Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Sagetator anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 11:35

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Sagetator anul 2015

2015 se anunţă pentru tine unul bun. Vei avea parte de admiraţie, respect şi vei fi autoritar, astfel că îţi va fi greu să-ţi aminteşti ce e modestia. Fă puţin efort, fii recunoscător şi înţelegător, iar oamenii te vor răsplăti.Saturn în Săgetător îţi va da răbdarea necesară cu cei din jur. Sensibili şi putin cam prea încăpăţânaţi, anul acesta ţineşi neapărat să arataţi cu degetul spre cei care v-au rănit în trecut. În inimă i-aţi iertat complet dar vreţi neapărat să ţineţi minte pentru totdeauna ce vi s-a întâmplat, în speranţa că veţi şti să vă feriţi pe viitor.

Familia va fi centrul universului multora dintre dumneavoastră, chiar daca ritmul de lucru pe care vi l-ati autoimpus va va rapi mult din timpul de petrecut in sanul familiei.

Prima parte a anului favorizează cu precădere realizările dobândite prin seriozitate şi muncă. Partea doua a anului este mai bogata in surprize, in intamplari neasteptate, in posibilitati ivite pe negandite, in ocazii care va imboldesc sa adoptati noi modalitati de actiune, mai moderne sau mai originale.

Pe tot parcursul anului, anumite planete vor influenţa major viaţa dumneavoastră. Pot aduce un eveniment de destin prin care viaţa dumneavoastră capată o altă culoare. Atunci veţi cunoaşte o altă faţetă a propriei dumneavoastre personalităţi, poate în alte condiţii de viata, in care energia dumneavoastra devine maxima, cheful de a trai la fel si descoperiti dintr-o dată ca o latură a personalităţii dumneavoastra nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelarii unei alte identităţi, practic după acele luni descoperind că aţi devenit altul.

Una dintre lecţiile principale pe care le aveţi de învăţat este dominarea agresivităţii şi a posesivităţii în relaţiile cu persoana iubită. Va trebui să învăţaţi ce este constanta şi profunzimea sentimentelor şi va trebui să vă dominaţi instinctele sexuale deosebit de puternice. Activitatea sportivă vă va face foarte mult bine, pentru că vă va consuma excesul de energie.

Cu sănătatea toate ar fi bune şi frumoase daca aţi reuşi să gasiţi timp să consultaţi doctorii atunci când problemele sunt doar la început, nu abia când se agravează.

Dragoste: Este puternică în acest an şi vei avea parte şi de opinii individuale, decizii şi activităţi. Eşti atras de ideea de a te îndrăgosti mai degrabă de relaţia în sine. Vei avea parte de trăiri intense, dar şi de neînţelegeri şi certuri. Cuplurile cu probleme de comunicare trebuie să discute pentru a le rezolva înainte de a fi prea târziu. Faceţi activităţi împreună. cei singuri visează la o dragoste nemaivăzută, ceea ce le dă ceva bătăi de cap şi frustrări. Vor avea parte de aventuri care vin şi se dizolvă mai apoi. Atenţie pe cine alegi.

Bani:
Un 2015 cu oportunităţi la locul de muncă sau dacă eşti în căutarea unuia. Aminteşte-ţi ce anume îţi doreşti de la tine şi pleacă la atac. Nu intra în jocuri deşarte, şi nici nu abandona la un impas, ci adună-ţi forţele şi mergi mai departe.

Sănătate: Atenţie la afecţiuni mai vechi ce vă pot deranja. Câteva analize ar putea rezolva problemele. Atenţie la alimentaţie pentru a nu face excese. Femeile Săgetător se pot confrunta cu probleme ginecologice sau ale tractului urinar.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții