Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Leu anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 12:26

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Leu anul 2015

Un 2015 bun pentru nativul Leu. Un an echilibrat, de parcă ar avea lumea la degetul mic. Neptun îţi va oferi iluzii şi evadări uşoare în februarie. Neptun de va surprinde şi energiza în aprilie. Venus îşi va face zilele mai plăcute ca niciodată, în septembrie. Cum Jupiter stă în prima jumătate a lui 2015 în semnul tău, el îţi va aduce noroc şi abundenţă, dar şi tentaţii de tot felul. Moderaţia este cheia reuşitei. Un 2015 bun pentru nativul Leu. Un an echilibrat, de parcă ar avea lumea la degetul mic. Neptun îţi va oferi iluzii şi evadări uşoare în februarie. Neptun de va surprinde şi energiza în aprilie. Venus îşi va face zilele mai plăcute ca niciodată, în septembrie. Cum Jupiter stă în prima jumătate a lui 2015 în semnul tău, el îţi va aduce noroc şi abundenţă, dar şi tentaţii de tot felul. Moderaţia este cheia reuşitei.

În ceea ce priveşte munca, deşi nimic nu este simplu şi apar destule dificultăţi, până în octombrie sunt şanse maxime să apară cel puţin o reuşită adevarată. Afacerile prospera datorita unor asocieri sau colaborari de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relationarea cu ceilalţi.

Un plan ce părea blocat fără ieşire in anii anteriori, poate cunoaste acum o redresare fantastica si o revenire la normal. Unele lucruri ce pareau definitiv pierdute pot reveni acum in prim planul atenţiei dumneavoastră cu mari şanse de evoluţie pozitivă.

Deveniţi o persoană populară, cu mulţi prieteni, dar s-ar putea ca în anturaj să se strecoare uneori şi „paraziţi” care să profite de bunavoinţa dumneavoastră. Mai glumeţ şi mai simpatic, sunteţi atras acum mai mult de petreceri, distracţii, serbări, bucurându-vă de companii plăcute.

Viaţa dumneavoastră sentimentală va fi plină de aventuri. Femeile pot avea legaturi cu bărbaţi din străinatate. Viaţa familială va înflori, mai ales din luna iulie. În această perioada puteţi găzdui la dumneavoastră persoane din străinatate. Leii celibatari vor duce dorul unei case pline de copii.

În final, cel mai important avertisment: sănătatea nu trebuie în niciun caz neglijată în 2015. Chiar dacă vă simtiţi în formă, tot ar fi bine să faceţi un control general.


Dragoste: Cu Marte şi Mercur în leu, dar şi cu Soarele, vor face Gemenii o echipă puternică care să facă faţă oricărei provocări. La finalulverii veţi avea parte de momente romantice şi pasionale. Abordarea directă este rezolvarea problemelor în cuplu. Nu pleca urechea la fiecare vorbă auzită. Spre sfârşitul anului poţi avea o perioadă de tensiune dacă decizi să te separi de partener. Celibatarii au şansa să-şi găsească jumătatea într-o călătorie.

Bani:
Tensiuni şi discuţii, provocări şi răsturnări de situaţie. Totul se duce pe o cale bună şi mult aşteptată, unde vei lua cele mai bune decizii. Eforturile îţi vor fi răsplătite şi ţi se vor recunoaşte meritele.

Sănătate:
Dacă nu îţi dozezi entuziasmul şi optimismul te poţi epuiza. Atenţie la alimentaţie pentru ca stomacul să nu aibă de suferit. Atenţie şi la aventurile amoroase neprotejate pentru a nu avea surprize neplăcute.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții