice în activitățile sau afacerile propuse. Nota generală va fi până la urmă de iluzii frumoase. Pe 20 martie, la ora prânzului, Soarele va intra în casa prietenilor și, de acolo, alături de celelalte trei planete aflate în tranzit, va dinamiza relațiile cu o serie de cunoscuți mai vechi sau mai noi și va lega, nu întotdeauna armonic, acest sector de cel al asocierilor, motiv pentru care, ziua de 24 martie poate fi una nefericită sau plină de capcanele unei inițiative care încalcă normele morale sau legale; prietenii vor depăși măsura. Dacă Gemenii nu vor sesiza acest aspect, atunci ei ar trebui să țină cont de avertismentul nostru care intuiește capcane și pericole viitoare, generate de parteneriatele grăbite, fără o analiză și o verificare temeinică. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', preocupări materiale, pe fondul unor lipsuri. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, momente de inspirație, de revelație și de intuiție. Gemenii se pot manifesta în mod original, interesant și surprinzător în planul creației și al interpretării artistice, unde vor alege calea noutății, a ruperii barierelor tradiționale sau, în planul exprimării literare, gazetărești și mediatice (TV, radio, on line), cu care vor uimi sau, măcar, vor atrage atenția, prin curajul și îndrăzneala cu care se vor exprima, „spunând lucrurilor pe nume”.






Horoscop Rac pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', „gânduri de noapte”, uneori incomode, în care nativul rememorează împrejurări asupra cărora simte nevoia să revină cu gândul pentru a le înțelege mai bine sensul și valoarea. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', posibile chestiuni administrative sau de ordin legal (acte, aprobări, apostile) în legătură cu un loc de muncă (concurs, depunere de dosar, înscriere, etc.). Stare de disconfort provocată de modificările care se petrec la locul de muncă și le îngrădesc libertatea de mișcare sau care intră în contradicție cu impresiile, convingerile și conștiința lor. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa ridicării în rang prin meserie, funcție sau putere și, de acolo, timp de o lună, va dinamiza acest sector important de viață. Alături de Soare, vor fi alte trei planete în tranzit prin zodia Berbecului care îi vor propulsa pe nativi, îi vor „scoate în față”, îi vor pune în lumina reflectoarelor. Unora, această ipostază, le va conveni pentru că vor avea impresia că astfel au vizibilitate sau că e o cale de afirmare. Alteori însă, acest prim-plan în care se așează, se poate asocia cu puternice conflicte personale ori cu grupuri de interese, dacă au funcții de răspundere, cu miză mare, adică, „putere”. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', se configurează o perioadă dificilă pentru toate tipurile de relații personale sau oficiale. Unele aspecte de viață de familie sau conjugală pot contribui la sporirea riscului, a grijilor sau a dificultăților în cadrul negocierilor ori a rezolvării unei situații cu impact major asupra biografiei personale despre care a fost vorba în trecut ori care s-au declanșat în noiembrie/decembrie 2016. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, informații care surprind și uimesc cu impact diferit, în funcție de logica personală: unele îi vor bucură, altele îi vor îngrijora.








Horoscop Leu pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', momente de stres, de conflict din care nativii nu se pot detașa pentru că e vorba de un conflict sau de un raport dificil de împăcat între interesul familial și cel public, social, profesional. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', proiecte legate de o plăcere, un divertisment care suferă mici modificări sau piedici. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa evoluției profesionale prin spor de cunoaștere sau, într-un alt plan existențial, în casa călătoriilor dincolo de granițele țării, pe care le va susține în chip armonios. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', etapă greoaie la locul de muncă, aglomerare de sarcini, apropierea unui termen-limită care-i obligă pe Lei să ostenească la serviciu până târziu, stres și mici disfuncții pe care trebuie să le ocolească ori să le depășească. În planul sănătății de fiecare zi, posibile crize reumatismale de scurtă durată sau, indiferent de vârstă, dureri osoase și musculare, meteo-sensibilitate, slăbiciune, rigiditate, limitare a mișcărilor firești în cazul celor care au suferit accidente și operații la nivelul aparatului loco-motor. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, dialoguri ciudate, informații care îi pun pe gânduri. 24 martie se arată a fi o zi specială prin combinația dură dintre planetele care traversează casa comunicării, casa muncii, a sănătății și cea a străinătății. Undeva, pe una sau pe alta dintre aceste trei direcții de viață, se va produce un conflict de viziune, de interese, de mod de a acționa sau de a înțelege lucrurile. Unii se pot confrunta cu dificultăți majore în luarea unei decizii sau în exprimarea publică a unui punct de vedere pe fondul educației primite, a informațiilor deținute, a conștiinței care operează asupra lor într-o direcție contrară interesului colectiv, public sau conjunctural.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Pe 18 martie, de la miezul nopții până la ora 05:00', nativii, motivați de conflictele și disputele în care s-au angajat, își fac planuri de revanșă: ce-o să le zică celor care i-au scos din sărite ori i-au jignit. A nu se pleca la drum, nici lung, nici scurt! Moment de mobilizare interioară, de furie consumată lăuntric. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', tentativă de a urni câte ceva ce nu merge în casă, gospodărie ori efort de a limpezi întrucâtva starea de spirit din familie. Sfaturi și îndemnuri ale celor apropiați greu de acceptat, greu de pus în practică. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa banilor obținuți prin intermediul unei persoane și a relațiilor financiare și materiale cu diferite instituții, unde se va alătura influxurilor astrale ale celor trei planete aflate acolo în tranzit, creând, astfel, un pol de interes și greutate în existența nativilor. Fecioarelor le va fi greu să rezolve ecuația complicată, ivită sau doar conturată, în toamna/iarna anului trecut care acum revine agresiv în prim-planul atenției lor. Pe acestă direcție, o primă încercare, se poate manifesta pe 24 martie când trei dintre aceste planete vor alcătui un Careu în T, la grad perfect, evidențiind limitele, interdicțiile, slăbiciunile și neputințelor nativilor în pricina respectivă. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', înclinația Fecioarelor se va concentra spre simplificarea vieții de fiecare zi, spre răbdare și toleranță ori spre minimalizarea componentei afective care îi tulbură și le abate atenția de la lucrurile importante cu care se confruntă. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, ceva îi va mira la locul de muncă: o informație, un eveniment, o întorsătură a lucrurilor. Nota generală va fi dată de planetele din casa a VIII-a care indică riscuri majore de accidentare la cap. Fără sporturi extreme!



Horoscop Balanță pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', preocupări legate de o situație de moment care nu le dă pace legată de o plată, o datorie sau de o pagubă recentă. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', comunicarea va fi abruptă, cu scurte dar acute turnuri ale tonului și ale intensității vocale, prin intermediul cărora vor dori să sugereze celor din jur că nu sunt de acord cu ei, că îi deranjează ori că aceia nu au dreptate. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa a VII-a și, alături de celelalte trei planete care se află în tranzit prin Berbec, va pune în încurcătură pe toată lumea: pe nativi și pe preopinenții lor. Balanțele vor trece printr-unul unul din acele momente care, deși mai rare, nu le sunt străine și o anume, își vor ieși din sărite; nu vor mai fi amabile și cooperante ci, dimpotrivă, ostile oricărei sugestii, refractare oricărei soluții. Jupiter, în tranzit prin semnul lor natal, se va afla, pe 24 martie, în opoziție, la grad perfect, cu Mercur, și va face cuadratură cu Pluton, activând astfel trei din cele patru semne Cardinale și impregnând comportamentul lor cu rigiditatea specifică acelor zodii, cu intransigența și combativitatea care îi vor uimi pe cei din jur. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', Balanțele nu vor fi în apele lor din cauza rudelor și a plictiselii pe care o presupune activitatea în gospodărie. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, nativii vor avea chef să evadeze din cotidian, dorind să facă „ceva deosebit” care să le dea satisfacție și să-i smulgă din rutină. Nota generală a săptămânii va fi dată de riscul de a intra în conflicte, de a le complica pe cele deja existente ori de a rupe toate punțile necesare unei împăcări cu soțul/soția, cu partenerii de afaceri, cu asociații dintr-un proiect, cu dușmanii. Procesele pot lua o direcție nebănuită, atipică, șocantă.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', nativii se vor afla, pentru câteva ore, în contradicție cu sine. O nemulțumire generală, pe tot și toate, inclusiv pe ei înșiși le va fura somnul sau, măcar, liniștea. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', încercare de reglementare unor chestiuni bănești, mai ales a celor ce privesc relația nativului cu instituțiile. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa a VI-a, sporind impactul forței astrale a celor trei planete aflate în tranzit prin zodia Berbecului. Prima lezată ar putea fi sănătatea. Scorpionii vor avea un comportament tumultuos, debordant, insistent și imperativ, justificat de ei prin stres, oboseală, enervare, criză de timp, importanță a momentului, vârstă, autoritate, responsabilitate, adică tot atâtea pretexte pentru a-și scuza, într-un fel, ieșirile nervoase. Vor avea migrene, vor avea tulburări de auz, de văz și, mai ales, de înțelegere. Din grabă, vor percepe informațiile trunchiat iar din neatenție vor răstălmăci ceea li se spune și vor deforma adevărul, ca efect al unui decalaj psiho-afectiv. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', Scorpionii vor simți nevoia unei necesare limpeziri a informațiilor care îi privesc în mod direct: o scurtă și binevenită întoarcere la metodă și rațiune. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, nu sunt excluse inițiativele neobișnuite în privința unor rude sau parteneri. Nota generală a săptămânii o va da casa a VI-a care poate ridica probleme la locul de muncă din multiple perspective: dispute cu șefii, colegii sau subalternii, implicarea nativului - pe post de lider sau de agitator - în conflictele de muncă, riscul, pentru un Scorpion, să fie sancționat pentru o chestiune minoră, gest asupra căruia, fie după 4 aprilie, fie la începutul lunii mai, se va reveni, printr-o reparație morală, profesională sau materială.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', posibile stări organice proaste, difuze și trecătoare. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', Săgetătorii se vor simți în formă, mai motivați dar, când se vor gândi la problemele celor din familie, în care trebuie să se implice, brusc, entuziasmul lor va dispărea. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa sentimentelor și a relațiilor cu copiii și se va alătura planetelor Mercur, Venus și Uranus; împreună le vor insufla celor tineri, dornici de aventură și de senzații tari, dorința de a petrece: unii Săgetători vor mânca, vor bea sau vor dansa, alții își vor cheltui energia făcând sport de plăcere, de întreținere sau de performanță. Relațiile sentimentale nu vor avea însă noimă: multă patimă și puține sentimente. Aventurile de scurtă durată se vor consuma în galop. Cei maturi se vor limita la plăcerile extravagante sau costisitoare. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', calcule nemulțumitoare cu privire la venituri și cheltuieli însă unii Săgetători vor reuși să găsească o formulă de a câștiga un ban în plus. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, informații care îi entuziasmează și le mobilizează resursele în vederea susținerii unui examen sau a înscrierii la un concurs pentru ocuparea unui post. Pentru a nu rata respectiva șansă, ei se vor pune la punct cu materia de examen sau își vor aduce cunoștințele la zi. În relațiile cu copiii, se poate vorbi de un amestec între exercitarea autorități materne sau paterne și libertățile acordate acestora, adică pendularea între exigența maximă și concesiile în privința unor mofturi și capricii, atitudine deloc pedagogică. În jurul datei de 24 martie, unele persoane vor fi în situația de a greși prin asumarea unor riscuri inutile, prin implicarea în certuri și conflicte care nu sunt ale lor sau prin erori de judecată și comportament.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', moment când, în taina și liniștea nopții, Capricornii vor analiza comportamentul unui cunoscut. Dacă, pentru un moment, au avut o senzația că aceia nu au educație, în urma acestei analize, vor ajunge la concluzia că, de fapt, atitudinea acelora reflectă nu doar lipsa de caracter ci și intențiile lor dubioase și vor decide să rupă legăturile de prietenie cu ei. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', strategii numai de ei știute. În ziua de 20 martie, Soarele va intra în casa a IV-a, casa familiei, a locuinței, a gospodăriei, a bunurilor funciare, imobiliare, a averii și a patrimoniului personal sau în devălmășie. Această casă, tranzitată de trei planete, se va încărca și cu tranzitul solar și va pune un accent greu, într-o etapă, până la începutul lunii iunie, într-o a doua etapă până în septembrie, pe existența acestor nativi. Un prim avertisment, indicând direcția unde s-ar putea manifesta această tulburare sau o mostră din ceea ce va urma, ar putea să se producă în jurul datei de 24 martie, când stresați, enervați sau depășiți de situație și cu „nervii la pământ”, Capricornii ar putea face o greșeală. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', perioadă solicitantă, când cei născuți în acest semn ar trebui să se înarmeze cu răbdare și calm pentru a depăși provocările, atacurile personale, eventualele pagube sau riscurile legate de statutul lor profesional. Cel mai prost aspectată, din registrul planetar, va fi planeta Mercur, patronul, printre altele, al comunicării dar și al negocierilor, tranzacțiilor, vânzărilor și cumpărărilor. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, surprize în plan financiar sau idei originale menite să conducă la o soluție bănească. Atenție sporită cu privire la funcția unora care e râvnită: e suficientă o vorbă în plus, dar proastă, ca să dărâme eșafodajul profesional.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În noaptea de 18 martie, până la ora 05:00', Vărsătorii nu se vor putea detașa de ecoul evenimentelor de peste zi care i-au marcat profund și neplăcut, mai ales dacă, într-un fel personal sau public, au fost criticați, atacați, discreditați. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', posibile consultări cu prieteni sau cunoscuți la care nativii vor apela din dorința de a se sfătui cu cineva competent. Din 20 martie, Soarele va intra în casa comunicării pe care o va transforma într-un sector astral vulnerabil, incendiar, colcăind de conflicte potențiale și întâmplări ciudate, ostile Vărsătorilor. Firește, într-un astfel de context, toate tipurile de deplasări – lungi sau scurte, în țară sau în străinătate, sunt de evitat. Dialogul, declarațiile publice, exprimarea într-un cadru oficial, probele orale la un examen se vor desfășura sub semnul unor derapaje și a unor turnuri nedorite (controverse, dispute, etc.); în general, acestea ar trebui amânate, contramandate sau limitate, în formă și conținut, la strictul necesar, fără a se răspunde provocărilor. Spontaneitatea și tentația de a improviza pentru a impresiona trebuie reprimată. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', perioadă caracterizată prin gânduri mocnite, prin lipsa unei perspective clare asupra unui sector de viață în care ei trebuie să se pronunțe. Nota obișnuită va fi de oboseală mentală, de plictiseală sau de exasperare prin frecventarea revenire la același subiect. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, Luna va tranzita semnul Vărsătorului și le va da nativilor mai mult entuziasm și mai multă vioiciune intelectuală. O ipostază specială s-ar putea manifesta în viața unor Vărsători în urma impactului pe care îl va avea asupra conștiinței sau sentimentelor lor, o informație, o mărturisire sau o dezvăluire de natură să le schimbe în totalitate perspectiva asupra unei stări de lucruri sau părerea despre o persoană.



Horoscop Pești pentru săptămâna 18–24 Martie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Pe 18 martie, până la ora 05:00', peștii vor face efortul de a se debarasa de amintirile neplăcute. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30', etapă relativ profitabilă pentru unii nativi care pot fi prezenți în viața publică în ipostaze frumoase, oneste, corecte sau de natură artistică care să le pună calitățile personale în valoare. Moment prielnic pentru a cuceri simpatia publicului, pentru a primi aplauze sau pentru a se distinge în plan profesional, social sau politic. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa a banilor câștigați din muncă proprie și va aduce o noutate, va provoca o reacție sau o decizie, pe fondul schimbării statutului salarial (propus sau impus). Unii vor hotărî să părăsească vechiul loc de muncă, alții vor accepta o propunere. În general, lucrurile se vor desfășura destul de repede, „pe negândite”, ceea ce nu e tocmai un lucru bun, pentru că, din punct de vedere astral, există indicii ce sugerează regretul față de acea decizie rapidă sau revenirea la o formă de muncă și salarizate convenabilă după o lună de așteptare sau de răbdare. De aceea, în ciuda vitezei cu care se derulează evenimentele, este bine ca Peștii să nu intre în acest joc al „mânării de la spate” și să cântărească cu atenție și luciditate oferta. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29', distanță și răceală sau indiferență față de una sau mai multe persoane din cercul apropiaților. Peștii nu au chef să-și piardă timpul cu discuții sterile și distracții ieftine sau nu mai rezonează cu acele persoane care s-au detașat de ei prin principii și valori diferite de viață. O „pricină” bănească ar putea fi un al doilea motiv rezonabil și pe deplin justificat. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, idei sclipitoare, în puterea nopții, interesante la lumina zilei care nu trebuie abandonate ci doar adaptate la mediu.



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 18–24 Martie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții