Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania Gemeni anul 2015

Written By NIKE B. on vineri, 26 decembrie 2014 | 12:40

Horoscop Urania pentru nativi din zodia Gemeni anul 2015

2015 este un an bun şi pentru Gemeni, care vor avea o mulţime de oportunităţi pentru dezvoltare personală şi profesională. Vor fi înconjuraţi de familie şi prieteni. Astrele spun că anul acesta veţi încerca ceea ce v-a fost teama să încercaţi demult: să faceţi schimbări pe toate planurile care nu vă aduc satisfacţii, să nu mai asteptaţi ca alţii să ia decizii în locul dumneavoastră şi să luptaţi să faceţi din viaţă exact ce vă doriţi.

Veţi fi supuşi şi la unele încercâri. Nu e cazul să vă descurajaţi, pentru că, până la urmă, viaţa este o luptă continuă. După primele 6 luni ale acestui an, lucrurile se vor mai relaxa într-o oarecare măsură.

În privinta banilor, situaţia dumneavoastră este cam încurcată: unele resurse secundare pot fi întrerupte sau diminuate, pot apărea dificultăţi legate de o împărţire (partaj, succesiune) care nu vă avantajează; apoi, anumite obligaţii financiare devin împovărătoare, secatuindu-vă bugetul (rate, chirii, taxe etc.); în plus, aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât vă permite punga.

În luna iulie este posibil să vă încercaţi norocul pe alte meleaguri. Sunteţi foarte atraşi de străinătate şi, din a doua parte a anului, vă puteţi face curaj în acest sens.

Pot apărea schimbari majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o alta direcţie, o altă profesiune, o altă funcţie. Se pun alte baze ale evoluţiei dumneavoastră socio-profesionale. Vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior.

Luna octombrie deschide o perioadă benefică asocierilor de orice fel. Nu mai doriţi să fiţi singur şi iesiţi în întâmpinarea celorlalţi cu mai mult interes.

Acordaţi mai mare atentie aspectului dumneavoastră fizic, investiţi mai mult în ceea ce formează imaginea dumneavoastră publică. Anul descrie o etapă bună a vieţii dumneavoastră, priviţi totul cu încredere şi optimism. Sunt câteva luni de succes în plan sentimental. Aveţi alături de dumneavoastră persoana care poate răspunde pozitiv iubirii dumneavoastra.

Sănătatea, mai ales de la finalul lunii martie până la începutul lui septembrie, va fi cât se poate de bună. La starea dumneavoastră foarte bună va contribui şi faptul că veţi face mult sport din plăcere.

Dragoste: Anul 2015 este unul excelent pentru Gemeni din punct de vedere sentimental. Relaţiile de cuplu se pot transforma în mariaje fericite. Cei singuri ar trebui să fie puţin mai atenţi când vine vorba de aventuri şi să nu se arunce cu capul înainte. Nu aveţi probleme la capitolul comunicare cu partenerul, iar de dragoste şi afecţiune nu duceţi lipsă. Sfârşitul lui Iulie şi începutul lui Septembrie poate readuce în prim plan o dragoste mai veche. De la mijlocul lui Noiembrie, Marte intră în casa iubirii şi a relaţiilor, astfel că este momentul să meditezi serios asupra a ceea ce-ţi doreşti în viaţa personală.

Bani: Nu vor lipsi obligaţiile şi responsabilităţile la locul de muncă, dar şi rezultatele vor fi pe măsura prestaţiei. Vă sunt recunoscute meritele la slujbă. Dacă apar noi oportunităţi ar fi bine să analizezi puţin situaţia. Controlul este important.

Sănătate: La începutul anului te poţi simţi ceva mai agitat, dar cu puţin echilibru lucrurile se rezolvă. Sunt şanse să te supere o afecţiune mai veche, astfel că o vizită la medic te poate ajuta. Pentru o stare fizică şi pshică mai bună poţi încerca diverse activităţi sau hobby-uri.

2 comments:

Anonim spunea...

ia uite domnule ce de informatii am aflat!!!

Unknown spunea...

ce misto, nu stiam ca pot afla horoscopu pe un an intreg!!!

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții