Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Rac anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 12:39

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Rac anul 2015

Te simţi ca o creatură ieşită din apă anul acesta, cu Neptun aflat în Peşti. Acest lucru îţi va ilumina instinctele, sentimentele şi intuiţia în comparaţie cu celelalte semne zodiacale. Controlează-ţi emoţiile pentru o mare provocare ce va veni în lunile iunie-iulie, când Saturn şi Soarele se vor muta în semne de apă. La începutul acestui an sunteti mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiti si scrieti cu mult aplomb, intretineti relatii armonioase cu lumea.

Sunteţi o prezenţă agreabilă în anturajul dumneavoastră apropiat, reuşind să-i influentaţi pozitiv şi pe ceilalţi. Şansa dumneavoastră stă în comunicare, deci trebuie să găsiţi o modalitate de a comunica lumii ce aveţi de spus.
Luna martie va aduce mai multă siguranţă de sine, dar aveti tendinta sa munciti mult prea mult si exista pericolul de a va epuiza. Incepand cu aceasta luna veti fi foarte indarjiti la locul de munca, cea mai multa energie consumand-o acolo. Din pacate, nu veti putea sa va afirmati inca pe masura eforturilor depuse si veti fi dezamagiti; aveti impresia ca pedalati in gol.

Viata dumneavoastra va fi puternic influentata de sectorul fiananciar. Sunt previzibile creşteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazaţi pe câştiguri picate din cer, pentru că veţi munci pentru fiecare bănuţ.

De la sfârşitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinari tot mai importante, puterea lor de muncă sporeşte şi începe să se întrevadă o reuşită însemnată pe plan profesional. Octombrie aduce evenimente importante în acest sens.

Pentru unii este un moment ideal pentru studiu, li se oferă şansa de a învăţa ceva nou şi atractiv, pentru alţii este un moment ideal de a deveni părinţi, simţind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiţi grija şi dragostea de care sunteţi capabil.

Din punct de vedere sentimental, preferaţi libertatea, dar veţi şti să vă asumaţi responsabilitatea într-o relaţie. Aveţi o inimă foarte mare şi foarte romantică, aşa că nu ne temem că nu veţi avea poveşti minunate la finalul acestui an. Oricum, devenţi ceva mai stabili.

Sănătatea vă poate juca feste, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenţii chirurgicale.

Dragoste: Îţi place să ai grijă de cei din jurul tău, dar nu te neglija nici pe tine. Evită discuţiile despre trecut, şantaj sau victimizare. Pune cărţile pe masă şi spune ceea ce gândeşti. Deşi ai senzaţia că nu mai eşti dorit, adevărul este că dragostea este mereu lângă tine. Perioada favorabilă deciziilor majore în dragoste este în jurul datei eclipsei de soare din 13 septembrie, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de cuplu. Dacă sunteţi singuri veţi avea parte de momente neaşteptat de frumoase, dacă ştiţi să le ocoliţi pe cele care vă pot face rău.

Bani:
Sunt şanse de promovare anul acesta dacă aveţi un loc de muncă stabil. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă sau a unei poţizii mai bine, acesta este timpul propice. Atenţie la actele de caritate sau la cheltuielile exagerate pentru a nu rămâne fără nu ban în portofel.

Sănătate:
Adoptă un stil de viaţă mai sănătos pentru a te elibera de stres, rutină, nemulţumiri. Starea de sănătate se poate îmbunătăţie fie şi prin găsirea unei noi iubiri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții