Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania Gemeni anul 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 16 decembrie 2015 | 08:32

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Gemeni anul 2015

2016 este un an important pentru casă şi familie. Tranzitul lui Jupiter prin casa a patra a Gemenilor, întărit şi de o retrogradare a lui Mercur, stăpânul Gemenilor, în aceeași casă, focalizează o cantitate mare de energie către locuinţă şi proprietăţi în primele nouă luni din 2016.

De obicei, un tranzit de acest gen se soldează cu cumpărarea, construirea, extinderea sau modernizarea unui spaţiu de locuit, cu mutarea într-o locuinţa mai mare sau măcar cu achiziţionarea unor bunuri de folosinţă îndelungată care sporesc estetica, confortul sau valoarea domiciliului. În unele cazuri, evenimente similare pot viza şi alte proprietăţi cum ar fi curtea, grădina, terenurile deţinute, eventual un sediu de firmă, un spaţiu comercial, un atelier. Poate redecorezi, construieşti o anexă sau investeşti pentru o livadă, un teren agricol ş.a.m.d.

Aspectul benefic pe care-l face Jupiter cu Pluto, care se află în una dintre casele financiare ale Gemenilor, arată că este vorba despre o investiţie valoroasă şi avantajoasă. Cu toate astea, te poţi aştepta la diverse încurcături, tergiversări şi alte bătăi de cap, fiindcă Jupiter primeşte şi aspecte defavorabile de la Neptun şi Saturn.



Primele nouă luni din 2016 s-ar putea dovedi problematice și pentru relaţiile de cuplu, prietenie, asocieri şi colaborări. Situat în casa parteneriatelor Gemenilor, Saturn te face să ai exigenţe mai mari vizavi de ceilalţi, sau, invers, să te loveşti de lipsă de cooperare, bunăvoinţă şi flexibilitate din partea acestora.

Ai nevoie de multă răbdare şi diplomaţie pentru a evita ciocnirile şi chiar rupturile, mai ales în perioada martie-mai şi în luna august 2016, când în casa parteneriatelor Gemenilor se va afla şi temperamentalul dar conflictualul Marte.

Cariera Gemenilor decurge şi ea destul de dificil până în toamnă. Climatul relaţional şi profesional se îmbunătăţeşte considerabil începând din septembrie 2016, când Jupiter păşeşte într-o zonă mai norocoasă şi face un aspect prietenos cu Saturn, aflat în casa cuplului şi a colaborărilor Gemenilor. 2016 este însă interesant sub aspectul activităţilor colective, organizaţionale sau care reunesc laolaltă mai mulţi oameni care au obiective comune.



Dragoste:În plan sentimental, 2016 nu este chiar cel mai exuberant an pentru Gemeni. Cu Saturn în casa relaţiilor Gemenilor, dragostea sau căsnicia riscă să fie puse la încercare. Cuplul ar putea întâmpina dificultăţi obiective (legate de carieră, locuinţă, proprietăţi sau părinţi), partenerul/partenera ar putea părea mai rece, mai lipsit(ă) de înţelegere sau s-ar putea confrunta cu probleme profesionale ori de sănătate.

Dacă te afli într-o relaţie sufocantă sau în care nu se respectă angajamentele, aceasta s-ar putea destrăma. De fapt, Saturn testează trăinicia legăturii şi vrea să înţelegi mai bine ce aştepţi de la o relaţie, ce doreşti de la celalalt, ce-ar dori celălalt de la tine şi ce i-ai putea oferi. Şi vrea să înveţi să clădeşti punţi între suflete în mod responsabil, cu răbdare şi maturitate. Uneori, Saturn te poate forţa să alegi, iar deciziile, chiar dacă sunt teoretic corecte, pot fi însoţite de frustrări sau regrete. Şi de parcă tranzitul lui Saturn nu ar fi fost suficient, casa cuplului Gemenilor este supusă şi unor tranzite ale lui Marte, care, aflat în ciclul retrogradării în perioada ianuarie-septembrie 2016, face du-te vino între Scorpion şi Săgetător. Marte este înflăcărat şi întreprinzător, dar repezit, agresiv şi conflictual. Cele mai critice momente pentru viața de cuplu a Gemenilor se plasează în martie-mai şi august.

În septembrie 2016 lucrurile încep să se schimbe în bine. Venus ajunge în casa dragostei Gemenilor, unde intră pe data de 9 şi Jupiter, Marele Benefic, hotărât să rămână în acest loc plăcut (şi norocos!) până în octombrie 2017. Evenimentul este cu atât mai fericit cu cât Jupiter este stăpânul casei relaţiilor Gemenilor, iar din noua poziţie va fi cooperant şi binevoitor cu Saturn. Configuraţia contribuie la armonia şi consolidarea legăturilor. Altfel, cu Jupiter în casa dragostei Gemenilor, se întrevede o revigorare a sexualităţii şi o trăire mai intensă a plăcerilor. Eşti mai relaxat(ă) şi mai sigur(ă) pe tine în relaţiile sentimentale, iar dacă eşti singur(ă), o nouă iubire se poate ivi oricând. Iar iubirile apărute în ultimele luni ale anului pornesc sub auspicii favorabile. Şi încă ceva: fertilitatea creşte, lucru demn de reţinut pentru cazul în care îţi doreşti copii. Dacă ai deja, Jupiter îţi aduce motive de mulţumire sau mândrie părintească.

Bani:Cu Neptun în casa carierei, Gemenii traversează câţiva ani în care, pentru a avea succes, ar fi în primul rând recomandat să-şi urmeze vocaţia, să facă lucruri care îi pasionează. În lipsa unor stimuli foarte puternici, este posibil să nu se poată concentra asupra unor obiective clare, să treacă de la una la alta, să se simtă confuzi, lipsiţi de direcţie şi motivaţie, insuficient valorizaţi, să facă alegeri greşite, fără realism şi simţ practic. Pe scurt, mulţi Gemeni ar putea avea în aceşti ani dificultăţi în a-şi afla drumul în viaţă. Iar unii dintre ei ar putea chiar cunoaşte eşecul sau renunţarea. Dacă aleg însă să muncească în domeniile pentru care au talent, pot avea mari împliniri sufleteşti şi pot câştiga mulţi bani.

Indiferent de situaţie, Gemenii vor avansa mai uşor dacă sunt disciplinaţi şi bine organizaţi. În acest sens, trebuie să-şi fixeze ţinte fezabile, să-şi facă strategii şi să-şi impună un program de lucru cât mai riguros. În primele nouă luni din 2016 cu atât mai mult, fiindcă Neptun, aflat în casa carierei Gemenilor, este în opoziţie cu Jupiter, însuşi stăpânul casei carierei. Opoziţia Jupiter-Neptun poate să ridice obstacole sau să creeze confuzii ori neînţelegeri suplimentare. Eclipsa de Soare din martie 2016 ar putea marca un moment important, semnificativ, poate critic. Până în septembrie 2016 Marte, stăpânul casei muncii şi a responsabilităţilor Gemenilor, se află în ciclul retrogradării. În ianuarie-februarie și iunie-iulie 2016, Marte se află chiar în casa muncii Gemenilor, astfel încât aceste perioade sunt cele mai solicitante, complicate, aglomerate, stresante (mai ales luna iunie).

În martie-mai și august-septembrie 2016, Marte se află în casa parteneriatelor Gemenilor, ceea ce poate aduce necazuri legate de colaborări, asocieri şi contracte sau te poate face să ieşi în dezavantaj din rivalităţi, procese sau tranzacţii. Atenţie mai ales în aprilie-mai! Sansa profesională revine începând din septembrie 2016, când Jupiter intră în Balanţă, într-o casă favorabilă pentru Gemeni, în care va sta până în octombrie 2017. Colaborările se ameliorează şi ele începând din septembrie. Financiar, în 2016 nu apar evoluţii ieşite din comun. Câştigurile Gemenilor sunt, în general, pe măsura prestaţiilor.

Sănătate:Dacă te așteptai ca astrele să te sară la numărătoarea zodiilor greu încercate medical în 2016 pentru c-ai avut mult și bine de pătimit de pe urma tranzitului lui Saturn prin Scorpion, casa sănătății tale fizice, din octombrie 2012 până-n vara anului trecut, află că lucrurile nu stau chiar așa. Deși nu se prefigurează încercări dificile, indicat ar fi să nu zici hop până nu sari gardul. De la sfârșitul lui aprilie până la finele lunii mai, altfel spus cât Mercur se mișcă în sens invers prin Taur, te poate măcina teama pierderii siguranței și a confortului material, a bunurilor pe care le-ai câștigat cu truda mâinii și a frunții, indiferent dacă frica e întemeiată sau nu. Iar în timp ce-ți faci griji (in)util, poți pierde din vedere ceea ce valorează cel mai mult – echilibrul tău mental.

Șederea prelungită a lui Marte în Scorpion, dar îndeosebi retrogradarea sa în acest semn care se întinde de la sfârșitul lui mai până la finele lunii iunie planează greu asupra bunăstării tale la nivel fizic. Pe fondul acesteia, pot reveni în peisaj bolile tratate superficial, incorect sau neglijate în totalitate în ultimii câțiva ani, de data aceasta cu și mai multă forță și-ntr-un ritm galopant. Afecțiunile care survin din frustrări, nemulțumiri, temeri și dezamăgiri reprezintă apanajul acestei zodii, deci e vitală desprinderea de atașamentele toxice. Curele de detoxifiere fizică și mentală sunt mai mult decât binevenite anul acesta, favorizând conștientizarea și depășirea blocajelor emoționale care altfel ar putea evolua, manifestându-se prin apariția unor boli cronice.

Nativilor acestei zodii le este recomandată o colonoscopie preventivă în aceeași măsură în care cele născute în zodia Gemenilor ar trebui să-și facă testul Papanicolau și ecografiile abdominale/endovaginale de rutină. În acest fel, se pot sesiza și trata la timp eventualele disfuncții la nivelul organelor genitale, dar și probleme de fertilitate ce pot afecta ambele se_e. În concluzie, se poate spune că anul 2016 se arată a fi unul mai puțin solicitant fizic și emoțional decât precedenții patru, recompensându-i cu o formă de zile mari pe aceia care s-au îngrijit de sănătatea lor în ultima vreme. De cealaltă parte a baricadei, pot recidiva unele afecțiuni, semn că asimilarea lecțiilor lui Saturn prin Scorpion nu s-a produs sistematic, ci superficial și-n salturi.'

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții