Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Varsator anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 11:32

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Varsator anul 2015

Pentru zodia Varsator 2015 este un an în care clădiţi lucruri temeinice, pe toate planurile. Munca vă va fi răsplătită, aşa cum aşteptaţi de multă vreme. Vă veţi maturiza şi schimba părerile altora despre voi. Totuşi, fără muncă nimic nu poate fi clădit şi să dureze. În general indecişi şi totusi echilibraţi în hotărâri, nativii Vărsători vor lua anul acesta prin surprindere pe cei care îi cunosc: vor lua decizii majore, care vor schimba în mare măsură viaţa lor dar oarecum şi pe a celor din jur. Una peste alta, vreţi să iesiţi din anonimat, doriţi să demonstraţi că puteţi mai mult, şi sigur veţi reuşi, căci astrele vă călăuzesc. Luna martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre dumneavoastră, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil şansa dumneavoastră de a rezolva multe dintre problemele care vă frământa.


Unii Vărsatori care îşi aleg obiective serioase şi nu caută succesul imediat, pot să avanseze binişor, dacă acţionează cu diplomaţie. Există unele domenii în care chiar au şanse foarte frumoase: studiile, comunicarea, călătoriile şi activitatea mentală.

Imaginea dumneavoastră publică se îmbunătăţeşte, începeţi să cunoasteţi persoane în care vă puneţi unele umbre de speranţă, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite cu ale dumneavoastră.

În plan social s-ar putea spune ca nimic nu iese din limitele normalului. Aveţi însă prea puţin timp liber şi pe acesta se cuvine să i-l acordaţi mai mult familiei. Oricum, se pare că multe dintre prieteniile dumneavoastră vechi s-au răcit, fie din cauza distanţei, fie a anturajului. Ar trebui să nu uitaţi însă de ei. Prietenii noi sunt puţini.

Familia nu joacă un rol deosebit de important în deciziile dumneavoastră, câci tindeţi să hotărâţi singuri ce doriţi să faceţi. Nu îi va plăcea deloc însă acest lucru partenerului de viaţă. Nici părinţii nu vor fi încântaţi de atitudinea dumneavoastră. Important este totuşi să vă sfătuiţi cu partenerul de cuplu atunci când decideţi ceva în numele amândurora.

Sănătatea ar trebui îngrijită ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat pentru dumneavoastră. Evitaţi tratamentele “după ureche”, dar nici nu mergeţi la medic pentru cea mai mică migrenă!



Dragoste: Aveţi parte de multe momente magice anul acesta. Dacă sunteţi într-o relaţie vă veţi dezvolta împreună, nu veţi avea momente de plictiseală şi vă veţi simţi împliniţi. Cei singuri vor avea relaţii trecătoare, de distracţie, fără complicaţii. Dacă îţi doreşti o relaţie serioasă ţine cont şi de sentimentele şi părerile partenerului.

Bani: Luna august va fi una productivă pentru nativii din Vărsător. oamenii vor vedea în tine un om extrem de ambiţios, care nu se dă bătut prea uşor. Înainte de 19 ianuarie, când Marte intră în conjuncţie cu Neptun, cu Luna şi Capricornul, lucrurile vor merge de minune pentru tine.

Sănătate: Ai acumulat stres până acum şi este momentul relaxării. Poţi slăbi din pricina stresului sau poţi avea dezechilibre hormonale, stări de oboseală. Puţin sport distractiv şi câteva analize de rutină ar trebui să te repună pe picioare.

1 comments:

Unknown spunea...

superb sper ca asa sa fie

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții