Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Taur anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 12:57

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Taur anul 2015

Anul 2015 este unul bun pentru nativul Taur care îşi poate căuta o nouă direcţie în orice sector al vieţii este necesar. Mental este pregătit, mai trebuie să acţioneze. Soarele şi Luna sunt în Taur la începutul anului, iar Aprilie şi Mai sunt favorabile planurilor tale. Anul 2015 este excelent pentru demararea unor acţiuni importante, inclusiv pentru începerea, continuarea sau reluarea studiilor. Vârsta nu conteazâ, atata timp cât studiile vâ pot aduce avantaje. Lunile de maximâ iniţiativă şi eficienţă sunt august şi septembrie.

Prima parte a anului este o perioadă în care multe vise pot prinde contur. Faceţi planuri noi, se nasc speranţe şi mai mari în sufletul dumneavoastră şi priviţi cu multă încredere spre viitor.

Vă simtiţi liber în tot ce faceţi, nu aveţi limite sau restricţii şi vă manifestaţi după propria voinţă, independent şi încrezător în propriile acţiuni. Primiţi sfaturi de la persoane competente în activitate de consiliere: consilieri juridici, financiari, profesori, care vă vor oferi o anume ghidare pentru continuitatea unor proiecte.

Pe plan financiar, 2015 este un an generos. În mod sigur nu rămâneţi cu buzunarul gol. Dacă ştiţi că meritaţi, puteţi chiar să cereţi o bursă sau o mărire de salariu, pentru că aveţi şanse mari să vi se acorde. Martie ar fi o lună potrivită, dar nu singura.

În septembrie pare a fi un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică, extinderea clientelei. Veţi intui foarte bine persoanele de care este bine să vă apropiaţi pentru a fi sprijiniţi. Veţi lega prietenii foarte puternice, mai ales cu bărbaţi şi persoane mai în vârstă.

Şansele de căsătorie, pentru cei singuri, cresc major. Pentru cei deja căsătoriţi, este un moment bun pentru armonizarea energiilor în cuplu, orice problemă anterioară – conflicte, dezechilibre – ajungând mai uşor la consens.

Sănătatea dumneavoastră este la cote maxime, orice problema anterioară putând fi depăşită cu succes. Vă îmbunatăţiţi modul de alimentaţie, încercând un regim nou, ce poate da roade benefice.

Dragoste: Nu forţa nota în cazul relaţiilor de amiciţie pentru a nu da naştere bârfelor. Din luna Martie pot întâlni persoane alături de care să evolueze promiţător. Relaţiile care scârţâie se pot termina acum. Taurul va avea perioade de maturizare afectivă. După data de 11 august sunt mari şanse să întâlneşti pe cineva potrivit, alături de care să trăieşti o dragoste plină de pasiune.

Bani: Dacă eşti interesat de schimbări în carieră sau schimbarea locului de muncă, 2015 îţi poate oferi momentele perfecte pentru asta. deşi eşti sigur pe tine ar fi bine să analizezi toate situaţiile. 2015 este un an bun din punct de vedere financiar şi profesional pentru Taur, ba chiar unul de lux am putea spune.

Sănătate: Cei mai sensibili nativi pot răci mai uşor în sezonul rece, puţină atenţie nu ar strica. Atenţie şi la alimentaţie. Taurii trebuie să schimbe acel ceva care îi ţine pe loc emoţional. Gândirea pozitivă şi debarasarea de negativism poate fi un pas important înainte.

1 comments:

alexbux spunea...

se potrivesc foarte bine previziunile de aici

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții