Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania Leu anul 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 16 decembrie 2015 | 08:18

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Leu anul 2016

În 2016 zodia Leului este excelent susţinută de Saturn şi Uranus, două planete lente, posesoare ale unor forţe considerabile. Trigonul pe care îl formează Uranus cu zodia Leului îţi aduce energie, dragoste de nou, idei originale, concepţii reformatoare. Influenţa lui Uranus s-a resimţit şi în ultimii anii, dar într-un mod oarecum dezordonat, discontinuu, în salturi. În 2016 influența uraniană va avea o curgere mult mai ordonată şi va fi canalizată constructiv.

Trigonul pe care îl formează Saturn cu zodia Leului funcţionează ca o ancoră, ca un sistem de referinţă stabil şi bine structurat. Le aduce Leilor aduce seriozitate, judecată profundă, răbdare şi tenacitate, atribute de mare preţ pentru întreprinderea unor acţiuni temeinice, pe termen lung. Marele trigon de Foc ce se formează între Soarele tău din Leu, Saturn din Săgetător şi Uranus din Berbec, este o configuraţie care facilitează progresul, dezvoltarea, evoluţia constantă şi susţinută. Favorizează înnoirea, dar păstrează şi promovează acumulările pozitive anterioare, construieşte noul pe ceea ce este vechi dar valoros.

Anul 2016 poate fi, așadar, bun pentru carieră, mai ales dacă îţi deschizi mintea, îţi foloseşti creativitatea şi-ţi speculezi şansele în mod strategic şi înţelept. 2016 poate fi un an bun şi în plan personal, fiindcă te ajută să experimentezi şi să te bucuri de sarea şi piperul vieţii, fără să-ţi pierzi busola.



Aflat în una dintre cele două case financiare ale Leului, Jupiter (Marele Benefic) îţi poate aduce în primele nouă luni din 2016 oportunităţi de câştig interesante, tentante. Totuşi, oricât de surâzătoare ţi-ar părea perspectiva, este recomandat să acţioneazi prudent, socotit şi fără grabă.

Careul în T pe care îl face Jupiter cu Saturn (ghinion, blocaje, întârzieri) şi opoziţia lui Jupiter cu Neptun (risc de confuzie, complicaţii, evaluări şi decizii eronate) concentrează tensiuni în casa jocurilor şi a speculaţiilor Leului, un teren riscant, care-ţi poate aduce pagube serioase. Aşa că până în toamna 2016 este bine să priveşti cu circumspecţie ofertele care promit câştiguri facile, fără efort, fiindcă poţi avea pierderi notabile.

Poţi câştiga însă consistent punând osul la treabă: Jupiter face un robust trigon cu Pluto, aflat în casa muncii Leului. Tot până în toamnă, căminul/locuinţa şi copiii sunt subiecte care te preocupă mult şi care îţi pot pune unele probleme.



Dragoste:Cu Saturn în casa dragostei şi a sexualităţii Leului, elanul amoros se mai domoleşte, iar pornirile instinctuale nu mai nu mai sunt chiar atât nebuneşti ca altădată. Nu mai ai manifestări excesiv de pasionale şi parcă nici aceeaşi poftă de aventuri. Nu este nimic grav, ci doar o perioadă în care la nivel sentimental problemele se pun mai matur, pe bază de încredere şi responsabilitate. Relațiile care nu fac faţă acestor cerinţe, nu au sorţi de durată sau îţi pot cauza neplăceri destul de mari. Pe de altă parte, un comportament relaţional iresponsabil, cuplajele făcute la întâmplare, legăturile imorale sau cu persoane de calitate îndoielnică şi altele asemenea te pot costa mult, atât în plan sufletesc, cât şi în plan familial sau chiar financiar.

Atenţie mai ales în martie-mai și august-septembrie 2016: sunt perioade foarte provocatoare pentru Lei, dar cu un grad ridicat de risc. Privind lucrurile dintr-o altă perspectivă, Saturn, care este important nu doar fiindcă se află în casa dragostei Leului, ci şi fiindcă este stăpânul tradiţional al casei cuplului Leului, face un aspect armonios cu Uranus, situat în casa a noua a Leului. Acest aspect arată că dragostea Leilor este intens stimulată sau poate fi pusă în legătură cu mentalul superior sau cu depărtările. Este posibil să cunoşti pe cineva cu care împărtăşeşti acelaşi interese intelectuale, culturale sau spirituale, este posibil ca relaţia să-și lărgească orizontul, să călătoreşti împreună cu omul drag, să ai o experienţă amoroasă cu cineva care provine din alt mediu cultural sau de pe alte meridiane geografice.

Aceste predispoziţii se pot manifesta pe tot parcursul anului 2016, dar mai pregnant în ultimul trimestru. Perioadele cele mai bogate în ocazii sentimentale sunt ianuarie, a doua jumătate a lui februarie, prima decadă din martie, iulie, a doua jumătate a lui octombrie, prima jumătate a lui noiembrie şi prima jumătate a lui decembrie. În 2016, subiectul maternităţii/paternităţii devine prioritar în preocupările Leilor. Dacă n-ai urmaşi şi eşti la vârsta la care ar fi firesc să ai, începi să analizezi mai atent problema. Dacă ai deja copii, îţi cresc obligaţiile ca părinte, atât moral cât şi financiar.

Bani:În 2016 te bucuri de susţinerea planetară a lui Saturn şi a lui Uranus, care favorizează schimbările şi înnoirile progresive, efectuate în baza unui plan bine gândit, şi care te ajută să dezvolţi proiecte importante cu bătaie pe termen lung. În plus, Uranus îţi furnizează energie şi idei, iar Saturn îți conferă tenacitate, înţelepciune şi strategie. În casa muncii Leului îl regăsim în continuare pe Pluto, care îţi dă multă ambiţie şi o admirabilă putere de concentrare asupra a ceea ce a ai de lucru, dar care s-ar putea să pună destul de multă presiune asupra ta. Pluto le poate insufla Leilor o nevoie exagerată de a controla situaţiile, de a accede la mai multă putere şi de a face cât mai mulţi bani, uneori cu preţul unei atmosfere încărcate şi al deteriorării relaţiilor cu colegii sau cu subalternii.

Din fericire, până în septembrie 2016, Pluto primeşte un aspect bun de la Marele Benefic, Jupiter, aspect care poate să aducă Leilor noi oportunităţi de dezvoltare, şansă şi reuşită. Şi, cum Jupiter se află în casa banilor Leului, te poţi aştepta ca eforturile tale să-ţi aducă şi importante satisfacţii materiale. Totuşi, în chestiunile financiare nu te avânta prea departe, fiindcă poţi pierde uşor măsura! Evită escrocii şi idealiştii şi nu umbla după chilipiruri şi speculaţii, fiindcă există pericolul să pierzi! Vei ieşi în câştig dacă doar dacă gândeşti pragmatic şi acţionezi cu măsură şi prudenţă.

Lunile august şi septembrie 2016 trebuie cu deosebire tratate cu precauţie, fiindcă, peste altele, Mercur se va afla în ciclul retrogradării în casa banilor Leului. După ce anul trecut a avut o evoluţie capricioasă din cauză că s-a aflat în ciclul retrogradării, în 2016 Venus, stăpâna casei carierei şi a succesului Leului, prinde o viteză sporită, care o face sa-ţi tranziteze de două ori casa talentelor creativ-artistice, casa muncii şi casa colaborărilor. Rapidă şi eficientă, Venus favorizează, astfel, viaţa profesională.

Sănătate:Cel puțin până la finele verii lui 2015, se poate ca astrele să te fi scutit de încercări de ordin medical, iar dacă totuși ți-au adus neplăceri, tăria și optimismul caracteristice te-au ajutat să le depășești cu brio. Poate că emoțional vorbind ai avut mai mult de tras, mai ales de la jumătatea lui iunie până la mijlocul lunii septembrie, dar află că 2016 va fi mai indulgent pe acest plan. Șederea prelungită a lui Mercur în Capricorn căruia-i corespunde casa sănătății din horoscopul tău general, dar mai ales retrogradarea sa care se-ntinde de la începutul lui ianuarie până la finele aceleiași luni, crește riscul apariției retenției urinare, durerilor de spate sau instalării depresiei. Documentează-te cum anume îți poți schimba stilul de viață și alimentație pentru a le preveni.

De la jumătatea lunii aprilie și până la sfârșitul lunii septembrie, altfel spus cât Pluto se mișcă în sens invers prin Capricorn, nativele acestui semn mai în etate ar trebui să se supună unui examen DXA preventiv pentru a se asigura că nu sunt în pericol de a dezvolta osteoporoză. Niciun/o reprezentant/ă a/l acestei zodii n-ar trebui să-și neglijeze sănătatea orală în acest interval. N-ar trebui omis faptul că și afecțiunile reumatice sunt apanajul Capricornului, deci e posibil ca numărul acestora în rândul celor născuți/te în semnul Leului să se înmulțească în aceeași măsură ca și recurența, respectiv gravitatea puseelor acestor boli. Problemele dermatologice ca verucile vulgare ar putea să se numere și ele printre neplăcerile care amenință nativii/ele acestei zodii.

Începând cu finele lui iulie și până la sfârșitul lunii decembrie, adicătelea pe tot parcursul retrogradării lui Uranus prin Berbec, s-ar putea ca problemele de sănătate pe care le experimentează Leii/oaicele să aibă drept sursă repezeala în acțiune, lipsa răbdării atât de necesare procesului de vindecare, precum și faptul că nu se pot conforma indicațiilor medicului. Aspectele pe care le trasează Pluto la Uranus și invers de-a lungul întregului an sugerează faptul că stilul de viață dezordonat, lipsit de pauzele de rigoare, aduce un aport considerabil la dezvoltarea deviațiilor patologice ale coloanei vertebrale, precum și la apariția senzațiilor de disconfort la nivelul încheieturilor și articulațiilor. E indicat a învăța să te grăbești încet în 2016.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții