Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 24 August 2016

Written By NIKE B. on marți, 23 august 2016 | 06:39


Horoscop de azi Miercuri 24 August 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 24 August 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii. Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva. Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra. Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara. Sunteti intr-o forma buna, mintea va functioneaza la cote maxime, iar ochii vad numai partile frumoase ale existentei dumneavoastra. Perioada este promitatoare in cautarea unei relatii, intalnirile pot fi cu totul surprinzatoare sau intermediate de vreun prieten. Aspiratiile dumneavoastra profesionale se pot realiza ca prin farmec din moment ce efortuirle fizice si mentale se ridica la cote maxime.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap - sunteti sanatos. Va apuca cheful de distractie si va veti amoreza de cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere intre prieteni. In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare. Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii. Dormiti bine, drept pentru care veti avea o mare pofta de munca si de distractii. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante. Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare. Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus. Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti. Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. Atitudinea pozitiva in fata vietii se traduce mereu printr-o amliorare a starii de sanatate a dumneavoastra. Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili. Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi. Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate. Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc. Daca exista activitati initiate si neterminate, ele merita reluate si duse la indeplinire; momentul este prielnic si veti culege curand roadele muncii depuse.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala. Tonusul general e unul foarte bun, senzatia de satietate apare mai curand si digestia este mai usoara; asta inseamna si o protectie hepatica buna. Emotiile sunt din ce in ce mai puternice, traiti o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastra pot decide sa-si uneasca destinul cu fiinta draga. Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare - investitii in afaceri imobiliare. Energia corporala va fi la cote inalte, va veti simti protejati si ghidati de forte divine in mentinerea sanatatii fizice si mentale. Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa. Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit. Folosind argila si aloe vera, organismul dumneavoastra va raspunde mult mai bine ca de obice la tratamente de detoxifiere. Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili. Drumul catre succes va este presarat cu tot felul de situatii solicitante, dar pe care le depasiti pastrand limpede in minte telul pe care vi l-ati propus si etapele atingerii lui.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții