Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citeste Horoscopul lunii Noiembrie 2015 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on sâmbătă, 31 octombrie 2015 | 12:40


Citeste Horoscopul lunii Noiembrie 2015

Horoscopul lunii Noiembrie 2015, asadar daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii septembrie pe scurt pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015 pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015 toate zodiile pe scurt:

Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Berbec,

Prima săptămână din noiembrie 2015 nu se derulează sub cele mai bune auspicii pentru viața sentimentala a Berbecilor. Iar asta din cauză că Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului, este conjunctă cu Marte într-un sector defavorabil. Intervalul pare a fi grevat de impuneri și obligații care nu permit relației să evolueze în voie. Atmosfera se schimbă radical pe 8 noiembrie, când Venus intră chiar în casa cuplului Berbecului, fiind urmată de Marte pe 12 noiembrie. Combinația Venus-Marte este plină de pasiune și înflăcărare, iar sub influența ei ți se accentuează înclinațiile amoroase, apar conjuncturi care stimulează manifestările romantice și cresc șansele de a trăi întâmplări relaționale deosebite. Astfel, ultimele două decade din noiembrie 2015 devin foarte dinamice și grozav de provocatoare.

În prima decadă din noiembrie 2015, atmosfera de lucru este deosebit de activă și de încărcată. După data de 12, ritmul slăbește. Muncești în continuare mult, dar nu sub presiune, ci relaxat, poate chiar cu entuziasm. Ultima decadă poate să aducă Berbecilor un obstacol a cărui depășire, prin voință și perseverență, îi va ajuta să facă un salt înainte pe drumul spre succes. Studiile, activitățile culturale și călătoriile nu decurg ușor în această perioadă dar, abordate strategic, generează avantaje pe termen lung. În general, luna noiembrie 2015 stimulează colaborările Berbecilor și munca de echipă, dar și concurența și rivalitățile.

Ai multă inițiativă financiară. Este posibil să faci o investiție ori să te agiți pentru probleme contabile, pentru a recupera un bun, pentru a obține o finanțare etc. Sănătatea Berbecilor trebuie ținută sub observație, mai ales în prima și ultima decadă a lunii noiembrie 2015, când pot apărea probleme fizice, la originea cărora se află excesul, indulgența, lipsa de îngrijire, proasta igienă de viață și acțiunile pripite sau riscante. Psihicul îți este cam încărcat/tensionat în primele două decade. Oare îți faci prea multe griji?


Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Taur,

Noiembrie 2015 este o lună cu mare potențial relațional pentru Tauri, mai ales în primele trei săptămâni, când în casa cuplului Taurului se află Soarele și Mercur. Soarele energizează și evidențiază, iar Mercur, care pentru Tauri este stăpânul casei dragostei și a se_ului, aduce o notă suplimentară de romantism și senzualitate. Sub aceste auspicii, viața în doi înflorește, iar omul drag devine axul în jurul căruia se învârte lumea. Iubirea se află mereu în preajmă, fiindcă în casa dragostei Taurului se află Marele Benefic, Jupiter. Iar în prima decadă, când în aceeași casă se află și pasionatul Marte și drăgăstoasa Venus, dragostea plutește în aer și n-ai decât să întinzi mâna ca să o prinzi. Profită de luna noiembrie spre a-ți delecta inima și trupul!

În prima decadă din noiembrie 2015 nu-ți prea stă mintea la muncă, ci mai mult la dragoste și distracții. Ai putea, însă, să folosești această perioadă pentru a-ți crea noi conexiuni sociale utile și pentru a-ți promova imaginea, calitățile, produsele. Începând cu decada a doua, începe să se strângă șurubul: în casa muncii Taurului ajung Venus, însăși stăpâna casei, și Marte, cel dornic de inițiativă și acțiune. Te aglomerezi, apar urgențe, apar situații neașteptate care cer decizii și soluții imediate. Totul este în fierbere, mereu lucrezi câte ceva. Din fericire, ai multă eficiență și, ca-n basme, poți face într-o săptămână ce alții fac într-o lună.

Parteneriatele și munca de echipă îți sporesc veniturile și este posibil să apară noi contracte bănoase. În noiembrie 2015 Taurii se bucură de un tonus excelent, mai ales în prima parte a lunii. În partea a doua, este posibil să apară anumite probleme. Marte se va afla în casa bolilor Taurului, semn că există un risc de afecțiuni acute, infecțioase sau inflamatorii, de accidentări sau răniri survenite prin grabă și ignorarea pericolelor. Luna noiembrie 2015 poate fi însă bună pentru diverse investigații sau intervenții medicale.


Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Gemenii,

În prima decadă a lunii noiembrie 2015, stăpânul casei cuplului Gemenilor, Jupiter, se află în compania plină de romantism și înflăcărare a lui Venus și Marte. Lucrurile se prezintă foarte bine și în celelalte două decade, când Venus și Marte poposesc în casa iubirii și a erotismului Gemenilor. Această perioadă este cu precădere pasională și predispune la fapte amoroase pline de vitejie. Elanul sentimental crește mult, instinctul se_ual devine mai puternic, iar astrele complotează pentru a-ți furniza conjuncturi favorabile unor trăiri de mare intensitate. Dragostea îți poate ieși în cale oricând, dar mai ales în ultima săptămână din noiembrie 2015, când, în plus, Soarele și Mercur se vor afla în casa relațiilor Gemenilor.

Noiembrie este o lună bună în plan profesional pentru Gemeni. Soarele și Mercur se află în casa muncii Gemenilor, de unde formează un aspect favorabil cu Neptun, aflat în casa statutului și carierei Gemenilor, și cu Jupiter, stăpânul acestei case. Intervalul este laborios și productiv. Apar ocazii care te pun în valoare, îți dau posibilitatea să-ți etalezi talentele, oricare ar fi ele, și aptitudinile de organizare și conducere. Ai autonomie de decizie, îți controlezi bine mediul de lucru și ești eficient(ă). Pe tot parcursul lunii noiembrie te descurci admirabil în chestiuni care au legătură cu munca intelectuală, informația, comunicarea sau călătoriile. Ai idei excelente și îți place să încerci lucruri noi.

Colaborările nu sunt prea comode pentru Gemeni în noiembrie 2015, dar sunt convenabile din punct de vedere financiar. Cu Soarele și Mercur aflați în casa sănătății Gemenilor, noiembrie 2015 este o lună potrivită pentru punerea la punct a problemelor medicale: controale de rutină, vizită la stomatolog, mici intervenții chirurgicale etc. Într-un fel sau altul, sănătatea apare în prim-plan, iar daca nu ea, atunci întreținerea corporală, dietele sau igiena de viață.


Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Rac,

Pe un fundal destul de sobru, trecerea Soarelui și a lui Mercur prin casa iubirii Racului luminează și înviorează atmosfera. Plăcerile vieții cer să-și intre în drepturi, iar lucrurile se aranjează în așa fel încât apar ocazii favorabile distracțiilor și preocupărilor amoroase. Ai o se_ualitate viguroasă și o înclinație către flirt și galanterii. În plus, Luna Nouă din 11 noiembrie 2015, care se petrece tot în casa iubirii Racului, poate să anunțe un nou început sau o nouă manieră de a aborda se_ualitatea și sentimentele. Dincolo de toate, este bine însă să știi că pe termen lung rezistă doar relațiile serioase, bazate pe afinități profunde, în care partenerii împart nu doar plăcerile, ci și responsabilitățile.

Prima parte a lunii noiembrie 2015 este foarte intensă pentru Raci, ba chiar cam agitată. Este timpul demersurilor și al inițiativelor, al deplasărilor și al întâlnirilor, foarte eficient pentru rezolvarea rapidă a treburilor curente. Partea doua a lunii nu se mai bucură de același randament. Careul dintre Neptun și Saturn, aflat în casa muncii Racului, își face tot mai simțite efectele, între care lipsa de concentrare, dezorganizarea și situațiile încurcate, greu de soluționat. În a doua jumătate a lunii noiembrie 2015 este nevoie să faci un efort suplimentar pentru a-ți pune ordine în treburi și pentru a-ți urmări cu tenacitate obiectivele. Perioada este însă bună pentru preocupările legate de casă și afaceri imobiliare.

În plan financiar, ești în general OK pe tot parcursul lunii, dar se recomandă să ai grijă în ultima decadă. Stăpânul casei sănătății Racului, Jupiter, nu este într-o poziție prea puternică în noiembrie 2015 și nici nu este bine susținut de alte planete. În plus, Saturn se află în casa sănătății Racului, de unde face un aspect critic cu Neptun. Perioada este sensibilă și impune o supraveghere atentă a funcționării organismului, respectarea strictă a prescripțiilor medicale și evitarea oricăror riscuri sau imprudențe.


Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Leu

Pe 8 noiembrie 2015 se încheie ciclul retrogradării lui Venus, care a început în iunie și a vizat Leul și Fecioara (care pentru Leu găzduiește casa banilor). Ciclul s-ar putea să-ți fi adus în atenție un binom de tipul dragoste-bani, relație-valoare, romantism-simț practic etc. Gândește-te la întâmplările ultimelor luni prin această prismă și trage concluziile! După 8 noiembrie începe o perioadă în care comunicarea (scrisă ori prin viu grai) devine foarte importantă pentru viața sentimentală sau maritală a Leilor. La fel și ieșirile sau drumurile, care îți pot prilejui o întâlnire importantă. Ultima decadă din noiembrie 2015 este cu deosebire dinamică și favorabilă Leilor, întrucât Soarele și Mercur intră în casa dragostei și a erotismului Leului.

Pe 8 noiembrie 2015 Venus, stăpâna casei carierei Leului, își încheie tranzitul prin casa banilor Leului, un tranzit care face parte din ciclul retrogradării lui Venus din 2015, care a vizat și zodia ta. Ar trebui ca socotelile tale să se fi limpezit, să fi luat (sau să iei curând) o decizie importantă sau să ai deja un plan clar, care îmbină obiectivele profesionale cu profitul și bunăstarea. Noiembrie 2015 dă un impuls sporit preocupărilor intelectuale ale Leilor, comunicării și informării. Este o lună a mobilității, punctată de multe deplasări și întrevederi. Acum Leii se disting prin abundența ideilor și printr-o magistrală putere de convingere.

Luna Plină din ultima decadă poate aduce Leilor un eveniment profesional deosebit. Saturn, stăpânul casei bolilor Leului, este prins într-un aspect distonant cu Neptun. Prin urmare, există un risc de scădere a imunității, infecții, intoxicații, contaminări, probleme cauzate de excese ori dependențe, afecțiuni psihice și felurite alte complicații dificil de categorisit și diagnosticat. Concomitent, Marte face un careu cu Pluto, aflat chiar în casa bolilor Leului. Așadar, atenție!


Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Fecioara

Venus, planeta iubirii, mai stă în Fecioară până pe 8 noiembrie 2015, iar Marte, planeta se_ualității, până pe 12. Ar fi bine să profiți de acest început de lună pentru a face acel pas care te duce spre fericire: pasul spre o relație nouă, spre o împăcare sau spre îmbunătățirea relației existente. După 8 noiembrie, Venus se mută în casa banilor Fecioarei, iar viața de cuplu a Fecioarelor începe să se orienteze mai mult către aspectele practice decât spre cele romantice. Eforturile comune ar putea fi îndreptate către creșterea veniturilor, sau interesul comun ar putea fi captivat de o afacere sau o investiție. Mercur, stăpânul casei relațiilor Fecioarei, favorizează până pe 20 noiembrie călătoriile în doi, discuțiile și schimburile epistolare. După data de 20, Mercur favorizează preocupările casnice și familiale ale Fecioarelor.

Noiembrie 2015 este o lună foarte dinamică la nivel financiar. Venus, stăpâna casei banilor Fecioarei, este aproape toată luna noiembrie conjunctă cu Marte, planeta inițiativei și a acțiunii. În plus, Marte stăpânește cealaltă casă financiară a Fecioarei și, începând cu a doua decadă din noiembrie 2015, Venus și Marte se vor afla efectiv într-o casă financiară a Fecioarei. Este un cumul de indicii care arată un interes foarte viu al Fecioarelor pentru afaceri, sporirea câștigurilor, tranzacții diverse, investiții etc. Venus și Marte se îndreaptă însă spre o opoziție cu Uranus, care poate genera situații neașteptate, acute, poate chiar critice. În noiembrie 2015, cariera Fecioarelor este marcată de drumuri, întrevederi, aranjamente și negocieri.

Activitățile intelectuale, manuale sau comerciale sunt favorizate, mai ales în primele două decade. Jupiter în Fecioară îți dă un tonus bun, multă energie și un moral ridicat. Dar, pe de altă parte, Jupiter poate fi lipsit de măsură, înclinat spre excese și imprudențe. Întrucât stăpânul casei sănătății Fecioarei se află în aspect stresant cu Jupiter și cu Neptun, pot să apară și surprize, cauzate de neglijență, proastă igienă de viață sau implicare în conjuncturi confuze, adictive, nocive.







Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Balanta

Prima decadă din noiembrie 2015 este modestă, tăcută, inactivă sau poate chiar dezamăgitoare pentru Balanțe. Venus, planeta dragostei, și Marte, stăpânul casei relațiilor Balanței, sunt ambii în casa a douăsprezecea a Balanței, o casă care limitează libertatea de alegere și de acțiune și care poate aduce situații tulburi, confuzie sau neșansă. Favorizează iubirile secrete, dar acum și astea sunt cu dus și întors. Norocul trece de partea Balanțelor începând din 8 boiembrie 2015, când Venus intră în Balanță. Iar din 12 noiembrie, când și Marte pășește în același semn, viața de cuplu a Balanțelor devine foarte activă. Cu Venus și Marte în semnul tău natal, restul lunii noiembrie 2015 este de-a dreptul pasional, bogat în inițiative, pași importanți și întâmplări semnificative. Surprizele nu vor lipsi.

Noiembrie 2015 are un pronunțat iz financiar pentru Balanțe. În primele două decade, Soarele și Mercur se află într-una dintre casele banilor Balanței, iar în decada a doua și a treia stăpânii ambelor case financiare ale Balanței își dau întâlnire chiar în Balanță. Interesele materiale ale Balanțelor sunt mult accentuate acum, deci este de așteptat să încerci să-ți sporești câștigurile sau să ai inițiative legate de achiziții, investiții, împrumuturi, restituiri, atrageri de fonduri, activități contabile etc. Te manifești dinamic și în plan profesional, prin demersuri diverse, încercări de recuperare a întârzierilor și de organizare mai eficientă.

Colaborările sunt la ordinea zilei și pot apărea noi alianțe sau contracte avantajoase. Spiritul competitiv este foarte activ. În noiembrie 2015 nu duci lipsă de energie. Totuși, de ceva vreme nu ai o rezistență prea grozavă. Inconvenientele trebuie investigate prompt și cu mare atenție, timp de câteva luni de aici înainte. În situațiile importante, e bine să ceri o a doua părere. Noiembrie 2015 poate fi problematic pentru Balanțe din cauză că opoziția Neptun-Jupiter, care are loc pe axa bolilor Balanței, este agravată de careul cu Saturn. Problemele pot apărea cam din orice direcție, deci fii pe fază!


Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Scorpion

Pentru dragostea și căsnicia Scorpionilor, prima decadă din noiembrie 2015 este cea mai favorabilă. Stăpânul Scorpionului este împreună cu Venus, planeta iubirii și a armoniei, și cu Jupiter, Marele Benefic, într-o casă care are de-a face cu socializarea, prietenia, planurile de viitor și norocul. Dacă ai de întreprins ceva la nivel relațional, ar fi de dorit să acționezi în această perioadă. Decadele a doua și a treia din noiembrie 2015 sunt mult mai șterse. Venus intră într-o casă sumbră, inactivă și chiar restrictivă, iar din această poziție poate să aducă Scorpionilor singurătate, senzația de deziluzie sau de neîmplinire. Această configurație astrală pare, însă, să fie favorabilă iubirilor interzise sau tăinuite, dar nici în acest caz nu ești scutit(ă) de surprize.

Dătător de energie și strălucire, Soarele, stăpânul casei carierei Scorpionului, se află în Scorpion în primele două decade din noiembrie 2015, pe care le orientează spre ascensiune și succes. Îți sunt evidențiate calitățile profesionale și, într-un fel sau altul, se face apel la aptitudinile tale de lider sau organizator. Ești foarte motivat(ă), atragi oportunitățile și ai capacitatea de a-i mobiliza și pe ceilalți în îndeplinirea obiectivelor. Mercur se află tot Scorpion, stimulându-ți mintea și încurajându-te să fii mai flexibil(ă) și mai deschis(ă) către înnoiri și schimbări. Activitățile intelectuale sau manuale, drumurile și comunicarea sunt favorizate și îți aduc bani.

Ultima decadă din noiembrie 2015 cere o atenție specială din partea Scorpionilor în plan financiar. Cu Soarele în Scorpion, în primele două decade din noiembrie 2015 te bucuri de multă vitalitate. În aceeași perioadă, Mercur aduce Scorpionilor iuțeală de minte, vioiciune și mobilitate, ba poate chiar neastâmpăr. Prognoza lunii noiembrie 2015 ar fi pozitivă, dacă nu am avea de-a face cu o activare energică a axei sănătății Scorpionului prin opoziția pe care Venus și Marte o fac cu Uranus în decadele a doua și a treia. Configurația poate genera accidente, crize sau probleme ivite pe neașteptate.


Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Sagetator

Cu un ochi râzi și cu unul plângi... Ochiul cu care plângi are de-a face cu tranzitul lui Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, prin obscura și deprimanta casă a douăsprezecea, care îți poate aduce insatisfacții sau dezamăgiri în primele două decade din noiembrie 2015. Problemele vizează în special relațiile consacrate, vechi sau oficiale. Ochiul cu care râzi are de-a face cu tranzitul lui Venus, planeta iubirii, și cu cel al lui Marte, stăpânul casei erotismului Săgetătorului, prin vesela și norocoasa casă a unsprezecea. Tranzitele lui Venus și Marte anunță distracții și desfătare în ultimele două decade din noiembrie 2015 și sunt stimulante mai ales pentru iubirile pasionale, care se află la început sau sunt lipsite de responsabilități.

Șansa profesională îi însoțește pe Săgetători și în noiembrie 2015. Plin de avânt și de planuri mărețe, Jupiter, Marele Benefic, însuflețește casa carierei Sagetătorului pentru mult timp de aici înainte. În prima decadă din noiembrie, alături de Jupiter se află Marte și Venus, care îți aduc dinamism și ambiție și îți pot netezi drumul prin șansă și relații. Venus și Marte intră (pe 8 și, respectiv, 12 noiembrie 2015) în casa a unsprezecea a Săgetătorului, care este o casă a popularității, a susținerii și a șansei. Prin urmare, în această perioadă te bucuri de oportunități, sprijin și protecție pentru punerea în practică a proiectelor. De asemenea, evoluezi excelent în activitățile de grup sau de organizație.

Este rost de succes, împliniri și bani, dar, ca să poți profita de noroc, trebuie să pui serios umărul la treabă. În primele două decade din noiembrie 2015 s-ar putea să te simți mai obosit(ă) și să-ți fie mai greu să te concentrezi. În ultima decadă îți revii destul de bine. În orice caz, este cazul să începi să te menajezi și să eviți șocurile și dezechilibrele, fiindcă Saturn, care se află pe termen lung în Săgetător (până la finele lui 2017), va încerca să-ți deterioreze vitalitatea, lent și tăcut.






Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Capricorn

Cu Venus - planeta iubirii și stăpâna casei erotismului Capricornului - în casa a noua a Capricornului, până pe 8 noiembrie 2015 sunt favorizate legăturile bazate pe comuniune culturală sau spirituală și cele care îți deschid orizonturile. Perioada este bună pentru călătorii cu scop amoros, iar iubirea ar putea veni la drum sau de la distanță. După 8 noiembrie, Venus intră în casa statutului și a carierei Capricornului. Se poate să existe interferențe notabile între viața profesională și cea emoțională, eventual ca dragostea să-ți influențeze cumva deciziile legate de muncă sau ca relațiile să contribuie la avansare și reușită. Se mai poate, însă, să simți o atracție față de persoane bine situate sau să ai așteptări mari în ceea ce privește situația socială a partenerului/partenerei.

Venus, stăpâna casei carierei Capricornului, este îmbărbătată de ambițiosul Marte, care îi stă în preajmă cam toată luna noiembrie 2015, dându-i curajul necesar pentru a îndeplini lucruri mari. Mai mult, începând din 8 noiembrie Venus se află chiar în casa carierei Capricornului, într-o poziție care-i conferă putere și autonomie. Astfel, în noiembrie poți realiza tot ceea ce-ți propui, ba chiar și ceva în plus. Ești stăpân(ă) pe situație și reușești să combini magistral diplomația cu combativitatea, pentru a atinge succesul. În plus, beneficiezi de sprijin și protecție, poți atrage de partea ta persoane importante, capabile să te ajute, și te bucuri de multă popularitate.

Finanțele Capricornilor, însă, nu sunt foarte stabile în noiembrie 2015. Prin urmare, se recomandă prudență și cumpătare! În primele două decade din noiembrie ai energie și un moral ridicat. Încasezi ceva stres, dar faci față binișor. Ultima decadă este delicată. Într-una dintre casele bolilor Capricornului se produce o triplă conjuncție între Soare, Saturn (stăpânul Capricornului) și Mercur (stăpânul celeilalte case de boală), iar această tripletă formează și un careu cu Neptun. Configurația este destul de amenințătoare, așa că îngrijește-te și nu risca! Este recomandat să te ferești de infecții, intoxicații și contaminări și să ai mare grijă să nu te accidentezi.


Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Varsator

Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, și Mercur, stăpânul casei erotismului, se găsesc amândoi în casa poziției și a renumelui Vărsătorului. Prin urmare, în noiembrie 2015 firele relației sentimentale se împletesc cu cele ale carierei. Această împletire pare să te avantajeze inclusiv în plan financiar, fiindcă Soarele și Mercur formează un aspect armonios cu Neptun și Jupiter, ambii plasați în casele banilor Vărsătorului. Tot în noiembrie, este posibil să participi împreună cu perechea la un eveniment social important, sau partenerul/partenera să aibă o reușită. Nu este exclusă nici varianta în care nutrești sentimente speciale pentru cineva care-ți este superior ierarhic, care se află într-un post însemnat, se bucură de faimă sau se distinge prin merite sau talente deosebite. Călătoriile și distanțele au un rol important pentru relațiile Vărsătorilor pe tot parcursul lunii noiembrie 2015.

Plasat în casa carierei Vărsătorului, Soarele te pune într-o postură de lider sau de vedetă și face să fii perceput ca o persoană competentă, stăpână pe situație. Situat tot în casa carierei Vărsătorului, Mercur îți pune la lucru neuronii și calitățile de comunicator. În noiembrie 2015, cei din jur văd în tine o persoană inteligentă, cu opinii ce merită ascultate. Soarele și Mercur îți aduc succes, strălucire și abilitate profesională, iar felul în care este configurat Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, îți aduce șansă și dorință de deschidere, de evoluție. În noiembrie 2015, munca Vărsătorilor este influențată de călătorii și de conexiuni la distanță, sau are tangențe cu educația ori cultura.

Banii vin din plin, ca urmare a reușitei și a bunelor colaborări, dar nu este exclus un blocaj în partea a doua a lunii. În prima decadă din noiembrie 2015 s-ar putea să nu fii în toane prea bune și nici capacitățile fizice să nu fie la maximum. Cu toate astea, reușești cumva să te menții pe linia de plutire. Începând din decada a doua, forțele își revin vizibil și îți crește și tonusul psihic. În general, Vărsătorilor li se recomandă acum mai multă ordine în viață și evitarea exceselor de orice fel.






Citeste horoscopul lunii Noiembrie 2015: zodia Pesti

Conjuncția Marte-Jupiter-Venus dinamizează casa cuplului Peștilor în prima decadă din noiembrie 2015, care decurge în aceeași notă plină de fervoare, pasiune și efervescență ca și luna trecută. Excelent pentru dragoste, dar și pentru inițiative și acțiuni comune! Din decada a doua, Marte și Venus trec într-un sector discret, potrivit mai degrabă pentru subtilități și analize complexe, decât pentru manifestări euforice. În alt plan, Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, traversează casa a noua a Peștilor.

Această poziție corespunde unei mai mari nevoi de comuniune culturală și spirituală cu perechea, poate îndrepta relația către căutarea unor noi linii de evoluție și favorizează voiajele sentimentale și relațiile la distanță. În cazul Peștilor, noiembrie 2015 este excelent pentru studii, cercetări și preocupări care au legătură cu mediul universitar, cultural, editorial și chiar legislativ. Sunt în atenție parteneriatele și contractele și pot să apară relații de lucru la distanță. S-ar putea să faci o călătorie de studii sau în interes profesional. Atenție, însă, la careul dintre Saturn, aflat în casa carierei Peștilor, și Neptun, aflat chiar în Pești. Pentru a avea succes, în noiembrie 2015 trebuie să-ți stabilești clar obiectivele și să faci un efort suplimentar de concentrare și organizare.

Pe tot parcursul lunii noiembrie, poți câștiga bani frumoși din colaborări, ai mână bună la atragerea de fonduri, este posibil să primești o sponsorizare sau un cadou consistent, ori să faci o achiziție mai deosebită. Dacă te grăbești sau dacă riști, poți pierde! În noiembrie 2015 nu ai un capital energetic prea ridicat, dar te poți menține pe linia de plutire dacă îl gestionezi cu puțină atenție. Asta însemnă să nu te încarci mai mult decât poți duce și să te îngrijești cum se cuvine. Pe tot parcursul lunii noiembrie, Peștii au o predispoziție către neliniște și anxietate, pe care o pot atenua înconjurându-se de oameni tonici, gândind pozitiv, practicând un hobby etc.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții