Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Pesti anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 11:31

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Pesti 2015

Pentru zodia Pesti Anul 2015 este unul în care vă veţi consolida percepţia asupra vieţii. Veţi atinge un nivel al maturităţii pe care îl doreaţi. Puteţi face studii pentru a vă dezvolta personal. În 2015 face un pas important pentru viaţa voastră. Noi oportunităţi se vor ivi şi uşile se vor deschide înaintea voastră. Nu uitaţi să mulţumiţi pentru norocul întâlnit. În general, anul acesta va fi bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât ştiţi că veţi avea câştiguri pe măsură şi vă veţi orienta să legaţi prietenii cu persoane foarte influente. Veţi pune bazele unui nou început pe toate planurile. Vreţi ca viaţa dumneavoastră să ia cursul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna şi ferească Dumnezeu să încerce cineva să vi se opună! Studiaţi mult, citiţi mult, sunteţi atras de latura abstractă a vieţii, eliberându-vă de cotidian. Intraţi într-o altă lume în care acumulaţi multe informaţii noi, utile evoluţiei dumneavoastră intelectuale şi spirituale.



În plan profesional, intuiţia, sentimentul responsabilităţii, aspiraţia către progres, puterea imaginaţiei, dar şi încăpăţânarea nativă vă ofera noi oportunităţi de avansare. Ca şi anul trecut, important este sa vă bazati pe propriile dumneavoastră forţe chiar dacă nu este absolut necesar să va spetiţi muncind. Banii sosesc încet dar sigur şi cu certitudine veţi reuşi să economisiţi destul de mult.

Banii vin şi pleacă, dar vă raman suficienţi cât să începeţi să faceţi economii pe care vă veţi putea baza mai târziu, pe la sfârşitul anului. Veţi reuşi să ajutaţi financiar şi câţiva amici care nici nu se aşteaptă la un asemenea gest din partea dumneavoastră. Important este că reuşiţi să vă faceţi noi prieteni, dar nu unii “cumpăraţi”, ci unii care vă vor fi cu adevarat recunoscători şi apropiaţi sufleteşte vreme îndelungată.

Nespus de fericiţi vă veţi simţi în cadrul cuplului şi ar trebui să îi spuneţi acest lucru şi partenerului de viaţă care începe să aibă unele îndoieli în privinţa sentimentelor dumneavoastră. Există totuşi şi persoane din afara cuplului care încearcă de vreme lungă să vă destrame relaţia.. Important este să reuşiţi să treceţi peste capcanele întinse de rău-voitori.

În ceea ce priveşte sănătatea, ţineţi sub control tensiunea arterială, evitaţi stresul prelungit şi oboseala intelectuală excesivă!



Dragoste: Nu este un an extrem de stabil emoţional şi trebuie să accepţi defectele tale pentru a nu distruge ce ai clădit până acum. Există posibilitatea să consolidezi actuala relaţie sau să-i pui punct. Nu evita sfaturile celor din jur care îţi vor binele.

Bani: Ai dorinţa de muncă şi rezultate favorabile, iar planetele lucrează cot la cot cu tine pentru acest lucru. în noiembrie, Saturn consolidează poziţia şi autoritatea ta la locul de muncă. Dacă eşti între slujbe, 2015 îţi va oferi inspiraţia necesară, precum şi energia de care ai nevoie. Nu te arunca cu capul înainte în afaceri inainte de a analiza situaţia, pentru a evita pierderile financiare.

Sănătate: Nu ignora problemele de sănătate mai vechi, ele se pot rezolva. Nu face excese alimentare, evită stresul, şi încearcă o reechilibrare a organismului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții