Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 22 August 2016

Written By NIKE B. on luni, 22 august 2016 | 05:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 22 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 22 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E cazul sa mai domoliti cheltuielile, mai ales ca ati avut mana cam larga in ultima vreme. Va preocupa problema banilor si sunteti nevoit sa va reorganizati bugetul.



Horoscop pentru femeia din Taur

Daca va amanati o intalnire, veti face pe cineva drag fericit. Sunteti solicitat de o persoana apropiata, care are nevoie de un umar pe care sa planga. Veti vedea ca nici un sacrificiu nu e in zadar.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi buna pentru a demara noi proiecte. Sunteti vizionar si realizati exact care sunt lucrurile de care aveti nevoie. Sunteti animat de o ambitie iesita din comun pentru dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

E o zi buna pentru a va stabiliza problemele financiare. Profitati de auspiciile bune in casa banilor, pentru ca planetele nu vor mai fi mult timp favorabile!



Horoscop pentru femeia din Leu

Telefonul va suna incontinuu astazi si viata sociala e pe focuri. Pentru a va usura misiunea, puteti incerca sa mutati locul de intalnire la dumneavoastra acasa.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E timpul sa iesiti dintr-o situatie domestica neplacuta. Daca va ganditi obsesiv la rautatea celor din jur, nu veti rezolva nimic. Fiti ferm si impuneti-va punctul de vedere. Numai asa veti fi gata de urmatorul pas!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Situatiile sociale de astazi va scot la iveala diplomatia si eleganta. Veti fi plin de idei geniale, pe care le comunicati cu usurinta. Sunteti inconjurat de oameni originali.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Felul dumneavoastra de a fi ii atrage pe cei din jur, care apreiaza farmecul si prezenta de spirit de care dati dovada. Va regasiti in tot soiul de circumstante care va pun in valoare calitatile. Sunt posibile conflicte cu un prieten pe care il puneti in umbra prin stralucirea dumneavoastra astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Micile schimbari se vor dovedi a fi adevarate cotituri in viata dumneavoastra astazi. Sunt vizate aspecte legate de sex, bani si sanatate. Ramane la latitudinea dumneavoastra daca lasati soarta sa le rezolve, sau va ocupati personal de ele.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relatiile va sunt caracterizate de competitivitate si agresivitate astazi. Se vor ivi conflicte legate de putere sau certuri in sanul familiei.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti o dispozitie visatoare, sunteti aerian si rupt de lume. Prietenii insa nu va permit sa va pierdeti in reverii si va aduc cu picioarele pe pamant.

Horoscop pentru femeia din Pești

Se iveste o oportunitate de a castiga bani. O pauza pare a fi imposibila acum, dar sansa de a avea succes depinde mult de cat de dedicat sunteti muncii dumneavoastra. Mai rabdati un pic!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții