Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Scorpion anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 11:51

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Scorpion anul 2015

Norocul şi energia sunt în mâinile tale, astfel că îi vei molipsi şi pe cei din jurul tău de buna dispoziţie. Păstrează distanţa dacă este necesar în februarie şi martie când îţi sunt testate instinctele şi oamenii devin mai greu de citit. Nu eşti scutit de surprize în 2015. Ocupaţi să demonstraţi cat mai mult cat de capabili sunteti in plan profesional, veti cam neglija complet viata de familie. Nu inseamna insa ca acesta este in pericol de destramare, ci doar ca raceala cauzata de griji, stress si oboseala se va instala in acest plan pentru vreme inlungata. Nu fugiti insa de relatii sociale care sa va ajute sa prosperati, sa avansati si sa calatoriti mult. Va trebui insa sa fiti foarte stapani pe dumneavoastra insiva, sa tineti permanent legatura cu colaboratorii, sa fiti foarte sistematizati si rigurosi.

În plan material nu duceti lipsa de prea multe. E drept ca v-ati dori sa aveti mai muti bani, sa va permiteti mai multe, dar aveti mai mult decat au altii, si asta ar trebui sa va multumeasca.

Partea cea mai neplăcută a acestui an este aceea ca la serviciu sunteti apreciati mai mult in vorbe, laudati si dati drept exemplu, dar primele, avansarile si recunoasterile oficiale se lasa asteptate. Treceti insa cu bine si peste aceste teste psihice menite a va pune la incercare rabdarea si tenacitatea.

Un punct fierbinte al anului este cuplul. Apare nevoia de transformare, de regândire a relaţiei sau a modului de raportare la partener. Scorpionii disponibili sufleteşte pot trăi o nouă pasiune, pot face cunoştinţă cu aspecte nebănuite ale sexualităţii lor.

În cazul Scorpionilor care au un partener stabil, este posibil ca acesta sa treaca prin momente dificile. In fine, pentru cei care se zbat intr-o relatie problematica, 2015 deschide calea spre despartirea eliberatoare.

Sănătatea ar putea avea oarecum de suferit din cauza oboselii psihice şi intelectuale la care vă supuneţi. O alimentaţie adecvată, puţin sport şi vitaminele şi mineralele necesare v-ar susţine însă tonusul şi puterea de a merge nestingheriţi mai departe.

Dragoste: Vorbele şi faptele sunt la acelaşi nivel în 2015. Confuziile şi neînţelegerile între tine şi partener pot fi mai frecvente. Secretul fericirii este să spui clar ceea ce îţi doreşti, să nu exagerezi cu reacţiile şi să nu iei decizii la întâmplare. De la mijlocul lui ianuarie magnetismul tău specific atinge cote maxime. Atenţie pe cine alegi să stea lângă tine, căci nu toate persoanele sunt sincere. te poţi îndrăgosti şi cheltui bani pe cadouri scumpe cât ai clipi. Este nevoie să te exprimi coerent pentru a evita frustrările. Sunt şanse de un nou început, romantic, la sfârşitul lui octombrie. Celibatarii să ia seama că nu toate amorurile sunt reale. Vei avea parte de distracţie în doi, dar şi poţi răni dacă nu eşti atent. În septembrie poţi întâlni pe cineva special, asta dacă şi cauţi. Unii nativi vor dori relaţii serioase, în locul aventurilor.

Bani:
Vei fi în vizorul celorlalţi care au aşteptări mari de la tine. Puen în aplicare talentul, perseverenţa şi aplică cunoştinţele pe care le ai. şanse de un job bun în ianuarie şi februarie. Nu te grăbi în acţiunile tale. Sunt şanse de lecţii importante precum şi de reuşite financiare. În septembrie se întrevăd bani mai mulţi.

Sănătate:
Îţi place viaţa şi distracţia, dar şi odihna este importantă, căci de ea se leagă şi neplăcerile. Poţi resimţi stări cu care nu te-ai mai confruntat până acum. Atenţie la alimentaţie, bea apă pentru a nu avea probleme cu rinichii, şi nu uita de odihnă. Şi mâine este o zi.dimpotriva, vor reusi sa se desparta in sfarsit de partener, sa puna capat relatiei consumate si sa regandeasca totul. Tot in aceasta perioada, se pot dezvalui unele secrete. Noiembrie si decembrie sunt luni favorabile pentru petreceri, vizite si intalniri cu prietenii. Veti descoperi laturile necunoscute ale partenerului. Relatia va deveni mai pasionala.

2 comments:

Unknown spunea...

bine de stiut

mariana spunea...

bine de stiut .

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții